فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بیسکوئیتی
پارت دوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بیسکوئیتی
پارت سوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
قلقلی پاشا
عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید.
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد
آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر
نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره
مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه)
مواد داخل سس
پیاز یکعدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر
رب انار سه الی چهار قاشق پر
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم
روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه.
اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹
به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا
اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مواد لازم برای کیک
5 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
نصف لیوان نشاسته گندم
بکینگ پودر یگ قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
4 قاشق غذاخوری آب غذاخوری
طرز تهیه🔻
سفیده و زرده تخم مرغ را در ظرف های جدا میریزیم و نصف شکر راه درون ظرف سفیده و نصف بعدی را روی زرده تخم مرغ می ریزیم و هم میزنیم بعد از هم زدن زرده و شکر آب جوش مان را اضافه میکنیم سپس سفیده و زرده را بالیسک یاقاشق وطوری که بیش از حد هم نزنیم مخلوط میکنیم تمام مواد خشک را درون ظرف دیگری ریخته و مخلوط تخم مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم وبالیسک همشان میزنیم وآن را درون قالب با کاغذ روغنی میریزیم و در فر با دمای 170 درجه 45_30 دقیقه می پزیم .
وقتی کیک پخته شدطبق فیلم یک لیوان شیرروی آن بریزید وروی آن راخامه زده شده(خامه فرم گرفته) بمالید.
سپس کارامل را حاضر کرده و اجازه بدید سرد شود. این کارامل رو میتونید به عنوان سس و یا مغز کاپ کیک هم استفاده کنید.
مواد لازم برای کارامل:
شکر یک لیوان + یک قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری
روغن مایع یک و نیم قاشق غذاخوری
150 گرم خامه پاکتی
طرز تهیه🔻
شکر و آب را داخل ماهیتابه تفلون تا زمانی که شکر کاملا حل شده و قوام بیاید با شعله ی کم حرارت دهید. مراقب باشید شکر را نسوزانید. زمانی که شکر کاملا حل شده و مثل ِ ویدیو شد، روغن مایع را اضافه کنید و به خوردش بدهید. سپس خامه را افزوده و هم بزنید و بگذارید سرد شود.
سپس کارامل راروی کیک داده واین کیک فوق العاده رانوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش جو😋😋😋
2ونیم لیوان جو پوست کنده ی لیوان نخود ی لیوان لوبیا هرکدوم رو خیس میکنم از شب قبل و چنباری آبشو عوض میکنم.سیرابی تمیز ریز خرد شده رو با پیاز زردچوبه ادویه چنتا چوب دارچین پودرسیر و آب میذارم کامل پخته شه.جورو تو قابلمه مناسب میریزم روش رو آب گرم میریزم و میذارم رو گاز تا کامل بجوشه و جو باز بشه اواسط پخت جو نصف لیوان عدس و سیرابی رو اضافه کردم و زمان دادم بپزن.5تا پیاز بزرگ رو خرد کردم تو روغن سرخشون کردم پیازا ک طلایی شد زردچوبه ادویه فلفل و پودرسیر و نمک زدم و اخر سر 5تا ق غذاخوری نعنا خشک اضافه کردم و بعد سرخ شدن ب جو اضافه کردم.حالا نخود لوبیا ک از قبل پختیم هم ب بقیه مواد اضافه میکنیم و میذاریم نیم ساعتی جوش ریز بزنه.ی قوطی کشک رو ب آش اضافه کردم بعد این ک کشک باز شد کاملا نمکش رو تست کردم و بعد این نیم ساعت زمان دادم تا جابیوفته.
.
دوستان طعم سیرابی تو این آش اونجوری نیس ک نتونین بخورین همه اینا درکنار هم ی ترکیب خییییییییلی خوشمزه بوجود میارن پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید.
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
آش جو🔝🍜🍜
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . .
مواد لازم🔻
برای 16 عدد
نان باگت 4 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
قارچ 6 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 3 تا 4 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه🔻
مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این کباب فقط به همین روش اماده می شه ولی من دیدم گوجه بدون تخم وژله ریز خرد شده هم بهش اضافه می کنن ولی بیشتر دستورها نداره وحتما هم با نان عربی سرو می شه
طرز تهیه🔻
من حدود 250گرم مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله را دوبار چرخ کردم بعد یک پیاز ودومشت جعفری بدون ساقه را توی غذا ساز ریختم وبعد ابش را گرفتم شما میتونید کاملا ریز وساطوری خردش کنید نباید درشت باشه بعد به گوشت اضافه کردم وتوی لبنان یه ادویه مخصوص خودشان دارن بنام سبع بهارات که به فارسی می شه هفت ادویه که ترکیبی است از یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک فاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ونصف قاشق چایخوری پودر هل وکمی رنده جوز هندی ونصف قاشق چایخوری هم پودر میخک همه این میزان ادویه را ترکیب کنید وبه گوشت اضافه کنید اگر نداشتید این ادویه ها را فقط فلفل سیاه ونمک برنید وخوب ورز دهید یا صد مرتبه به سطح کار بکوبید وحداقل یکساعت توی یخچال استراحت دهید
حالا هم میتونید توی دست اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وبشکل بیضی دربیارید بدون سیخ هم میتونید طبق فیلم به سیخ بکشید حتی میتونید مثل کباب کوبیده خودمان به سیخ پهن بکشید وتوی فر یا روی منقل کباب کتید
سالاد مخصوص کباب...... پیاز خلالی وگوجه در حد یه دونه بدون تخم وژله ریز خرد شده وجعفری ریز خرد شده واصل این سالاد سماق است به مقدار دلخواه ونمک وفلفل ومخلوط کنید
ودر کنار نان وکباب میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی 🔝🎥یک
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی 🔝🎥دو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#رولت خیار☘☘☘🌿🌿🌿
مواد لازم:
خیار ورقه ورقه شده
پنیر پیتزا ی ورقه ای
کالباس مرغ یا ژامبون
پنیر خامه ای
ماست موسیر یا ماست خامه ای
شوید و جعفری خرد شده
نمک وفلفل
طرز تهیه:
پنیر خامه ای و۲ق سوپخوری جعفری و۲ق سوپخوری شوید و۲ق سوپخوری ماست موسیر را به کمک دستگاه غذاساز مخلوط کنید.. نمک وفلفل بزنید.
خیار ها از طرف بدون تخمه ورقه ورقه کنید. و کنار هم بچینید.به طوریکه کنی روی هم قرار بگیرند.روی خیار ورقه های برش خورده نازک کالباس را قرار دهید.از مایه پنیری کاملا روی لایه کالباس بمالید.وروی لایه پنیری ورقه های پنیر ورق ه ای سفید یا زرد را قرار دهید .رولت را به کمک کیسه فریزر لوله کنید .رولت را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.وبعد برش دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #دسر_انار فوق العاده خوشمزهه😋
برای محلبی انار (قرمز رنگ):
۴ فنجان چای خوری آب انار تازه
۳ فنجان چای خوری آب
۱ فنجان چای خوری +۱ ق غ نشاسته گندم
۳ فنجان چای خوری شکر
برای محلبی وانیلی:
۶ فنجان چای خوری شیر
۱ فنجان چای خوری نشاسته گندم
۱ فنجان چای خوری شکر
۱ عدد انار دون شده
۱ ق چ وانیل
مواد محلبی انار و وانیلی رو داخل دو قابلمه جداگانه به طور همزمان بریزید و مدام هم بزنید روی حرارت تا به قوام مناسبی برسد و به محلبی وانیلی دانه های انارو اضافه کرده و ظرف پیرکس گرد و گودی رو انتخاب و با آب خیس کنید و تکان بدین و ابتدا محلبی انارو بریزین و وقتی هنوز گرمه محلبی وانیلی رو داخلش میریزیم و ۱ شب در یخچال میذاریم و با دانه های انار تزیین کنین😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلهای گروه💓
آدینه تون پراز لبخند
الهی
سهم امروزتان موفقیت
سهم روزگارتان رحمت☘🌷
سهم دل هایتان عشق
سهم زندگیتان خوشبختی و
سهم هرروزتان نگاه مهربان
خدا باشد💓☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی 🔝🎥دو
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكو_ذرت
سير دوحبه
تخم مرغ دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر پنير پارمزان ١قاشق غذاخوري
آرد ذرت يا آرد سفيد ١ ق غ
جعفري ١ق غ
همه مواد رو مخلوط و سرخ كن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پیازچه 🍘 😋
🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیالی_لبنان 🧇 😋
▫️شیر دوونیم لیوان
▫️آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان
▫️شکر یک سوم لیوان
▫️۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب
▫️خامه صبحانه صد گرم
🔸شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموشکرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه .
بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 😋
🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکوی_خوش_طعم
مواد لازم
4 خرد گوشت
2 عدد تخم مرغ
4 گرم نمک
4 گرم فلفل
پودرهای سوخاری
ارد
برای سالاد:
کلم
30 گرم سس مایونز
سس صدف
روغن کنجد
دانه های کنجد
طرز تهیه
خرد کردن را با چنگال خرد کنید. آنها را با فلفل و نمک مزه دار کنید. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سس مایونز را با دانه های کنجد ، روغن کنجد و سس صدف مخلوط کنید.
کلم را خرد کرده و با سس مخلوط کنید.
گوشت را در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری نان کنید. کتلت ها را در روغن در حال جوش سرخ کنید. با سالاد کلم سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛