لاهماجون
به معنای گوشت و خمیر 😊 ،
پیتزای ترکی خوشمزه و خوش خوراک که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز و... میل می کنند .
طرز تهیه
برای خمیر
کره یا روغن مایع 15 گرم (1 ق غ)
آب ولرم 100 میلی (تقریبا نصف لیوان)
شیر ولرم 30 میلی (4 تا 5 ق غ)
نمک نصف ق چ
پودر خمیر مایه 4 گرم ( حدودا 1 ق م)
آرد سفید حدودا 225 گرم ( یک و نیم لیوان)
مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
گوجه فرنگی 1 تا 2 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه 1 ق غ
نمک و فلفلبه میزان لازم
جعفری خرد شده 2 تا 3 ق غ
روغن مایع (آفتابگردان ، کنجد و ...) 1 ق غ
برای تهیه خمیر :
برای اینکه خمیر مایه رو عمل بیاریم ، آب ولرم داشتم که بهتره برای عمل اومدن از یه کم شکر حدودا یه قاشق مربا توری داخلش ریختم و خمیر مایه رو اصافه کردم و مخلوط کردم درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه کره نرم ، شیر و و خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم و مخلوط کردم و آرد رو الک کردم و کم کم ریختم ارد میزانش تقریبیه کم کم ریختم و شروع کردم ورز دادن ، ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . نمک هم اصافه کردم . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم و محیط نسبتا گرم قرار دادم 45 تا 60 دقیقه برای استراحت باشه.
.
مواد گوشتی :
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز و رب گوجه رو داخل غذاساز ریختم و میکس کردم ، گوشت چرخ کرده و جعفری و و نمک و فلفل و روغن رو هم اضافه کردم و میکس کردم .
خمیر رو بعد از استراحت پفش رو با کمی ورز گرفتم و روی سطح کار کمی آرد پاشیدم و با وردنه نازک باز کردم و قالب زدم و توی سینی فر چرب شده قرار دادم . می تونین خودتون چونه بردارین و کف سینی پهن کنین . من باز کف سینی پهن کردم تا باز هم نازک تر بشه .
روش از این مواد گوشتی مالیدم یه لایه نازک .
فر هم از یه ربع قبل روشن کردم داخل فر 180 درجه طبقه وسط 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
بستگی داره که چه سایزی و چه شکلی درست کنین من کوچیک درست کردم و 12 تا این شکلی شد 😊 برای 3 نفر این میزان مواد خوبه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاهما جون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا
طرز تهیه
سس سفید ....به ازای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری ارد سفید لازمه من چون کره دوست ندارم کمی روغن توی ظرف بریزید و ارد را خیلی کم تفت دهید نیاز به عوض شدن رنگ ارد نیست و بعد شیر دمای معمولی را اضافه وخیلی سریع بهم بزنیدتا ارد گلوله نشود وقتی یکدست شد وتقریبا به غلظت رسید نباید سس زیاد غلیظ بشود چون بعد سرد شدن سفتر می شود ودر اخر فلفل سفید ونمک بزنید واجازه دهید تا سس خنک بشود
مواد گوشتی.... عین مواد ماکارونی درست کردم وقارچ هم اضافه کردم ودر اخر رب بزنید حتما از ادویه داخل بسته لازانیا به گوشت بزنید چون اویشن داره
ادامه کار..... این لازانیای نیمه پخت زرماکارون احتیاج به پختن نداره فقط پنج دقیقه قبل داخل اب معمولی بذارید واستفاده کنید ودیگه نگران اینکه لازانیا بشکنه نیستید کف ظرف مورد نظر را سس سفیدبریزیدو لازانیا روی ان بچینید وبعد مایع گوشتی را وصاف کنید وبعد مجددا سس سفیدبریزید وبعد پنیر پیتزا اضافه کنیدمن از پنیر دالیا استفاده کردم وهمینطور لایه ها را به اندازه گنجایش ظرفتون ادامه دهید تا اخر ودر لایه اخر گوشت باشه بعد سس سفید وپنیر بریزید وروی ظرف را فویل بکشید ودر طبقه وسط فر با دمای 200درجه بمدت تقریبی 50دقیقه ودر اخر فویل را بردارید وشعله بالا را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی بشود
نکته.... میتونید روی گاز هم با همین دستور درست کنید فقط شعله کم باشه وشعله پخش کن بذارید ولی فقط پنیر اب می شود دیگه روش طلایی نمی شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلات_و_گردو
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
شیر 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م سر خالی)
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
وانیل 1/4ق چ
گردو خرد شده به میزان دلخواه
شکلات چیپسی به میزان دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم .
داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه ،طبقه وسط یه مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا 22 عدد شد .
بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک شکلات و گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیر_شکم_پر
طرزتهیه این نان،بافت نان هم عالی وپوک هست
👈 پف خمیر آماده شده بر طبق پست قبلی را پس از استراحت گرفته واز آن گلوله هایی برداشته،پهن کنید وبه شکل دلخواه قالب بزنید ازمواد میانی دلخواه پر کنید،مواد گوشتی ،سبزیجات و.......
من پیاز تفت داده شده +گوشت مرغ وفلفل دلمه ای ریختم،پنیر پیتزا هم بریزید که عالی تر میشه،
سپس مطابق فیلم خمیرها را کف ظرف چرب شده بچینید،روی آن را دوباره بپوشانید وبه مدت پانزده تا بیست دقیقه دیگر استراحت دهید،
پس از استراحت ،
50 گرم کره اب شده +سه چهار حبه سیر کاملا ریز رنده شده را مخلوط کنید وبا برس روی نانها خوب رومال کنید و جعفری ریز شده بپاشید، اگر روی نون پنیر پیتزای فراوان هم ریخته بشه که خیلی خوشمزه تره😋
در فر ازقبل گرم 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه(تا حدی که نان پخته بشه)
دست آخر می توان برای خوشرنگ شدن ، کممممی گریل کرد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر شکمپر
طرز تهیه خمیر:
آرد ۲لیوان سرصاف
آب ولرم ۳/۴لیوان (شیر هم می تونید استفاده کنید یا مخلوط شیر وآب)
خمیر مایه ۱ و۱/۲ق چ استاندارد
شکر ۱ق چ استاندار
روغن زیتون ۵ ق غ (می تونین روغن مایع جایگزین کنید)
پودر سیر ۱ق چ به دلخواه
پودر آویشن ۱ق چ به دلخواه
نمک ۱ق چ
خمیرمایه،شکر واب ولرم را مخلوط کرده درب ان را بگذارید ودرجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده پانزده دقیقه ای قرار دهید، اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید،
آرد الک شده،نمک ،پودر سیر ،پودر آویشن وروغن زیتون را داخل ظرفی ریخته،خمیر مایه عمل آمده را نیز اضافه کنید تا جای ممکن با قاشق ودرنهایت با دست خمیر رامخلوط ویکدست کنید(اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه تر شود واگر سفت با دست چرب شده خوب ورز داده شود تا خمیر لطیف گردد)
خمیر بدست آمده را حدود ده دقیقه خوووب ورز دهید تا خمیر کاملا لطیف ویکدست شود،سپس درون ظرف چرب شده قرار دهید وروی ان رابپوشانید،حدود ۱تا ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر😋😋😍
مواد لازم
1 عدد مرغ کامل
2 فنجان برنج
2 لیوان آب جوش
1 عدد پیاز
2 تا 3 عدد هویج
کشمش پلویی (50 گرم)
بادام اختیاری (من نداشتم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری دارچین
روغن به مقدار لازم 🔘برای سس
3 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مربا خوری آویشن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه( سرخالی)
1 قاشق غذاخوری ماست
فلفل پاپریکا و ادویه تندوری(اختیاری)
نمک برای دورچین و پخت مرع
1 تا 2 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل سبز
روغن مقداری
نمک
1 فنجان آب 🍗طرز تهیه:
اول از همه، برنج رو برای نیم ساعت در آب گرم و نمکی خیس کنید. هویج رو شسته و آن را ریز ریز کنید. در ظرفی روغن ریخته و پیاز و هویج رو در اون تفت بدید، کمی که نرم شد حالا نوبت اضافه کردن برنج و آب و نمکه ( در کلیپ ابتدا کشمش رو ریختند نظر بنده اینه که کشمش رو بعد از تبخیر آب اضاف کنید.) درب ظرف رو بگذارید تا آب اون کامل تبخیر بشه ، کره رو روی برنج بگذارید، کشمش رواضافه کنید .. فلفل، دارچین و هر ادویه دلخواهی که مورد علاقتون هست بهش اضافه کنید و اون رومخلوط کنید.
مرغ رو شسته و مواد تهیه شده رو درونش بریزید و با خلال چوبی اون رو ببندید. مرغ رو در ظرف فر قرار بدید و یک فنجان آب درونش ظرف بریزید و برای مدت 1 ساعت در فر پیش گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدید ( بهتره روی ظرف رو فویل بکشید) در پایان یک ساعت سطح روی مرغ رو از سس تهیه شده از ترکیب مواد معرفی شده آغشته کنید و سیب زمینی و فلفل سبز را ببرش زده ودر کنار مرغ بگذارید روی فلفل و سیب زمینی کمی نمک بپاشید و نصف لیوان آب را به ظرف اضاف کنید و دوباره در دمای 185 درجه به مدت 40 دقیقه اون رو بپزید. اگر روی اون فویل نمیکشید. گاهی اوقات ودر صورت تبخیر آب با اضافه کردن آب جوش، اجازه دهید بپزد، کته یا پلوی مورد علاقتون رو آماده کنید و مرغ شکم پر پخته شده رو سرو و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شکم پر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی
قبل از دست به کار شدن کشمش رو حدود یکساعتی تو آب ولرم خیس کنید سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کاملا جمع بشه
اگه شیرینی نرم دوست دارید روغن رو همین جوری بصورت جامد بریزید واگر شیرینی ترد رو دوست دارید روغن رو گرم کنید.
عزیزان توجه کنید از روغن مایع به هیچ وجه استفاده نکنید .با روغن صاف قنادی عالی میشه وموندگاری طولانی داره اگه به روغن صاف دسترسی ندارید روغن جامد پخت وپز استفاده کنید نیمه مایع ونیمه جامد نمیشه بسیاری از عزیزان از کره استفاده میکنن من شخصا بوی کره تو شیرینی ندوست.
مواد لازم
آرد سفید شیرینی پزی 300 گرم
روغن صاف قنادی 180 گرم من روغن رو گرم کردم فقط گرم نه داغ
پودر قند 250 گرم حتما پودر قند باشه
تخم مرغ سه عدد کوچک
ماست 50 گرم ترجیحا شیرین
کشمش پلویی100 گرم من پلویی قرمز رنگ نداشتم
پودر قند وروغن رو حدود 7 الی 8 دقیقه بزنید تا پوک بشه سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو بریزید هر تخم مرغ یک دقیقه زده بشه
سپس ماست رو اضافه کنید.یک دقیقه بزنید
سپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید مرحله آخر چند ثانیه با همزن بزنید موقع ریختن آرد بهتره پره مخصوص خمیر رو بزارید نداشتید مشکلی نیست خمیر که آماده شد کشمش بریزید ومخلوط کنید
فر دارید از فر استفاده کنید ندارید بدون فر درست کنید
فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید
رو سینی کاغذ روغنی بندازید با قیف ساده ویا قاشق خمیر رو بچینید رو سینی وبزارید تو فر حدود 20 الی 25 دقیقه زود زود چک کنید زیر شیرینی طلای بشه کافیه روی شیرینی لازم نیست طلای بشه. فر رو خاموش کنید سینی رو خارج کرده شیرینی ها که سرد شدن از کاغذ روغنی جدا کرده در ظرف دربسته به مدت دو هفته داخل یخچال وبه مدت دو ماه داخل فریزیر ماندگاری داره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کشمشی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با تهیه ی پیتزا و استفاده بهینه از نون باگتای بیات و اضافه☺️
من همیشه با دور ریختن مواد غذایی اضافه مخالفم و ترجیح میدم از هر ماده ای نهایت استفاده رو ببرم
نون باگت یکی از اون موادیه که وقتی بیات میشه واقعا به تنهایی قابل استفاده نیست ولی در عین حال کلییی کاربرد داره که فکرشم نمیکنین
یکیش پیتزای خونگیه که امروز میخوام یادتون بدم
نون باگت بیات 1 عدد کامل
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
سس گوجه و سس های دلخواه
مواد روی خمیر هم که هرچی دوست داشته باشین از سوسیس و کالباس گرفته تا سبزیجات و گوشت به دلخواه خودتون
شیر و تخم مرغ و روغن رو باهم خوب مخلوط کنین
حالا نون هارو تکه تکه کنین و به مخلوط اضافه کنین و خوب همش بزنین تا خمیر شه
اگر خمیر شل بود و شیر اضافه داشت بهش نون اضافه کنین و اگر خیلی خشک بود بهش شیر اضافه کنین
حالا یه قالب پیتزا بردارین و خمیر رو توش با لیسک خو فیکس و پهن کنین اگر قالب پیتزا نداشتین کف یه ظرف نشکن کاغذ روغنی یا فویل پهن کنین و بعد خمیر رو توش بزارین
سس و مواد دلخواهتون رو روی خمیر بزنین و بزارینش تو فر با دمای 200 درجه چند دقیقه بمونه و برشته شه چون این خمیر خام نیست و نیاز به پخت نداره خیلی زود پیتزاتون حاضر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نون باگت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوبم روزتون بخیر😁
#کافه_گلاسه
شیر .....۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد.....۲قاشق
شکر....۲قاشق
بستنی....۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه:
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
لول کباب 😋
.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
جعفری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر زنجبیل
.
گوشت و پیاز رنده شده با بقیه مواد ترکیب کنید بعد لوله ای کنید و بزارید سرخ بشه و روش گوجه بزارید خیلی ساده شیک و مجلسی😅
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرابیه ترکدار لیمویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ لازانیا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکاونی پنیری سوخاری🤤
یه هیجان انگیز محشر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین سبزیجات خیلی خوشگل🍓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برگر مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛