eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزا بدون فر مواد جهت تهیه خمیر پیتزا 3 ق غذاخوری روغن 2 ق غذاخوری ماست 1 عدد تخم مرغ 1 ق چایخوری نمک 1ق چایخوری بگینگ پودر 2 فنجان آرد (مقدار آن چشمی کم یا زیاد کنید) برای تهیه سس پیتزا؛ 1 ق چایخوری سس فلفلی 1 ق چای خوری رب 3 ق غذاخوری روغن مقدار دلخواه نمک ، آویشن ، فلفل مواد سس رو به خوبی مخلوط کنید می توانید از هر ماده ای که دوست دارید برای روی خمیر استفاده کنید. اینجا .از پنیر چدار ، گوجه فرنگی ، فلفل دلمه و سوسیس استفاده کردم. طرز تهیه پیتزا ابتدا مواد برای تهیه خمیر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کنیدو حسابی ورز بدین تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. خمیر را روی یک ماهیتابه یا قابلمه نچسب با کمی روغن و آرد پهن کنید. حتما آرد و روغن بزنید به ظرف که نچسبه. حتی میاونید از ظرف رویی استفاده کنید. سس پیتزا را پخش کنید. مواد مورد نظر خود را روی آن پخش کنید. در ماهی تابه را ببندین و برای مدت زمان 10-15 دقیقه در اجاق گاز بپزید. چک کنید که خوب پخته شده یا نه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ مجلسی برای سس مرغ: روغنی رو که داخلش مرغ ها رو تفت دادیم و کمی کره رو روی حرارت گذاشته دو قاشق رب هم میریزیم و تفت میدیم تا رنگ رب باز بشه بعد نصف لیوان اب ، کمی ابلیمو و نمک هم ربخته بعد از اینکه یکی دو تا جوش زد ، این سس را روی مرغ میریزیم و در ظرف را میبندیم و اجازه میدیم مرغ هامون با حرارت متوسط رو به بالا حدود یک و نیم الی دو ساعت بپزه حالا چرا حرارت زیاد؟؟ اکه میخواین اب مرغ غلیظ بشه حتما باید با حرارت تقریبا زیاد مرغ رو بپزید نیم ساعت آخر حرارت رو کم کنید تا غذامون جا بیوفته و تمام😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای . این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره مواد لازم:نان کره ای . 1 لیوان سر خالی شیر گرم 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری 2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال) 4 لیوان آرد . برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید. طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی. کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: زرده تخم مرغ رو با پودر شكر حسابي ميزنيم كه سفيد وكشدار بشه. بد پودر هل رو بهش اضافه ميكنيم. گردو خرد شده روبا ي قاشق آرد به مواد اضافه كرده وبا قاشق مخلوط ميكنيم كف سيني كاغذ روغني ميندازيم. با ق چايي خوري از مواد برداشته و با فاصله داخل سيني ميزاريم ودر پايان پودر پسته ميپاشيم - من گردو رو با چاقو خييييلي ريز خرد ميكنم مراقب باشيد از سفيده داخل زرده نره كه داخل فر از شيريني ميزنه بيرون وشكلش نامرتب ميشه. - دمای فر ۱۵۰ درجه بمدت یک ربع الی بیست دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردو خرد شده: ۲ پيمانه زرده تخم مرغ: ۴-۵ عدد پودر قند: ۱ پيمانه آرد: ۱ ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: فیله ها رو از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم. تمامی مواد رو میکس کرده و به فیله ها اضافه کرده و مرینت میکنیم و یک شب داخل یخچال استراحت میدهیم. تابه رو کمی چرب کرده و فیله ها رو که سیخ کشیده شده ،گریل میکنیم. هر طرف حدود6دقیقه. چون قرار بود گریل کنم از فیله استفاده کردم که زود میپزه، اگر خواستید کباب کنید از مرغ تکه شده هم میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیله مرغ: ۸ عدد سیر: ۳ حبه پیازچه: ۵ عدد گشنیز، جعفری، ریحون :هر کدام یک مشت لیمو ترش: ۱ عدد گردو: ۳ عدد روغن زیتون: ۳ تا۴ قاشق نمک و فلفل، تخم گشنیز آسیاب شده: به مقدار لازم 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پنج مدل با یک خمیر) 🔸مواد لازم: ۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده یک لیوان پودر قند معادل ۱۶۰ گرم دو لیوان آرد سفید قنادی معادل ۳۰۰ گرم نصف قاشق چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری سر صاف بکینگ پودر ۵ قطره اسانس موز یا پرتقال (دلخواه) دو قاشق آرد یا پودر کاکائو برای یک سری از شیرینی ها یک عدد سفیده تخم مرغ خلال بادام یا گردوی خرد شده برای یکی از شیرینی ها بریلو و شکلات تخته ای ذوب شده برای مدل های دیگر 🔹طرز تهیه: کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند الک شده مخلوط کرده و ۳ دقیقه با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود سپس دو عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و اسانس مورد نظر را اضافه کرده و سه دقیقه دیگر هم میزنیم من از اسانس موز استفاده کردم تا کاملا مخلوط شود بین کار حتماً دورگیری کنید آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و خیلی خوب هم بزنید بیش از حد هم نزنید چون به روغن می افتد این خمیر باید بسیار لطیف و نرم باشد تا جایی که حتماً از ماسوره رد شود 💚 یک سری از شیرینی ها را به وسیله ماسوره بامیه و قیف یکبار مصرف به شکلی که داخل ویدیو دیدید ماسوره میزنیم‌. 💜یک سری از شیرینی ها را به شکل رزت با فاصله ماسوره می زنیم. 💛 سپس برای اینکه خمیر منسجم تری داشته باشیم ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آرد به خمیر اضافه کرده و هم میزنیم تا جایی که وقتی داخل دست گرد میکنیم ترک نداشته باشد و خیلی خوب فرم خودش را حفظ کند.آردزیادی نریزید تا شیرینی سفت نشود.خمیر باید لطیف باشد ❤️می توانید از پودر کاکائو هم یک قاشق غذاخوری استفاده کنید تا یک سری از شیرینیها را شکلاتی بزنید 💝به شکلهای مختلف و با قالب های مختلف به این خمیر حالت دهید 👈🏻حتماً ویدیو را ببینید تا ایده بگیرید 👉🏻 روی بعضی از شیرینی ها را پودر پسته ریخته و در فر با درجه ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا جایی که کمی تغییر رنگ دهند بپزید. 💙 می توانید این شیرینی ها را مثل شیرینی مشهدی دو لایه درست کنید و بین ان مارمالاد بزنید 🌈 بعضی از شیرینی ها را با بریلو و بعضی از آنها را با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین کنید 🔥این شیرینی را می توانید بدون فر داخل فر دست ساز هم درست کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : یک عدد سیب زمینی پخته نگینی شده نصف سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده یک عدد هویج پخته و نگینی خرد شده ۴ عدد خیارشور خرد شده دو مشت شوید تازه و خرد شده نصف لیوان ذرت پخته شده ۵ قاشق غذاخوری سس مایونز نان تست به تعداد لازم نمک فلفل و آبلیمو به اندازه نیاز پودر سوخاری و پفک نمکی به اندازه نیاز ۲ عدد تخم مرغ درشت روغن سرخ کردنی طرز تهیه : تمام مواد پخته شده را با هم مخلوط کنید و سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو هم اضافه کنید می توانید از الویه هم استفاده کنید دو عدد نان تست را روی هم قرار دهید و قالب بزنید سپس وردنه بکشید و مجدد قالب بزنید تا اطراف نان فیکس شود نکته مهم اینجاست که نباید زیاد وردنه بکشید چون در روغن پف نمی کند مهم این است که از اطراف با قالب زدن کاملاً نان‌ها فیکس شود تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و پودر سوخاری و پفک نمکی پودر شده را هم با هم مخلوط کنید نان ها را ابتدا در تخم‌مرغ بغلتانید سپس با پودر سوخاری کاملاً کاور کنید این کار را مجدد تکرار کنید نان ها را در روغن داغ و شناور سرخ کنید و با حرارت متوسط تا کاملاً مغز پخت و طلایی شوند وقتی از داغی افتادند با چاقوی تیز از وسط نصف کنید و جیب تاجر را با مواد میانی پر کنید این فینگر فود به صورت سرد سرو میشود در مهمانی ها تولد ها و مراسمات می توانید از آن استفاده کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❣ســـــــ♡ـــــــلام ❣صبح شما بخیر♡ ❣دلتون دریایـــی♡ ❣ آرامشتون پایدار♡ ❣ امروزتون طلایی♡ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سلام صبحتون سراسر نیکبختی🌸🍃 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
یه روزهایی تو زندگیمون هست که هیچ اتفاق خاصی نمیفته مابه این روزا میگیم تکراری ولی حواسمون نیست که میتونست اتفاقای بدی بیفته 🌷خدايا شکرت🌷 ┄┅┅┄┅✶♥️✶┅┄┅┅┄ ‌❀✦•┈┈❁🌹❁┈┈•✦❀ ‌❀✦•┈┈❁🌹❁┈┈•✦❀
‍ بورک بادمجان و مرغ مواد لازم: 2 عدد ران مرغ پخته شده و خرد شده 2 عدد بادمجان مربع خرد شده و سرخ شده 1 عدد فلفل قرمز مربع خرد شده و سرخ شده 1 قوطی پنیر لبنه (200 گرم ، سوپر مارکت ها دارند، می تونید پنیر پیتزا هم استفاده کنید) ادویه های دلخواه (فلفل ، آویشن و یا هر چیزی که دوست دارید) نمک 1.5 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است مقدار بیشتری لازم دارید) برای روی بورک: ماست کمی روغن طرز تهیه: برای مواد داخل ابتدا پنیر لبنه را هم بزنید. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. یوفکاها را مثلثی برش بزنید. هر یوفکا را 4 قسمت کنید. سپس یوفکا را داخل کاسه بذارید و از موادی که برای داخل بورک آماده کردید داخل یوفکا بذارید و از کناره ها ببندید. سپس داخل سینی برگردانید. روی یوفکاها مخلوط ماست و روغن مایع بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان این روش مرغ شکم پرو ما کازرونیا درست میکنیم ، خیلی مرغه ابدار و نرمه مواد داخل شکم مرغ: پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام. شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم. مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه. مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه. سس آب نارنج : ابگوشت صاف شده + رب گوجه ۱ قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم. کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 بادمجان مکعبی خرد شده و تلخی گرفته شده سه پیمانه(داخل آب نمک قرار بدید بعد ۱ ساعت آبکش کنید) گوشت چرخکرده 200 گرم پیاز متوسط 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب 1 پیمانه خمیر فیلو یا یوفکا به میزان لازم(از خمیر جادویی هم میتونید استفاده کنید دستورش داخل پیج هست) کره ذوب کرده یا روغن 2 قاشق سوپ خوری شیر 2 قاشق سوپخوری کنجد به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، زردچوبه به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خوشمزه سالم رو برای بچه هاتون درست کنید و عکسش رو برام بفرستید.📸 کیم بستنی اول نکات رو بخونید بعد برید سراغ تهیه این بستنی خوشمزه ❇️میتونید به جای خامه صبحانه از خامه قنادی هم استفاده کنید که در این صورت باید مقدار شکر رو نصف کنید . ❇️حتما به شکلاتتون برای کاور بستنی روغن مایع اضافه کنید‌ در غیر اینصورت لایه شکلات دور بستنی خیلی ضخیم میشه . هرچی شکلات روون تر بشه، لایه دور بستنی نازک تر میشه . ❇️میتونید داخل شکلات از مغزیجات خرد شده هم استفاده کنید که در این صورت میشه کیم بستنی مگنوم ❇️داخل بستنی از هر اسانسی می تونید استفاده کنید ، من وانیل زدم شما میتونید کاکائو و نسکافه هم بزنید. یا میتونید داخل بستنی از میوه هایی مثل توت فرنگی، موز ، هلو، انبه و ... به صورت قطعه ای یا پوره استفاده کنید . ❇️با این مقدار مواد من ۴ تا بستنی کوچیک و ۲ تا بستنی بزرگ داشتم مواد لازم : شیر 250 گرم شکر 1/2 پیمانه خامه صبحانه 90 گرم نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری نشاسته و شکر و شیر را در قابلمه ی کوچک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط رو به پایین گذاشته تا به غلظت فرنی برسد . وانیل و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس از روی حرارت بزارید تا کمی خنک شود . هر از گاهی هم بزنید تا مواد رویه نبندد. میتوانید در این مرحله به بستنی میوه خرد شده یا پوره شده نیز اضافه کنید . مواد را در قالب بستنی ریخته و در فریزر حدود 5 ساعت گذاشته تا کاملا منجمد شود برای کاور شکلاتی بستنی حدود ۱۵۰ گرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و در یک لیوان بلند به سایز بستنی ها بریزید، و بستنی ها را بعد از انجماد در شکلات فرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ ۸ عدد سیب زمینی کوچک ۹_۱۰ عدد پیاز کوچک ۱۰عدد(۱پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج ۱ عدد فلفل سبزبزرگ ۳ عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق م رب فلفل ۱ ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای ۱۹۰درجه در حدود ۴۵دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛