eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه تکه های مرغ رو همراه دو عدد پیاز چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید بهتره از مخلوط سینه وران استفاده کنید.ران دوست ندارید همون سینه. مواد لازم👇 نصف سینه مرغ وران تخم مرغ پنج عدد زرشک یک چهارم پیمانه جعفری ریز خرد شده یک پیمانه پیاز دوعدد آرد گندم یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و کمی پودر سیر وزعفران به میزان لازم.روغن برای سرخ کردن تکه های مرغ رو با دو عدد پیاز چهار قاچ ،نمک وفلفل بپزید اینجا هم پیاز به گوشت طعم میده وهم پیاز ها نرم میشه. عزیزان من از همون پیاز که با گوشت پختم استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه .اگر شما دوست ندارید پیاز داغ درست کنید ودو قاشق پیاز داغ توش بریزید(پیاز خام رو مسقیم داخل کوکوی مرغ نریزید خوشمزه نمیشه) گوشت پخته شده رو با قیچی ویا با دست ریز خرد کنید هرچه ریز تر خردوبشه خوشمزه تره همون پیاز رو هم ریز خرد میکنیم. توجه کنید.مرغ کاملا سرد باشه به تخم مرغ اضافه کنید. تخم مرغ رو با همزن دستی حدود پنج دقیقه میزنیم تا کف کنه این کار باعث میشه کوکو پف کنه .ادویه ها و آرد رو اضافه دوباره میزنیم تا صاف ویکدست بشه جعفری وزرشک وزعفران دم کرده اضافه کرده سپس مرغ پخته عزیزان این مرحله باید خوب قاطی بشه تا تخم مرغ به خورد مرغ بره. روغن رو با حرارت کم داغ کنید وبا قاشق از مایه بریزید ودو طرفشو سرخ کنید. این دستور سیب زمینی نداره خیلی خوشمزس امتحان کنید. به جای آرد گندم میتونید آرد سوخاری بزنید. سعی نکنید به جای زعفران زردچوبه بزنید. زعفران تو طعم کوکو بسیار موثره . میتونید قارچ رو ریز خرد کنید وتفت بدید بهش اضافه کنید. و یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده بهش اضافه کنید. ویا کمی پنیر پیتزا بهش اضافه کنید. تو دستور اصلی کوکوی مرغ اینا وجود نداره روغن تا نصف کوکو بیاد وگرنه روش برشته میشه وداخلش خام اگر پیازی که با گوشت پخته دوست ندارید بجاش دو قاشق پیاز داغ بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد برای 2 عدد پیتزا بزرگ و مناسب برای 3 نفر🔻 سینه مرغ: 400 گرم قارچ: 200 گرم فلفل دلمه ای: یک عدد پیازچه: 100 گرم سس خردل و کچاپ: به میزان لازم نمک، زردچوبه، جوزهندی، آویشن، پودرسیر، فلفل، زنجبیل: به میزان دلخواه سیر: 2 حبه طرز تهیه🔻 اول کف تابه رو چرب کنید و خمیر رو روش پهن کنید و‌به مدت 10 دقیقه بزارید روی حرارت کم‌تا یه سمتش برشته بشه، و‌زعد برگدونید و‌روی قسمت برشته شده، سس کچاپ و خردل رو بریزید و بعد اینکه همه مواد رو ریختین بزارین درشو بزارین تا 10 دقیقه دیگه بمونه تا کاملا پنیرش آب بشه، به نظر من پیتزا تابه ای از پیتزا تو فر هم خوشمزه تر شده، من همیشه تو فر درست میکردم و‌اولین بارم‌بود که با تابه درست میکردم ولی خیلی دوست داشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و قارچ تابه‌ای😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل 30×20 با دیواره ی حداقل 6سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره. ♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است. ♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره ♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن. مواد لازم🔻 آرد قنادی: 2 پ یا 250 گ تخم مرغ:3 عدد شیر گرم: 200 گرم یا 1 پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه) شکر: 170 گرم یا سه چهارم پ روغن: 120 گرم یا سه چهارم پ شیر عسلی: نصف قوطی یا 7 ق غ بکینگ پودر: 2 ق چ (10 گ) وانیل: نصف ق چ پودر نارگیل: 1 پ دستور تهیه🔻 آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید. اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه. روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم. کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه. روشهای پخت🔻 💫در سولاردام: پیش گرمایش 165 درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن 165 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت. 💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای 170 درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای 170 درجه حدود 45 دقیقه بپزید. 💫فر‌_گازی : با دمای 180 درجه پخت بشه. ♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید. پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه. حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید. بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن. در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هم‌خوانی جالب آرون افشار و برادرش در کنسرت😍😍 استقبال مردم از این اجرای زیبا؛ اینجا سنجاق شده ببین👇 eitaa.com/joinchat/2429550694C9f05302376 هزاران کلیپ آهنگ و موزیک ویدیو های جذاب و شنیدنی 😘😘👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو 😋 مواد لازم:👌👇 ۵۰۰ گرم انجیر خشک ۴/۵ فنجان آب ۳ فنجان شکر ۱/۲ آب یک عدد لیمو ۱ فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. نوش جان عزیزان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چهارشنبه 💖13 بهمن ماهتون عالی 🌸امـروز بـرای تک تکتون 💖از خــدا میـخـوام 🌸هر لحظه کنارتون باشه 💖امـروز و هـر روزتـون 🌸پـر ازخـبرهای خـوب 💖لبـریـز از اتفاق هـای عالی 🌸و سرشـار از بـهترین ها باشـه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این هم کلیپ ژله رولی که به شکل گل هستش . یه بسته پودر ژله دلخواه ( من از آلبالو استفاده کردم ) رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . کف سینی 20 در 30 رو کیسه فریزر انداختم .بعد روی نایلون رو هم با دو قطره روغن چرب کردم ، زیاد چرب نکنین که موقع رول شدن بهم نمی چسبه . بعد ژله رو که داغ هست داخل سینی ریختم و بهش سه قاشق بستنی وانیلی که دیگه توی ژله رولی نیاز نیست آب بشه ریختم و یه کوچولو فقط در حد مخلوط شدن هم زدم . توی ژله رولی باید ژله تون داغ باشه تا وقتی بستنی می ریزیم دو رنگ بشه . بعد توی یخچال سینی رو گذاشتم به مدت 45 دقیقه و بعد از یخچال بیرون آوردم و با نایلون ژله رو از سینی برداشتم . برش هایی دالبری ایجاد کردم تا به شکل گل در بیاد . می تونین ساده به اندازه 2 سانت برش بدین و بعد رول کردم . نکته مهم توی ژله رولی اینه که ارتفاع ژله تون وقتی توی سینی هستش زیاد نباشه ، تا موقع رول شدن نشکنه . زیاد هم نایلون رو چرب نکنین که موقع رول شدن اون وقت بهم نمی چسبه و وا میره ، یه بسته پودر ژله رو هم با یه لیوان آب جوش حل کنین ریختن آب زیادی باعث میشه که ژله رولیتون شل بشه و بشکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹4 پیمانه ماست 🔹2 قاشق چای‌خوری مخلوط فلفل، میخک، جوز هندی و زنجبیل 🔹½ قاشق چای‌خوری فلفل پاپریکا 🔹نمک به مقدار لازم 🔹½ پیمانه جعفری، خرد شده 🔹10 عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان 🔹نصف 1 عدد لیمو ترش 🔹1 عدد پیاز قرمز 🔹گوجه‌فرنگی برای تزیین 🔹سالاد کاهو برای تزیین 🔹سیب‌زمینی، سرخ شده برای تزیین . ♨️طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 220 درجه سانتی‌گراد (420 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. بعد در یک کاسه بزرگ، ماست، آب لیمو ترش، فلفل پاپریکا، مخلوط فلفل، میخک، جوز هندی و زنجبیل، نمک و جعفری خرد شده را خوب مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تا سس به اصطلاح جا بیفتد. 3. سپس هر یک از تکه‌های سینه مرغ را از قسمت طول، برش زده و نصف می‌کنیم. مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ جداگانه گذاشته و سس را روی آن‌ها می‌ریزیم به طوری کاملا آغشته شوند. به مدت حداقل 1 ساعت در یخچال می‌گذاریم. تا خوب طعم‌دار شوند. 4. پیاز را از وسط نصف کرده و یک عدد سیخ چوبی از قسمت بیرونی، داخل آن فرو می‌کنیم. بعد مرغ‌ها را به صورت لایه لایه در سیخ فرو می‌کنیم. در انتها، نصف یک عدد گوجه‌فرنگی روی مرغ‌ها قرار می‌دهیم. سپس سیخ کباب را در یک سینی مخصوص فر گذاشته و اطراف آن را با سیب‌زمینی سرخ شده پر می‌کنیم. 5. به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که روی مرغ‌ها کاملا بریان شود، در فر می‌پزیم. 6. با سالاد کاهو، پیاز و گوجه‌فرنگی خرد شده تزیین و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هر کس این ژله رو یه جور درست میکنه منم این مدلی درست کردم این قالب سلیکونیه اول از هر رنگ ژله یه بسته درست کردم با یه لیوان آب جوش و یه لیوان سر خالی آب سرد بعد گذاشتم یخچال تا ببنده و بعد از بسته شدن اونارو مکعبی خورد کردم ودوباره گذاشتم یخچال سه بسته ژله آلوورا با سه لیوان آب جوش درست کرپم و به جای آب سرد سه لیوان بستنی وانیلی ریختم و هم زدم ته ظرفم که ژاه توشه میذارم تو آب سرد تا زودتر خنک بشه و دو رنگ نشه وقتی دیدم ژله بستنی داره بسته میشه تکه های ژله رو ریختم توش و هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال و بعد از بسته شدن آروم دور قالب رو با چاقو آزاد کردم و برگردوندم توی دیس قالب من سلیکونی بود قالب هالی سلیکونی رو اول بذارین توی سینی که جاش فیکس بشه چون وقتی ژله رو بریزین تو قالب نمیتونید راحت جا به جا کنید مواد من برای این سفته که ظرف رو گذاشتم توی آب سرد تا زودتر ببنده و دو رنگ نشه قالبم رو چرب نکردم برای اندازه کمتر از نثف بسته ژله های رنگی و حتی کمتر استفاده کنید و ژله آلوورا یه بسته و بستنی هم یه لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مناسب برای 2 تا 4 نفر . 🔷مواد لازم 🔹1 عدد پرتقال 🔹خلال دندان بزرگ 🔹1 پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین 🔹½ پیمانه ترافل رنگی 🔹½ پیمانه توت‌فرنگی خشک و خرد شده 🔹½ پیمانه بادام خرد شده 🔹½ پیمانه نمک دریا . ♨️طرز تهیه پرتقال را پوست کنده و پرهای آن را از هم جدا می‌کنیم. بعد خلال دندان‌ها را داخل پرهای پرتقال فرو می‌کنیم. چیپس شکلات را در کاسه‌ای ریخته و در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای در مایکروفر حرارت می‌دهیم تا آب شود. پرتقال‌ها را تا نصف داخل شکلات آب شده فرو کرده و سپس به رویه مورد علاقه‌مان آغشته می‌کنیم. اگر دیدید شکلات روی پرتقال‌ها بیش از حد شل است، می‌توانید آن‌ها را به مدت 5 دقیقه در فریزر بگذارید تا سفت شود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛