اینم از ترشی خوشمزه ما این ترشی برخلاف ترشی های دیگه سرکه زیادی نداره و بسیار مقوی و مفیده بهتون اطمینان میدم درست کنید عاشقش میشید بریم درست کنیم 😘
مواد لازم🔻
💜زیتون ورقه ای بدون هسته 130گرم یا یک پیاله ماست خوری
💜ذرت که من از کنسرو استفاده کردم 130گرم یا یک پیاله ماست خوری
💜هویج دو سه عدد
💜فلفل دلمه ای رنگی دو عدد
💜نمک فلفل پاپریکا و ادویه دلخواهتون بستگی به ذائقه شما
💜شکر یک قاشق
💜روغن زیتون بدون بو یک فنجان
💜سرکه سفید نصف فنجان
💜سیاه دانه یکی دو قاشق
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید همه مواد رو بعد از خرد کردن با هم ترکیب کردم و بعد سس مخصوص رو که شامل روغن زیتون سرکه نمک فلفل شکر و پاپریکا بود رو اضافه کردم و بعد هم داخل شیشه ریختم به همین راحتی بعد از ده روز هم قابل استفاده
❤️نکته:حتما از فلفل دلمه رنگی برای ترکیب رنگ زیبا تر استفاده بشه
❤️از ذرت فریز یا کنسرو میشه استفاده کرد
❤️اندازه خرد کردن هویج و فلفل دلمه تقریبا مثل سالاد شیرازی باشه
❤️هویج و فلفل دلمه کامل خشک بشنو بعد خرد و ترکیب بشن
❤️روغن زیتون حتما بدون بو باشه
❤️اگر دوست دارید ترشی بیشتر ترش باشه سرکه رو بیشتر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک و نیم کیلو (750 گرم آرد سفید + 750 گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.)
روغن جامد نیم کیلو
پودر قند نیم کیلو
پودر زنجبیل 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و3/4 روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید.
اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب میکنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁
روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره .
به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره.
در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 30 تا 35 دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_قالبی
برای 3 نفر
بادمجان 4 تا 5 عدد
گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم
ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته
پیاز 1 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم
بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به 3 تا 4 قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉.
حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 .
باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره .
ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از 12 تا 15 دقیقه آبکش کردم .
یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم .
مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم .
داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا .
بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم .
بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
وسطش هم کمی ماکارونی ریختم .
بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تی تاپ😋
مواد لازم🔻
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 3/4 تا 1 پیمانه(من 3/4 استفاده کردم چون کرم بین کیک هم شیرین هست)
ماست غلیظ1 پیمانه(چون میخوایم روی کیک طرح بندازیم نمیشه شیر رو جایگزین کنید)
روغن 1 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
مواد سس کارامل شکلاتی🔻
شکر قهوه ای تیره یا روشن 2/3 پیمانه(برای پیمانه کردن باید شکر قهوه ای را در پیمانه فشرده کنید)
کره 30 گرم
خامه صبحانه 2 قاشق عذاخوری
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
◀کف قالب 35×25 سانت را کمی چرب و کاغذ بندازید و روی کاغذ رو هم کمی چرب کنید.
◀میتونید از قالب 30×20 استفاده کنید فقط ضخامت تی تاپ بیشتر میشه.
◀فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
◀فر برقی یا توستر دما 20 درجه کمتر
◀میتونید در تابه دو طرفه روی گاز درست کنید،واشر رو در بیارید.
◀همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید
تخم مرغ ها+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن شوند.ماست+روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن حدود 1 دقیقه هم بزنید.مخلوط مواد خشک را در 3 مرحله اضافه و با لیسک آرام مخلوط کنید. 1 پیمانه از مایه کیک را جدا کنید و 1 قاشق پودر کاکائو به آن افزوده با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.بقیه مواد کیک را در قالب پهن کنید. مواد شکلاتی را در قیف بریزید و روی مایه سفید خط بیندازید (میتونید 2 بار روی خطها برید تا ضخیم تر بشن). در انتها با سیخ چوبی روی کیک طرح بیندازید. قالب را در فر گرم شده به مدت حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید تا کیک بپزد.سپس از فر خارج کنید و کیک را از قالب در بیاورید ،کاغذ را از پشت آن جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و اجازه دهید تا برشهای کیک خنک شوند.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای سس🔻
کره +شکر قهوه ای را در تابه روی حرارت متوسط رو به زیاد بگذارید و گاهی تابه را بچرخانید(قاشق نزنید)تا شکر کم کم شروع به ذوب شدن کند.ذوب که شد دو دقیقه بجوشد و بعد خامه صبحانه را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود،صبر کنید تا دوباره دو تا سه دقیقه دیگر بجوشد.در انتها 1 تا 2 قاشق کاکائو اضافه و هم بزنید تا کاکائو حل شود.
سس را از روی حرارت بردارید تا از جوش بیفتد و بعد سس گرم را در قیف بریزید.
◀دور قیف رو دستمال بپیچید تا دستتون نسوزه.کرم را روی لایه اول بذارید و لایه دوم را روی اون برگردونید و فشار بدید تا به هم بچسبند.
◀با این روش لازم نیست حتما فر داشته باشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی گوشت👨🍳
مواد لازم :
آب 1 لیوان
شیر 1 لیوان
خمیر مایه (مخمر) 1 ق غ
شکر 1 ق غ
نمک
آرد 500 گرم
پیاز
سیر 2حبه
گوشت چرخ شده 350 گرم
فلفل
سیبزمینی
پودر پاپریکا
پنیر پیتزا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌸 😊
ان شاالله بهترین ها👌
نصیبتون بشه
عشق،موفقیت💞🌸
سلامتی،برکت
و زندگی آروم توشه
امروز و هر روز تون باشه عزیزان 🌸🍃
#فرخنده_میلاد_باسعادت_امام_حسن_مجتبی_ع_مبارکباد 🌸🎊🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان
مواد لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد
پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر
پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد
نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.
سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم.
در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم.
سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم
ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم.
یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم.
حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم.
وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم.
پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه
حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.
وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین.
حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای 45 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه در فر قرار بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلوباگوشت_قلقلی
مواد عدس پلو:
برنج: 5 پیمانه
عدس: 1.5 پیمانه
کشمش پلویی: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
😍مواد گوشت قلقلی:
گوشت چرخکرده: 300 گرم
آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.
عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم.
پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد.
مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود.
در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید.
اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید.
کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_کباب داغ داغ
یکی از غذاهایی که من عاشقشم شامی کبابه اونم با نون لواش داغ
پ.ن:ما به ایشون کتلت نمیگیم و میگیم شامی کباب
برای این شامی احتیاج داریم به
گوشت چرخ شده نیم کیلو
سیب زمینی دو یا سه عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
نمک،زردچوبه،ازبویه(اویشن)،زیره،فلفل سیاه به مقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت،نمک، زرد چوبه ،ازبویه یا همون اویشن (اندکی زیره و فلفل سیاه)مخلوط می کنیم ورز میدیم و بعدش در روغن سرخ میکنیم البته در حرارت ملایم که کامل مغز پخت بشه...
میتونید بهش سبزی معطر هم اضافه کنید که ما نمیریزیم دوست نداریم😊 پ.ن1:در خانه ما شامی و کوکو بدون ازبویه کوهی صفا نداره.
پ.ن2:پیاز زیاد باعث میشه شامیتون موقع سرخ شدن حالت سوخته به خودش بگیره.
پ.ن3:نیازی به تخم مرغ و آرد و اینجور چیزا نیست چون نسبت گوشت نسبت به دیگر مواد بیشتره و شامی ها وا نمیرن..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 9 عدد
برای کرپ🔻
تخم مرغ: 2 عدد
روغن: 1/4 پیمانه
آب: 1/4 پیمانه
شیر: 2 پیمانه
شکر: 1 ق چ
نمک: 1 ق چ
آرد سفید : 2 پیمانه
برای سوخاری کردن🔻
پودر سوخاری: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 1/4 پیمانه
نمک: کمی
طرز تهیه🔻
1.برای مواد گوشتی داخل کرپ
پیاز رو داخل کمی روغن تفت بدید تا یه مقدار طلایی بشه
گوشت و فلفل دلمه رو اضافه کنید و سرخ کنید تا بوی زهم گوشت از بین بره و بپزه
گوشت که قهوه ای شد نمک و فلفل و پاپریکا، رب گوجه و گوجه پوره شده بریزید
و صبر کنید تا آبش تبخیر بشه و بذارید کنار سرد بشه
2. تمام مواد کرپ به جز آرد رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و کمی کف کنه
3. آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کامل یکدست بشه و در صورت لازم از الک رد کنید
4. تابه نچسب رو روی گاز بذارید و با فرچه کمی چرب کنید و یه ملاقه ملاقه بزرگ از مواد داخل تابه بریزید روی کرپ که خشک شد و
کمی که زیرش طلایی شده برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
👈نیاز نیست زیاد بپزه چون خشک میشه و یه مرحله دیگه هم سرخ کردن داره
🔊کف تابه نیاز نیست هربار چرب بشه ، بار اول کافیه و زیاد هم چرب نکنید
5. هر کرپی که درست میکنید روی کرپ قبلی بذارید و در آخر روی آن پارچه بکشید و یکی دو دقیقه صبر کنید تا کامل نرم بشه
5.داخل کرپ گوشت و پنیر پیتزا بریزید و رول کنید
6. دو تا تخم مرغ + یک چهارم پیمانه شیر+ کمی نمک رو هم بزنید
و کرم ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید 👈پودر سوخاری ادویه دار باشه خیلی خوشمزه تر میشه
7. این مرحله میتونید کرپ ها رو داخل فریزر بذارید و بعدا سرخ کنید
8. داخل روغن داغ سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_ماست
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . اسمش دسر ماست هست اما ماست کمتری داره 😁😉 و خوش طعم و عالی 😊.
.
شیر یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین 25 گرم (دو و نیم ق غ)
ماست میوه ای یا ماست خامه یا ماست سفت و چکیده شیرین 100 گرم (یک کم کمتر از نصف لیوان)
خامه قنادی 250 گرم (خامه شیرین شده ، از ترکیب 200 گرم خامه صبحانه به همراه 50 گرم شکر هم میشه استفاده کرد و فرم داده )
شکر (یا پودر شکر) 80 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
آب سرد نصف لیوان
وانیل 1/4 ق چ
کمپوت آناناس یا هر نوع کمپوت و یا هر نوع میوه دلخواه به میزان لازم
روی آب سرد ، پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
شکر و شیر رو داخل ظرفی ریختم و ردی حرارت قرار دادم در حد حل شدن شکر هست و نمی خواد که بجوشه . ژلاتین حل شده که سرد نیست و گرمی شیر رو داره بهش کم کم اضافه کردم د مخلوط کردم . وانیل هم ریختم و از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم که از دما بیفته .
خامه قنادی رو اول کمی با دور کند همزن و بعد با دور تند همزن زدم تا کمی فرم بگیره . اینجا نیاز نیست خیلی فرم بگیره ، کمی فرم گرفت کافیه . (می تونید خامه صبحانه و شکر رو مخلوط کنید بزارید فریزر نیم ساعتی بمونه و یخمکی کمی شد با همزن بزنید تا فرم بگیره) ماست من ماست میوه ای هست و بهش اضافه کردم .بعد ریختن ماست در حد مخلوط شدن هم زده بشه .
مواد شیر که از دما افتاد رو کم کم به مواد خامه و ماست اضافه کردم و مخلوط کردم . از صافی هم رد کردم که کاملا یکدست بشه .
می تونید داخلش میوه بریزید و در این صورت من مواد دسر رو کمی در یخچال قرار دادم که مواد دسر خیلی شل نباشه و بشه میوه رو اضافه کرد تا توی قااب ته نشین نشه . من از کمپوت آناناس استفاده کردم و داخلش ریختم .
قالب من پلاستیکی هست ، خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال 7 الی 8 ساعتی قرار دادم تا بسته بشه . وقتی خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی کاملا دیدم آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
به دلخواه هم از خامه فرم گرفته و میوه انار و کمپوت آناناس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم رشته پلو🔻
برنج: 5 پیمانه
رشته پلویی: 3 پیمانه
سیب زمینی: 2 عدد
زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم
مواد مرغ رشته پلو🔻
مرغ : 1 کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.
رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.
اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
⚠️نکات🔻
قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست.
مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد.
رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست.
این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛