eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ 3 عدد ماست 75 گرم (حدودا 3 ق غ) بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ) وانیل 1/4 ق چ زعفران در صورت دلخواه آرد سفید 75 گرم (نصف لیوان) برای شربت شکر یک لیوان آب نصف لیوان زعفران 1 ق غ گلاب 2 تا 3 ق غ اول شربت رو درست می کنیم که خنک بشه . آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه تا زمانی که شکر حل بشه قاشق بهش نزدم . بعد که جوشید بهش زعفران و گلاب ریختم . 5 دقیقه بجوشه کافیه . لازم نیست که شربت زیاد بمونه و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار که خنک بشه. برای خود خاگینه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی یا برقی اون قدر زدم که کفی بشه و بعد بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کردم داخلش ریختم و مخلوط کردم . آرد رو هم الک کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم و کمی زعفران هم ریختم . داخل تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت کم قرار دادم. سایز تابه من 32 در 20 سانت هستش .الزامی به تابه دو طرفه نیست . فقط مواد رو که می ریزید زیاد کلفت نشه هر چی نازک تر باشه بهتره تا موقع رول کردن نشکنه . در تابه رو گذاشتم تا بپزه ، تایم هم بسته به حرارت شعله تون داره . وقتی دیدم پخته برگردوندم تا اون طرف هم تغییر رنگ بده و بعد از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هستش روی خاگینه سه چهار قاشقی از شربتم روریختم و در تابه رو گذاشتم که نرم بمونه . برای مواد مغزدار هم من از نصف لیوان گردوی خرد شده همراه 1 ق م پودر گل سرخ و نصف ق م پودر دارچین استفاده کردم .می تونید هل و زنجبیل و هر چیز دلخواه هم بریزید . در تابه رو باز کردم و از مواد مغزدار روش ریختم و یکدست پخش کردم و کمی هم از شربتم روش ریختم و دوباره درش رو بستم چند دقیقه ای بمونه . بعد به آهستگی رول کردم . روی رول هم مابقی شربتم رو ریختم و کمی باز بمونه و بعد با چاقوی تیز برش دادم . برای من 18 عدد برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما برای پخت دلمه برنج رو نمیپزیم فقط خیس میکنیم برنج یک پیمانه بشورید وخیس کنید لپه نصف پیمانه نیم پز بشه بلغور گندم نصف پیمانه نیم پز بشه سبزی دلمه شامل شوید،پیازچه،جعفری،گشنیز،نعنا،ترخون،مزره نیم کیلو( پاک کرده وخرد شده) چند عدد گوجه فرنگی رنده شده پیاز یک عدد سیر دو یا سه حبه ماست دو قاشق سر پر روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،برگ مو،گوجه فرنگی خشک شده گوشت دنده گوسفندی (اختیاریه) گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای اختیاریه ولی بچه های من بدون گوجه فرنگی نمیخورن قبل از دست به کار شدن گوشت را با مقداری آب و یک عدد پیاز چهار قاچ وفلفل ویکی دوعدد برگ بو میپزیم وکنار میزاریم پیاز رو با روغن تفت می دهیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم اونم تفت میدیم گوجه فرنگی رنده شده میریزیم ومیزاریم کمی سرخ بشه سبزی،لپه وبلغور نیم پز،برنج خیس خورده،ماست،نمک همه رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم عزیزان مواد را زیاد تفت ندید فقط در حد مخلوط کردن وحجم سبزی کمی کم بشه گاز رو خاموش وبپیچید با برگ مو توجه کنید آگه برگ مو کمی سفته تو آب جوش بزارید تا نرم بشه وبعدا بپیچید در غیر اینصورت آب جوش نمیخواد من نزاشتم کف قابلمه چند عدد برگ مو بندازید ودلمه ها رو روش بچینید دوسه لایه که چیدید گوجه فرنگی خشک وگوشت پخته بچینید ودوباره دلمه تا سطح گوشت رو کاملا بگیره،پیش دستی بزارید روش آب گوشت یا آب ساده بریزید به حدی آب بریزید وقتی پیش دستی رو فشار میدید آب بیاد بالا میزاریم رو گاز با شعله متوسط وقتی دلمه داره میپزه و آبش کم شد پیش دستی رو بردارید وشعله رو کم کنید تا کاملا بپزه مواظب باشید تهش نسوزه، وقتی که پخت با پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید میتونید یک قاشق رب هم با پیاز داغ تفت دهید موقع سرو روش بریزید عالی میشه عزیزان ما برای دلمه از رب انار واب غوره استفاده نمیکنیم برگ مو خودش ترش مزه هست چند قاشق ماست هم بریزید طعمش عالی میشه برای براق شدن برگ مو وقتی تو دیسه با برس کمی روغن زیتون یا کره روش بمالید تا براق بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آب 1 لیوان روغن جامد یا کره 1 ق غ شربت بار یا عسل رقیق شده 1 ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه استفاده کردم آرد قنادی 1 لیوان تخم مرغ بزرگ 2 عدد وانیل نوک ق چ طرز تهیه آب، روغن جامد و شربت بار رو داخل قابلمه که بهتره تفلون باشه بریزید، روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع بشه با حرارت کم مدت 10 تا 15 دقیقه خمیر رو داغ بزنید داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه دقت کنید اگه خمیر داغ باشه تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره بنابراین وقتی خمیر ولرم شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست اگه خمیر خیلی سفت بود یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه بعد کم کم به خمیر اضافه کنید تا به شکل مطلوب در بیاد برای من همون دو تا تخم مرغ کافی بود خمیر رو داخل قیف با ماسوره شکوفه سایز بزرگ بریزید داخل یه قابلمه کوچیک روغن فراوون بریزید و نوک قیچی رو تو روغن چرب کنید، خمیر رو به سایز دلخواه برش بدید روغن نباید داغ باشه ظرف رو خیلی از بامیه پر نکنید چون در اثر حرارت حجم بامیه ها دو برابر میشه بنابراین فضای کافی برای پف بامیه ها درنظر بگیرید با حرارت ملایم بامیه ها رو سرخ کنید اولش که هنوز خوب سفت نشدن هم نزنید چون ممکنه ظاهرشون بهم بریزه بعد از اینکه بامیه ها کمی خودشون رو گرفتن و رنگشون رو به طلایی رفت خیلی آروم اونها رو زیر و رو کنید تا همه جاش بطور یکنواخت رنگ‌ بگیره، بزارید خوب سرخ بشن. بلافاصله بعد از سرخ شدن بامیه ها رو تو شربت بار همدمای محیط بندازید و بعد از حدود 3 دقیقه از شهد خارج کنید و داخل آبکش بزارید تا شهد اضافه ش بریزه. بامیه ها رو تو ظرف در دار و داخل یخچال نگه دارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب آبی غذای خوشمزه، مقوی و راحتیه 🤗🤗🤗 مواد اولیه -گوشت چرخکرده 250 تا 300 گرم - پیاز کوچک رنده شده یک عدد ( اگر پیاز کوچک ندارین و متوسط هست حتما آبش رو بعد از رنده بگیرین و بعدا داخل آب خوراک بریزین وگرنه گوشتها وا میره) - دو عدد پیاز متوسط خلالی خرد شده -یک عدد هویج متوسط حلقه ایی ضخیم خرد شده - یک‌ عدد سیب زمینی متوسط درشت خرد شده - رب گوجه یک ق غ - گوجه فرنگی 4 عدد متوسط پوست گرفته و نگینی درشت خرد شده - یک و نیم لیوان آب گرم یا جوش -نصف لیوان آب قلم یا عصاره گوشت حل شده در نصف لیوان آب جوش - نمک، پودر فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم - سیر نداره ولی دوست داشتین یکی دو تا رنده کنین داخل پیاز داغ اضافه کنین طرز تهیه؛ گوشت، پیاز رنده شده، نمک و پودر فلفل سیاه رو کمی ورز داده و با دست خوب مخلوط میکنیم، و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم - پیاز خرد کرده رو داخل روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد، نمک، پودر فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و تفت میدیم، عطر ادویه ها که بلند رب گوجه رو تفت میدیم، رنگ که باز کرد، گوجه ها رو اضافه کرده هم میزنیم، در ماهیتابه رو میزاریم تا گوجه ها نرم بشن و به روغن بشینن، بعد هویج ها رو اضافه کرده کمی تفت داده باز در ماهیتابه رو میزاریم کمی هویج ها تفت بخورن و نرمتر بشن، یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده وقتی به جوش افتاد و کمی جوشید و سس یکدست شد از گوشت به اندازه گردو برداشته به شکل شامی گرد یا کتلت های کوچک درآورده روی سس قرار میدیم، در ماهیتابه رو میبندیم تا گوشتها خودشون رو بگیرن یا به اصطلاح جمع بشن بعد گوشتها رو پشت و رو میکنیم، سیب زمینی و آب قلم رو اضافه کرده، در ماهیتابه رو میبندیم دیگه خوراک بجوشه و جا بیافته مقدار آبش رو خودتون تنظیم کنین اگر تیلیت میکنین آب خوراک حفظ بشه و اگر نه، بزارید بجوشه تا آبش کمتر بشه 🤗🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ژله آلوورا دو بسته ماست یا شیر یا بستنی یک لیوان آبجوش دو لیوان ژله رنگی هر رنگ نصف بسته +نصف لیوان آبجوش طرز تهیه🔻 ابتدا ژله آلوورا رو با آبجوش مخلوط میکنیم وقتی حل میزاریم کامل خنک بشه بعد شیر یا ماست یا بستنی رو اضافه میکنیم داخل ظرف ژله میرزیم نیم داخل فریزر یا دو ساعت داخل یخچال میزلریم ببنده برای ژله های رنگی هر رنگ رو با آبجوش مخلوط می زاریم خنک بشه وقتی ژله سفید بست بیرون میآریم برش های مساوی میزنیم و یکی در میان برشها رو درمیاریم و در جاهای خالی ژله های رنگی رو میرزیم داخل یخچال یا فریزر میزاریم ببنده ژله های سفیدی که خارج کردیم از قالب روی بخار کتری میزاریم آب بشه میزلریم کنار خنک بشه بعد ژله بست روی ژله میریزیم و داخل یخچال یکی دو ساعتی میزاریم ببنده بعد که خوب بست اول با چاقو از لبه ها جدا میکنیم بعد ده ثانیه داخل ظرف آبجوش میزاریم تا از لبه ها جدا و در آخر داخل ظرف برمیگردونیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موزائیک کیک این شیرینی ها در عین سادگی که نیاز به فر ندارن، طعم و شکل جذابی دارن و باب میل همه به خصوص بچه هاست. کیک. مواد لازم : دو بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی. یک لیوان شیر. کره آب شده سه قاشق غذاخوری. پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری. شکر دو قاشق غذاخوری. رنده ی پوست لیمو ترش یا پرتقال یک قاشق چایخوری. شکلات شیری یا سفید به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا دو بسته بيسکوئيت رو خرد می کنیم، هر بيسکوئيت به دو یا سه قسمت تقسیم کنید، سپس یک لیوان شیر هم دمای محیط و کره ی آب شده و سرد شده رو بیافزایید.پودر کاکائو، شکر، رنده ی پوست لیمو و مغز گردو ی خرد شده را نیز مخلوط کرده به آرامی هم بزنید، سی گرم شکلات آب شده را افزوده، همه ی مواد را با هم ترکیب می کنیم. در قالب سیلیکونی مقداری شکلات ‌شیری یا سفید آب شده می ریزیم کمی که شکلات سفت شد مواد آماده شده را با قاشق روی شکلات ها می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم تا کاملا سفت شوند. سپس به راحتی از قالب جدا میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛