سالاد لبو
مواد لازم :
400_450 گرم ترشی لبو یا 2_3عددچغندر یا چغندر آب پز (در این ویدیو از ترشی لبو استفاده شده)
1.5 فنجان ماست (تقریباً 300 گرم)
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 حبه سیر
1 مشت گردو (خرد شده)
3_4 شاخه شوید (ریز خرد شده)
3_4 قاشق غذاخوری ذرت
دستور پخت :
اگر از چغندر ترشی استفاده می کنید، آن را به صورت نوارهای نازک برش دهید. اگر از چغندر تازه استفاده می کنید، آن را با پوست بجوشانید تا نرم شود، پوست آن را بگیرید و بعد از سرد شدن رنده کنید.
سیر له شده، ماست، سس مایونز، گردو، شوید، ذرت را اضافه کرده، مخلوط کرده و سرو کنید.
نوش جون😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت قیمه بادمجون با زیره
برای 4-5 نفر:
لپه: 5 قاشق غذاخوری (90 دقیقه اجازه بدید داخل آب خیس بخوره)
گوجه: 6-7 عدد رو پوره (یا رنده) کنید و 30 دقیقه داخل ماهیتابه حرارت بدید.
پیاز: 2 عدد (ریز) با یکم روغن سرخ کنید (6-7 دقیقه)
گوشت قرمز: 200 گرم (گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون، من ماهیچه گوساله استفاده کردم)
گوشت رو اضافه کنید و ادویه رو بزنید.
زیره سیاه: (تازه با هاون آسیاب کنید): 2 قاشق چایخوری پُر
زردچوبه: 1/5 قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
خوب مخلوط کنید و 6-7 دقیقه دیگه سرخ کنید.
گوجه رو اضافه کنید. به همراه آب و اجازه بدید 90 دقیقه روی حرارت کم بپزه.
بعد از 90 دقیقه لپه خیس خورده، نمک، 3-4 تا لیمو عمانی و یکم آب اضافه کنید و 90 دیگه بذارید تا بپزه.
کته هم با آب و روغن و نمک بار بزارید.
بادمجون رو قاچ کنید، سرخ کنید (کم، هر طرف 2 دقیقه).
20 دقیقه پایانی پخت خورشت، بادمجون رو به اون اضافه کنید(حرارت کم) تمام.
داخل همون روغن که بادمجون رو سرخ کردید سیبزمینی هم سرخ کنید و نوش جون کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_لای_پلو
یه پلوی مخلوطی خیییلی خوشمزه و خوش خوراک .در واقع سبزی پلو با ماهی که ماهیش به این شکل لای پلو گذاشته بشه 🙂 . به جای ماهی هم می تونید از مرغ و یا گوشت استفاده کنید .
برای 3 نفر
برنج 3 پیمانه
فیله ماهی 400 تا 500 گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید،برگ سیر ) 250 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
زردچوبه، نمک ،فلفل قرمز ،کاری ،زنجبیل ،پودر سیر، دارچین ، زعفران به میزان لازم
ماهی مناسب این مدل پخت ماهی باید باشه که استخوان و تیغ نداشته باشه . فیله ماهی ، هر نوع ماهی دلخواه تون قباد ، ماهی شیر ، مارلین .... میشه . من مارلین استفاده کردم .
میشه ماهی رو آبپز کرد با کمی اب همراه ادویه جات دلخواه (نمک و زردچوبه و فلفل و زنجبیل و سیر و...) و بعد از پخت ریش ریش کرد . من چون خانواده این مدل می پسندند به این شیوه درست کردم . ماهی رو کوچک نگینی خرد کردم . با ادویه جات اعم از نمک و زردچوبه و زنجبیل و پودر سیر و کاری و فلفل قرمز مخلوط کردم و آغشته کردم .
داخل تابه کمی تفت دادم و سرخ کردم . چون قراره داخل پلو بره و دوباره بپزه نیازی نیست که خیلی هم بمونه . بعد از تابه برداشتم و داخل همون تابه پیاز خرد شده رو ریختم و تفت دادم .سبر رو هم رنده کردم و ریختم . مجدد ماهی رو داخل تابه ریختم وبا هم ترکیب کردم . سبزی پلویی رو هم داخلش ریختم و مخلوط کردم .دارچین و زعفران هم ریختم و از حرارت برداشتم .
برنج رو از قبل خیسونده بودم . داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد آبکش کردم .
لا به لا داخل قابلمه از برنج و مواد سبزی و ماهی ریختم و گذاشتم دم بکشه .
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فریتاتا_مرغ
فریتاتا (frittata) یه املت ایتالیایی هستش ، بسیار پرطرفدار 😊 با ذایقه ما ایرانی ها بیشتر جور هست ، شباهت زیادی به کوکو یا کیش داره به عنوان وعده اصلی هم میشه سرو کرد و برای صبحانه و شام هم مناسبه . از مزایای این غذا این هست که با هر چیز دم دستی می توتید درست کنید و از انواع سبزیجات و مرغ وگوشت و ماهی و ... میشه داخلش ریخت😊.
فقط همه مواد باید از قبل پخته شده باشه .
این غذا رو هم میشه داخل قالب تک نفره حتی درست کرد .به صورت سرد و گرم هم میشه سرو کرد .
برای 3 تا 4 نفر
سینه مرغ یک عدد
سیب زمینی 2 عدد
قارچ 5 تا 6 عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
سیر 2 حبه
تخم مرغ 4 عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میران لازم
سینه مرغ رو همراه پیاز و نمک و ادویه و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . میشه مرغ خام رو مکعبی خرد کرد و بعد با مواد تفت داد .
سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم و از تابه خارج کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و از تابه خارج کردم .
فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم .
پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و بهش اضافه کردم . قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی ها و مرغ رو هم داخلش ریختم و روی حرارت همه رو با هم ترکیب کردم . ادویه جات دلخواه ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن ریختم و از حرارت برداشتم .
داخل ظرف مورد نظر مواد رو ریختم . فقط گذاشتم از گرمی بره و داغ نباشه .
تخم مرغ ها رو با کمی نمک و آویشن مخلوط کردم و روی موادم ریختم .
داخل فر180 درجه قرار دادم تا بپزه و ببنده . حدودا 20 دقیقه گذاشتم . بعد از فر خارج کردم و پنیر پیتزا رو روش ریختم و مجدد داخل فر قرار دادم تا پنیر اب بشه و رویه بسته بشه و خوش رنگ بشه حدودا 10 دقیقه .البته تایم ها تقریبیه و خودتون حتما چک کنید .
بعد از پخت هم بنا به سلیقه کمی سس گوجه ریختم و تریین کردم.
بدون فر هم به راحتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تایگر_کیک
تخم مرغ 4 عدد
شکر 260 گرم ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
شیر 250 گرم (یک لیوان)
آرد سفید 375 گرم ( دو و نیم لیوان)
وانیل 1/2 ق چ
بیکینگ پودر 7 گرم ( 2 ق م سر خالی)
(پودر کاکائو رنگ روشن 2 ق غ ، پودر کاکائو رنگ تیره 2 ق غ ، زعفران به میزان لازم همراه 2 ق غ آرد سفید)
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ رو همراه شکر و وانیلبا همزن 3 تا 4 دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن مایع رو ریختم و یک دقیقه همزدم .شیر روهم ریختم و بعد از کمی هم زدن ، همزن روکنار گذاشتم .
دو و نیم لیوان آرد رو همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد کیک ریختم و مخلوط کردم .
مایه کیک رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کردم .
به هر قسمت هر ماده ای که می ریزید باید توازن داشته باشه و تعادل برقرار بشه تا یکی از مایه های کیک ته نشین نشه و خراب نشه .
پس وقتی به دو تای دیگه پودر کاکایو روشن و تیره ریختم به اون یکی هم آرد اضافه کردم که مقدارش مثل اون ها با کاکایو یکی باشه .
به یک قسمت زعفران + 2 ق غ آرد سفید اضافه کردم ، به قسمت دیگه 2 ق غ پودر کاکائو رتگ روشن و قسمت بعدی 2 ق غ پودر کاکائو رنگ تیره .
قالب من گرد به قطر 23 سانت هست که کفش کاغذ روغنی انداختم و از هر مایه کیک با ملاقه برداشتم و مطابق فیلم ریختم تا پایان کار .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر 170 ، 180 درجه ، طبقه وسط ، 45 تا 50 دقیقه قرار دادم .
برای اینکه کیکتون هم گنبدی نشه . دیواره های قالب رو اگر قتلبتون طرح دار نیست چرب نکنید و همچنین دور دیواره های قالب حوله مرطوب بپیچید و با سنجاق به دور قالب وصل کنید و بزارید داخل فر تا کیکتون گنبدی نشه . حوله نمی سوزه فقط حوله ای باشه که فقط برای این کار بزارید . دیگه کیکتون گنبدی نمیشه 🙂.
بدون فر این کیکرو داخل فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_بابکا_شکلاتی
نان بابکا (babka) یکی از نان های سنتی شرق اروپا هستش . می تونید از انواع میوه ،شکلات ، مغزیجات ، دارچین ، ساده و ... در داخل نان استفاده کنید🙂 .
این در واقع نوعی شیرینی مابین کیک و نان هستش 😍. در مراسم های مختلف حتی کریسمس هم مورد استفاده قرار می گیره .
تخم مرغ 2 عدد
شکر 70 گرم (معادل یک سوم لیوان)
آب ولرم 180 گرم (معادل سه چهارم لیوان)
پودر خمیر مایه 10 گرم (معادل 1 ق غ)
کره 50 گرم
روغن مایع 100 گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
نمک نصف ق چ
آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 500 تا 600 گرم (حدودا سه و نیم تا چهار لیوان)
مواد میانی :شکلات تلخ 120 گرم ، کره ذوب شده 75 گرم ، پودرقند 1 تا 2 ق غ، پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و مخلوط کردم و درش رو گداشتم ، 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد .
تخم مرغ ها رو کمی زدم که از لختگی در بیاد . شکر و کره و روغن مایع رو هم اضافه کردم (می تونید همش رو کره یا همش رو روغن مایع بریزید) ، خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم .
آرد الک شده رو با نمک مخلوط کردم و به تدریج داخل مواد ریختم . میزان آرد تقریبی هست . خمیر رو شروع کردم به ورز دادن و 10 دقیقه خوب ورز دادم . آرد هم زیاد نریزید لطافت نان گرفته میشه .
خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم و حدودا یک تا یک و نیم ساعت استراحت قرار دادم . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم.
مواد میانی : شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم آب کردم ، کره ذوب شده ، پودر قند و پودر کاکائو رو هم اضافه کردم . اگر شکلات شیرین هست پودر قند ریخته نشه .
خمیر رو با وررنه پهن کردم . من در سایز 35 در 45 سانت مستطیلی باز کردم . روی خمیر مواد شکلاتی رو ریختم . بعد خمیر رو رول کردم . رول رو از وسط به دو نیم برش دادم و بعد دور هم پیچیدم .
داخل قالب میان تهی به قطر 25 سانت رو کمی چرب کردم و قرار دادم . از هر نوع قالب هم میشه استفاده کرد. روش رو پوشونم ، 30 دقیقه استراحت داشته باشه .
از ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم .
ظرفی حاوی آب هم داخل فر برای ایجاد رطوبت قرار دادم . قالب رو طبقه وسط فر با دمای 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دادم . از دما افتاد از قالب خارج کردم.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو با گوشت قلقلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#عدس_پلوباگوشت_قلقلی
😍مواد عدس پلو:
برنج: 5 پیمانه
عدس: 1.5 پیمانه
کشمش پلویی: 1 پیمانه
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه پلویی و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
😍مواد گوشت قلقلی:
گوشت چرخکرده: 300 گرم
آرد نخودچی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه کاری و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، یک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه ورز می دهیم.
گوشت های قلقلی کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد داخل روغن مایع با شعله ملایم سرخ می کنیم.
عدس ها را با دو لیوان آب می پزیم.
پیاز خلالی ریز شده را داخل روغن سرخ می کنیم و ادویه های عدس پلو را اضافه کرده و تفت می دهیم، کشمش پلویی را اضافه و کمی تفت می دهیم و عدس های پخته و مقداری زعفران دمکرده ریخته و مخلوط می کنیم.
برنج را داخل آب جوش همراه با مقداری نمک ریخته و دانه شمارتر آبکش می کنیم.
داخل قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی ته دیگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت های قلقلی و مابقی برنج را اضافه می کنیم و غذای را با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت دم می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
گوشت چرخکرده حتما مقداری چربی داشته باشد.
مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهید تا موقع سرخ کردن وا نرود.
در صورت وا رفتن قلقلی ها موقع سرخ کردن کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری و آرد گندم هم می توانید استفاده کنید.
اگر نمی خواهید آرد نخودچی اضافه کنید، بعد از رنده کردن حتما آب پیاز را بگیرید.
کشمش پلویی را خیلی کم داخل روغن تفت دهید.
عدس را تا حدی بپزید که بین دو انگشت له نشود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک مرغ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک مرغ
برای 10 عدد
سینه مرغ 1 عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
مخلوط نخود فرنگی و هویج و ذرت به میزان لازم
نان تست 10 عدد
پنیر پیترا به میزان لازم
نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن و سس گوجه به میزان لازم
سینه مرغ رو به تکه های ریز و کوچک برش دادم .
داخل تابه ای سینه ها رو با روغن تفت دادم و نمک و زردچوبه و آویشن هم ریختم و بعد فلفل دلمه ای خرد شده و بعد سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت پخته شده رو اضافه کردم این مواد دل به خواهی هست شما می تونید از قارچ و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید .
دور نان تست ها رو گرفتم و داخل دستگاه ساندویچ ساز نون ها رو که کفش رو کمی کره زدم و چیدم و روش کمی سس گوجه زدم و از مواد ریختم و بعد روش پنیر پیتزا ریختم و دوباره روش نان تست قرار دادم . روی نان تست هم کمی کره زدم .
در دستگاه رو بستم و حدودا 7 دقیقه تایم برای پخت هست ولی باز خودتون چک کنید .
دستگاه ساندویچ ساز من اولا که کار می کردم نیاز به چرب کردن هم نداشت و راحت بود و نمی چسبید جدیدا کمی چرب می کنم . اما دوستانی که میگن هر کاری می کنیم می چسبه می تونند کاغذ روغنی بندازن .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چلو گوشت مجلسی
:
مواد لازم :
گوشت گردن یا ماهیچه 500 گرم
پیاز ۴-۵ تا بزرگ
چند حبه سیر
چوب دارچین
اودیه فلفل قرمز سیاه زردچوبه
زعفران دم کرده یک استکان
نکته : اگر احیانا دیدید آب کمه داره گوشت میسوزه از آب جوش استفاده کنید تا اب سرد
اون هم مقدار کم نزارید ابکی بشه چون هرچی غلیظ تر باشه روغن بیشتر میندازه خوشمزه تر میشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کشتا
مواد لازم👇🏻
آرد گندم یک کیلو
خمیر مایه دو قاشق چای خوری
شکر به میزان دلخواه
کره یا روغن دو قاشق غذا خوری
کدو پخته و پوره شده یک لیوان
پودر خرفه دو قاشق چای خوری
وانیل و نمک به مقدار کم
آب به مقداری که خمیر به دست نچسبد
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و به آرومی ورز میدیم تا خمیر نرم و یه دستی بدست بیاد، بعد روش رو میپوشونیم و دو ساعت به خمیر استراحت می دیم، بعد دو ساعت خمیر آماده پخته شدن هست✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس با سس کچاپ یا ماست موسیر؟😉
.
چیپس خونگی ترد و خوشمزه😋
.
🔸مواد لازم:
سیب زمینی
روغن سرخ کردنی
نمک و فلفل و آویشن
.
سیب زمینیها رو با رنده مخصوص و یا با پوست کن ورقه ورقه کنید نه زیاد نازک و نه ضخیم تا کاملا چیپستون ترد بشه👌
.
بعد سیب زمینیها رو میشوریم تا نشاستش بره و آبش زلال باشه
این خیلی مهمه😌
.
تو یه ظرف دیگه آب سرد و یخ میریزیم و سیب زمینیهارو ب مدت ۱۵ دقیقه داخلش میذاریم بمونه بعد آبکش میکنیم یه کم که آبش رفت روی دستمال تمیز میچینیم و روشونم یه دستمال دیگه میندازیم تا کاملا خشک بشن و دیگه آب نداشته باشه
.
نکته: یه روش جالب برای اینکه بفمید روغنتون داغ شده😉
یه قاشق چوبیو داخل روغن بذارید وقتی دورش حباب زد یعنی روغن کاملا داغ شده تو فیلم مشخصه👌
.
حالا روغن آمادس تا سیب زمینیا رو داخلش بریزید و سرخ کنید
دقت کنید اولش حرارت زیاد باشه ولی به اواخر سرخ شدن که رسید حرارتو کمتر کنید که تیره نشه بعدش رو دستال تمیز بذارید تا روغنش گرفته بشه البته با این روش درست کنید جذب روغن زیاد نیست✌
.
من در آخر بهش نمک و فلفل و آویشن زدم
عالی شد😍
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از ریختن لایه اخر،روی ظرفمون یک ورقه فویل میکشیم،داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه،به مدت نیم ساعت قرار میدیم بعد از این مدت حالا ورقه فویل رو برمیداریم گریل رو روشن میکنیم ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا پنیر روی لازانیا یکم برشته بشه.
نکته❌❌مواد میانی لازانیا کاملا سلیقه ای شما میتونید از مرغ ،سوسیس ،کالباس یا سبزیجات استفاده کنید.
دستور تهیه سس بشامل توی هایلایت (سس ها ) ذکر شده.
شما میتونید لازانیا هارو داخل ماهیتابه بچینید و روی گاز درست کنید.
بعد از ابکش کردن ورقه های لازانیا بلافاصله از اونها استفاده کنید چون اگر زیاد بمونه بهم میچسبه، برای جداکردنشون میتونید یکم اب سرد روشون بریزید.
#پارت_دوم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لبو_پلو با توپک مرغ😋
۱- اول برای هر نفر ۱ عدد لبوی متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده یا ریز خلال کنید
۲- در تابه ای رنده های لبو رو با روغن + نمک + ۲ قاشق آبلیمو سرخ کنید (نمک و آبلیمو موقع سرخ کردن لبوها باعث میشه شیرینش گرفته بشه)
۳- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ بذارید (من برای تهدیگ از رنده لبوی سرخ شده استفاده کردم) یک لایه برنج آبکش شده بعد لبوی سرخ شده دوباره برنج آبکش شده بریزید کمی زعفران دم شده بدید و با شعله کم بذارید دم بکشه
۴- تو این فاصله ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده رو + ۱ پیاز رنده شده آب گرفته + ۲ قاشق آرد سوخاری + فلفل سیاه + پودر پاپریکا + ۱ قاشق ریحون خشک مخلوط کنید خوب ورز بدید توپک هایی درست کنید و تو روغن + چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید
۵- ۲ تا پیاز ریز خلال شده رو تو روغن سرخ کنید تو نصف پیازها توپک های مرغ + ۱ قاشق رنده لبوی سرخ شده رو تفت بدید و کنار بذارید
زمان پخت ۴۵ دقیقه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لازانیا خونگی
مواد لازم:(برای ۴ نفر)
لازانیا: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱عدد
قارچ: نیم کیلو
فلفل دلمه: ۱عدد
نمک،زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه مخصوص لازانیا: ۲ بسته(داخل بسته لازانیا ۲ بسته کوچک ادویه وجود داره)
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پنیر پیتزا: نیم کیلو
سس بشامل(دستور در هایلایت ها موجوده)
#پارت_اول
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_شکم_پر
.
توضیحات داخل فیلم👆🏻😍
و اما سبزیجات
چوچاق، خالیواش، تره، گشنیز و جعفری
اگه سبزیجات شمالی ندارید
از نعنا، کمی ریحان، خیلی کم شوید و تره، گشنیز و جعفری استفاده استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشهای تزئینی گوجه فرنگی🍅
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم
تخم مرغ: ۲عدد(زرده و سفیده جدا)
وانیل: نوک ق.چ
شیر: ۴ق.چ
شکر: ۲ق.غ
آرد همه منظوره: ۳۰گرم یا ۴ق.غ
.
سفیده ها رو با یه قاشق از شکرمون با دور تند همزن میزنیم تا سفید و پفکی بشه.
زرده ها رو با وانیل و بقیه شکر و شیر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه بعد به سفیده ها اضافه میکنیم و خیلی آروم و دورانی فولد میکنیم تا پف سفیده از بین نره.
مایمونو داخل قیف میریزیم.
داخل تابمونو چند قطره روغن میریزیم و با دستمال پخشش میکنیم تا روغن اضافه هم گرفته بشه.بعد میذاریم تابه گرم بشه.
مایه رو با کمک قیف با فاصله از هم داخل تابه میریزیم اجازه میدیم تا یکم مایه ببنده وخودشو بگیره دوباره روی همونا مقداری از مایه رو میریزیم چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از حدود سه چهار دقیقه پنکیکهارو برمیگردونیم دوباره چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از سه دقیقه امادست
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش
که برای مهمونی های یهویی عالیه
فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه
نیاز به ادویه هم نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنید
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موزی_خونگی
مواد لازم
۴عددموز
عسل یا سس کاراملی
طرز تهیه
موزهارو برش میزنیم ۳الی ۴ساعت درون فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا یخ ببنده. درون میکسر میکس میکنیم عسل اضافه میکنیم و دوباره بخوبی میکس میکنیم تا صاف و یکدست بشه و درون قالب یا ظرف مورد نظر میریزیم و در فریزر قرار میدیم تا کاملا ببنده.
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خامه کشی #کیک_شیفون
که چندتا پست بالاتر ، طرز درست کردنش گذاشتم 😉
رو هشتگ بزنید میاد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فستفود_بریتانیایی👩🍳
مواد لازم: (این مقدار برای ۵ تا ۶ نفر)
۱ کیلو ماهی جنوب بی استخوان
۵۰۰ گرم سیبزمینی چیپسی یا خلالی
▫️مواد لازم برای خمیر بنیه ماهی:
۲ پیمانه آرد قنادی
۲ پیمانه دلستر ساده یا کلاسیک
۱ ق چ نمک
۱ ق چ فلفل قرمز
۱ ق چ پودر سیر
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ بکینگ پودر
۱ ق غ زعفران دم کرده
▪️مواد لازم برای سس تارتار:
۱۵۰ گرم سس مایونز
۱۰۰ گرم خیار شور رنده شده
۱ ق غ جعفری تازه خرد شده
۲ ق غ لیمو ترش تازه
۱ ق چ شکر
۲ حبه سیر رنده شده
۱ پیاز ریز خرد شده
۱ ق چ فلفل سیاه و نمک
🌮🥪✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦