eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : ران گوساله جوان یک عدد در حدود1 تا 1/5 كيلو کره یا روغن 100 گرم سیر 1 بوته نمک و فلفل و دارچين به مقدار کم زعفران دم كرده 3 قاشق غذاخورى فلفل دلمه اى خلالى شده 1عدد هويج حلقه حلقه شده 3عدد طرز تهیه ژیگو گوساله: ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و زعفران رو بهش اضافه ميكنيم و كمى تفت ميديم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و فلفل دلمه خرد شده وهویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود يك لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد . ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم . می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با سبزیجات یا پوره سیب زمینی تزیین کرده با برنج یا بدون برنج سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍴مواد لازم: کره 185 گرم وانیل ¼ قاشق چای خوری شکر 165 گرم تخم مرغ 3 عدد آرد سفید گندم 75 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری آرد ذرت 50 گرم ارد برنج 50 گرم 🍴طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. ارد ها را همراه بیکینگ پودر الک کنید. همه مواد کیک را به دمای محیط رسانده داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا یک دست شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_وانیلی_سه_آرد #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ماست -ترجیحا چکیده : یک و نیم لیوان برنج پخته به مرحله آبکشی رسیده: 3 پیمانه زعفران دم کرده : به میزان لازم روغن مایع : یک لیوان تخم مرغ : 2 عدد نمک و فلفل : به میزان لازم دارچین : یک قاشق مربا خوری عدس خیس خورده: یک لیوان پیاز : 1 عدد زردچوبه : یک قاشق چای خوری کشمش پلویی در آب خیسانده : نصف فنجان ✍طرزتهیه: در ابتدا عدس رو میپزیم و وقتی پخت پیاز رو باریک خرد میکنیم و در روغن با شعله کم سرخ میکنیم وقتی سبک شد زردچوبه میریزیم و داخل عدس میریزیم و در قابلمه رو میزاریم تا جا بیافته فر رو از قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد گرم میکنیم و دراین فاصله تخم مرغ رو در کاسه ای میشکنیم و با همزن میزنیم ماست رو اضافه میکنیم و میزنیم نمک و فلفل و نصف روغن رو میریزیم و برنج رو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط کردیم زعفران رو هم میریزیم هم میزنیم توجه داشته باشید که آب زعفران باید کم باشه مثلا در حد ته فنجان! کمی از دارچین رو اضافه میکنیم و نصفی از مواد رو داخل یک قالب تفلون که کفش رو چرب کردیم میریزیم-توجه کنید که قالب حتما باید تفلون باشه یا ظرف پیرکس باشه تا راحت جدا بشه برای ته چین اگر ظرفتون پیرکس باشه ته چین باید غرق روغن باشه ولی اگر تفلون باشه روغن زیادی احتیاج نداره یک لایه از مواد رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم لایه زیرین باید کمی کلفتتر باشه، آب عدس رو کاملا میگیریم وعدس رو روی برنج میریزیم و صاف میکنیم و کشمش رو روش میریزیم و باقی مانده مواد برنج رو اضافه میکنیم و کاملا روش رو فشرده میکنیم و روغن رو روی مواد پخش میکنیم! به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم و بعد ازینکه خنک شده از قالب درمیاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ته_چین_عدس_پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: روغن ذرت دو قاشق غذاخوری روغن مایع یک سوم پیمانه آرد ۱۵۰ گرم مرغ چرخ کرده ۱۲۰ گرم کدو سبز رنده ریز شده ۳۸۰ گرم پیاز نگینی یک عدد نمک فلفل سیاه و گرد غوره پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم تخم مرغ چهار عدد سیر یک حبه بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری ✍️طرزتهیه: کف قالب ۲۰*۳۰ را چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین دوباره چرب کنین. پیاز را سرخ کنین و مرغ چرخ شده رو بریزین توش و تفت بدین. سیر خرد شده را بهش اضافه کنین و یکم دیگه تفت بدین. فلفل سیاه و گرد غوره فراوون بریزین و بذارین از داغی ییفته. تو یه کاسه بزرگ تخم مرغ را خوب بزنین. بعد نمک و مخلوط مرغ و کدو و روغن و پنیر پیتزا را بهش اضافه کنین. خوب هم بزنین و در آخر آرد و بکینگ پودر را بریزین و هم بزنین. مواد اسلایس کدو را داخل سینی یا قالب گرد بریزین. قالب را تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت نیم ساعت بذارین بپزه. بعد روشو گریل کنین. اسلایس کدو را از قالب خارج کرده، برش بزنین و سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ژله نو شابه ای ایده جالب برای سفره هاتون😍😍 مواد لازم ژله آلوئه ورا                        ۲ بسته نوشابه گازدار                      ۱ لیوان آ ب جوش                           ۲ لیوان طرز تهیه : یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم . آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم. یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم. برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان_پنجره_ای مواد لازم: نشاسته گل: 75 گرم (معادل یک استکان معمولی) آرد سفید:‌75 گرم (معادل یک استکان معمولی) تخم مرغ: ‌۵ عدد گلاب: 3 تا 4 قاشق سوپخوری پودر قند : مقداری پودر هل (اختیاری...توی دستور اصلی نیست) روغن مایع سرخ کردن طرز تهیه: نشاسته گل را در یک ظرف می ریزیم و گلاب را قاشق قاشق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بشود. دقت کنید که خیلی شل نشود ولی نشاسته هم گلوله نماند. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حال تخم مرغها را در آن می شکنیم و با همزن برقی یا دستی می زنیم...بعد آرد را در آن الک می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه. @ashpaziykhs
حال این مایه رو حتما از صافی رد می کنیم. @ashpaziykhs
در یک ظرف گود روغن می ریزیم و روی حرارت میگذاریم..قالب های نان پنجره ای به شکل و اندازه های مختلف هستند در لوازم قنادی فروشی ها. @ashpaziykhs
قالب که داغ شد از روغن خارج می کنیم و در مایه فرو می کنیم...نکته ش این است که نباید کامل فرو کنیم و فقط مایه باید تا لبه های قالب بیاد...نه که قالب داخل خمیر فرو بره...چون در اونصورت خودش را در روغن ول نمی کند. در این عکس هنوز لبه ها نرفتن توی خمیر. @ashpaziykhs
حال قالب را بلند می کنیم و در روغن میگذاریم.صبر کنید و بطور معمول مثلا تا 10 بشمارید بعد قالب را بیارید بالا و تکون بدید . یادتان باشد بلافاصله قالب را خارج نکنید. نان پنجره ای از قالب به خوبی جدا میشود و در روغن شناور میماند. .ممکن است یکی دوتای اول یکم خراب بشوند.اصلا مهم نیست.دستتان میاید. اگر زود و بلافاصله که قالب را در روغن گذاشتید درش بیاورید شیرینی هایتان لبه هایش زیبا درنمیاید.یک راهش این است که صبر کنید تا یک طرف شیرینی آماده شود و بعد برش گردانید. یک راه خوب دیگر این است که همانطور که شیرینی در روغن شناور است قالبتان را روی شیرینی بگذارید. این کار دو مزیت دارد : ‌ یک اینکه شیرینی یکدست سرخ میشود و نیاز به پشت و رو کردن انها نیست. دو اینکه قالب دمایش یکنواخت می ماند و لازم نیست وقتی یک شیرینی را درآوردید دوباره در روغن بگذارید تا داغ بشود. # نان_پنجره_ای 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بعد از اینکه شیرینی ها اماده شدند از روغن در آورده و روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن آن گرفته شود. # نان_پنجره_ای 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱