eitaa logo
آشپزی خاص
95.9هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک اسفنجی شکلاتی عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید مواد لازم تخم مرغ درشت 7 عدد آرد 320 گرم یا دو لیوان پر شکر 250 گرم ویا یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر کاکائو 40 گرم ویا نصف استکان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید قالب 20 در 30 ارتفاع قالب 5 الی 8 سانت کافیه فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه سفیده وزرده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید 30 ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم سرعت عمل داشته باشید همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود 20 الی 30 ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت 40 الی 45 دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت 3☺ عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کیک لازانیا" ورق لازانیا 2 بسته مایه ماکارونی که دیگه همه بلدین 😅 برای این کیک از 500 گرم گوشت استفاده شده که شما میتونین به دلخواه از 250 گرم گوشت با 250 گرم سویای خیس کرده استفاده کنید پیاز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای و قارچ و هویج هم به دلخواه خودتون میتونین استفاده کنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه سس بشامل : شیر 3 پیمانه آرد سفید 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل برای تهیه ی سس بشامل ابتدا کره و ارد رو باهم تفت میدین تا خامی ارد گرفته بشه و کم کم شیر رو اضافه میکنین و مرتب همش میزنین تا خوب حل شه و شروع به غلیظ شدن کنه در انتها نمک و فلفل رو اضافه کنین غلظت سس بشامل مثل فرنیه خب حالا ورقه های لازانیارو تو آب جوش و کمی روغن بپزین و فورا زیر آب سرد آبکش کنین تا له نشه و بهم نچسبه حالا قالب کیکتون رو حسابی چرب کنین و کفش روغن بریزین مثل شکل ورقه هارو به ترتیب بچینین و سس سفید و مایه ی گوشت را مرحله به مرحله بریزین و پنیر پیتزا و ورقه لازانیا در طبقه های کیک قرار بدین وقتی طبقات کیک تکمیل شد اضافات ورقه های لازانیایی که در لبه ها چیده بودین رو برگردونین روی کیک تا خوب پیچیده شه کیکتون حالا قالب رو بزارین تو فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بمونه بعد از فر درش بیارین بزارین کمی خنک شه و از قالب برش گردونین تو دیس و به دلخواه تزئینش کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و برای مهمانی ها و مراسم ها پر کاربرد . جای تن ماهی می تونید سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ مرغ داشته باشید . برای 16 عدد کاناپ نون تست نصف بسته (من از مینی تست استفاده کردم) کنسرو تن ماهی 1 عدد خیارشور 2 عدد سس مایونز 2 ق غ آب لیمو 1 ق غ شوید 2 تا 3 ق غ تن ماهی رو گذاشتم 20 دقیقه بجوشه و بعد باز کردم و روغنش رو خارج کردم .با چنگال ریز ریز کردم . خیار شور رو ریز نگینی خرد کردم . همراه تن ماهی و سس و آب لیمو و شوید مخلوط کردم . روی نون تست ها کمی از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین کردم . من از مینی تست استفاده کردم می تونید از نون تست هم استفاده کتید و برش بدین و یا حتی قالب بزنین ‌. جای کنسرو تن ماهی می تونید از سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ نرغ و یا به نوعی سالاد مرغ داشته باشید . جای شوید از جعفری و یا پیازچه و یا سبزی دلخواهتون می تونید استفاده کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای گوشت قلقلی: 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز متوسط ​​(رنده شده) 1 فنجان چای آرد 1تخم مرغ 1 قاشق چای خوری زیره سبز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان خشک 1 قاشق چای خوری نمک مواد دیگر: 1 روغن فنجان 1 پیاز کوچک 2-3 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 6 لیوان آب جوش یک چهارم قاشق چای خوری نمک 1کاسه سوپ خوری نخود جوش داده شده نمک 2 سیب زمینی متوسط آماده سازی: - تمام مواد تشکیل دهنده گوشت پیاز رنده شده ارد و ادویه جات را تا زمانی که خوب مخلوط شوند ورز دهید، به قطعات کوچک گردویی تقسیم کنید. در ظرفی سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید رب گوجه را اضافه کرده خوب تفت دهیدآب جوش را ریخته نمک و قلقلی ها را اضافه کنید.وقتی آب جوش آمد سیب زمینی های نگینی آب پز شده ( خیلی زیاد آب پز نشود) و نخود آب پز شده را اضافه کنید تا زمانی که پخته شود، روی حرارت متوسط ​​حرارت دهید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍒 این اندازه برا 5یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . 4تا5پیمانه برنج (2ساعت قبل خیس کنین) 400گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته 1عدد نمک +فلفل +زردچوبه +2قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ی و خوشمزه تقدیم ب همه شما خشگلا و کدبانوها بیسکویت شیرین عسل 8-9 ● خامه ۲بسته ● 2 قاشق غذاخوری عسل ● 3 فنجان شیر ●چند عدد بیسکوییت پتی بود ● 1 فنجان (فندق-بادام زمینی-گردو). شکلات alf نصف بسته شکلات تیره (40 گرم) تهیه: خامه و شیر را به مدت 3-4 دقیقه با همزن بزنید. همچنین عسل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خرد شده و سایر مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ● بعد از حداقل 3-4 ساعت در فریزر ، آن را روی ظرف سرو قرار دهید. شکلات ذوب شده را روی آن بریزید و طبق دلخواه آنرا تزئین کنید نوووش جاااان🌷 🌈 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦