#هویج_پلو
مواد لازم:
هویج: 900 گرم
برنج: 1.2 کیلوگرم
پیاز: 3 عدد
مرغ: 1 کیلوگرم
کشمش پلویی: 3/4 پیمانه
خلال پرتقال: 1/3 پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
ادویه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
زیره سیاه: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیازها را خلالی خرد می کنیم.
هویج ها را قیمه ای ریز می کنیم.
برای گرفتن تلخی خلال پرتقال، دوبار خلال ها را با یک لیوان آب سرد می جوشانیم و صاف می کنیم.
هویج ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد سبک شدن پیازها داخل روغن، مرغ و اضافه می کنیم و تفت می دهیم، به ترتیب ادویه ها، هویج سرخ شده، نمک، رب انار، خلال پوست پرتقال و کشمش پلویی را می ریزیم و تفت می دهیم، شعله را خاموش کرده و گلاب را به مواد اضافه می کنیم.
برنج و داخل آب جوش همراه با مقداری نمک می ریزیم و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و با توجه به ذائقه نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ قرار می دهیم، به ترتیب نصف برنج، همه مواد مخلوط و مابقی برنج ریخته و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_سالاد
دو حبه سیر (اختیاری. من نزدم)
روغن زیتون 2ق غ
آبلیمو نصف استکان
نعنا خشک یک ق غ
دو شاخه کرفس
1 عدد هویج
کاهو 1 عدد کوچک
خیار 1 عدد بزرگ
1 تیکه سینه مرغ
آویشن آبلیمو پودر پاپریکا
ابتدا من مرغ رو با کمی نمک آبلیمو تازه فلفل سیاه و آویشن مزه دار کردم (آویشن ی گزینه عالی برای گریل و کبابی کردن مرغ هست. بعد سس سالاد رو تهیه میکنیم برای سس دو حبه سیر رو له میکنیم (من استفاده نکردم) نصف استکان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری نعنا خشک، مقداری نمک و دو قاشق روغن زیتون ترکیب میکنیم و زمان میدیم تا طعم ها ب خورد هم برن.
اول از همه کاهو رو برش های متوسط خورد میکنیم و کف ظرف قرار میدهیم بعد هویج رو ب وسیله رشته کن یا رنده، رشته میکنیم، گوجه و خیار و کرفس رو برش های منظم میبریم ( برش سبزیجات خیلی مهمه. باعث میشه ک طعم یکی بر دیگری غالب نشه). توی تابه گریلمون خیلی کم روغن زیتون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا داغ بشه و وقتی مرغ رو اضافه میکنیم آب پس نده. مرغ رو در تابه میزاریم تا یک طرفش کاملا اماده بشه (علامت اماده شدن مرغ اینه ک لبه های مرغ سفید میشه ) بعد طرف دیگه رو گریل میکنیم. حرارت متوسط باشه، اگر کم باشه مرغ آب پس میده. بعد از سرخ شدن زمان میدیم تا از دما بیفته بعد با چاقوی تیز برش میدیم ( اگر گرم باشه تیکه تیکه میشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه مربا و شربت البالو🍒
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جادوی ماسک سیب زمینی رو اینجا ببینید😳
فقط 3 روز قبل خواب بزن🙃
نه جوش نه جای جوش نه لک یعنی همه چی محو میشه 😐😐
دیوونش میشی👇
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
طرز تهیه معجون لاغری به سبک ایتالیایی درمنزل👇😍
http://eitaa.com/joinchat/3382575121Ce0fbe26dd4
🔴پیشنهاد ویژه😳😱😮
💗امیـدوارم
🌷ساعاتی مملو از
💗عشـق و زیبـایی
💗دقایقی لبریز از مهربانی
🌷و پر از خیر و برکـت..
🌷در انتظارتون باشـه
💗 تقدیم با بهترین آرزوها
🌷 #روزتون_گلباران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خدایا
🌱در این شنبه خرداد ماه
🌸بهترین ها و زیباترینها
🌱را برای دوستان و عزیزانم
🌸از درگاهت خواهانم
🌱خدایا
🌸قلبشان شاد
🌱وجودشان آرام و
🌸زندگیشان زیبا
#سلام_اول_هفتهتون_بخیر 🌸
#
#کشک_بادمجان
برای 3 نفر
بادمجان 4 عدد
کشک 2 اای 3 ق غ
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 تا 3 حبه
نعنا داغ مقداری
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم موند(ترجیحا جلوی آفتاب بزارین تا تلخیش بره) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریزین اگه دیدین روغن کمه در تابه رو بزارین ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن . زیادی روغن ضرر داره .پیاز رو خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و بهش نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه همراه سیر و پیاز و نعناع ریختم و روش آب جوش حدودا نصف الی یه لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران دم کرده داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم . میتونین یه مقدار گردو رو هم بکوبین و توی کشک بادمجان بریزین .
برای تزیینش هم من از زعفران ، نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گیلاس
داخل تارت ها رو با هر چی که دوست دارین می تونین پر کنین .
آرد سفید 200 گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان)
پودر قند 30 گرم( تقریبا 2 ق غ)
کره سرد 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک کمی
آب 3 ق غ
وانیل نوک قاشق
برای مواد داخل تارت
گیلاس 500 گرم
ژلاتین 1 تا 2 ق غ (می تونید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید)
آب سرد یک سوم لیوان
شکر 100 گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد و پودر قند و نمک رو الک کردم و کره سرد (منظور کره که توی یخچال هست ) رو با کارد کمی خرد کردم و به موادم اضافه کردم . با نوک انگشتم کره رو با مواد آردی مخلوط کردم ، زرده تخم مرغ را اضافه کردم و همچنین آب . کمی وانیل یا رنده پوست لیموترش هم می تونین بریزین برای کسایی که میگن بوی کره اذیتمون می کنه خیلی موثره 😊 .با نوک انگشتم خمیر رو ورز دادن و مخلوط کردم تا یکدست بشه . (می تونید از غذاساز هم استفاده کنید )
خمیر نیاز به ورز دادن زیاد نداره و الا روغن میفته ، داخل کیسه فریزر در یخچال نیم ساعت استراحت دادم .خمیر را با وردنه به قطر 3 میلی باز کردم و بعد داخل قالب تارت به قطر 24 سانت انداختم . چون خمیر به اندازه کافی کره داره چرب کردن هم نیاز نیست .
روی خمیر رو چنگال زدم تا توی فر پف نکنه و بالا نیاد (و همچنین بهتره که روی خمیر یه کاغذ روغنی بندازین و یه کم روش حبوبات بریزین تا سنگین کنه و بالا نیاد) فر رو از یه ربع قبل روشن کردم در فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . بعد که خنک شد از قالب بیرون آوردم .
گیلاس رو شستم از وسط به دو نبم کردم و هسته هاش رو بیرون آوردم . داخل قابلمه ای ریختم و روش شکر پاشیدم یه کمی داخل یخچال قرار دادم یه کم آب می اندازه روی حرارت قرار دادم آبی نریختم من داخلش .
گذاشتم بپزه و به غلظت کمی برسه . من از ژلاتین استفاده کردم که یه کم موادم سفت تر بشه می تونین نشاسته هم بریزین یه قاشق نشاسته رو داخل آب سرد حل کنین و داخلش بریزین . من ژلاتین رو داخل اب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا حل بشه بعد داخلش ریختم . مواد رو از حرارت برداشتم حدودا نیم ساعتی روی حرارت بود و بعد گذاشتم خنک بشه یه کم هم یخجال گذاشتم بسته تر بشه مواد تا وقتی می خوام بریزم داخل نون تارت راحت باشه کار .
بعد داخل نون تارت ریختم و گذاشتم یخچال .
آخر هم با بادام پرک تزیین کردم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای زرد آلو
سعی کنید از زردآلو سفت ورسیده استفاده کنید زردآلو که خال سیاه روشه مرباش خوش رنگ نمیشه
زردآلو شیرین وکمی به ترشی بزنه واسه مربا عااالیه زردآلو بزرگ که زردآلو کشاورزی بهش میکن واسه مربا مناسب نیستن طعم ومزه خاصی ندارن بزرگ وکرمی رنگن بعضی از قسمت زردآلو قرمزه اینا مرباش خوشمزه نمیشه.
زردآلوی مربا سفت ورنگش به نارنجی میزنه.
دستور مربا
زردآلوی بدون هسته وخرد شده یک کیلو
شکر 600 گرم
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری اگه ندارید دو قاشق اب لیمو تازه بزنید
زردآلو رو بشوریید هسته شو دربیارید وخرد کنید
بهتره تو ماهی تابه درست کنید تا رو هم انباشه نشه
زردآلو وشکر رو بریزید تو ماهی تابه گاز رو با شعله متوسط روشن کنید به آرومی بزنید تا شکر زردآلو با هم مخلوط بشن
احتیاجی به اب نداره زردآلو خودش آب میندازه
هر چند دقیقه یکبار به آرومی بزنید تا شکر حل بشه واسه این میگم به آرومی تا زردآلو له نشه
با فرچه خیس اطراف ماهی تابه رو تمیز کنید تا مربا بعدا شکرک نزنه
مربا که داره قوام میاد کف روی مربا رو بگیرید تا مربا شفاف بشه
حدود نیم ساعت زمان میبره تا مربا قوام بیاد
نزارید مربا بیش از حد قوام بیاد که بعدا شکرک بزنه رقیق هم باشه مربا کپک میزنه اگر حس کردید غلیظ شده جوهر لیمو ویا اب لیمو بزنید فوری کمی تو نعلبکی بریزید وبزارید یخچال ویا فریزیر تا زود سرد بشه اگر انگشت کشیدی وسط شربت وفوری جاش پر نشد قوام اومده .اگه دیدید خطوط زود پر میشه رقیقه چند دقیقه دیگه گاز رو روشن کنید تا قوام بیاد. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه اگر واسه ماندگاری طولانی میخواید فریزیر بزارید. هر هفته به اندازه مصرف در بیارید و یخچال بزارید.
اختیاریه زردآلو رو خرد کنید یا دوتکه
فقط هسته شو دربیارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه👌
گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .
برای 6 تا کلوچه
آرد سفید حدودا 250 گرم ( یک و دو سوم لیوان)
تخم مرغ 1 عدد
شیر 25 میلی ( 3 ق غ)
آب ولرم 25 میلی ( 3 ق غ)
ماست 50 گرم (2 ق غ)
شکر 70 گرم (یک سوم لیوان یا حدودا 4 ق غ)
کره 30 گرم
پودر خمیر مایه 2 گرم (1 ق چ)
نمک نوک قاشق
بیکینگ پودر 1/4 ق چ
برای مواد میانی : پودر گردو 100 گرم (نصف لیوان )/ شکر 70 گرم (یک سوم لیوان) / کره 30 گرم/ آرد سفید 30 گرم ( 2 ق غ)/ پودر دارچین 1 ق م /پودر جوز هندی 1 ق چ
آب ولرم و 1 ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.
کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته .
تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه .
برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف)
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی 2 تا 3 ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .
در فر از پیش گرم شده 190 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه .
ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_میوه_ای
خامه صبحانه یک بسته
پودر خامه 3 تا 2 قاشق غذاخوری
(یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه)
میوه دلخواهتون😊
کوکی که خونگی باشه بهتره
شکلات تخته ایی برای تزیین
میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید،
خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید.
میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_تک_نفره
این میزان موادی که می نویسم برای حدود 25 عدد ته چین به سایزی که در کلیپ هست کافیه،وبرای قالب یا ظرف سایز 22 اگر نخواستین تک نفره باشه😉
برنج خشک 2 لیوان منظورم همون لیوانهای فرانسوی دسته دارهست
برنجم هم برنج هندی بود،
ماست سفت یاچکیده 1ونیم لیوان ماست شل وآبکی نباشه ،ماست شل باشه ته چین حالت خمیری میشه،
تخم مرغ یک عددکامل ویک عددفقط زرده
زعفران دم کرده غلیظ 1/4لیوان
روغن مایع 5 ق غ پر
گلاب درصورت دلخواه 1ق غ
نمک وفلفل سیاه وزرشک به مقدارلازم
سینه مرغ پخته به مقدارکافی
درابتدا سینه مرغ تکه شده رابه همراه پیازونمک وفلفل وزعفران یازردچوبه وکمی دارچین باکمی روغن خوب تفت دهیدوبپزید می تونید ازقبل مرغها راهم مزه دارکنید، برنج رامثل همیشه یاکمی زنده ترابکش کنید برنج خیلی سفت یاشل نباشه اگر برنج هندی بود مثل همیشه که ابکش می کنید اگر ایرانی کمی زنده تر بردارین،
من ازقسمتهای استخوانی مرغ هم بعضی مواقع استفاده می کنم اونها راباپیازونمک وفلفل وزردچوبه وبااب کم می پزم بعدازپخت قسمتهای گوشتی راازاستخوون جدامی کنم،باکمی روغن یه سرتفت کوتاه میدم که خوشمزه تربشن ونمک وزردچوبه وفلفل ودارچین میزنم،
تخم مرغها راداخل ظرفی بشکنید وخوووووب باچنگال هم بزنید این مرحله خیلی مهمه که ته چین بوی تخم مرغ نده پس خوب خوب هم بزنید بعد فلفل سیاه ،زعفران ودرصورت دلخواه گلاب راهم اضافه کنید وهم بزنید،سپس ماست چکیده راافزوده ودرحدیکدست شدن هم بزنید ماست رازیادنمیخوادهم بزنید اب میفته درحدیکدست شدن کافیه،برنج ابکش شده رابه مایه اضافه کنیدمخلوط کنید روغن راهم بریزید وخوب مخلوط کنید ،دست اخر نمک وفلفل را میزان کنید،می تونیدبه موادکمی هم استراحت بدید،سپس کف تابه یاقابلمه تفلون راروغن بریزید روغن زیادبریزیدکم نباشه نصف کمتربرنج راکف تابه پهن وفشرده کنید،مرغهای خردشده یاریش شده وزرشک راروی ان بریزیدومابقی برنج،خیییلی خوب باکفگیریادست برنج رافشرده کنیدوبادربسته برروی حرارت کم باشعله پخش کن به مدت یک ونیم تادوساعت قراربدیددورته چین که برشته شدکافیه،
یاداخل فر180 درجه به مدت نیم تا یک ساعت
فقط فویل بکشیدوسوراخ بزنید
برای تک نفره بودن قالبهای مافین رابا کره سرد خوب خوب چرب کنید وته چین راخوب فشرده،اگر ازقالبهای سیلیکونی استفاده کردید این قالبها بهتره با روغن جدا شونده خوب چرب شوند در لوازم قنادیها موجوده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر کافی میکس
یه دسر خوشمزه و عالی . مخصوصا کسایی که طعم نسکافه و قهوه رو دوست دارن .
شیر دو و نیم لیوان
کافی میکس 2 بسته
شکر 3 تا 4 ق غ
خامه صبحانه یا قنادی 2 ق غ
پودر ژلاتین دو و نیم ق غ
وانیل نوک قاشق
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذرات ژلاتین حل بشه .
شیر و شکر و کافی میکس رو توی یه ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه . نیاز نیست بجوشه . بعد ژلاتین حل شده رو بهش اصافه کردم و هم زدم و کمی وانیل ریختم .
خامه رو هم یه کم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم کمی گرم بشه و بعد داخلش ریختم و یا می تونین مواد رو از روی حرارت بردارین بزارین کمی توی محیط خنک شد خامه رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین .
اگه خامه قنادی خواستین استفاده کنین در ریختن شکر هم توجه کنین چون این خامه شیرینه پس کمتر نیاز به شکر هستش ولی خوب شیرینی چیزی سلیقه ای هستش و براساس ذایقه خودتون تنظیم کنین .
من یه قسمت مقدار کم جدا کردم کمی پودر کاکائو رو با آب جوش خیلی کم حل کردم و داخل اون قسمت کم ریختم .
داخل قالب ، قالب من پلاستیکی هستش نیاز به چرب کردن نداره چون خامه داره . دسرهایی که خامه دارن نیاز به چرب کردن قالب نیستش . اول قسمت کاکایو رو ریختم و گذاشتم یخچال وقتی کمی از نیم بند سفت شد ، بقیه مواد رو که توی محیط خنک شده بود ریختم و کلا یه شب تا صبح زمان دادم تا ببنده .
بعد هم چون خامه داره خیلی راحت دورش رو با چاقو ازاد کردم و بعد کشیدم دیدم آزاد شده روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم .
پ.ن : کافی میکس یه عده به اسم نسکافه میگن ، یا پودر مخلوط قهوه فوری از این بسته ها . از هر چی قهوه و نسکافه و از این قبلی هم می تونین استفاده کنین .😊
ردش هم شکلات چیپسی برای تزیین چیدم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ژله_ای
تخم مرغ 1 عدد
ماست 250 گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین)
روغن مایع 110 میلی (حدودا نصف لیوان)
شکر 210 گرم (تقریبا یک لیوان)
آرد سفید 300 گرم (2 لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید.
داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم.
در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.
نوش جان🌼🌸🌼
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛