#ماهی_در_ارده
🔷مواد لازم
🔹1/2 كيلو ماهي
🔹2 پياز خرد شده
🔹آرد
.
🔷مواد ماهي :
🔹آب 1/2 ليمو
🔹2 سير خرد شده
🔹1 قاشق چايخوري از زيره و گشنيز
🔹5 قاشق غذاخوري روغن زيتون
🔹نمك
.
🔷مخلوط ارده :
🔹1 ليوان آب
🔹آب 1/2 ليمو
🔹3 قاشق غذاخوري ارده
.
♨️طرز تهيه
.
مواد ماهي را مخلوط كنيد و آن را به ماهي بماليد و حداقل 2 ساعت بگذاريد.
سپس آن را در آرد آغشته كنيد.
آن را سرخ كنيد.
در همان تابه پياز را تفت دهيد.
مواد مخلوط ارده را روي حرارت بگذاريد و وقتي جوش آمد آن را برداريد.
در سيني فر ماهي ، پياز و مخلوط ارده را برزيد و نيم ساعت در فر قرار دهيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_پنیری
یک پیراشکی ترد و خوشمزه که واسه خمیرش یک قاشق چایخوری خمیر مایه استفاده شده که کیفیت خمیر هم در فیلم میبینید پس با خیال راحت درست کنید.
مواد لازم:
(میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید) .
.
نصف استکان آب ولرم(1/3لیوان), 1 قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری خمیر مایه خشک
. آب ، شکر و خمیر مایه را در یک لیوان بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود و بگذارید 15 دقیقه در یک محیط گرم تا کف کند.
.
مواد لازم خمیر:
250 میلی لیتر شیر ولرم(1لیوان فرانسوی دسته دار)
2 عدد سفیده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک
آرد به میزان لازم
.
همه مواد بجز آرد را در یک ظرف ریخته وخمیر مایه آماده شده را اضافه کنید ومخلوط کنید،کم کم آرد را اضافه کنید و5دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد روی خمیر را بپوشانید ویک ساعت استراحت دهید .
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد خمیر را 5دقیقه دیگر ورز دهید تا هوا گیری شود دوباره روی خمیر را بپوشانید تا یک ساعت دیگر استراحت کند.
سپس از خمیر به اندازه گردو جدا کنید ویک تکه پنیر کشدار (چدار یا پیتزا)بزارید وبه شکل بیضی در آورید ودر روغن داغ شناور باحرارت متوسط سرخ کنید.نوش جان 😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی پنیری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_چوروس
آب 250 میلی لیتر(1لیوان)
آرد 1لیوان
از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم
کره نرم شده در دمای محیط 80 گرم
شکر 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1/4قاشق چایخوری
مخلوط شکر و دارچین مقداری برای غلتاندن شیرینیها
آب+کره+شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آرد را یکجا بریزید و مدام هم بزنید تا جمع شود.
حدود 2 تا 3 دقیقه خمیر را باز و بسته کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر از ظرف جدا شده و مثل توپ جمع شود.
خمیر را در ظرف دیگری بریزید و صبر کنید تا ولرم شود.
تخم مرغها را در ظرفی هم بزنید تا یکدست شوند.
و در سه مرحله به تدریج تخم مرغ ها را به خمیر ولرم اضافه و هم بزنید.
در هر مرحله تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود و سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
با آخرین قسمت تخم مرغ،وانیل را هم اضافه و هم بزنید.
خمیر چسبنده و کشدار است.
آن را در قیف با سرماسوره ستاره بریزید.
در این مرحله به دو صورت میتوانید عمل کنید.
در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود سپس خمیر را به طول 10 سانت در تابه ماسوره زده و انتهای خمیر را با قیچی چرب ببرید.
روش اصولی تر برای این مدل شیرینی این است که خمیر را در سینی روی کاغذ روغنی به طول 10 سانت ماسوره زده و حدود 20 تا 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرید.
این عمل کمک به تردی بیشتر شیرینی میکند و از طرفی باعث میشود خمیر شکل منظم تری در روغن به خودش بگیرد.
حتما روغن داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن شیرینی کاملا مغزپخت شود.
بعد از اینکه شیرینیها طلایی شدند روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
سپس در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید یا در کنار سس شکلات سرو کنید.
من از سس شکلات آماده استفاده کردم.
میتونید 100 گرم خامه رو در شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد 50 گرم شکلات خرد شده رو بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود(حرارت ملایم باشه)و بعد بلافاصله از روی حرارت بردارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی چوروس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 😍😋
سیب زمینی:4_5 عدد
روغن نمک
مواد میانی👇
پیاز:1 عدد سیر:1 حبه
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
سس کچاپ
پنیر خامه ای
پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
جعفری تازه خرد شده
سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رواماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه😍😋
یه آموزش خوشمزه داریم
من خودم عاشق طعمش شدم🥰
براى مزه دار كردن حتما نياز نيس بال و كتف باشه همون مرغ درسته هم ميشه
بدون فر ؛ جوجه ها رو در تابه بچينيد درش رو ٢٠ دقيقه بزارين تا مغز پخت بشه و بعد در رازبرداشته و با حرارت زياد سرخ تا ابش تبخير بشه و هر دو طرفش سرخ بشه
✅ اما بهتره تو تابه گريل قشنگ كبابى كنيد👌🏻
انگار رو كباب پز دارين ميپزين
مواد لازم براى ٢٠ تا تكه
۱ عدد پیاز بزرگ
۱ حبه سیر (بیشتر هم میتونید)
جعفری و پیازچه خرد شده باهم ۲ ق غ خ
سس گوجه ۲ ق غ خ
لیمو ترش (ابلیمو هم میشه)
نمک به میزان لازم
ادویه ها؛ فلفل سیاه، سماق، پول بیبر از هر کدام ۱ ق چ خ
.
طرز تهیه :👇🏻
جوجه ها را به مواد جز پیلز اغشته و ۲ ساعت استراحت (هر چه استراحت کنه بیشتر ) و بعد کف ظرف مناسب پیاز را چیده (بدون پیاز هم میشه) و جوجه ها را بچینید و در فر که یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۱ ساعت تا مغز پخت و سرخ بشه
✅ فر گازی اول حرارت پایین و بعد پخت ۵ دقیقه گریل بالا روشن تا روش طلایی شده
دقت داشته باشین دمای فر متفاوت پس بهتره از ۴۰ دقیقه چک کنید تا نسوزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_ماستی👩🍳
سینه مرغ ۳۰۰ گرم 💙
ماست یک و نیم لیوان 💙
آویشن ۱ قاشق غذاخوری 💙
فلفل سیاه نصف قاشق غذاخوری 💙
زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری 💙
نمک 💙
آرد سفید ۱ لیوان 💙
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری 💙
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری 💙
رز ماری نصف قاشق چایخوری 💙
سیب زمینی )💙
ادویه مخصوص سیب زمینی، روغن زیتون، فلفل سیاه)💙
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_با_سس_در_فر👩🍳
مواد لازم:
400 گرم گوشت گوساله چرخکرده(کمی نیم چرب)
1 عدد پیاز رنده شده
7 قاشقغذاخوری آرد سوخاری
1 عدد تخممرغ
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل قرمز
از 1 قاشقمرباخوری مقداری کمتر نمک
نصف قاشقمرباخوری زیره
مقدار کمی فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
برای سس روی آن:
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده)
1 عدد هویج(رنده شده)
1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیهای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای)
4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده)
150 میلی خامه صبحانه
150 میلی شیر
1 قاشقغذاخوری نشاسته
1 قاشقچایخوری نمک
1 قاشقچایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
جعفری ریز خرد شده
پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک رول بادمجان 🍆😍😋
مواد مورد نیاز:
برای مواد میانی
150 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد پیاز رنده شده
4 قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر چیلی به مقدار لازم
3 عدد بادمجان قلمی
5 عدد سیب زمینی متوسط
برای سس
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک
4-5 قاشق غذاخوری روغن
1 فنجان آب گرم
1 قاشق چای خوری فلفل .
روغن برای سرخ کردن
بادمجان را برش زده و برای نیم ساعت در آب نمک قرار دهید و آن را ابکش کنید.. کنار گذاشته و با دستمال خشک کنید.
بادمجان ها رو در روغن سرخ کنید..
موادی که برای میان رول بادمجان داشتیم روبا هم مخلوط کنید تا یکدست بشه... حالا از مواد تهیه شده روی بادمجان بگذارید و اون رو بپیچید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. بادمجان های رول شده و سیب زمینی های سرخ شده رو به ظرف چرب شده مخصوص فر انتقال بدید و سس تهیه شده از رب، آب، نمک، روغن و فلفل رو روی مواد بریزید و در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سوپ_گشنیز👩🍳
🍅گشنیز تازه ۳۰ گرم
🍅سیر ۳،۴ حبه رنده شده
🍅ماست هم زده پرچرب ( من سِون زدم) گرم
🍅آب مرغ یا عصاره بلم به مقدار لازم
🍅عصاره مرغ ( اگه آب مرغ نداشتید) یک عدد
🍅پیاز نگینی خرد شده یک عدد
🍅هویج یک عدد خلالی
🍅یک عدد سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛