eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
یک بسته گوشت چرخکرده سیبزمینی استامبولی(کوچک)یک کیلو جعفری یک دسته رب 2 ق غ آرد سوخاری 5 ق غ پیاز یک عدد تخم مرغ 1 عدد روغن نصف فنجان نمک و زیره و پاپریکا برای سس: 2 ق غ رب یک کاسه پوره گوجه 2 حبه سیر رنده شده نمک و فلفل پنیر پیتزا ابتدا سیبزمینی هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد کتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میکنیم و سیبزمینی پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و برای سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روی کتلت میریزیم و سیبزمینی مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و کاغذ روغنی رو مرطوب میکنیم روش میذاریم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه . برای 6 عدد شیر ولرم 110 میلی (تقریبا نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم (1 ق م) بیکینگ پودر 5 گرم (حدودا 1 ق م) نمک نصف ق چ شکر 50 گرم (حدودا 3 ق غ) آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا 2 تا 2/5 لیوان) برای کرم شیر 250 میلی (یک لیوان) شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) نساسته ذرت 7 گرم (حدودا 1 ق غ) آرد سفید 15 گرم (حدودا 2 ق غ سر صاف) زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد . توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم . آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست . خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم یا 100 بار روی صفحه کار کوبیده بشه . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم 1/5 ساعت استراحت . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به 6 قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا 80 گرم . داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم 45 دقیقه استراحت دوم . بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه . برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه . مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم . روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چند نکته درباره مربای هویج آگه مرباتون بیش از حد قوام یابد شکرک میزند آگه خیلی رقیق باشه کپک میزنه وبوی خامی میده عزیزان این روش که من استفاده میکنم خیلی کم شکرک میزنه تو اندازه گیری دقت کنید آگه میخواید مرباتون مثل بازاریا باشه رنده کنید یا چرخ کنید من با رنده ریز رنده کردم هویج پاک کرده ورنده شده یک کیلو گرم شکر یک کیلو گرم آب 6 لیوان دسته دار فرانسه گلاب نصف استکان زعفران دم کرده کمی آب لیمو دو قاشق سوپ خوری اگه جوهر لیمو استفاده میکنید یک چهارم قاشق چایخوری بهتره جوهر لیمو استفاده کنید هل وخلال پسته در صورت تمایل هویج رو پاک کنید ورنده کنید وبریزید تو قابلمه بزارید تفت بخوره(بدونه آب )تا تغییر رنگ بده مواظب باشید ته نگیره بعد از اینکه تغییر رنگ داد چهار لیوان آب اضافه کنید وبزارید بجوشه آید وقتی جوش آومد شعله رو خیلی کم کنید تو قابلمه دیگه دو لیوان بریزید وبزارید جوش بیاد وقتی جوش آومد شکر رو یکدفعه توش بریزید وبزارید بجوشه وقوام بیاد شش الی هفت دقیقه بجوشه کافیه زعفران رو بریزید چند جوش که زد خاموش کنید وبه هویج پخته شده اضافه کنید.گلاب رو اضافه کنید بزارید با شعله کم بپزه وقوام بیاد(شعله مثل وقتی که باشه برنج دم میکشه) .مربام وقتی پخت وقوام اومد دوقاشق اب لیموی تازه ویا جوهر لیمو بزنید چند جوش که زد گاز رو خاموش کنید.اگه از بوی هل خوشتون میاد اوایل پخت چند دونه هل بزنید وقتی قوام اومد دونه های هل دربیارید آگه خلال پسته میزنید اواخر پخت اضافه کنید چون رنگ خلال زود عوض میشه یک نکته درباره مربای هویج مثل مربای به نباید زیاد قوام بیاد باید شربت کمی رقیق باشه گاز رو خاموش کنید بعد از سرد شدن سفت میشه این مربا حدود دو ساعت تا دوساعت ونیم پخت لازم داره وگرنه مربا بوی خامی میده میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کرم بیسکوییت" بیسکوییت پتی بور شکلاتی 1 بسته مواد کرم شیر 1 لیتر تخم مرغ 2 عدد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 3 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه بسته به ذائقتون میتونین میزان شکر رو تغییر بدین وانیل شکری 1 قاشق چایخوری وانیلتون اگر ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری کافیه قالب دلخواهتون رو کمی چرب کنین و کیسه فریزر یا سلیفون پهن کنین توش فیکس کنین که خوب بچسبه بعدا دسرتون راحت از قالب خارج شه حالا اول بریم سراغ تهیه کرم حدود یک لیوان از شیرتون که سرد هم باید باشه تو کاسه بریزین و با آرد و نشاسته خوب با همزن دستی مخلوط کنین که یکدست شه و گلوله باقی نمونه و این مواد رو به بقیه شیر اضافه کرده تخم مرغ و شکر ریخته و با همزن دستی مجدد خوب بزنین تا مواد یکدست شه مواد کرم را روی حرارت ملایم قرار داده مرتب بهمش بزنین که ته نگیره و غلیظ شه وقتی به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه کرده خوب همش بزنین از روی حرارت بردارین تا داغه باید استفاده کنین لایه اول بیسکوییت هارو بزارین کرم داغ روش بریزین و لایه لایه این کار رو تکرار کنین میتونین از شوکورول و یا میوه و شکلات چیپسی هم بین لایه ها استفاده کنین لایه هارو تا انتهای قالب به همین ترتیب بچینین لایه ی آخر رو با بیسکوییت تموم کنین کیسه بکشین روی قالب و بزارینش تو یخچال بعد از 4 تا 5 ساعت که دسر خنک شد و جا افتاد از یخچال خارج کرده به راحتی از قالب جدا کنین و روی ظرف مورد نظر برش گردونین کیسه را باز کرده با سس شکلات و میوه به دلخواه تزئین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترد 500 گرم مرغ (نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم خرد شود) 1 فنجان شیر 1 فنجان آرد 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 تخم مرغ 1 قاشق چای خوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 3 فنجان کورن فلکس یا همون برگه ذرت همه مواد سس را به خوبی در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید 24 ساعت استراحت دهید . اگر وقت ندارید ، باید حداقل 3-4 ساعت در این سس بماند. سپس ، برگه های ذرت را کمی خرد کنید مرغ ها را در آنها زده و در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی 4_5 عدد گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز کوچک 1 عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه 1 ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل نون خامه ای (شیرینی نارنجکی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛