eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کف قالب کاغذ روغنی میندازیم و چونه هارو میچینیم روشو میپوشونیم و باز ۲۰ دقیقه استراحت میدیم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اینم نون خوشکل و خوشمزه ما #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ✅دسر نارگیلی😋 ✍مواد لازم شیر ۳ پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۱ پیمانه وانیل نوک ق چ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی پودر نارگیل ۳ ق غ نشاسته ذرت ۴ ق غ شیر یا آب ۱/۲پیمانه 🍜طرز تهیه ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شکر حل بشه و موادمون کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برمیداریم و بهش پودر ژلاتین رو که داخل شیر یا آب به روش بنماری حل کردیم اضافه میکنیم . و اجازه میدیم تا موادمون کاملا خنک بشه . و بعد بهش خامه صبحانه و وانیل و پودر نارگیل (من پودر نارگیل رو آسیاب کردم تا کاملا ریز بشه ) رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه . و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه و بعد میتونید مثل من با پودر نارگیل روش رو تزیین کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_نارگیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ #‍دمپخت_مرغ یک تجربه...👌👌👌 اول مرغ رو با پیاز نگینی تفت دادم،بعد ادویه جات زدم و زعفران،ی استکان اب ریختم روش درشو گذاشتم، وقتی پخت،برنجمو کته درست کردم، موقع دم انداختن برنج، مرغ رو گذاشتم روش ، یذره ابی هم ک تو تابه بود ریختم رو برنجم مرغ رو با برنج گذاشتم دم بکشه، بعد از بیست دقیقه سرو ڪــردم 😊خیلے خوشمزه میشه،درست ڪنید حتما 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دمپخت_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
طرز تهیه: مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین.... بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود. در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توي حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد. نوووش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ 🌿🍃🌼🍃🍂🌸🍂🍃🌺🍃🌿 😍😍 من این نون رو برای صبحانه همراه شیر خیلی دوست دارم. برای خمیرش هم شکر اضافه نمیکنم که شما میتونید 2_3 ق غ اضافه کنید. خمیر: 2 لیوان شیر یک ق غ خمیر مایه و کمی نمک و نصف لیوان بیشتر روغن مایع و آرد به میزان لازم تا وقتی که خمیر لطیفی بدست بیاد. اگه خمیر مایه تون فوری نیست بریزید تو همون شیرتون تا پف کنه بعد بقیه مواد رو هم اضافه و خمیر درست کنید بزارید 20 دقیقه استراحت کنه بعد چونه بگیرید و هر شکلی بخواین درست کنید و وسطش هم خرما رو که تفت دادین به همراه پودر زنجبیل و هل و فلفل سیاه بزارین و بپیچین و زرده تخم مرغ روش بمالین تو تنور یا فر 180 درجه بپزین. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#‍ کوکی شیره انگور مواد لازم ارد ۲ پیمانه بکینگ سودا (جوش شیرین ) ۲ ق چ دارچین ۱ و ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱ق چ هل ۳/۴ ق چ نمک ۱/۸ ق چ تخم مرغ بزرگ ۱ عدد کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه شکر سفید ۱/۳ پیمانه شیره انگور ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای یا شکر سفید دونه درشت مقداری (برای غلتاندن شیرینی قبد از پخت ) طرز تهیه همه مواد خشک شامل آرد ، جوش شیرین ، دارچین ، زنجبیل ، هل و نمک را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید . در ظرفی دیگر تخم مرغ ، کره ، شکر ،شیره انگور و شکر قهوه ای را با همزن دستی مخلوط کنید و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در شکر بغلتانید و در سینی فر با فاصله زیاد بچینید . سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کوکی_شیره_انگور #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
هیچ آغازی زیباتر از سلام نیست روزتون پر از مهر و محبت و برکت ســـــــ🌸ــــــلام 🌸صبح شنبه تون بخیر🌸 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نمکی و سس پاپریکا😋 🍜طرز تهیه ابتدا کتف وبال مرغ را که ازقبل به دونیم جداکردیم همراه باپوست تمیزشسته بانمک پاپریکافلفل تندخیلی کم آویشن چندحبه سیر وپیازخلالی مزه دارمیکنیم میتونید هرمقدارکه وقت دارین بزارین توی یخچال تاموادش به خوردش بره بعد توی یک ظرف مناسب وگود مخلوطی از روغن مایه سرخ کردنی وچندپیمانه آب درست کرده ومرغهارا بدون پیازهاکه برای مزه دار کردن استفاده کرده بودیم ته ظرف میچینیم بازمقداری نمک میزنیم این غذابه خوش نمک بودنش خیلی خوش طعمه تکه های سیرروهم اضافه کنید تاعطر وطعمش رو چندبرابرکنه به مدت ۱ساعت ونیم میزاریم باشعله ملایم پخته وسپس سرخ بشه وقتی شروع کرد به سرخ شدن درب ظرف رو بردارین ومرتب چکش کنیدتانسوزه وخوشکل سرخ بشه وبه ته ظرف نچسبه وقتی کتف وبالهاسرخ شدن از ظرف خارج میکنیم چندحلقه سیب زمینی که ازقبل باپوست شسته وبرش زدیم توی همان روغن به مدت ۱۵دقیقه بادرب بسته سرخ میکنیم بعداز ۱۵دقیقه سررابرداشته تاسطح سیب زمینی سرخ بشه وقتی پخته شد سیب زمینی هاراخارج کرده وچندتکه فلفل پاپریکایاهمان فلفل دلمه قرمز توی همان ظرف همراه باچندتکه سیر وچند برش گوجه میزاریم تاپخته وسرخ بشه حتما چنددقیقه اول درب ظرف گذاشته بشه تااول پخته وبعدسرخ بشه نمک در تمام مراحل اضافه کنید بعد این سبزیجات را درون میکسر ریخته همراه باکمی روغن زیتون وفلفل تند وآویشن ومقداری سرکه یاآبلیمومیکس وله میکنیم این سس طعم جالبی داره وبااین کتف وبالهاخوشمزس امتحان کنید انشاالله ازدستورخوشتون اومده باشه وازش استفاده کنید دوستان عزیزی که فرندارن این مورد خیلی براشون کاربردیه وبه راحتی میتونن نوعی پاچینی داشته باشن 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شير ٥٠٠ ميلي ليتر پودر نسکافه٢٠ گرم زرده تخم مرغ ٤ عدد شير عسلي ١٠٠ گرم شكر قهوه اي ٥٠ گرم پودر ژلاتين ١٥ گرم خامه قنادی۳۵۰میلی لیتر طرز تهيه موس نسکافه: ژلاتين را به ٦٠ ميلي ليتر اب اضافه مي كنيم وقتي حالت اسفنجي پيدا كرد روي بخار اب به صورت بن ماري اب مي كنيم شير و نسكافه و شير عسل را با هم مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا نسكافه و شير عسل حل شود زرده هاي تخم مرغ را با وانيل و شكر قهوه اي مي زنيم تا يكدست شود شير كرم را ارام ارام زرده هاي زده شده اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم ژلاتين اب شده سرد شده را نيز اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم و مواد را مي گذاريم تا سرد شود خامه قنادي را با همزن مي زنيم تا فرم بگيرد و به مواد اضافه مي كنيم و در قالب سيليكوني مي ريزيم و به مدت ٤٨ ساعت در فريزر قرار مي دهيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ✅دسر عربی😋 🍜طرز تهیه برای تهیه شش عدد از این دسرای خوشمزه یک عدد کرم کارامل و با دو لیوان شیر و یک ق غ پودر ژلاتین بنماری شده و مقداری شکر بسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تا به جوش بیاد بعد همینطور که داغ بود داخل مخلوط کن ریختم و نصف بسته بیسکوییت پتی پور و یک بسته خامه و یک ق م پودر نسکافه و اضافه کرده و حسابی میکس کرده و داخل قالب میریزیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
باید بگم قابلی غذای اصیل ترکی هست،اما میان ما ترکهاهم انواع مختلفش پخت میشه ،این نوع که من پختم مال ارومیه هست👇👇👇 مواد لازم برای چهارنفر بلغورپلویی 2پیمانه برنج 1پیمانه لپه پخته 1پیمانه آلو خشک پیاز 1عددمتوسط رب یک قاشق نمک فلفل خب برنج+بلغورو کرده میشوریم و باچهارپیمانه آب+نمک خیس میکنیم ،دوساعت که خیس خورد ،لپه رو اضافه کرده،آلو هارم بندازید توش،رب و دوقاشق روغنم بریزید،درست مثل اینکه دارید کته میپزید ،جوش که اومد زیرشو کم کنید بذارید دم بکشه، موقع خوردن حسابی پیاز داغ کنید بریزید روش نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خمیر پای بادستورخوب خانم طوروسیان موادلازم کره :۱۷۰گرم پودرقند ۷۰ گرم یا نصف پیمانه زرده تخم مرغ ۱عدد شیرسرد ۳قاشق سوپخوری وانیل نوک قاشق چ آرد :۳۱۰گرم یا ۲و۳/۴پیمانه زرده تخم مرغ ۱عددبرای رومال مواد میانی :خرما ۳۵۰"گرم یا ۲پیمانه هسته گرفته روغن ۱ق م شیر یا گلاب ۱/۲پیمانه (پیمانه همون لیوان دسته دار فرانسه هست ) پودردارچین وپودر گل محمدی وپودر هل ازهرکدوم ۱ق م پودرگردو ۱/۴پیمانه برای موادمیانی ابتدا هسته خرماهارو گرفته وبا روغن تفت میدیم پودردارچین وشیر یاگلاب راریخته مرتب روی حرارت هم زده وخرماهاروباپشت قاشق یا گوشت کوب له کزده وحرارت رو خاموش کرده پودر دارچین وپودرگل محمدی وپودر گردو رو بهش اضافه کرده وکنار میگذاریم برای درست کردن خمیر پای ؛کره سرد را خرد کرده به آرد اضافه کرده با نوک انگشتان مخلوط کرده یا ازغذاساز استفاده میکنیم تا آرد مثل شن شود ،زرده تخم مرغ ؛شیروپودرقند ؛ووانیل رااضافه کرده وبا نوک انگشتان مخلوط میکنیم تا خمیری نرم ویکدست بدست بیاد ؛(بانوک انگشتان خمیررو مخلوط میکنیم وورزنمیدهیم وخمیررا درون پلاستیکی گذاشته وکمی خمیررو پهن میکنیم داخل پلاستیک وداخل یخچال میذاریمش به مدت نیم ساعت ؛حالا کف قالب راچرب کرده،از قالب تارت کف جدا ی ۲۰ سانتی استفاده کردم وچرب نکردم ،خمیررا با وردنه روی کاغذروغنی باز کرده وخمیررا با کمک وردنه یا کاغذ روغنی داخل قالب پهن کرده ومواد خرمایی را درون ان ریخته وصاف کرده وداخل فردمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تا زمانی که خمیر کمی طلایی شود پخت میکنیم ؛روی موادخرمایی ؛برای روش خمیر روبه صورت نواری برش دادم وبا زرده رومال کردم ؛برای طلای شدن روش گریل رو هم روشن کنید ؛شاید مدت زمان بیشتری ببره برای پخت ؛دمای فرها فرق میکنه ؛ نکته:میتونین روی این پای فقط مواد خرمایی رو بریزین وبرای روش از خمیر استفاده نکنید وبعداز پخت باگردوتزیین کنید خیلی خوشمزه ومقوی وسالمه ؛ ،امیدوارم خوشتون بیاد ،برای مواقعی که بچه ها خرما نمیخورند گزینه مناسبیه (برای داشتن تارت ویا پای ترد که تودهن آب بشه تمام مواد باید سرد باشن وخمیررو به هیچ وجه ورز ندیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
صبحانه پلنگی مواد لازم خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1/2پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 8 قاشق پودر کاکائو 2 قاشق کره آب شده 1/4پیمانه وانیل کمی نمک کمی آرد حدود 350 گرم طرز تهیه اول آرد و شکر و خمیر مایه رو تو شیر ولرم بریزید وبذارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و وانیل و کره وشکر رو با نمک با هم بزنید و به خمیر مایه عمل آمده اضافه کنید و کم کم آرد رو بریزید مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک سوم مواد پودر کاکائو بزنید و به یک سوم دیگه زعفرون وهر سه خمیر رو در سه ظرف جدا گانه روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر سفید 6 تا چونه درست کنید و از خمیر شکلاتی هم 6 تا چونه و از خمیر زعفرونی هم 6 تا چونه درست کنید بعد از خمیر شکلاتی بصورت مستطیل باز کنید وخمیر زعفرونی رو بصورت استوانه در وسط خمیر شکلاتی قرار بدید وخمیر شکلاتی رو دورش رول کنید بعد خمیر سفید رو به صورت مستطیل باز کنید و خمیر شکلاتی با مغزی زعفرون رو وسطش بذارید و خمیر سفید را دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بذارید وخمیرها رو ردیف اول 3تا ردیف دوم 2 تا وردیف سوم 1 عدد خمیر رو بذارید تو قالب روش رومال زرده و زعفرون بمالید وروش کنجد بپاشید ودر فر 180 درجه با کاسه آب داخل فر قرار بدید تا رطوبت نون حفظ بشه وتا وقتی که روی نون طلایی بشه بپزید حدود 45 دقیقه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱