#پیتزا_لوله_ای 🍕🌯
📝مواد لازم:
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده 450 گرم
ادویه تاکو 2 قاشق غذاخوری (شامل پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زیره سبز و نمک)
خمیر پیتزا 450 گرم
پنیر رنده شده 2 پیمانه
روغن زیتون برای رومال
♨️طرز تهیه:
1- پیاز و سیر را تفت بدهید. گوشت و ادویه را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید.
2- خمیر پیتزا را به شکل مستطیلی پهن کنید. سپس با برش زن پیتزا یا چاقو آن را به صورت تکه های باریک ببریئ.
3- مواد گوشتی را وسط نوارهای خمیری بریزید. سپس قدری پنیر روی هر کدام بریزید و خمیر را به شکل لوله دور آنها ببندید.
4- پیتزاهای لوله ای را در سینی فر بچینید و 10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 220 درجه قرار دهید.
5- آن را از فر خارج کنید و روی هر کدام کمی دیگر پنیر رنده شده بریزید. 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅پاناکوتا😋
✍مواد لازم
شیر ۱ لیوان
خامه یک پاکت
شکر....۴ق غ
پودر ژلاتین...۴ ق م(من ۲ ق ریختم)
وانیل....۱/۴ ق چ
🍜طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین رو با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا بن ماری بشه..بقیه شیر و شکر وخامه رو باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تا گرم بشه و جوش ریز بزند وبعد از روی حرارت بردارید که زیاد نجوشد.وانیل را هم اضافه میکنیم وبعد شیر وژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ترشی بادمجان شکم پر😋
✍مواد لازم
بادمجان
سبزیجات تازه شامل :کرفس ، نعناع ، شبت(شوید) ، ریحان سبز ، فلفل سبز تند
ادویه ها: تخم گشنیز و گلپرآسیاب شده و کمی جوز هندی کوبیده شده
سیر رنده یا خرد شده کمی
گل کلم و هویج ریز خرد شده
🍜طرز تهیه
گل کلم و هویج رو بعد از شستن خوب خشک کنید یک شب تا صبح بمونه که اصلا آب نداشته باشه تا ترشی کپک نزنه ، بعد ریز خرد کنید ، بادمجونها رو یه شکاف بغلش بدید و توی سرکه بجوشونید تا کمی پخته بشن ،
سلزیجات رو ساطوری خرد کنید و با ادویه ها و نمک مخلوط کنید و شکم بادمجون ها رو باهاش پر کنید ، بعد بادمجونها رو تو ظرف بچینید و روش سرکه بریزید کمی نمک بپاشید روش و از مواد توی شکم بادمجونها توی سرکه بریزید درشو خوب محکم کنید که هوا نکشه ، معمولا یک ماه میگذارم تا خوب جا بیفته ، جای خنک و یا یخچال ـ
همیشه شکم بادمجونها رو با سیر و سبزیجات پر میکردم این بار مخلوط هویج و گل کلم هم اضافه کردم ـ میتونید توی سرکه قدری تمرهندی و رب انار بریزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_استامبولی_مرغ_وگشنیز
موادلازم📝
پیاز متوسط یک عدد
سیریک حبه
پوره گوجه فرنگی یک لیوان
یک قاشق رب گوجه
گشنیز خردشده نصف لیوان
برنج سه پیمانه
چندتکه مرغ
نمک وزعفران وادویه پلویی
فلفل سیاه و قرمز
✍طرزتهيه:
پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس مرغ روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه)
آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید
قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید
وبا ترشی نوش جون کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرم_هلو
پوره هلو1پیمانه شیر1 و نیم پیمانه ژلاتین قاشق غذاخوری خامه.۲۰۰ گرم شکرنصفه پیمانه(اندازش بسته به شیرینی هلو داره)پودر ژله هلو1بسته آب سرد.نصفه پیمانه ابتدا هلو را با هر وسیله ای که دوست دارید پوره کنید.می تونید پوستشو بگیرید.ژلاتین را روی آب سرد بریزد.بزارید با بخار کتری صاف و یکدست بشه.شیر و شکر و خامه رامخلوط کنید.روی حرارت برارید.فقط درحدی که شکرآب بشه.پوره هلو رااضافه کنید بعدژلاتین بن ماری شده.قالب چرب کنید پودر ژله بایک ونیم لیوان آب جوش مخلوط کنید تآتمام ذراتش آب بشه.داخل قالب بریرد بزارید خودشو بگیره.البته خیلی سفت نشه.چون کرم هلو رو که روش بریزین موقع برگردوندن از هم جدا میشن من مقدار پودرژلاتین رو کمتر ریختم چون دسر سفت دوست ندارم ۱/۵ ق غ ریختم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین شنبه🌺ماه صفر
خدایا🌸
باتوکل به نام اعظمت
هفته روشروع میکنیم
به امید
۷روزدوری از بلا
۷روزسلامتی
۷روزآرامش و
۷روززندگےپرازخوشبختی
@ashpaziykhs
#چیز_کیک_خرمالو
طرز تهیه:
برای این دسر خوشگل نصف بسته بیسکویت پتی بور( ساده، کاکائویی یا با پودر قهوه) رو خورد کردم و با پنجاه گرم کره مخلوط کردم و داخل قالب ریختم و بعدم یخچال گردو کنجد و... هم میتونید اضافه کنید. لایه دوم یه بسته پنیر خامه ایی رو با یه بسته خامه صبحانه و یکی دو قاشق غذاخوری شکر با همزن زدم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بنماری کردم و به مایه پنیری اضافه کردم و در آخر هم یه دونه خرمالو رو میکس کردم و اضافه کردم و به لایه بیسکویتی اضافه کردم و داخل یخچال گذاشتم. برای لایه رویی هم چندتا خرمالو رو پوست گرفتم میکس کردم تا حسابی له بشه و کمی ژلاتین بنماری بهش اضافه کردم و روی لایه قبل ریختم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رسپی کوکو بادکوبه
دو عدد سیب زمینی رو به صورت نگینی خرد میکنیم یک عدد سینه مرغ را پخته ریش ریش میکنیم کمتر از نصف فلفل دلمه رو به شکل نگینی خرد کرده،دو ق غ خ پیاز سرخ کرده،۴عدد تخم مرغ درشت،ادویه و نمک به میزان لازم نصف ق غ خ رب گوجه،همه رو در ظرفی ریخته خوب هم میزنیم و در قابلمه نچسب کمی روغن ریخته همه مواد رو داخل قابلمه ریخته درش رو میذاریم با شعله ملایم سرخ بشه بعد از یک ربع کوکو رو برمیگردونیم طرف دیگه رو سرخ میکنیم اگه برگردوندن یکدفعه سختتونه داخل قابلمه قاچ یه گوش بزنید دونه دونه برگردونید 😊نوووووووش جااااااان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پیتزا_آمریکایی
طرز تهیه:
اول از همه یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) .حالا خمیر مایه عمل اومده رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در جای گرم میزاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه قالب مورد نظرمونو کاغذ روغنیمیندازیم ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده(خمیر این پیتزا باید یکم کلفت باشه) وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا گوشت چرخکرده ( که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده و پیتزا آمادست.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_هزارجزیره
سس مایونز ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
تخم مرغ سفت رنده شده ۲ عدد
خیار شور رنده ریز شده یک سوم پیمانه
پیازچه خرد شده ۵۰ گرم
ساقه کرفس(مغز کرفس) ریز خرد شده ۵۰ گرم
ابتدا در یک کاسه سس مایونز و نمک و فلفل و سرکه را ریخته و خوب مخلوط میکنیم.بعدش تخم مرغ رنده شده خیار شور پیازچه و ساقه کرفس رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه دست بشه.نکته مهم اینجاست که اجزای تشکیل دهندش باید خیلی ریز باشه که قابل تشخیص نباشه..این سس برای سرو انواع بنیه ها مثل میگو و شنیسل مرغ خیلی عالی میشه.#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک ساده با مغز کرمفیل
مواد لازم:
ماست یک پیمانه
آرد دو پیمانه(من دو ق از ارد کم کرد به جاش دو ق پودکاکائو زدم)
شکر یک پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
کرمفیل هم به مقدار لازم
نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید.
طرز تهیه
آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه.
داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره.
کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم.
قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژيگو
مواد لازم :
ران گوساله جوان یک عدد در حدود1 تا 1/5 كيلو
کره یا روغن 100 گرم
سیر 1 بوته
نمک و فلفل و دارچين به مقدار کم
زعفران دم كرده 3 قاشق غذاخورى
فلفل دلمه اى خلالى شده 1عدد
هويج حلقه حلقه شده 3عدد
طرز تهیه ژیگو گوساله:
ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و زعفران رو بهش اضافه ميكنيم و كمى تفت ميديم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و فلفل دلمه خرد شده وهویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود يك لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد .
ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم . می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با سبزیجات یا پوره سیب زمینی تزیین کرده با برنج یا بدون برنج سرو کنید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_وانیلی_سه_آرد
🍴مواد لازم:
کره 185 گرم
وانیل ¼ قاشق چای خوری
شکر 165 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید گندم 75 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
آرد ذرت 50 گرم
ارد برنج 50 گرم
🍴طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ارد ها را همراه بیکینگ پودر الک کنید. همه مواد کیک را به دمای محیط رسانده داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا یک دست شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱