ژله کیوی
موادلازم
ژله کیوی 1 بسته
برای محالبه:::
شیر 1 لیتر
پودرشکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 2 ق غ
آرد 3 ق غ
وانیل 1 بسته کوچک
کره یاروغن 1 ق غ
ابتدا ژله کیوی رو آماده کنید و بریزید داخل قالبتون و بزارید یخچال تاکمی بسته بشه
شیر،شکر،آردذرت،آرد رو مخلوط کرده و روحرارت بزارید و مدام هم بزنید وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده 5 دقیقه دیگم بپزه بعد وانیل و کره رو مخلوط کرده رو ژله بریزید و بزارید داخل یخچال بمدت 3،4 ساعت تاخودشو بگیره
نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی 45 دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
132K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الهی در آخرین پنج شنبه
مهر ماه یاورمان باش
تامحتاج روزگارنباشیم
همدممان باش
تا که تنها در روزگاران نباشیم
کنارمان بمان
تا که بی کس ایام نباشیم
و خدایمان باش تا بنده
دیگری نباشیم
آخـــر هفتـــہ تون
در پناه خـــ♥ـــدای مهربان
❖
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشقاب سه جانبه 🍞🌶
به ازای یک سینه مرغ:
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف(تا یک) قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
رزماری - اگه تازه باشه عالیه (اختیاری): چند برگ
روغن زیتون بکر: ۲ قاشق غذا خوری
آب نصف لیمو تازه
ماست: ۱ قاشق غذا خوری
سیخهای حلزونی روی تابه چدنی، یا داخل ماهیتابه به خوبی میپزه. هر طرف ۳ الی ۴ دقیقه.
سبزیجات:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه(هر رنگی): ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
اسفناج: در حد ۵-۶ برگ (جعفری هم خوبه)
نمک و فلفل
نون تست: ۲ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
شوید: یک قاشق چایخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅مواد لازم :
ورقه لازانیا
گوشت چرخ کرده
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
سیر
رب گوجه
پنیر پیتزا
ادویه های دلخواهتون
( فلفل سیاه+نمک+آویشن+پودر پاپریکا +زردچوبه+ادویه کاری من استفاده میکنم )
✅طرز تهیه :
ابتدا سیر و پیاز رو تفت میدیم یکم ک طلایی شدن گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم
بعد ادویه های مورد نظرتون رو اضافه کنید من نمک فلفل سیاه ادویه کاری آویشن و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا زدم
قارچ هامون رو هم که جدا همراه نمک و ابلیمو سرخ میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم
بعد فلفل دلمه ای و رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب قاطی میکنیم
آخر سر خیلی کم (1/4لیوان) آب اضافه میکنم در حدی که مواد لازانیا یکم باز بشه
❌ورقه های لازانیا رو هم همراه نمک بریزید تو ابجوش تا نرم بشن ❌
✳️حالا بریم سراغ سسمون
مواد لازم برای سسش (سس بشامل )
آرد 2ق/غ
شیر1/5لیوان
کره50گرم
نمک کم
ابلیمو نصف ق/چ
✅ آرد رو روی شعله ملایم تفت میدیم تا کرم رنگ بشه
بعد بهش کره اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم
تا حالت خمیری بشه
بعد بهش شیر و کمی نمک و ابلیمو اضافه میکنیم
و خوب بهم میزنیم تا سس کمی غلیظ بشه
و دیگه بردارید و بزارید کنار✅
❇️حالا کف قالبتون رو چرب کنید
ورقه های لازانیا رو بچینید با سس بشامل سطح ورقه هارو اغشته کنید
بعد مواد گوشتتون رو بریزید 👌
همین طور یه لایه سس یه لایه مواد رو بریزید
و لایه آخر باز ورقه لازانیا بزارید
و روشو کامل با پنیر پیتزا بپوشونید
برای تزئینش فلفل دلمه و گوجه رو ریز خورد کنید و بریزید رو پنیر و دیگه بزارید توی فر یا اون تستر
با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج_کرمدار
حجم پیمانه: 200 میلیلیتر (تقریبا 200گرم)
مواد لازم:
4 عدد تخممرغ
1 پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
1/2 پیمانه روغن مایع
1قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوی وانیل
1پیمانه پوره اسفناج (فقط برگهای اسفناج رو پوره کنید)
مواد محلبی:
1 لیتر شیر
1پیمانه نشاسته
2قاشق غذاخوری آرد
1پیمانه شکر
1بسته کرم شانتی
مواد میانی:
1 پیمانه بلوبری، توتفرنگی و یا موز
مقداری چیپس شکلاتی
طرز تهیه :
برای درست کردن محلبی، همه مواد بهغیر از کرم شانتی را هم بزنید و روی شعله قراردهید، تا به قوام رسیده و غلیظ شود. بعد از اینکه محلبی آماده شد، آن را کناربگذارید تا خنک شود.
برای درست کردن کیک، ابتدا اسفناجها رو پوره کنید. سپس تخممرغ و شکر را هم بزنید. روغن را به اسفناج اضافه کرده هم بزنید و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید.سپس آرد، بیکینگپودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.از قالب به قطر 22-24سانتیمتر استفاده کنید.قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 17درجه، حدود 45دقیقه بپزید. پخت کیک را با خلال دندان بررسی کنید.
کرم شانتی را داخل محلبی سرد شده بریزید و با همزن بزنید. در نهایت شکلات و تکههای میوه رو داخل محلبی بریزید و مخلوط کنید.
میان کیک را برش زده و داخل آن را کمی با قاشق خالی کنید تا کمی گود شود.داخل گودی تکه های میوه بچینید. سپس محلبی را روی میوهها بریزید. سطح محلبی را صاف کنید و روی محلبی کیک پودر شده بریزید حداقل 3-4ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
نوشجان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفناج کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_فومن
◀️ مواد خمیر:
آرد نان فانتزی 1 کیلو گرم
خمیرمایهی فوری 15 گرم
شکر 100 گرم
عسل 40 گرم
شیرخشک قنادی 30 گرم
رازیانه ¼ ق چ
معادل 2 گرم تقریبا
روغن مایع یا کره 100 گرم
من از روغن حیوانی استفاده کردم
آب 600 گرم
.
◀️ مواد میانی:
گردو 100 گرم
شکر 100 گرم
دارچین دو و نیم ق چ معادل 7 گرم
جوز هندی 1 ق چ معادل 2 گرم
هل ⅕ ق چ معادل 5 گرم
وانیل 5 گرم
روغن مایع یا کره آب شده 70 گرم
آب 30 گرم
آرد 100 گرم
دربارهی آرد باید بگم اگه ارد رو بو بدید خیلی طعم بهتری میگیره.
من 50 گرم آرد سفید قنادی استفاده کردم و 50 گرم سویق خالص خراسان رو استفاده کردم.
◀️ خب بریم سراغ مراحل پخت:
ابتدا مثل همهی خمیرها مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و بعد آب و روغن رو اضافه کنید و 10 دقیقه ورز بدید تا خمیر کاملا نرم و منسجم بشه.
.
توی ظرف مناسب بذارید و روشو با سلفون بپوشونید.تا دوبرابر بشه.
.
◀️ حالا مواد میانی:
گردو رو آسیاب کنید.
همهی مواد رو باهم ترکیب کنید.
روغن و آب رو اضافه کنید و ورز بدید و توی دست فشار بدید تا منسجم بشه مثل توی عکس👌
.
◀️ سپس پف خمیر رو بگیرید.
اونو به تکههای 50 گرمی تقسیم کنید.
از مواد میانی بینش بذارید و چونه کنید.
سپس تمام چونهها رو با کف دست و با یک فشار صاف کنید تا مواد میانی به صورت یکدست پخش بشه.
حالا یا با دست یا با وردنه به قطر 10 سانت بازش کنید مثل عکس👌
.
اینجا به خمیر استراحت بدید تا کمی ور بیاد.
◀️ فر رو روی 220 درجه روشن کنید و 20 دقیقه گرم کنید.
.
وقتی خمیر ور اومد باید قالب بزنید.
❌ دقت کنید قالب باید کاملا روی خمیر فشار بیاره و به کف کار بچسبه وگرنه موقع پخت پف میکنه و شکلش رو از دست میده.
قالبهای بیرونی آهنیه اما قالبهای ما پلاستیکیه و زور زیادی نداره پس خیلی محکم فشار بدید.
من برای همین وزن چونه رو 50 گرمی گرفتم.
و اگر قالب ندارید به هر شکلی که میخواین فرم بدید. دو نمونه در عکسهای بالا هست.
مهم طعمشه😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛