eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی 🔝🎥دو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سير دوحبه تخم مرغ دو عدد نمك و فلفل به ميزان لازم پودر پنير پارمزان ١قاشق غذاخوري آرد ذرت يا آرد سفيد ١ ق غ جعفري ١ق غ همه مواد رو مخلوط و سرخ كن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧇 😋 ▫️شیر دوونیم لیوان ▫️آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب ▫️‌خامه صبحانه صد گرم ‌ 🔸شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموش‌کرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه . بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 4 خرد گوشت 2 عدد تخم مرغ 4 گرم نمک 4 گرم فلفل پودرهای سوخاری ارد برای سالاد: کلم 30 گرم سس مایونز سس صدف روغن کنجد دانه های کنجد طرز تهیه خرد کردن را با چنگال خرد کنید. آنها را با فلفل و نمک مزه دار کنید. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. سس مایونز را با دانه های کنجد ، روغن کنجد و سس صدف مخلوط کنید. کلم را خرد کرده و با سس مخلوط کنید. گوشت را در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری نان کنید. کتلت ها را در روغن در حال جوش سرخ کنید. با سالاد کلم سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كليپ این خوشمزه رو حتما ببينيد👇 ي نوع پيراشكى براى صبحونه كه عالى ميشه و به خاطر سبزيجاتى كه توش هست عطر بينظيرى داره . دستور👇🏻 مواد لازم تخم مرغ:1 عدد مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ شير ولرم:1 استكان چ آب:نصف استكان چ فلفل قرمز:1 عدد قسمت سبز پيازچه:4 عدد جعفري :مقدارى پنير سفيد بي نمك نمك:1 ق م خ آرد:3 پيمانه طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیار☘☘☘🌿🌿🌿 مواد لازم: خیار ورقه ورقه شده پنیر پیتزا ی ورقه ای کالباس مرغ یا ژامبون پنیر خامه ای ماست موسیر یا ماست خامه ای شوید و جعفری خرد شده نمک وفلفل طرز تهیه: پنیر خامه ای و۲ق سوپخوری جعفری و۲ق سوپخوری شوید و۲ق سوپخوری ماست موسیر را به کمک دستگاه غذاساز مخلوط کنید.. نمک وفلفل بزنید. خیار ها از طرف بدون تخمه ورقه ورقه کنید. و کنار هم بچینید.به طوریکه کنی روی هم قرار بگیرند.روی خیار ورقه های برش خورده نازک کالباس را قرار دهید.از مایه پنیری کاملا روی لایه کالباس بمالید.وروی لایه پنیری ورقه های پنیر ورق ه ای سفید یا زرد را قرار دهید .رولت را به کمک کیسه فریزر لوله کنید .رولت را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید.وبعد برش دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس خونگی 🔝🎥یک ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوشگل‌ . به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم.بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوشگل‌ . به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم.بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج دقیقه دیگه بزنید توجه کنید سفیده وقتی قله ای ونوک تیزی روی پره همزن داشت کافیه بزارید یخچال تا آب نندازه زرده و وانیل ومابقی شکر رو حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه. زرده رو به سفیده اضافه دورانی مخلوط کنید آرد ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر سه بار الک شده در سه مرحله بهش اضافه کنید .حتمااا به صورت دورانی بزنید تا پیش نخواهی یکدست که شد. بریزید تو قیف ورو سینی طبق فیلم قیف بزنید با الک روش پودر قند بپاشید وبزارید فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از پخت از فر خارج کرده از داغی که افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده سرد که شد طبق فیلم خامه بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی لطیفه موقع درست کردن شیرینی لطیفه باید سرعت عمل داشته باشید. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه تخم مرغ حتمااا سرد باشه سفیده و زرده باید جدا بشه یه ذره از زرده وارد سفیده بشه سفیده سفت و برفی نمیشه. کاسه و پره همزن که سفیده باهاش میزنید باید تمیز وخشک باشه. شیرینی لطیفه که روش چسپناک میشه دلیلش اینه سفیده که زده شده زیادی مونده وتهش آب انداخته. همیشه ابتدا سفیده بزنید وبزارید یخچال بعد زرده رو بزنید. شیرینی که بعد از پخت پفش میخوابه وتخت میشه قریشی از حد داغ بوده این مقدار مواد مقدار شیرینی روی سینی از سینی داخل فر استفاده کنید. حتما سینی جداگانه باشه. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه ته سینی کاغذ روغنی بندازید وکمی چرب کنید. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده تخم مرغ درشت سه عدد آرد شیرینی پزی یک‌لیوان سر خالی شکر دانه ریز نصف لیوان نشاسته ذرت یک قاشق نداشتید مشکلی نیست باشه بهتره بیکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری. زرده و سفیده رو جدا کرده سفیده رو حدود پنج دقیقه بزنید تا بالا بیاد سپس نصف شکر رو بصورت بارانی بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان کره ای . این نان خیلی نرم و لایه لایه است به خاطر کره مواد لازم:نان کره ای . 1 لیوان سر خالی شیر گرم 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته کوچک خمیر مایه فوری و یا نصف قاشق غذاخوری 2 عدد سفیده تخم مرغ(دو عدد زرده برای رومال) 4 لیوان آرد . برای رومال: 1 قاشق شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و برای رومال استفاده کنید. طرز تهیه خمیر: شیر گرم و شکر و نمک و خمیر مایه را مخلوط کنید و دقیقه بزارید تا عمل کنه و بعد سفیده تخم مرغ و را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید و خوب ورز دهید بعد از ورز دادن خمیر ، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده را اضافه کرده و دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر دو برابر شود.بعد پف خمیر رو چونه کنید به اندازه ی دلخواه تقریبا اندازه نارنگی. کره به دمای اتاق رسیده را مکعب ریز کنید و روی هر چانه خمیر یک عدد بزارید تقریبا برای هر چانه یک قاشق مرباخوری و با همان کره خمیر را با دست باز کنید و رول کنید و مانند طناب بپیچید و داخل سینی بچینید و روی نانها را با پارچه بپوشانید و یک ربع استراحت دهید و با زرده رومال کنید و داخل فر با دمای 180 درجه بپزید تا زمانی که روی نان طلایی شود بعد از پخت روی نان را با پارچه بپوشانید تا نرم شود و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی تند و آتشین 😝 ترشی خورا دستا بالا 🤚 فلفل مخصوص ترشی کشیده و باریکتره من همینو داشتم. مواد لازم فلفل تند واتشبن نیم کیلو هویج یک عدد سیر سه حبه فلفل دلمه رنگی از هر کدام یک چهارم اختیاریه نداشتید نریزید. ترخان ونعنا وکمی ریحان خشک مقداری تخم گشنیژ ونمک وسرکه به میزارن لازم فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز، سرکه انگور باشه. دو لیوان آب ویک لیوان سرکه ویک قاشق نمک بزارید رو گاز تا بجوش بیاد فلفل رو شسته شده رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه سپس آبکش کنید. فلفل ها رو بچینید داخل شیشه مابینش هویج، سیر،فلفل دلمه ای وتخم گشنیژ ترخان و ریحان ونعنا بزارید نمک رو داخل سرکه حل کنید وبریزید روی مواد درب شیشه رو محکم ببنیدید وارونه کنید تا درش پرس بشه دو الی سه روز در دمای اتاق ودور از نور آفتاب بزارید بمونه سپس بزارید داخل یخچال بعد از دو هفته قابل مصرفه این ترشی با دیزی وکوفته ونیمرو خیلی عااالیه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آب نارنگی 2 لیوان (حدودا 8 تا 10 عدد نارنگی) پودر ژلاتین 25 گرم (2.5 ق غ) شکر 4 تا 5 ق غ( بستگی به شیرینی و ترشی نارنگی تون تنظیم کنین) آب سرد نصف لیوان زرده تخم مرغ 2 عدد خامه صبحانه یا قنادی 100 گرم(2 تا 3 ق غ) وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه🔻 حدودا 8 تا 10 عدد نارنگی لازم هست که آبشون رو بگیرین دو لیوان آب نارنگی میده. بعد آب نارنگی رو هم از صافی رد کردم که خالص و یکدست باشه . پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . داخل فروماژ تخم مرغ خام به کار میره اما از اونجا که هیچ رقمه نمی تونم تخم مرع خام بخورم همیشه توی دستورات یه بلایی سرشون میارم و به نوعی حرارت میدم 😊 اینجا هم زرده تخم مرع و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد ژلاتین که حل شد همون طور که روی بخار کتری بود مواد زرده و شکر رو داخلش ریختم و به روش بن ماری حرارت دید و مخلوط کردم حدودا پنج شش دقیقه مدام هم زدم و حسابی گرم شد و مدام هم زدم و تخم مرع هم بمزه و هم یکدست بشه 😊 و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم کنار خنک بشه . آب نارنگی و این مواد ژلاتین و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم . خامه رو هم از قبلا توی محیط گداشتم و یه کم با چنگال زدم و بعد داخل مواد ریختم و هم زدم و مخلوط کردم . داخل قالب ریختم . قالب من پلاستیکی هست . چون این دسر خامه داره ، نیاز به چرب کردن قالب نیست اگر خواستید می تونید . دسر رو داخل یخچال شش ، هفت ساعتی قرار دادم وقتی خوب بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . به خاطر طرح قالبم دیدم، یه کم هم ژله پرتقال درست کردم و داخلش ریختم که کاملا اختیاریه . ⚠️نکات🔻 پودر زلاتین جایگزین ندارد . میزان شکر کاملا تقریبی و به نوع ترشی و شیرینی نارنگی مربوطه ، نارنگی من کمی ترش بود . خامه بهتره در این دسرها باشه خوشمزه می کنه اما می تونین حذف کنین . دستور فروماژها تخم مرغ داره و حتی تخم مرغ خام اما من حرارت دادمش و اینکه دیگه بخواید حذف کنین یه دسر ساده اش میکنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون و پنیر . مواد لازم : نان لواش : 2 عدد پیشنهادم نون روستای نان آورانه خیارشور : 2 عدد (بزرگ) خرد شده (حدود 100 گرم) سس مایونز یا سس ماست: 1 قاشق غذاخوری سس خردل : 1 قاشق غذاخوری آویشن : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم ژامبون گوشت یا مرغ : 4 ورقه پنیر گودا : 9 ورقه . طرز تهیه : 1- ابتدا خیارشور های خرد شده را با سس خردل، سس مایونز و ادویه‌ها به‌خوبی مخلوط می‌کنیم. 2- ابتدا ژامبون و پنیر و سپس سس خیارشور رو مثل ویدئو روی نون پخش میکنیم 3- مطابق ویدیو، نان‌ها را رول می‌کنیم، داخل سلفون می‌پیچیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدیم. 4- بعد از نیم‌ساعت با یه چاقوی تیز به اندازه های کوچک برش می‌زنیم و سپس به همراه سبزیجات تازه و گوجه گیلاسی سرو می‌کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 سینه مرغ (فیله شده) مواد مرینیت مرغ::::: 2_3 ق غ روغن زیتون پودر پاپریکا پودر فلفل چیلی نمک یا ادویه دلخواه دیگر به میزان لازم مواد سالاد:::::: 1_2 عدد خیار خرد شده 1 لیوان کاهو ی خرد شده چند عدد گوجه گیلاسی 1 پیاز قرمز خرد شده مواد سس رنچ::::::: 1 لیوان ماست 1_2 ق غ سس مایونز 1 ق غ شوید تازه ریز خرد شده 1 ق غ جعفری تازه ریز خرد شده 1/2 ق چ پودر پیاز و پودر سیر نمک فلفل سیاه طرز تهیه: ابتدا روی فیله مرغ را با چنگال سوراخ کنید داخل کاسه روغن زیتون،پودر پاپریکا،پودر چیلی و نمک را مخلوط و سینه مرغ را مرینیت کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کامل مزه دار شود،در این فاصله تمام مواد سس را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنیدتا مواد با هم ترکیب شوند،سپس مرغ مرینیت شده در ماهیتابه نچسب گریل کنید،(هر طرف حدود 6_8 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود) مواد دیگه سالاد را خرد کنید و در یک کاسه بریزید و سس سالاد را اضافه و مخلوط کنید و در اخر مرغ گریل و اسلایس شده را روی سالاد گذاشته و با پودر چیلی بیشتر سرو کنید. نوش جونتون شفا باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛