eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام 300گرم گوشت 400تا 500 گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری 200 گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی 2 عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: نیم کیلو سینه مرغ خرد کرده آب 2عدد لیمو به همراه یک لیموی برش داده شده سرکه سفید فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه نمک جوز هندی زنجبیل مرغ با با مواد مخلوط کرده و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید. سپس در روغن سرخ کنید. مواد سس: آرده ماست آب لیمو گشنیز چند حبه سیر نمک فلفل سیاه(اختیاری) همه مواد رو در میکسر مخلوط کرده. نان پیتا و یا خمیر یوفکا را پهن کرده سینه مرغ سرخ شده را روی نان ریخته سیب زمینی و سس مخصوص رو به همراه سس مایونز ریخته و سرخ میکنیم. میتونید قبل از اینکه مرغ رو بریزید کمی نان رو با سس چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی گل مواد لازم: 1 لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 3.5 لیوان آرد مواد داخل مانتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده نمک ، فلفل سیاه زیره مواد لازم برای سس: 2 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 3.5 الی 4 لیوان آب 🥣طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر تقریبا سفت شود. روی خمیر را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و کمی ورز بدید. خمیر استراحت کرده را به 2 چانه تقسیم کنید. و به ترتیب نازک باز کنید. موقع باز کردن خمیر کمی آرد بپاشید. سپس با قالب گرد و یا با لیوان گرد برش بزنید. مثل فیلم 4 عدد از خمیرها را کنار هم بذارید و از مواد گوشتی روی خمیرها بذارید شکل گل بدید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. سپس مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی مانتی و داخل سینی بریزید روی سینی کاغذ روغنی بکشید و یا در سینی را بذارید و در فر 180 درجه نیم ساعت بپزید.(مرحله دوم پخت حتما روی سینی را بپوشانید در غیر اینصورت روی مانتی خیلی خشک میشود) بعد از پخت از داخل فر بیرون آورید و با ماست موسیر یا مایونز سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: گوشت چرخکرده : 350 گرم سیب زمینی متوسط: 3 عدد پیاز متوسط: 1 عدد سیر : 2 حبه تخم مرغ : 1 عدد آردنخودچی : 2 قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه کاری ، گردغوره و سماق : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی، پیاز و سیر را رنده می کنیم. تمام مواد بالا را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم. داخل ماهیتابه روغن مایع ریخته، شعله را زیاد می کنیم تا روغن حسابی داغ شود. شامی ها را درست کرده داخل روغن هر طرف را حدود ده دقیقه سرخ می کنیم. برای کنار غذا، گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش زده، داخل روغن باقیمانده همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره سرخ می کنیم. این غذا می توانید با نون یا پلو سرو کنید. نکات: اگر می ترسید که شامی شما وا برود آب سیب زمینی و پیاز رنده شده را بگیرید، من نگرفتم. هر چه مایه شامی بیشتر ورز داده بشه، احتمال وا رفتن اون توی روغن کمتره. مایه شامی را می توانید برای یک یا دو ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد دوباره ورز دهید. روغن مایع ابتدای قرار دادن شامی داغ باشه تا به ماهیتابه نچسبه، بعد قرار دادن دو تا سه شامی شعله را کمتر کنید تا در زمان بیشتری سرخ و پخته بشه. برای سس کنار غذا می توانید رب گوجه را همراه با نمک، فلفل و پودرسیر داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🤩 برای مایه گوشتی: 200 گرم گوشت چرخکرده 1 عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریکا 1 ق غ روغن 1 بسته ماکارونی صدفی 1 ق غ رب گوجه 1 ق غ کره مقداری روغن نمک برای سس بشامل: 2 ق غ کره مقداری روغن 2 ق غ آرد الک شده 2 لیوان شیر مقداری نمک و فلفل ابتدا ماکارونی رو در آب و نمک میجوشانیم،داخل تابه پیاز و گوشت رو تفت داده و نمک و فلفل و پاپریکا اضافه و میپزیم،برای سس،کره و روغن و آرد رو داخل تابه میریزیم و تفت میدیم،سپس شیر و فلفل و نمک رو ریخته و در قابلمه رب و کره و روغن رو تفت میدیم و ماکارونی آبکش شده اضافه و خوب مخلوط میکنیم سپس داخل ظرف ماکارونی و مایه گوشتی و سس بشامل و پنیر پیتزا میریزیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم تا طلایی رنگ شه😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛