هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
🌺بسته آموزشی بیماریهای زنان در طب اسلامی ایرانی
🌺با تدریس نخبه درجه یک کشور در حوزه سلامت
🌺با تخفیف ۵۰ درصدی بعلاوه هدایای ویژه ی با ارزش و ۳ ماه پشتیبانی
🌹فقط تا ۳۰ تیر🌹
اطلاعات بیشتر👇👇👇
https://eitaa.com/AbolfazlPirhadi
۰۹۳۰۶۲۳۴۷۲۰ واتساپ
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#سالادماکارونی👩🍳
پاستا یا ماکارونی ۳/۴ بسته
ژامبون یا کالباس خشک ۵۰۰ گرم
خیارشور ۱/۵ پیمانه
کنسرو سیزیجات پخته ۱ عدد
فلفل دلمه سبز و رنگی از هرکدام نصف یک عدد(مجموعا ۱/۵ پیمانه)
سس سالاد:
مایونز ۱/۵ پیمانه
خردل ۱ ق غ
خامه ۲ ق غ
ماست ۳ ق غ
آبلیمو ترش ۳ ق غ
نمک
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۲ ق چ
آویشن ۱ ق چ
پول ببیر(دلخواه)
🥗🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سالادماکارونی🧑🍳
#پارت دوم
پاستا یا ماکارونی ۳/۴ بسته
ژامبون یا کالباس خشک ۵۰۰ گرم
خیارشور ۱/۵ پیمانه
کنسرو سیزیجات پخته ۱ عدد
فلفل دلمه سبز و رنگی از هرکدام نصف یک عدد(مجموعا ۱/۵ پیمانه)
سس سالاد:
مایونز ۱/۵ پیمانه
خردل ۱ ق غ
خامه ۲ ق غ
ماست ۳ ق غ
آبلیمو ترش ۳ ق غ
نمک
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۲ ق چ
آویشن ۱ ق چ
پول ببیر(دلخواه)
🥗🍝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_فنجونی🧁
آرد: 4 ق غ
تخم مرغ:1 عدد
شیر: 5 ق غ
شکر:3 ق غ
روغن مایع: 3 ق غ
پودر کاکائو: 1 ق و نصفی
وانیل: نوک ق چ ،بکینگ پودر: 1 ق مربا خوری
↙️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دلمه مرغ
مواد موردنیاز:
فلفل دلمه
مرغ چرخ کرده
آب
ذرت
نخود فرنگی
هویج
سس سویا
سس سریراچا
پودر پاپریکا
جعفری خشک
شکر
نمک
پنیر موزارلا
داخل فلفل دلمه رو خالی کنید
مرغ چرخ کرده رو سرخ کنید توی ماهیتابه و بعد بعدش کمی آب اضافه کنید و بعد هم به میزارن دلخواه ذرت و نخود فدنگی و هویج و نصف قاشق سس سویا و نصف قاشق سس سریراچا و پاپریکا و جعفری و یک قلشق چایخوری شکر و نمک بهش لضافه کنید و اجازه بدین که مواد بپزه
مواد رو داخل دلمه بریزید و روش پنیر و جعفری خشک شده بریزید و بعد هم توی ماکروویو بزارید تا پنیر آب بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• #پاستا_پستو
مواد لازم برای یک بسته پاستا
نیم کیلو ریحان پاک شده
نصف لیوان پنیر پارمزان
سه تا چهار حبه سیر
روغن زیتون تقریبا یک چهارم لیوان
پودر گردو دو ق غ
نمک به مقدار لازم
کافیه همه ی مواد رو داخل میکسر بریزید با با هم میکس شوند اگه موادتون سفت بود میتونید باز هم روغن زیتون بریزید تا زمانی که بافت مواد مثل ماست چکیده شود
این سس بینهایت خوشمزه را روی پاستا ریخته و میل کنید
#پاستا
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکات پخت🔻
ابتدا گوشت را جداگانه تفت میدهیم تا آب آن جمع شود
سپس فلفل دلمه و پیاز را تفت میدهیم به همراه سیر له شده.
سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و همراه ادویه ها تفت میدهیم
نون ترتیلا رو مثلثی برش میزنیم و 20 دقیقه داخل مواد قرار میدهیم و داخل فر میگذاریم
در نهایت در کف ظرف کاغذ روغنی میذاریم ابتدا ترتیلا و بعد موادمون رو بهش اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم.
مواد لازم🔻
گوشت راسته گوساله نواری : 500 گرم
پیاز خلالی متوسط : 2 عدد
فلفل دلمه خلالی : 2 عدد
سیر: 2 حبه
پنیر پیتزا: 300 گرم
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
مواد لازم نون🔻
نان ترتیلا: 3 عدد
کره : 100 گرم
نمک و پودر سیر و فلفل سیاه: 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خورد شده : یک دوم پیمانه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناچو گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم ۱ کیلو
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۳تا ۴ ق غ
ایرمیک ۳ ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه۱۵۰ گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛