eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ترشه شامی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 مواد لازم: کره ۱ پیمانه پودر قند ۱/۲ پیمانه آرد الک شده ۲ پیمانه هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری مغز گردوی خورد شده مقداری خلال بسته به مقدار نیاز پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها .طرز تهیه : ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم. نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه. برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم . اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 #شیرینی_سوئدی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
كله_جوش غذایی سنتی و بسیار مشهور و قديمي است . این غذا به طور سنتی متعلق به اصفهان است اما به طور عمده و گسترده در سایر استانها هم مورد استفاده قرار میگیرد .این غذا بسیار پرخاصیت، و خوشمزه و سرشار از کلسیم و پروتئین است و اغلب در همدان ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان بعنوان غذای اصلی طبخ میشود. مواد لازم گوشت چرخ كرده 150 تا 200 گرم کشک 500 گرم نعناع خشك 2 ق غ گردو خرد شده 100 تا 150 گرم پیاز 2 عدد (1 بزرگ 1 کوچک) سير ٢ حبه نمک و فلفل و زرد چوبه روغن نان کمی برشته سنگک برای ترید مواد را میتوانید بنابر خواست خودتان که غلیظ دوست دارید یا رقیق کم و زیاد کنید یعنی کشک یا آب آن را کم و زیاد کنید. طرز تهیه: ابتدا پیاز کوچک را در گوشت چرخکرده رنده کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید و با آن قلقلی به اندازه دلخواه درست کنید و درون ماهي تابه مناسب با كمي پياز داغ و نعناع داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز بزرگ را خرد کرده و در روغن سرخ کنیدبه همراه سير تا طلایی شود قلقلی ها را به آن اضافه کنید زرد چوبه را به ان اضافه کنید وکمی تفت دهید بلافاصله و قبل از سوختن نعناع 2 پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید چند جوش بزند و آب آن کمی تبخیر شود.اکنون ١ ليوان اب به کشک اضافه كنيد و با چنگال کمی بزنید و داخل قابلمه بریزید.بعد از چند جوش گردوی خرد کرده را هم اضافه کنید آن را داخل ظرف مناسب بکشیدکمی روی آن گردو ریز شده نعناع داغ و پياز داغ بریزید و آن را با ترید نان سنگک میل کنید. آن طور که در سایتهای مختلف دیدم کله جوش در شهرهای ایران به طرق مختلف درست میشود اما در بین همه چند چیز مشترک است کشک نعناع داغ گردو پیاز داغ. از نظر غذایی بسیار بسیار مغذی است. نوش جان😋 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کله جوش اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: 350 گرم پوره طالبی 1 پیمانه خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری شکر (میزان دقیقش بستگی به شیرینی طالبی داره) 2 قاشق غذاخوری آبلیمو (ترجیحا تازه) 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین 1 پیمانه آب سرد (یا شیر) ✍طرزتهیه: پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و بزارید بمونه تا حالت اسفنجی بشه. بعد توی ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین کاملا حل بشه و مایع شفافی بدست بیاد. طالبی رو پوست کنده و خرد کنید وتوی میکسر، پوره کنید. (حدودا 1 طالبی کوچیک) این دسر رو به دو صورت میتونید درست کنید! یکی اینکه پوره طالبی رو همینطوری استفاده کنید یا اینکه صافش کنید و فقط از آب طالبی استفاده کنید. برای حالت دوم باید یک قاشق، به پودر ژلاتین اضافه کنید. طالبی ها رنگ‌ها ومدل های مختلف دارن، یه مدل که بهش میگن مِلون، کمی شیرین تره، بعضی مدلا رنگشون نارنجیه و دسر نارنجی میشه، ولی با خود طالبی (با پوست سبز رنگ و راه راه خط دار) دسر سبز رنگی خواهید داشت. به پوره ی داخل میکسر، شکر و خامه رو اضافه کنید (حدودا 4 ق غ خامه) و میکس کنید آب و پودر ژلاتین که کمی خنک شد به مواد داخل میکسر اضافه کنید، دقت کنید طالبی و خامه خیلی سرد نباشن که باعث میشه قسمت هایی از ژلاتین سریع ببنده و حالت لخته ای توی دسر ایجاد بشه. این لخته ها زیر دندون اصلا خوشایند نیست! بعد آبلیمو هم اضافه کرده و مخلوط کنید. (طعمشو بچشید و میزان شکر رو تنظیم کنید.) بعد مواد رو توی قالب موردنظر بریزید. قالب نیاز به چرب کردن نداره چون خود دسر خامه داره وچربه، راحت از قالب جدا میشه ولی تو رسپی گفته بود میتونید قالب رو خیس کرده و توی فریزر بزارید، وقتی یخ زد دسرو توش بریزید. بعد از 5-6 ساعت دسر آماده س ولی اگر شب تا صبح بزارید بمونه بهتره. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسر طالبی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به شنبه ۹۷.۷.۷ رُند ترین روز سال خوش آمدین الهی به نیت هفتمین روز پاییز ۷تااتفاق خوب ۷تاخبرعالی ۷تاقدم خیر و ۷تاآرزوی برآورده شده نصیبتون بشه @ashpaziykhs
💕سلام و صد سلام 🌸صبحتون قشنــگ 💕روزتون پر از سلامتی 🌸با آرزوی شنبه ای زیبـا 💕و هفته ای خوب و عالی @ashpaziykhs
شیرینی لوتکا روغن مارگارین 6کیلو ارد 3کیلو این واسه لایی تخم مرغ 12عدد خامه 1کیلو گلاب یاشیر1کیلو ارد3کیلو وانیل مقداری اینم خمیرش هرکدام راسه قسمت کرده لایی یا همون روغن وارد قاطی شده را میزاریم لای خمیر سه تا شش لا میریم و خمیررانازک باز میکنیم برش داده وسطش کرمفیل باسلیقه خودمون باقیف میزنیم وگردو میریزیم وبعدش تامیکنیم وروش زرده یاتخم مر غ زده وپسته گردو خورد شده وکنجد وغیره میریزیم داخل سینی چینده ومیندازیم فر بادرجه 180بعدش که روش سرخ شددرش میاریم وبعداز خنک شدن داخل دیس استیل چیده وروش ژله میزنیم ومیل مینماییم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شیرینی لوتکا اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام دوستان🌹 صبحتون بخیر.ممنون از همراهیتون. کیک داریم چه کیکی😋 با پوشش کرمچیز مواد لازم:تخم مرغ۴عدد.آرد۲۸۷گرم.شکر۱پ.روغن مایع۲/۳پ.هویج رنده شده ۳پ.وانیل۱/۲ق چ.دارچین ۱/۲ق غ.بیکینگ پودر۱/۲ق غ.جوش شیرین۱/۲ق چ.مغز گردوی آسیاب شده۱/۲پ. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت ۵دقیقه با همزن بزنید تا حجیم شده کشدار و رنگ آن روشن شود.روغن را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.آرد، بیکینگ پودر،جوش شیرین و دارچین را سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید.هویج را نیز اضافه کنید و در آخر مغز گردو را با مواد مخلوط کنید.قالب ۲۷ سانت را چرب و آردپاشی کرده یا کاغذ قرار دهید. خمیر کیک را درون قالب ریخته و قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۵_۵۵ دقیقه قرار دهید.پس از آن با خلال چوبی امتحان کنید.اگر خلال تمیز بیرون آمد کیک آماده است.کیک را روی توری فلزی خنک کنید. -برای تهیه کِرِمچیز ۴۰۰گرم خامه شیرین شده قنادی فرم دهید.۴۰۰گرم پنیر خامه ای که به دمای محیط رسیده را با یک پیمانه پودر قند(مقدار پودر قند را با ذائقه خودتون تنظیم کنید) بزنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید سپس به خامه اضافه کنید یک قاشق چایخوری عصاره وانبل بریزید و با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد برای بین لایه های کیک و تزیین ازش استفاده کنید. -من دو سری کیک درست کردم و از کرمچیز و مغز گردوی تست شده و سس کارامل برای بین دو لایه و پوشش کیک استفاده کردم.شما میتونید هر کیک هم برش بزنید تا در نهایت چهار لایه کیک داشته باشید که البته کرمچیز بیشتری لازم دارید و کیکتون خوشمزه تر هم میشه. -برای تهیه مغز گردوی تُست شده، مغز گردوی خرد شده را درون سینی پخش کنید و بذارین داخل ماکروفر با قدرت زیاد هر از یکی دو دقیقه اونا رو زیرو رو کنید تا جایی که مغزها تُست بشن میتونید داخل فر ۱۸۰ درجه هم بذارین و یا اینکه درون تابه بدون روغن روی حرارت ملایم اجاق گاز مرتب به هم بزنید.طعم کیک خیلی بهتر از مغز گردوی خام میشه. _برای پیمانه کردن هویج،آنرا ریز رنده زده و با قاشق داخل پیمانه بریزید و فشار ندهید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک هویج اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: گوجه فرنگی سبز یا نارس .....یک کیلو فلفل قلمی تند...........2- 3 عدد نعناع تازه......یک دسته کوچک نمک..........به میزان لازم سرکه ...یک لیوان آب..............3 لیوان طرزتهیه: ابتدا گوجه ها را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانیم تا تلخی آن از بین رفته و کمی نرم شود سپس درون یک سبد گذاشته تا آب اضافی آن خارج شودو خنک شود بعد درظرف مخصوص ترشی و یا هر چیز دلخواهی نعناع تازه ها را ته ظرف چیده سپس گوجه ها را می چینیم و بعد فلفلها را پس از آن آب و سرکه را مخلوط کرده وروی گوجه ها می ریزیم تا ظرف پرشود بعد دو سه روز دمای اتاق نگه می داریم سپس حدود 2 هفته در جای خنک می گذاریم تا ترشی مان جا بیفتد نوش جان نکات مهم: این ترشی بسیار خوشمزه در کنار همه غذاها مخصوصا انواع شوربا های آدربایجانی و انواع غداهای اریشته ای لذیذ است بهتر است از گوجه کال های کوچک استفاده کنید میزان نمک بستگی به خود شما دارد ولی طوری باشد که کمی شور بزند اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترشی گوجه کال اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم برای 4 نفر: نمك به میزان لازم سیب زمینی 3 عدد آبلیمو دو قاشق سوپخوری روغن 350گرم گوجه فرنگی نیم كیلو جعفری (ساطوری شده) 3 قاشق سوپخوری بامیه نیم كیلو فلفل به میزان لازم بامیه ماده بسیار لذیذی است و پخت آن بیشتر به صورت خورش در ایران متداول است .این خوراك به دلیل داشتن بامیه و سیب زمینی بسیار خوشمزه است و تلفیق این دو ماده طعم فوق العاده ای به این خوراك داده است. طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را شسته و سر آن را بگیرید و آنها را داخل مخلوط كن ریخته و خوب میكس كنید.حالا آن را از صافی رد كنید تا تخم گوجه فرنگی از مواد جدا شود(این كار اختیاری است). بامیه ها را شسته و سر آن را جدا كنید البته فقط قسمت چوب مانند را بكنید.حالا به آنها نمك زده و در داخل روغن داغ به خوبی سرخ كنید .روغن بامیه را از صافی رد كنید و مجددا داغ كنید و حالا سیب زمینی های خرد شده را در آن سرخ كنید.حالا ظرفی مناسب انتخاب كنید و گوجه فرنگی را درون آن ریخته و اجازه دهید به جوش اید و سپس ادویه و جعفری و سیب زمینی و بامیه را به ظرف اضافه كرده و اجازه دهید خوب جا بیفتد.در مراحل پایانی پخت آبلیمو را اضافه كنید. نكات: 1)میتوانید به جای آبلیمو از گرد غوره یا گرد لیمو استفاده كنید. 2)سعی كنید از همان روغن بامیه برای طبخ سیب زمینی استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود. 3)استفاده از زعفران در این غذا به خوشمزه شدنش كمك زیادی میكند. 4)میتوانید در این خوراك گوشت چرخكرده یا تكه ای بریزید. 5)حواستان باشد مرغوب ترین بامیه نوع ریز و یك دست است موقع خرید دقت كنید. نوش جان اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خوراک بامیه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ▪️گوشت چرخ ۴۰۰ گرم ▪️سیب زمینی ۵ عدد ▪️هویج ۱ عدد ▪️پودر سوخاری ۲ ق غ ▪️پیاز ۲ عدد ▪️سس کچاپ تند ۲ یا ۳ ق غ ▪️فلفل سیاه و زردچوبه هر کدوم ۲ ق چ ▪️نمک به اندازه لازم ▪️ادویه گوشت ۲ ق چ ▪️سبوس گندم ۱ ق غ ▪️زعفرون غلیظ دم کرده ۱ ق چ ▪️روغن کنجد برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینیها و هویج و پیاز رو رنده ریز میکنیم و و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و گوشت رو اضافه میکنیم و ورز میدیم پودر سوخاری و سبوس رو هم اضافه میکنیم با سس کچاپ حدود ۲۰ دقیقه ورز میدیم و دو ساعت میزاریم تو یخچال تا مزه ها میکس بشه بعد سرخش میکنیم.هویج و سس کچاپ به هیچ عنوان مزه کتلت رو شیرین نمیکنه نگران نباشین ، همچنین باعث خوشرنگتر شدن کتلت میشه.استفاده از سبوس رو جدی بگیرین چون باعث میشه ۴۰ در صد چربی کمتر جذب بدن بشه.استفاده از روغن کنجد بهتره چون کمتر جذب میشه و ضامن سلامته و یکی از بهترین روغنهای در حال حاضر.زعفرون رو سعی کنین حذف نکنین چون عطر بینظیری به کتلت میده.به هیچ عنوان آب پیاز رو نگیرین عطر و طعمش از بین میره ، نگران وا رفتنش نباشین چون سیب زمینی خام داره وا نمیره.امیدوارم درست کنین و لذت ببرین. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کتلت اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام به همه همراهان عزیزم چند سال پیش طرز تهیه این کوکی را در یک فیلم‌ یوتیوب دیدم و اونقدر به نظرم راحت بود که بلافاصله دست به کار شدم. طعم این کوکی اونقدر مورد پسند دوقلوهای کوچکم بود که همچنان به عنوان عصرانه ازم درخواست میکنند. متاسفانه مرجعی که اولین بار ازش استفاده کردم را به خاطر ندارم. امیدوارم این کوکی ها را بپزید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری نمک: نصف قاشق چایخوری کره: ۸۵ گرم شکر قهوه ای: ۲۱۰ گرم شکر سفید معمولی: ۱۰۰ گرم وانیل: یک قاشق چایخوری یک عدد تخم مرغ کامل به علاوه یک زرده تخم مرغ چیپس شکلاتی: ۱۷۰ گرم نکته شیرین در این رسپی اینه که اصلا به همزن برقی احتیاجی نیست. ابتدا در یک کاسه، آرد، نمک و جوش شیرین را با همزن دستی کمی مخلوط کنید. کره را آب کرده و اجازه دهید از حرارت بیفتد و به شکر سفید و قهوه ای اضافه کنید. کمی با همزن دستی بزنید تا شکر تا حدی حل شود. سپس تخم مرغ، زرده و وانیل را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید. آرد را در چند مرحله اضافه کرده و از اینجا به بعد از یک قاشق برای مخلوط کردن استفاده کنید چون غلظت خمیر اجازه کار با همزن را نمی دهد. در نهایت شکلاتهای چیپسی را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. من در این مرحله از دستم برای مخلوط کردن استفاده کردم. خمیر را مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله فر را روشن کرده و دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و از خمیر گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و با فاصله نسبتا زیاد کف سینی بچینید. در نهایت با ته لیوان کمی سطح گلوله هایی که درست کردید را فشار داده تا سطح کوکی کمی صاف شود. این کوکی موقع پخت، پهن میشود پس حتما فاصله بین کوکی ها را رعایت کنید. زمان پخت در طبقه وسط فر، ۱۲ تا ۱۵ دقیقه است. توجه داشته باشید که بعد از پخت، کوکی ها خیلی نرم هستند پس حدود ده دقیقه اجازه دهید در سینی فر خنک شوند و سپس جابه جا کنید. با این رسپی، حدود ۲۱ عدد کوکی خواهید داشت. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکی_چیپس_شکلات از خمیر، گلوله هایی به اندازه گردو برداشته و با کمک دست گرد کرده و در سینی فر بچینید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکی_چیپس_شکلات کمی سطح گلوله ها را با انتهای لیوان فشار داده تا صاف شود. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکی_چیپس_شکلات اجازه دهید کوکی ها بعد از پخت در سینی فر خنک شوند. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکی_چیپس_شکلات اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اشپزی خاص 🔷 طرز تهیه ابتدا شکلات رو به روش بن ماری آب کرده توت فرنگیها رو شسته و در انتهای آن یک سیخ چوبی قرار می دهیم و بعد اونهارو در شکلات آب شده زده و روی آن را با ترافل یا شکلات سفید تزئین می کنیم و در ظروف کاپکیک های کوچک قرار داده و آنها رو با روبان تزئین میکنیم برای این کار بهتر هست که از توت فرنگیهای بزرگ استفاده کنید . این دسر خوشمزه برای جشن تولد ها عالیه نوش جان. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱