رولها را بعد از اینکه در سفیده تخم مرغ گذاشتیم توی آرد سوخاری میزنیم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_چای_سبز
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
کیک چای سبز
مواد لازم :
برای 4 نفر
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ فنجان
شکر ۲/۳ فنجان
کره ۱/۲ فنجان
پودر چای سبز 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
روش تهیه :
ابتدا فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید. کره را در کاسه ای بیندازید و آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس شکر را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
آرد، پودر چای سبز و بکینگ پودر را در کاسه ای با هم الک کنید. سپس ترکیب آردی را به مایع تخم مرغی اضافه کنید و ترکیب کنید. کف یک قالب لوف را با کمی کره چرب کنید. سپس خمیر را داخل قالب بریزید و خوب پخش کنید.
قالب را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. سپس این کیک خوش عطر و طعم را بصورت گرم نوش جان کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_شیره_انگور
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه(اختیاری)
شیره انگور : ۳/۴ پیمانه
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق غ
روغن : ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم
میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
الهی آفتاب زندگی تون پرنور باشه
الهی روزی تون پربرکت باشه
الهی همیشه شادی تولحظه هاتون
و خوشبختی مهمان خونه هاتون باشه
الهی آمین
🍃🌸صبح سه شنبه بخیر🌸🍃
@ashpaziykh
✅ژله بستنی خرده شیشه😋
🍜طرز تهیه
برای لایه رویی ابتدا به تعداد رنگ دلخواه ژله یا ژله بستنی ساده درست کنید و بعد که گرفت به قطعات مربعی تقسیم کنید سپس یک بسته ژله الو ورا را با یک و نیم لیوان اب حل کنید و کمی کف قالب بریزید تا نیم بند شود سپس قطعات ژله های رنگی را روی آن بریزید و بقیه ژله آلوورا رابریزید و بگذارید تا ژله ببندد برای لایه سفید یک بسته ژله الو ورا را با یک لیوان اب جوش حل کنید بگذارید خنک شود سپس یک لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده به آن اضافه کنید و هم بزنید و روی لایه اول که بریزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅نان سیمت😍
🍜طرز تهیه
نصف پیمانه آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری مایه خمیر با هم مخلوط کنید و بذارید تا پف کنه و عمل بیاد.بعد با یک پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید و ورز دهید.ده دقیقه ورز دهید و اگه خمیر چسبنده است آرد اضافه کنید که حتما لازم داره ولی تا جایی که خمیر به دست تمیز نچسبد سپس در جای گرم با درپوش استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.سپس پف خمیر را با دست بگیرید و آنرا به ۹ قسمت تقسیم کنید.چونه ها تقریبا ۱۰۰گرمی بودند.هر قسمت را لوله کنید و از وسط خمیر دو طرف را به یکدیگر تاب دهید( طبق کلیپ) یا دوتا چونه پنجاه گرمی را جداگانه لوله کنید و به دور هم تاب دهید فرقی نداره هر طور راحتین دوسر آنرا به هم وصل کنیدبعد یک سوم پیمانه شیره انگور را با همین مقدار آب رقیق کرده خمیر حلقه شده را درون آن زده و سپس به کنجد آغشته کنید.میتوانید خمیر را حالا درون سینی فر قرار داده و اجازه دهید تا حجیم شود و بذارین تو فر یا مثل من انجام دهید طبق چیزی که من در ترکیه دیدم.بعد از اینکه همه خمیر به صورت حلقه ای درون کنجد گذاشتید مجددا خمیر را در دست بچرخانید تا حلقه های بزرگتری داشته باشید آنها را درون سینی فر گذاشته و بعد درون فر که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۰دقیقه قرار دهید.نون خوشمزه ایه مخصوصا که پرکنجد باشه برای صبحانه عالیه.چیزی که اونو از سایر نونا متمایز میکنه همون کنجد فراوون و کمی مزه شیرینیه که روی نون داره.این نون راحت آماده میشه و هیچ نکته خاصی نداره.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خیارشور_فوری
عرض 3 روز یک خیار شور خوش طعم و عالی درست کنید
سیر 2 بته - شوید خرد شده به مقدار لازم - فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری - خیار کوچک که برش داده شده باشند 5-6 عدد
سرکه سفید نصف فنجان - نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری
ادویههای ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی ) نصف قاشق چای خوری
سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.
😊نوش جون😊
#اسنک_پنیر_سوخاری
#موزارلا_سوخاری
اموزشی که امروز براتون گذاشتم هم غذاست هم پیش غذا هم فینگر فود و هم میان وعده است و اونقدر خوشمزه و شیکه که نمیشه راحت ازش گذشت ،خیلی هم سریع اماده میشه ،مزه شم که فوق العاده اس ،من که عاشقش شدم ،مواد اولیه شم خیلی ساده و در دسترسه فقط پنیر پیتزاش باید قالبی باشه که بشه به شکل خلالی برشش بدیم ،من از پنیر پیتزای خونگی استفاده کردم ولی تو بازار هم پنیر پیتزای قالبی صددرصد پیدا میشه ،خارجی ها که پنیرای باریک و کوچولو مخصوص این غذا دارن و کارشون راحته ، آموزش مرحله به مرحله پنیر پیتزا در پستهای قبلی هست
من حدود صدو پنجاه گرم پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا رو به ضخامت یک سانت و طول پنج تا هفت سانت برش دادم بعد دوتا تخم مرغ کوچک یا یه دونه تخم مرغ خیلی درشت رو با کمی پودر پیاز و پودر سیروفلفل ونمک مخلوط کردن ، آموزش پودرپیاز در پستهای قبلی هست پنیرو در ارد وسپس تو تخم مرغ وبعد توی پودر سوخاری زدم ،بعد دوباره توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری زدم ،بهتره که همه ی این مراحلو با چنگال انجام بدین و از دست استفاده نکنید ، بعد اسنک های آماده رو یک ساعت تو یخچال گذاشتم ،بعدش روغن رو در ظرف کوچیک ک قطرش کم باشه بریزید و بزارید تا حسابی داغ بشه ،حالا هر بار سه تا از اسنک هارو در حمام روغن سرخ کنید ، نباید زیاد تو روغن بمونه چون ممکنه که پنیرش به بیرون درز کنه حرارت زیرش بالا باشه و همین که رنگش طلایی شد از روغن درش بیارید و بعد با سس مارینارا یا هر سسی که دوست دارید سروکنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 #پلو_مخلوط_بادمجان_ادويه_دار
برنج: 3 پیمانه
پنیر موزارلا (رندهشده): 200 گرم
کره: 3/1 پیمانه
بادمجان (نگینی خردشده): 3 عدد
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
پیازچه (خردشده): 8 عدد
فلفل دلمهای سبز، زرد و قرمز (نگینی خردشده): 3 عدد
گوجهفرنگی (فیله و خردشده): 3 عدد
نخودفرنگی (پختهشده): 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لپودر سیر و ادویهکاری 1 قاشق چایخوری از هر کدام
طرز تهیه
برنج را از شب قبل یا حدود پنج الی شش ساعت پیش از شروع پخت در مقداری آب و نمک خیس کنید، سپس پخته و آبکش کنید. در ظرفی برنج آبکششده را با پنیر موزارلا و نیمی از کره مخلوط کرده در قالبی که میان آن خالی باشد و با مقداری روغن مایع چرب کردهاید بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت حدود یک ساعت قرار دهید تا پخته شود.
در این فاصله بادمجان را در بقیهی کره سرخ کنید پیاز، پیازچه، فلفل دلمهایها و گوجهفرنگی را اضافه کرده تفت دهید و در ظرف را گذاشته به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند. سپس نخودفرنگی، نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاری را به مواد بالا اضافه کنید، حدود پنج دقیقه دیگر بماند. بعد برنج را در ظرف مورد نظر برگردانید و مواد بالا را در وسط و اطراف آن بریزید و تزئین کنید.
نکته
1. توجه داشته باشید، زمانی که برنج در حال جوشیدن است نباید ترکخورده و له شود. در ضمن باید به حدی بجوشد تا قد بکشد.
2. بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان آن را در مقداری آب و نمک قرار داده و پس از یک ساعت در آبکش بریزید شسته و خشک کنید، سپس سرخ کنید.
3. از سبزیجات معطری شامل جعفری، ریحان، نعناع و مقداری گشنیز میتوانید استفاده کنید.
4. زمانی که برنج را در قالب ریخته کمی فشار دهید تا منسجم شود.
5. پس از پخت برنج ته قالب را در آب سرد زده و با کاردک اطراف آن را خیلی آرام از ظرف جدا کنید، سپس در دیس برگردانید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_رول_نان_پاکستانی
مواد لازم:
نان تست 1 بسته
سیب زمینی متوسط 6 یا 7 عدد
فلفل سبز شیرین 10 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 فنجان
روغن سرخ کردنی
نمک
✍طرز تهیه:
سیب زمینی ها را همراه با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پوست آنها را بگیرید. سیب زمینی ها را در داخل کاسه ای بریزید و اول با گوشت کوب آنها را بکوبید و سپس با چنگال آنها را له کنید. فلفل سبز را خرد کنید و همراه گشنیز خرد شده و فلفل قرمز را داخل کاسه بریزید و با سیب زمینی مخلوط کنید.
کمی آب در یک ظرف بریزید. کناره های نان تست را با چاقو ببرید و نان ها تست را دانه دانه در آب بخیسانید. سپس بیرون بیاورید و آنها را بین دستانتان فشار دهید. از مخلوط سیب زمینی بردارید و درون تستها قرار دهید. سپس آنها را رول کنید و کنار هم بچینید.
داخل یک قابلمه کوچک روغن بریزید تا داغ شود. سپس رولهای نان را دانه دانه درون روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. این رولهای سوخاری خوشمزه را با ماست موسیر سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_خورش_لوبیا_سفید
مواد لازم:
لوبیا سفید نصف لیوان
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
نمک فلفل زعفران گرد لیمو ب میزان لازم
رب گوجه یک ق س
✍️طرزتهیه:
لوبیارو چند ساعت خیس کنید.
پیازرو رنده یا ریز خرد کرده با گوشت و کمی زردچوبه تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه دو لیوان آب جوش اضافه کرده ودر قابلمه رو میذاریم تا گوشت نیم پز بشه.
لوبیا رو اواسط پخت اضافه کرده و نمک و گرد لیمو رو بیفزاید در تابه ای کمی روغن ریخته و رب را تفت داده به خورش اضافه کرنید و با شعله ی کم اجازه بدید جا بیوفته.
در اخر زعفران و در صورت دلخواه پیاز سرخ شده هم میتونید اضافه کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱