eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ 3 قاشق شیر و 1 قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با 200 درجه طبق وسط میزاریم. به مدت 15 تا 20 دقیقه‌. درجه فر 200 باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای 200 درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 2 بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ 3 قاشق شیر و 1 قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با 200 درجه طبق وسط میزاریم. به مدت 15 تا 20 دقیقه‌. درجه فر 200 باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای 200 درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل مواد لازم ( 5 نفر) فلفل دلمه >> 5 عدد گوشت چرخ كرده >> 250 گرم برنج >> 1 پيمانه لپه >> 1 پيمانه ترخون >> 1 قاشق چ خ مرزه >> 1 قاشق چ خ رب >> 1 قاشق غ خ گوجه >> 1 عدد . مواد سس پياز 1 عدد رب >> 1 قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> 1 قاشق غ خ فلفل شيرين >> 3 عدد . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم 1 ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از 45 دقيقه آمادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه فلفل کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر سینه مرغ 1 عدد (یا فیله مرغ) پیاز 1 عدد سس مایونز 2 ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا 10 تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به 4 تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ سوخاری کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﺣﺎﻟﻤﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﯽ ﺷود ﻭ ﺯﻧﺪﮔﯽ زیباتر ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ یاﺩﻣﺎﻥ ﻧﺮﻭﺩ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺩیگرﺍﻥ ﻫﻢ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ باشیم صبح بخیر🌞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنکه امروز را از دست می دهد فردا را هرگز نخواهد یافت! هیچ روزی با ارزش تر از امروز نیست… امروز را زيبا بسازیم … هفته زیباتون بخیر و شادی ❤️
🖤🖤🖤 👑👑👑 🖤الســــــــــلام علیــــک 🖤 👑یاسیدالســـاجدین(ع)👑 🖤باز گـــریان غــم هم نفسی باید شد 🖤زائر مــرغ غــــریب قفسی باید شد 🖤باز یک عده‌جفا،زخم روی‌زخم زدند 🖤از قضا باز عـــــزادار کسی باید شد 🖤شهادت وارث نهضت عاشورا🖤 🖤امام سجاد علیه‌السلام🖤 🖤تسلیت باد🖤 🏴آجرک الله یاصاحب الزمان(عج)
کیک قابلمه ای مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان آرد 2 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاكائو 3 قاشق شکلات آب شده 3 قاشق وانیل 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن 3 دقیقه هم میزنیم تا شکر حل بشه شیر + روغن هم اضافه میکنیم هم می زنیم در آخر آرد + پودر کاكائو + بکینگ پودر و الک میکنیم و به مایع کیک اضافه می کنیم و دیگه با همزن برقی نمی زنیم، یا اینکه خاموشش می کنیم بعد به همزدن ادامه میدیم تا مواد یکدست بشه شکلاتی که به روش بنماری آب کردیم هم میریزیم ؛ داخل پیاله روی سماورم هم بزارید بخارش،باعث آب شدن شکلات میشه و تمام قالب رو با کمی روغن چرب میکنیم و سپس مواد کیک رو درون قالب میریزیم.قالب های پلاستیکی ژله، یا حتی سوپ خوری هم میشه به عنوان قالب استفاده کرد برای جلوگیری از ریختن آب بخار شده درون کیک حتما از دم کنی یا پارچه تمیز استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار پنج ویا شش لیوان طالبی متوسط یک عدد شیر یک تا یک ونیم لیوان بستنی سنتی وانیلی دو اسکوپ پر گلاب دو الی سه قاشق شکر سه قاشق عزیزانی که شیرین دوست ندارن میتونید شکر رو حذف کنید طالبی رو پوست بگیرید خرد کنید حدود یک الی یکساعت ونیم بزارید داخل فریزیر شیر هم بزارید داخل فریزیر اما نبنده همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید آنقدر بزنید تا یکدست بشه عزیزان من ابتدا یک لیوان شیر ریختم اگه دیدید شیر طالبی غلیظه کم کم نصف دیگه لیوان بزنید. اگه طالبی بره داخل فریزیر یخ لازم نداره اینجوری خوشمزه تره یخ کمی بی مزش میکنه. بریزید تو لیوان سرو ونوش جان کنید اینجا یک اسکوپ بستنی بریزید دیگه نور علی نور 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه البالو پلو🔻 1_ابتدا آلبالوها را شسته و هسته آن را جدا کنید. 2_شکر را لابلای آلبالوها بریزید و یک شب درون یخچال قرار دهید تا آب بیاندازد. 3_برنج را چهار ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. 4_آلبالو ها را درون قابلمه ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید از زمان به جوش آمدن به مدت ده دقیقه صبر کنید در این میان کف روی آلبالو را با قاشق جمع کنید و سپس آلبالو ها را از شربت جدا کنید. 5_آب برنج را با مقداری نمک بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس برنج را درون آب بریزید و هفت دقیقه بعد آبکش کنید. *برای آلبالو پلو بهتر است برنج دانه تر و زنده باشد* *هفت دقیقه ای که گفتم به نوع برنج هم بستگی دارد ممکنه زمان آبکش کردن برنج شما زودتر و یا دیر تر باشد* 6_کف قابلمه ته دیگ(سیب زمینی یا نان) مورد نظر را قرار دهید،دو سه کفگیر برنج مقداری آلبالو و زعفران دم کرده بریزید،به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود،توجه کنید که آخرین مرحله برنج سفید باشد. *حتما ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید چون آلبالو شهد داره،اگه نان و یا سیب زمینی نگذارید برنجِ تهِ دیگتون سوخته میشود* *لایه رویی برنج سفید باشد چون در آخر برای تزیین ،برنج سفید روی قابلمه را برداشته و مقداری را با شربت آلبالو و زعفران رنگی کرده و تزیین میکنیم* 7_دمکنی را قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آلبالو پلو دم بکشد. *آلبالو پلو را با مرغ و یا گوشت قلقلی میل کنید* 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو😋 مواد لازم🔻 آلبالو بدون هسته 2پیمانه شکر 1پیمانه برنج 3 پیمانه نمک به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان دلخواه 👇طرز تهیه👇 👩‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی . خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . برای 18 عدد تارت گوشت برای خمیر تارت آرد سفید یا آرد گندم 300 گرم حدودا 2 لیوان روغن زیتون یا مایع 80 میلی حدودا 1/3 لیوان آب 60 میلی حدودا 1/4 لیوان نمک به میزان لازم آویشن به میزان لازم زرده تخم مرغ 1 عدد مواد گوشت به دلخواه گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم پیاز 1 عدد قارچ 6 عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه 1 تا 2 ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه . داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه . در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم . خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم . داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا . داخل فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش . پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد شیر 1 پیمانه کره مذاب به دمای محیط رسیده 2 قاشق غذاخوری میتوانید روغن مایع را جایگزین کنید ولی کره هم طعم بهتر و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده همه مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. آرد+بیکینگ پودر+نمک را مخلوط و 3بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. در این مرحله به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواه میتونید استفاده کنید. سپس کره مذاب به دمای محیط رسیده را هم افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر را هم اضافه ومخلوط کنید. سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به تدریج به مواد خشک اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید. به دلیل رقیق بودن نسبی مایع پنکیک بهتره مواد تخم مرغی به مخلوط آرد اضافه بشه تا آرد کمتر گلوله بشه ولی میتونید به روش معمولا آرد رو به تدریج با الک به مواد تخم مرغی اضافه کنید. زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میه و پنکیک خوب پف نمیکنه. برای اطمینان از یکدست شدم مایه پنکیک میتوانید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد را به ارامی در یک جهت هم بزنید. کف تابه نچسب را با دستمال روغنی کمی چرب کنید. فقط برای اولین پنکیک نیاز به چرب کردن هست و برای دفعات بعد تابه را چرب نکنید. هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک را در تابه بریزید....حرارت متوسط باشد و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنید و بعد برگردانید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی شود. پنکیک کاملا کم شیرین است و با خامه،نوتلا،عسل،مربا و ... سرو میشود. با این میزان بین 8 تا 10 عدد بسته به سایز مورد نظر پنکیک خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ماکارونی مرغ" ماکارونی شکل دار 1 بسته سینه مرغ 2 عدد نگینی خرد شده فلفل دلمه ای سبز 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ سیر رنده شده 2 حبه فلفل دلمه ای قرمز در صورت تمایل نصف عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل جعفری تازه 1 دسته اگر دوست داشتین میتونین به دلخواه از قارچ و ذرت هم استفاده کنین ماکارونی هارو تو آب جوش و کمی نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن بریزین و بزارین حسابی بپزه سینه هارو با پیاز و روغن خوب تفت بدین وقتی کمی طلایی شد فلفل دلمه ای اضافه کنین و خوب تفت بدین سیر رو اضافه کنین و ادویه هارو اضافه کنین وقتی مواد خوب پخت رب رو اضافه کنین و با مواد سرخ کنین خوب که مواد باهم طعمدار شد کمی آب اضافه کنین و در قابلمه رو بزارین تا جا بیفته حالا ماکارونی کامل پخته شده را آبکش کنین و بگیرینش زیر آب سرد که به هم نچسبه وقتی مواد مرغ خوب پخت و جا افتاد ماکارونی رو بهش اضافه کنین و چندتا تفت بدین و حالا جعفری های خرد شده رو اضافه کنین و بعد از 10 دقیقه آماده سرو هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🏡 🔷 طبقه اول : شكلاتي دلخواه و درست كنيد و به قطعات مناسب تكه كنيد و توي ظرف بزاريد. طبقه دوم : 1 عدد پودر دريم ويب + 1 عدد پودر كارامل + 5 عدد پنير كيبي + نصف كمتر پيمانه شير مايع + 1 عدد خامه صبحانه باهم مخلوط كنيد با همزن بزنيد يكدست بشه و بريزيد روي كيك. طبقه سوم : 2 يا 3 بسته كاكائو گلكسي ساده (هر بسته 50 گرم) رو ذوب كنيد و 1 عدد خامه صبحانه بهش اضافه كنيد و مخلوط بشه و بريزيد روي طبقه دوم و بزاريد يخچال خودشو بگيره. براي روش هم شكلات رنده كنيد و با ميوه تزئين كنيد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍨آب، شکر، وانیل و کره رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، بعد بزارین سرد شه، بعد کم کم پودر شیر رو اضافه کنین و هم بزنین بعد ازینکه همه چی مخلوط شد، بیسکوییت ها رو اضافه کنین و به آرامی مخلوط کنین. داخل قالب سلفون بزارین و مخلوط رو داخلش بریزین و بزارین چند ساعت بمونه یخچال.پهتره یک شب بمونه.بعد که سفت شد، اسلایس کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : . 1 لیتر شیر (اگر شیر بزباشه بهتره ) . 1لیوان شکر (200 میلی لیتر)، (میتونید شکر کمتر بزنید) . 200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه) . 1 قاشق مرباخوری ثعلب . 100 گرم شکلات تیره . 1 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه . . طرز تهیه : شیر را در قابلمه بریزید. خامه ، شکر و ثعلب را اضافه کنید ، مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی اجاق گاز بردارید. شکلات وشکلات صبحانه را اضافه کنید وهم بزنید سپس آن را در ظرف دیگر بریزید وبگذارید در فریزر 1ساعت بماند، دوباره از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و بزارید فريزر، تا 4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هر ساعت آن را از فریزر بیرون آورید مخلوط کنید. در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛