فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه خشک یکی از پرطرفدارترین وخوشمزه ترین تنقلات ی هست که استفاده میشه والبته اگه بخوایم حاضری تهیه کنیم یه مقداری هم گرون هست🤭
☑️تو این پست میخوام یه روش سریع و آسون رو بگم که این تنقلات مفید رو درست کنید ونوش جان کنید
✅لطفا برای دیدن آموزش کامل سه پارت رو ببنید
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن
سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید
ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت
حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه
بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید .
من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه
عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید
بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره
میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید
وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه
با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود 400گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو
سیب زمینی متوسط سه عدد
پیاز بزرگ یک عدد
آرد نخود چی یک قاشق
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم
پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید
همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید
کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه
میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید
ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ادویهها: نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل ( نصف ق مرباخوری) و دارچین ( کمتر از نصف قم) و آویشن (نصف ق م) و پاپریکا (نصف قم )و پودر تخم گشنیز ( نصف قم)
و سه حبه سیر تازه ( سیر تازه معمولا بوش کمتره )
آبلیمو حداقل دو قاشق ( کم یا زیادش ذائقهایه، ولی من پیشنهادم اینه که بین دوتا پنج قاشق باشه)
روغن زیتون پنج قاشق
مرغ خرد شده حدود هشتصد گرم
ماست یک پیمانه
پیاز یک عدد
مواد مرغی توی ماهیتابه حدود بیست دقیقا زمان لازم داره تا بپزه و آبش کشیده و بشه و یهکوچولو سرخ بشه. × اگه زمان زیادی میبره تا دستگاهتون نونها رو گریل کنه، پیاز و جعفری و خیارشور روی لای ساندویچ نگذارید × من روی پیاز جعفری، سماق ریختم و عاشق این ترکیبم ×نون پیتا یا نون مدیتزانهای یا نون عربی معمولا بهصورت بستهبندی کارخونهای توی سوپرها هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاورما
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
طرز تهیه🔻
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه😋
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍤 ماکارونی با یه طعم متفاوت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی گردویی
اين كيك قطعا بهترين،خوش بافت ترين و خوشمزه ترين كيك كشمشي خواهدبود
حتما حتما تستش كنيد
كيك كشمشي گردويي
موادلازم:تخم مرغ بزرگ ٣عدد،وانيل نصف ق چ،شكر يك پيمانه،روغن مايع دوسوم پيمانه+٥٠گرم كره آب شده،شير ولرم دوسوم پيمانه،آرد سفيد٢پيمانه،بكينگ پودر٢ق چ،كشمش وگردو به ميزان لازم(هرچي بيشتر بهتر،دست ودلباز بريزين😋)
اول ازهمه فر رو روشن ميكنيم گرم شه
قالبمونو چرب ميكنيم وكنار ميذاريم
آرد وبكينگ پودر رو هم سه بار الك ميكنيم وكنار ميذاريم
حالا تخم مرغ ها رو با وانيل حسابي ميزنيم،تا بوي ضخمش گرفته بشه،شكر رواضافه و هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه،حالا روغن مايع و كره آبشده رو اضافه و كمي ميزنيم،وبعد شير رو اضافه ميكنيم بعد از مخلوط شدن آردوبكينگ پودر رو طي سه مرحله اضافه ميكنيم وهم ميزنيم(باهمزن دستي)
حالا يه لايه از مايه كيك رو ميريزيم و روش كشمش و گردوي خردشده ميريزيم،دوباره مايه كيك و بعد كشمش و گردو تا آخر
لايه ي آخرتون مايه كيك باشه،ميره تو فر ١٨٠درجه به مدت ٤٠دقيقه،وقتي سرد شد ازقالب جداكرده و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است.تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می شود.
مواد لازم:
1/8 قاشق چایخوری زعفران ریز آسیاب شده است
1 قاشق غذاخوری گلاب
3/4 فنجان شکر
1/2 فنجان شربت ذرت سبک
جایگزین شربت ذرت : 1 لیوان عسل یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری عسل
1/3 فنجان بادام خلال شده
2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 فنجان پسته خرد شده
1 قاشق غذاخوری گلبرگ های رز محمدی خشک شده درشت آسیاب شده
1/2قاشق چایخوری نمک دریای پولکی
دستورالعمل ها
یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی اسپری نچسب بزنید.
زعفران را آسیاب کنید در ظرف کوچکی زعفران را در گلاب خیس کرده و کنار بگذارید.
شکر، شربت ذرت، عسل و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه متوسط با دماسنج،آب نبات روی حرارت متوسط به جوش آورید. هم بزنید تا شکر مخلوط و حل شود. بپزید، هر از گاهی بچرخانید، تا دماسنج 290 درجه فارنهایت،یا 144 درجه سانتیگراد را ثبت کند.
بادام، کره و نمک کوشر را مخلوط کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا بادام طلایی شود، کره جذب شود و دماسنج 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد را ثبت کند، حدود 2 دقیقه با جوش شیرین و سپس مخلوط گلاب زعفران مخلوط کنید. کارامل ابتدا حباب می زند اما بعد صاف و کرمی به نظر می رسد.
بلافاصله روی ورقه پخت آماده شده بریزید و با کفگیر روغنی تا حد امکان نازک پهن کنید یا با کج کردن ورقه پخت، سریع کار کنید. پسته، گلبرگ های رز و نمک دریا را روی آن بپاشید. اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات مختلف خرد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان عسلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هدی لایف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هدی_لایف
⬅️دو ق غ نشاسته ذرت
⬅️دو ق غ پودر کاکائو
⬅️یک ق غ آرد برنج
⬅️نصف پیمانه شکر
با هم مخلوط بشن
⬅️دو پیمانه شیر
کم کم به مواد خشک اضافه بشه
بزارین روی حرارت تا حباب بزنه و مرتب هم بزنید تا ته نگیره بعد که به غلظت رسید ⬅️50 گرم شکلات تخته ایی و⬅️ 3 ق غ خامه صبحانه بزنید و هم بزنید و خاموش کنید و به دلخواه تزیین کنید و تااااااااامام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی کافی شاپی
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه
فوق العاده خوشمزه اس
نوش جان
گاناش روی کیک
200 گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش 200 گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود وسس شکلاتی یه دست بشه وبعد روی کیک میریزیم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رسپی_کباب_ترکی👇👇👇
ابتدا از یه روز قبل سینه ی مرغ ورقه ای برش زدم بعد دوتا پیاز خلالی خرد کردم یه ق غ خ پودر پاپریکا کمی فلفل سیاه نمک زعفران دم کرده یه ق غ خ خامه ۲ ق غ خ ماست و روغن زیتون مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا مزه داربشه. یه سیخ چوبی داخل نصف پیاز فرو بردم و سینه ی مرغ به سیخ چوبی زدم روش دوباره یه نصف پیاز به سیخ زدم دور کباب قارچ اسلایس شده فلفل دلمه خرد شده با باقی مانده ی پیار مرغ مزه دارشده مخلوط کردم دورسیخ کباب ریختم روش کمی روغن اسپری کردم. داخل فر گرم شده با ۱۹۰ درجه حدود یک ساعت گذاشتم بعد با چاقو خرد کردم وسط کباب با کره و زعفران رومال کردم دوباره حدود ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتم. من مقداری پیاز هم روی حرارت تفت دادم سبک که شد فلفل دلمه ای اضافه کردم بعد هم قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت دادم. میتونین گوجه فرنگی هم اضافه کنین. از مزه دار کردن میتونین خامه و روغن رو حذف کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی🍮🍰
آرد: 4 ق غ ، تخم مرغ:1 عدد، شیر: 5 ق غ، شکر:3 ق غ، روغن مایع: 3 ق غ، پودر کاکائو: 1 ق و نصفی، وانیل: نوک ق چ ،بکینگ پودر: 1 ق مربا خوری
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزی سنتی 🎥🔝😍
┏━━━🍃🍊🍃━━━┓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج شنبه 12 اسفند ماهتون زیـبـا🕊🌸
یه روز خـوب یه حس خـوب 🕊🌸
یه تـن سالم
یه روح آرام و بـزرگ
آرزوی قلبی من براى شما🕊🌸
پنج شنبه تـون شـاد
و سرشـار از زیـبـایی🕊🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر هدی لایف
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هدی_لایف
⬅️دو ق غ نشاسته ذرت
⬅️دو ق غ پودر کاکائو
⬅️یک ق غ آرد برنج
⬅️نصف پیمانه شکر
با هم مخلوط بشن
⬅️دو پیمانه شیر
کم کم به مواد خشک اضافه بشه
بزارین روی حرارت تا حباب بزنه و مرتب هم بزنید تا ته نگیره بعد که به غلظت رسید ⬅️50 گرم شکلات تخته ایی و⬅️ 3 ق غ خامه صبحانه بزنید و هم بزنید و خاموش کنید و به دلخواه تزیین کنید و تااااااااامام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_يونانى 🥗 😋
▫️كاهو پيچ
▫️خيار
▫️گوجه
▫️زيتون
▫️پودر سير
▫️فلفل
▫️پياز
▫️سركه بالزاميك
▫️روغن زيتون بي بو
▫️پنير فتا
🔸براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 پنکیک توری با مغز موز و شکلات
برای مایع پنکیک ۲ق ارد و ۲تا تخم مرغ و ۱ق شیر و ۱ق چ بکینگ پودر و کمی زعفران دمکرده مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات هندونه 🍩
آرد بادام: ٣۵ گرم
پودر قند: ٢۶ گرم
آرد مخصوص کیک: ٢٢ گرم
تخم مرغ کامل: ١ عدد (۵٢ گرم)
عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ: ١ عدد (۴۰ گرم)
شکر فوق ریز: ٢٠ گرم
کره آب شده: ١ قاشق غذاخوری (۵ گرم)
رنگ خوراکی قرمز و سبز
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_آبنبات_چوبی 🍭 😋
▫️ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️آب سرد ۱/۴ لیوان
▫️نی پلاستیکی به تعداد لازم
🔸ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فیله_استریپس 🍗 😋
🔸فیله های مرغ روکه نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر
بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_شكلات 🍫 😋
🔸2تخم مرغ رو زرده و سفیده اش از هم جدا کرده و زرده ها رو با ۱/۲ليوان شکر و کمی وانیل خوب زده تا کرم رنگ بشه، بعد ۱ق م کاکائو و نسکافه رو اضافه کنید و باهمزن بزنید سپس ۱/۲ليوان شیر داغ رو که جوش آوردید بهش کم کم اضافه کنید ، بعد سفیده ها رو کف کنید و با ۱۰۰گرم خامه فرم گرفته مخلوط کنید .
۲ ق م پودر ژلاتین رو هم که بنماری کرده بودید به مخلوط زرده + خامه و سفیده مخلوط شده اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید بعد بریزید داخل قالب و بزارید یخچال ( ۴ ساعت)
بعد هم نوش جان کنید.
📤فوروارد یادتون نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_کنتاکی
من ۸ عدد ساق رون و با دو تا پیاز و دو سه تیکه فلفل دلمه ای و سه حبه سیر، نمک، فلفل سیاه و کمی زعفرون و آب( حدود نصف لیوان) گذاشتم پخته شد (خیلی نزارید پخته بشه، ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کافیه) بعد بزارید خنک بشه
داخل ظرفی یه دونه تخم مرغ و با نصف لیوان شیر که مخلوط کردین، بزنید بعد داخل آرد سوخاری (من آرد سوخاریم ادویه دار بود) زدم دوباره تو تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری پانکو دونه درشت زدم و سرخشون کردم، به همین راحتی و خوشمزه گی👍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛