eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
رولت ژامبون و پنیر . مواد لازم : نان لواش : ۲ عدد پیشنهادم نون روستای نان آورانه خیارشور : ۲ عدد (بزرگ) خرد شده (حدود ۱۰۰ گرم) سس مایونز یا سس ماست: ۱ قاشق غذاخوری سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری آویشن : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم ژامبون گوشت یا مرغ : ۴ ورقه پنیر گودا : ۹ ورقه . طرز تهیه : ۱- ابتدا خیارشور های خرد شده را با سس خردل، سس مایونز و ادویه‌ها به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. ۲- ابتدا ژامبون و پنیر و سپس سس خیارشور رو مثل ویدئو روی نون پخش میکنیم ۳- مطابق ویدیو، نان‌ها را رول می‌کنیم، داخل سلفون می‌پیچیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم. ۴- بعد از نیم‌ساعت با یه چاقوی تیز به اندازه های کوچک برش می‌زنیم و سپس به همراه سبزیجات تازه و گوجه گیلاسی سرو می‌کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۶ عدد سیبزمینی نصف لیوان شیر نمک ۱ ق غ کره برای مایه گوشتی: ۲۵۰ گرم گوشت خورشتی یا چرخکرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه ۱ ق غ رب برای مایه گوشتی ، پیاز و تفت داده و گوشت و فلفل دلمه و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و بعد رب رو زده و مقداری آب جوش ریخته و بذارین ۱۵ دقیقه بپزه تا آب تبخیر شه و بعد نمک و فلفل و بزنید. سیبزمینی رو آبپز کرده و با کره و نمک و شیر میکوبیم روی کاغذ روغنی رو چرب کرده و پوره ی سیبزمینی رو میریزیم و پهن کرده و مایه گوشتی و پنیر قرار داده و به وسیله ی کاغذ روغنی رول میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه قرار میدیم تا طلایی رنگ شه😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای . این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره مواد لازم:نان کره ای . 1 لیوان سر خالی شیر گرم 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری 2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال) 4 لیوان آرد . برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید. طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی. کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یا بیسکویت لیدی فینگر (هر نوع کیک می شود ، کیک شیفون و اسفنجی اگر باشه عالیه ، من کیک ساده کاکایویی درست کردم) خامه قنادی ۳۰۰ گرم ( خامه صبحانه هم می شود در این صورت ۲۵۰گرم خامه صبحانه و حدودا ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) شکر نیاز هست) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (یک بسته) قهوه دم کرده یا نسکافه به میزان لازم من کیک خودم درست کردم . اگر خواستید می تونید لیدی فینگر استفاده کنید مواد لازم کیک : تخم مرغ ۴ عدد / شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) / روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)/ آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)/ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)/ وانیل یک چهارم ق چ/ پودر کاکائو ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم . وانیل هم ریختم . روغن مایع رو اضافه کردم و بعد شیر رو ریختم و کمی مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو مخلوط و ۳ بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . قالب به قطر ۳۰ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و مایه کیک رو ریختم . اگر قالب بزرگتر هم باشه بهتره تا کم ارتفاع بشه .داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۴۰ ، ۴۵ دقیقه قرار دادم . کیک من ارتفاعش کمی بیشتر شد از وسط دو قسمت برش دادم . قهوه رو هم دم کردم ، من از دستگاه اسپرسو استفاده کردم . هر نوع قهوه ترک ، فوری و نسکافه هم میشه . خامه من خامه قنادی هست که شیرین هست در صورتی که بخواید خامه صبحانه استفاده کنید خامه صبحانه رو با شکر مخلوط کنید بزارید نیم ساعت فریزر حالت یخمکی پیدا کرد با همزن شروع کنید به زدن . من خامه قنادی که حالت یخمکی داره و کمی نرم شده اول با دور کند همزن و بعد دور تند همزن زدم تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو اضافه کردم و باز هم زدم . کیک رو با کاتر گرد به اندازه دهانه ظرفم برش دادم یک سری کوچیک برش دادم چون کف ظرفم کوچیک تر هست . لایه لایه اول کیک قرار دادم و بعد قهوه و بعد ترکیب خامه و پنیر و این شکلی لایه ها رو پر کردم .لایه اخر شکوفه زدم و در آخر پودر کاکایو الک کردم . ۷ الی ۸ ساعتی یخچال بمونه ، البته هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیرامیسو لیوانی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا بدون فر مواد جهت تهیه خمیر پیتزا 3 ق غذاخوری روغن 2 ق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 ق چایخوری نمک 1ق چایخوری بگینگ پودر 2 فنجان آرد (مقدار آن چشمی کم یا زیاد کنید) برای تهیه سس پیتزا؛ 1 ق چایخوری سس فلفلی 1 ق چای خوری رب 3 ق غذاخوری روغن مقدار دلخواه نمک ، آویشن ، فلفل مواد سس رو به خوبی مخلوط کنید می توانید از هر ماده ای که دوست دارید برای روی خمیر استفاده کنید. اینجا .از پنیر چدار ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و سوسیس استفاده کردم. طرز تهیه پیتزا ابتدا مواد برای تهیه خمیر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کنیدو حسابی ورز بدین تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. خمیر را روی یک ماهیتابه یا قابلمه نچسب با کمی روغن و آرد پهن کنید. حتما آرد و روغن بزنید به ظرف که نچسبه. حتی میاونید از ظرف رویی استفاده کنید. سس پیتزا را پخش کنید. مواد مورد نظر خود را روی آن پخش کنید. در ماهی تابه را ببندین و برای مدت زمان 10-15 دقیقه در اجاق گاز بپزید. چک کنید که خوب پخته شده یا نه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی برای سس مرغ: روغنی رو که داخلش مرغ ها رو تفت دادیم و کمی کره رو روی حرارت گذاشته دو قاشق رب هم میریزیم و تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد نصف لیوان اب ، کمی ابلیمو و نمک هم ربخته بعد از اینکه یکی دو تا جوش زد ، این سس را روی مرغ میریزیم و در ظرف را میبندیم و اجازه میدیم مرغ هامون با حرارت متوسط رو به بالا حدود یک و نیم الی دو ساعت بپزه حالا چرا حرارت زیاد؟؟ اکه میخواین اب مرغ غلیظ بشه حتما باید با حرارت تقریبا زیاد مرغ رو بپزید نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید تا غذامون جا بیوفته و تمام😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای . این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره مواد لازم:نان کره ای . 1 لیوان سر خالی شیر گرم 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری 2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال) 4 لیوان آرد . برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید. طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی. کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: زرده تخم مرغ رو با پودر شكر حسابي ميزنيم كه سفيد وكشدار بشه. بد پودر هل رو بهش اضافه ميكنيم. گردو خرد شده روبا ي قاشق آرد به مواد اضافه كرده وبا قاشق مخلوط ميكنيم كف سيني كاغذ روغني ميندازيم. با ق چايي خوري از مواد برداشته و با فاصله داخل سيني ميزاريم ودر پايان پودر پسته ميپاشيم - من گردو رو با چاقو خييييلي ريز خرد ميكنم مراقب باشيد از سفيده داخل زرده نره كه داخل فر از شيريني ميزنه بيرون وشكلش نامرتب ميشه. - دمای فر ۱۵۰ درجه بمدت یک ربع الی بیست دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردو خرد شده: ۲ پيمانه زرده تخم مرغ: ۴-۵ عدد پودر قند: ۱ پيمانه آرد: ۱ ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: فیله ها رو از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم. تمامی مواد رو میکس کرده و به فیله ها اضافه کرده و مرینت میکنیم و یک شب داخل یخچال استراحت میدهیم. تابه رو کمی چرب کرده و فیله ها رو که سیخ کشیده شده ،گریل میکنیم. هر طرف حدود6دقیقه. چون قرار بود گریل کنم از فیله استفاده کردم که زود میپزه، اگر خواستید کباب کنید از مرغ تکه شده هم میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ: ۸ عدد سیر: ۳ حبه پیازچه: ۵ عدد گشنیز، جعفری، ریحون :هر کدام یک مشت لیمو ترش: ۱ عدد گردو: ۳ عدد روغن زیتون: ۳ تا۴ قاشق نمک و فلفل، تخم گشنیز آسیاب شده: به مقدار لازم 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پنج مدل با یک خمیر) 🔸مواد لازم: ۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده یک لیوان پودر قند معادل ۱۶۰ گرم دو لیوان آرد سفید قنادی معادل ۳۰۰ گرم نصف قاشق چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری سر صاف بکینگ پودر ۵ قطره اسانس موز یا پرتقال (دلخواه) دو قاشق آرد یا پودر کاکائو برای یک سری از شیرینی ها یک عدد سفیده تخم مرغ خلال بادام یا گردوی خرد شده برای یکی از شیرینی ها بریلو و شکلات تخته ای ذوب شده برای مدل های دیگر 🔹طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده مخلوط کرده و ۳ دقیقه با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود سپس دو عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و اسانس مورد نظر را اضافه کرده و سه دقیقه دیگر هم میزنیم من از اسانس موز استفاده کردم تا کاملا مخلوط شود بین کار حتماً دورگیری کنید آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و خیلی خوب هم بزنید بیش از حد هم نزنید چون به روغن می افتد این خمیر باید بسیار لطیف و نرم باشد تا جایی که حتماً از ماسوره رد شود 💚 یک سری از شیرینی ها را به وسیله ماسوره بامیه و قیف یکبار مصرف به شکلی که داخل ویدیو دیدید ماسوره میزنیم‌. 💜یک سری از شیرینی ها را به شکل رزت با فاصله ماسوره می زنیم. 💛 سپس برای اینکه خمیر منسجم تری داشته باشیم ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آرد به خمیر اضافه کرده و هم میزنیم تا جایی که وقتی داخل دست گرد میکنیم ترک نداشته باشد و خیلی خوب فرم خودش را حفظ کند.آردزیادی نریزید تا شیرینی سفت نشود.خمیر باید لطیف باشد ❤️می توانید از پودر کاکائو هم یک قاشق غذاخوری استفاده کنید تا یک سری از شیرینیها را شکلاتی بزنید 💝به شکلهای مختلف و با قالب های مختلف به این خمیر حالت دهید 👈🏻حتماً ویدیو را ببینید تا ایده بگیرید 👉🏻 روی بعضی از شیرینی ها را پودر پسته ریخته و در فر با درجه ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا جایی که کمی تغییر رنگ دهند بپزید. 💙 می توانید این شیرینی ها را مثل شیرینی مشهدی دو لایه درست کنید و بین ان مارمالاد بزنید 🌈 بعضی از شیرینی ها را با بریلو و بعضی از آنها را با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید 🔥این شیرینی را می توانید بدون فر داخل فر دست ساز هم درست کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛