🔷#کرم_شکلات_و_بادام
زرده تخم مرغ. 3عدد
شکر. 12ق غ
شیر. 3لیوان
بادام بو داده شده وپودر شده به میزان دلخواه
آب سرد نصف پیمانه
خامه فرم گرفته یک پیمانه
پودر ژلاتین 3 ق غ سرخالی
پودر کاکاو 2ق
پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود.
زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکاو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. 5الی6ساعت در یخچال قرار می دهیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی
﷽ فیلم طرز تهیه ️ #تزئین_تربچه_به_شکل_گل 👆
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مـواد لازم...
◀️تـخم مرغ...یڪ عدد
◀️شڪر...نصف لیوان
◀️وانـیل...یڪ چـهارم ق.چ
◀️زعـفران غلیظ...یڪ ق.غ
◀️ارد قنادے...یڪ لیوان
◀️بیڪینگ پودر...یڪ ق.چ سرپر
◀️مـاست.... نصف لیوان
طرز تـهیه...
⏪تـخم مرغ همراه شڪر و وانیل بـه مـدت پنج دقیقه با هـمزن دستی بـزنـید تا حجیم و کرمی رنگ بشه اگه با دسـت براتون مشڪل با همزن برقی سه تا چهاردقیقه میتونید بزنید
⏪نـصف لیوان ماست اضافه ڪنید و خـوب بهم بزنید تا یڪدست بشه جایگزین ماست میتونید نصف لیوان شیر یا نصف لیوان آب جوش استفاده ڪنید موقع ریختن آب جوش حتما تند بهم بزنید تا تخم مـرغ شما بسته نشه ولی ماست بافت ڪیکتون پوڪ و سبڪ میڪنه حتی الامڪان سعی ڪنید از ماست اسـتفاده ڪنید
⏪ارد و بیڪینگ پودور الڪ ڪنید طی دو مرحله اضافه ڪنید دورانی بهم بزنید تا پفش نخوابه عزیزاے دلم اگه از شیر یا آب جوش استفاده میڪنید آرد مصرفی باید یڪ و یڪ چهارم لیوان باشه به آرد بیشترے نیاز داره
⏪بعد یڪدست شدن مواد ڪیکتون یڪ ق.غ زعفران اضافه ڪنید
⏪داخل تابه روغـن بـریزید اجازه بدید داغ بشه اندازه یڪ قاشق از مواد داخل روغن بریزید شعله رو روے ڪم بزارید تا مغز پخت بشه یڪطرف ڪامل سرخ شد برگردونید سمت دیگشم سرخ بشه
⏪برای پف ڪیڪ قاشقی حتما موقع سرخ شدن از تابه روغن داغ روے ڪیکهاتون بریزید اینڪار باعث میشه ڪیڪهاے ڪوچیڪتون پف ڪنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_خامه_ای
#بستنی_نسکافه
برای تهیه این بستنی به همین میزانی که میبینید احتیاج داریم به:
#بستنی_نسکافه
👇
خامه صبحانه 250 گرم(یک پاکت خامه صبحانه از این صورتیها کافیه)
خامه قنادی 150 گرم (خامه قنادی یخ زده را به مقدار کافی در ظرفی بریزید و پس از باز شدن یخ ان با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره)
.
اگر میخوایین بستنی کم شیرین باشه می تونید مقدار کمتری خامه قنادی در نظر بگیرید
واگر خامه قنادی ندارین جایگزین آن 100 گرم خامه صبحانه بریزید یعنی سرجمع 350 گرم خامه صبحانه برای کل دستور
اما با خامه قنادی بستنی سبکتر واسفنجی تر میشه با خامه صبحانه منسجم تر وکرمی مانند(خامه قنادی هم اگر استفاده کردین خامه خوشمزه وخوش طعمی باشه لطفا مثلا کاله)
.
شیر عسلی 250 گرم ( حدود 2/3قوطی شیر عسلی میشه ولی از اونجایی که قیمت یه قوطی شیر عسلی سر به فلک کشیده براحتی وخیلی راحت خودتون تهیه کنید
نسکافه 2 ق س (می تونید بیشتر هم بریزید اگر دوست دارین طعمش مشخص تر باشه)
پودر کاکائو 1ق چ برای رنگ بهتر بستنی می زنیم
اب جوش 1/8 پیمانه
شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی تلخ به مقدار دلخواه
خامه قنادی را فرم دهید خامه صبحانه خنک را به آن اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید شل میشه)
پودر نسکافه وپودر کاکائو را با ابجوش خوب حل کنید به همان صورت داغ به شیر عسلی اضافه کنید وخوب هم بزنید تا یکدست بشه
اجازه بدین از دما بیفته وسپس به خامه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید
درنهایت مقداری شکلات تلخ خردشده یا شکلات چیپسی به مایه بستنی اضافه کنید
بستنی را درون ظرف مناسب ریخته وده ساعتی درفریزر بگذارید تا منسجم شود سپس خارج کنید واسکوپ بزنید،
#بستنی_قهوه
جایگزین پودر نسکافه مقدار دلخواه ( مقدارکمتر چون قهوه تلخ تره)پودر قهوه بزنید
#بستنی_شکلاتی
برای تهیه این بستنی خامه قنادی را حذف کنید وسرجمع 300 گرم خامه صبحانه استفاده کنید
100 گرم شکلات تلخ خرد شده را ذوب کنید وبه جای پودر نسکافه وپودر کاکائو با شیر عسلی مخلوط کنید
واین مخلوط را به خامه اضافه کنید یکدست کنید و ادامه مراحل...
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
برنج :4 پيمانه
لوبيا سبز: 1 تا 1/5 پيمانه
گوشت چرخ كرده: 300/400 گرم( من مخلوط مرغ و گوسفندى زدم)
پياز :1 عدد
رب گوجه:1 ق غ خ (به دلخواه)
زعفران ، نمك ، دارچين، روغن، فلفل،زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه🔻
اول برنج رو در اب و نمك خيسانده
لوبيا پخته و اماده
اگر ندارين پخته و اماده كنيد
مقدارى روغن در تابه ميريزيم و پياز رو رنده و اضافه و بعد تفت خوردن گوشت رو بهش اضافه نمك زدم و سرخ ، بعد لوبيا و يك ق غ خ زعفران و تفت دادم و بعد رب گوجه و فلفل و دارچين و مخلوط و شعله رو خاموش و كنار گذاشتم.برنج رو ابكش و دم كردم و در اخر تزيين كردم كه لطفا تزيين رو در ويدئو ببينيد.
اگر ساده ميخوايين همون اول مخلفات رو با برنج دم كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کافی_میکس
شیرینی کیک اصلا دلو نمیزنه و ی شیرینی دلنشین داره. من ک عاشقش شدم.😋 🔴🔴 بچه ها توجه کنید ک تمام مواد رو ب آرومی و با لیسک هم میزنیم سرعت فیلم رو زیاد کردم بخاطر همین همه چی رو دور تنده😁
تخم مرغ 4عدد
وانیل یک چهارم ق چ
ب.پ یک ق غ
گردو پودر شده 100 گرم حدودا دو سوم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
روغن یک لیوان سرخالی
شکر یک لیوان
کافی میکس فوری دو بسته
آب جوش (دو بسته کافی میکس رو داخل یک لیوان دسته دار فرانسوی ریخته و روش آب جوش بریزین)
شیر نصف لیوان
.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده رو میزنیم تا پف کند و فرم دار شود
زرده + شکر + وانیل را میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود
سپس روغن و مخلوط کافی میکس و شیر را اضافه کرده و بیست ثانیه با همزن میزنیم
آرد و ب.پ را کم کم روی مواد میریزیم و با لیسک هم میزنیم
در نهایت سفیده فرم گرفته و گردو را کم کم اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم میزنیم
سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه به مدت 40-50 دقیقه میزاریم. قالب ترجیحا 20 سانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌺نان روعنی زنجبیلی🌺
تخم مرغ کامل ............. 2عدد
زرده تخم مرغ ..........1 عدد
روغن مایع .............. 100 گرم
زنجبیل ................. 10 الی 15گرم
شکر ..................... 50گرم
ماست ............... 80 گرم
خامه صبحانه ........ 40 گرم
ارد ....................600گرم الی 500 گرم
خمیر مایه ............ 12گرم
شیر ......... 80 گرم
نمک ......1 ق م
بهبود دهنده ........1ق م
🌺..طرزتهیه...🌺
ابتدا خمیر مایه را عمل اورده
با شیر ولرم و1 ق ع شکر
خمیرمایه رومخلوط کرده وبعدباشیربزنید اروم وسپس
مخلوط کرده بعد بایک دوم پیمانه از ارد مخلوط کنید بزارین10 دقیقه تا خمیر مایه عمل کند کاملا پف کندکمی این مایه شل هستش وبعد بقیه مواد رومخلوط
و بجز ارد باهم مخلوط،کنید
بعد خمیرمایه که خوب پف کرده وحجمش دوبرابر شده همراه ارد با مواد قبلی با لیسک مخلوط کنید به ارامی
این خمیر نباید زیاد سفت باشه
اگر خمیر در حین مخلوط کردن کمی سفت شد میتونید شیر اضافه کنید تا کمی شل شود به اندازه ای شل کنیدکه فقط از ظرفتون کنده بشه چند دقیقه استراحت بدین دوباره مخلوط کنید تا صاف شود برای صاف کردن میتونید از روغن مایع هم استفاده کنید
بعد روشو بپوشونید بزارید 10دقیقه استراحت کنه
بعد از اماده کردن خمیر چونه های 60 الی 70گرمی بگیرید داخل سینی فر استراحت بدید تا حجم آنها 1/5برابر شود بعد با پشت یه ظرف غلطک کمی صاف کنید
بعد با یک چیز گرد مثل درب نوشابه چاک بزنید ویا مهر گل مهر بزنید
فقط باید محکم بزنید تا خمیر بریده شود
رومال زرده تخم مرغ وانیل زعفرون ماست پودزقند مخلوط کنیدوروی نان بزنید طوری که نه به خمیر زیاد فشار بیاد نه داخل چاک ها از زده پر بشه فقط روش یکم زرد شود
دوباره استراحت بدین تا پف کند
بعد فررا ازقبل به مدت 10 دقیقه پیش گرمایش داده سپس به مدت 15 دقیقه بادمای 180 درجه فرگازی فربرقی 160 درجه بپزید
رنگ روی نان که کامل عوض مایل به قهوه ای تیره شد در بیارین بزارید کمی سرد شود بعد برگردونید تا کامل خنک شود سپس روش بادستمال بپوشونید تا کمی نرم شود
🌺نکته خیلی مهم :🌺
این خمیر خیلی به ضربه حساس هست اصلا در حین استراحت خمیر و قبل از رفتن داخل فر ضربه نزنبد به خمیر
خمیر مایه هم مثل این خمیر حساس است اولش نباید ضربه زده بشه اگه ضربه زده شود کلا پفش میخوابه
ونکته سوم حتما ماست شیریندباشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه قارچی فوق العاده
مطابق فیلم
پیازوفلفل دلمه وفلفل سبزراتفت میدیم بعدقارچ رواضافه میکنیم تفت میدیم تاآبش کشیده شه درظرفهای تکنفره میریزیم پنیرچدارروش میریزم میزاریم فرتاپنیرآب شه
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل #حلیم (سریع و راحت)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام صبح بخیر
سلام به شما مومنین روزه دار
امیدوارم
لحظه هاتون قرین آرامش
زندگیتون پر از سلامتی
عمر و عاقبت تون بخیر
در این روزهای معنوی
به حق امام علی علیهالسلام
حاجت روا باشید
🌷تقدیم به شما
🌷نماز و روزه ها تون قبول
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شربتی
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی
آرد 3 لیوان
شکر1.5 لیوان
روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد)
ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه)
تخم مرغ 6 عدد
بیکینگ پودر 3 ق چ
پودر هل 1 ق چ
زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه
برای شربت
آب 1.5 لیوان
شکر 1.5 لیوان
گلاب کمتر از نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه)
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین .
قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم .
اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره
موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین .
برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین .
بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم .
بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه .
نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه .
با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فقط نکته ای که باید بگم اینه که من از ماست چکیده ترش استفاده کردم و نتیجه بسیار عالی شد.
مواد لازم🔻
برنج ایرانی : 4 پیمانه
زرده تخم مرغ : 4 عدد
سفیده تخم مرغ : یک عدد
زعفران دمکرده غلیظ : به میزان لازم
ماست چکیده : یک پیمانه معادل 10 قاشق غذاخوری
روغن مایع : نصف پیمانه
سینه مرغ پخته و مزه دار شده : یک عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و قرمز
کره 50 گرم
طرز تهیه🔻
برای تهیه ته چین ابتدا برنج رو آبکش می کنیم و زنده تر از حالت معمول برمیداریم. در ظرفی بزرگ ماست و تخم مرغ ها، روغن و زعفران و نمک را کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه (میتونید کل برنج رو هم اضافه کنید) سپس ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم و مواد ته چین رو داخل آن میریزیم و صاف میکنیم و مرغ رو اضافه میکنیم (من مرغ رو با پیاز و فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه آب پز کردم و بعد ریش ریش کرده و با رب، کمی آبلیمو، فلفل و دارچین تفت دادم) مقداری زرشک در روغن تفت داده شده می پاشیم و بعد مابقی برنج سفید رو روی مواد مرغمون اضافه میکنیم (اگر کل برنج رو به مواد ته چین آغشته کردید از همون برنج روی مواد مرغ بریزید) روشو هم در صورت دلخواه چند تکه کره میزاریم و فویل کشیده، در فر 180 درجه به مدت یک ساعت و نیم قرار میدیم. روی شعله پخش کن اجاق گاز هم میتونید درست کنید.
در نهایت بعد از برگرداندن در ظرف روشو با خلال پسته و بادام و زرشک تزئین میکنیم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین مرغ😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛