eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#قرابیه_سیب_و_هویج_و_گردو_ عصرانه خوشمزه مقوی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
حلوای دارک فندق ارد 180 گرم کره 50 گرم شکلات تخته ای 150 گرم ترجیحا شکلات کارات باشه بهتره دارچین 1 ق غ فندق میزان لازم طرزتهیه ابتدا ارد رو الک کرده وروی حرارت ملایم گاز تفت میدهیم تا خامی ارد گرفته شود وبعد کره رواضافه کرده وبه تفت ادامه میدیم تا کاملا خامی اردگرفته شود وبعد از روی حرارت برداشته پودر قند ودارچین رواضافه کرده فقط کمی مخلوط کرده وشکلات بن ماری شده رو اضافه کرده هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شود بعد درقالب مورد نظرکمی ازحلوا ریخته ومقداری فندق خردشده ریخته دوباره باکمی حلوا روی فندق رو پوشانده وسطحش روصاف کرده برای یکی دوساعت قالب حلوا رو داخل یخچال گذاشته تا خودش رو بگیرد سپس ازقالب خارج کرده و حفره خالی رو با نوتلا ویا شکلات بریزید ویک عدد فندق گذاشته و با شکلات سفید ومغزپسته تزیین کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوا_دارک_فندق #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک پنیری این کیک بافتی نرم و بسیار عالی داره. خیلی خوش طعم هستش. من در حجم کم درست کردم. اگر شما بخواین بیشتر درست کنین تمامی مواد رو دو برابر کنین مواد لازم :👇 تخم مرغ ۲ عدد کره ۵۰ گرم پنیر خامه ای (ترجیحا پنیر ماسکارپونه ) ۱۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر ۱ ق م همه مواد به دمای محیط برسه دستور تهیه :👇 کره نرم و پنیر خامه ای رو با همزن زدم و بعد شکر رو اصافه کردم سه چهار دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم . وانیل هم اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به تدریج ریختم و با قاشق یا لیسک مواد رو مخلوط کردم . قالب رو با روغن جدا کننده (۵۰ گرم کره یا روعن جامد + ۵۰ گرم روعن مایع + ۵۰ گرم ارد رو با هم مخلوط و با همزن ۵ دقیقه بزنین این روعن رو داخل ظرف درب بسته در یخچال نگه دارین و هر وقت خواستین مقداری برداشته و به قالب زده) چرب کردم و مواد رو ریختم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . اندازه قالب من ۱۲ در ۳۰ هستش . بعد از پخت و دراوردن از قالب روش کمی پودر قند الک کردم . مایه این کیک نسبت به کیک های دیگه غلیظ تر هست نگران نشین به دلیل وجود کره و پنیر می باشد . پ.ن : این کیک هم مثل خیلی از چیزها در فر دست ساز روی گاز می تونین درست کنین و حتی در تابه دو طرفه روی گاز بدون فر می تونیند . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_پنیری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
1 تخم مرغ 1پیمانه اب ولرم 1 پیمانه شیر ولرم ۱ قاشق غذاخوری  خمیرمایه نصف پیمانه روغن زرد چوبه  و نمک و زنجبیل یه قاشق غذاخوری و یا کم تر درصورت دوس نداشتن☺️ آرد ب اندازه که ب دست نچسبه و خمیرمون نرم و لطیف باشه همه موادمونو باهم مخلوط میکنیم و آرد رو تا اونجایی اضافه میکنیم که خمیرمون ب دست نچسبه و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد بعد حدود یک و نیم تا دوساعت استراحت میدیم خمیرو.بعد ب هر شکلی که دوست داشتیم درمیاریم میزاریم تو قالب و حدود ۲۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم و برای رومال نون ها هم زرده تخم مرغ با کمی زعفران و روغن مایع خیلی کم.بعد تو فر از قبل گرم شده ب مدت ۲۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ میزاریم بپزه.۳ دقیقه آخر گریلو روشن میکنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نون_زنجبیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
. جوجه چیلی زعفرانی مواد لازم مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#جوجه_چیلی زعفرانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_مرغ_ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک مرغ سينه مرغ يه دونه كامل ، يه دونه خامه صبحانه ماست خامه اي سس مايونز پيازچه خورد شده گردو خورد شده دو بسته نون تست ، ادويه ( نمك ، فلفل ، پودر اويشن ، پودر سير و ... ) طرز تهيه : سينه مرغ و ابپز و ريش ميكنيم ، و با بقيه مواد مخلوط ميكنيم ( سس مايونز و ماست خامه اي بايد به مقداري باشه كه مخلوط نه خيلي سفت باشه و نه خيلي شل ) پيازچه رو كم كم اضافه ميكنيم و بعد هر بار هم زدن يه كم ميچشيم اگه مزه پيازچه به اندازه بود كه هيچ اكر نه يه مقدار ديگه اضافه ميكنيم ( پيازچه نبايد زياد باشه چون هم تلخ ميشه و هم مزه گوشت و سس و گردو رو از بين ميبره و باعث ميشه مزه پيازچه قالب باشه) وقتي مخلوط اماده شد ( يه مخلوط شبيه ماست همزده يا چكيده ) دور نون هاي تست رو برش ميزنيم ( قسمت تيره رنگ ) و نون ها رو به هر ترتيبي كه ميخوايم يه رديف كنار هم ميچينيم و مايه ميزاريم و باز لايه بعدي نون ميزاريم به همين ترتيب تا مايه و نون ها تموم شه ( لايه ي اخر فقط بايد نون باشه كه بشه تزئين كرد ) بعد روشو يه لايه سس مايونز ميزنيم و با مواد دلخواه تزئين ميكنيم ، يه نكته كه خيلي مهمه اينه كه كيك مرغ رو حتما ١ يا نهايت ٢ ساعت قبل سرو بايد به صورت نهايي درست كنين چون اين مخلوط و نون هاي تست اگه زياد بمونه باعث ميشه نون ها خمير بشه و مزش خراب بشه ( البته ميتونين سس كيك رو از روز قبل يا چند ساعت قبل اماده بكنين ) . يكي از موضوعاتي كه براي جلوگيري از خمير شدن مهمه اينه كه مخلوط و سسي كه درست ميكنين خيلي ابكي و شل نباشه . دور كار همون اضافه هاي برش زده دور نون هاي تست هست كه با دست پودر شده است 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سلام_صبحتون_بخیر ☕😊 صبحی پُر از لبخند خدا 💕😊 دوست مهربان و همیشه همراهم🌸 به پاس مهربانیت💞 هر وقت که از ذهنم میگذری بخند پر مهر خدا رابرایت آرزو میکنم. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام به دوستای گلم امیدوارم عزاداریهاتون قبول درگاه حق باشه.من حقیر رو هم از دعای خیرتون بی بهره نذارین🌹🌹 نون سبک و خوشمزه واسه صبحونه اماده کردم. خمیرجادویی رو درست کردم سپس لای نون مواد داخل قطاب که شامل پودر گردو و پسته و بادوم و کمی پودرقند و هل و نصف سفیده تخم مرغ بود را گذاشتم سپس خمیر رو بستم و بهش شکل دادم. موادلازم برای خمیرجادویی : ارد سه صفر نیم کیلو،مایه خمیر فوری خشک یک ق س به اضافه یک ق چ(ده گرم)،شکر یک ق س برای خمیر غذایی و دوتا پنج ق س برای خمیر شیرین،نمک یک ق چ،تخم مرغ یک عدد،روغن جامد یا نیمه جامد شش ق غ،شیرولرم یک لیوان ابتدا یک ق چ از شکر را با مایه خمیر مخلوط و درشیر ولرم میریزیم و هم میزنیم و به مدت پنج الی ده دقیقه میگذاریم تا عمل بیاید.درظرف دیگری نمک+روغن+بقیه شکر+تخم مرغ را باهم درحد یکدست شدن مخلوط می کنیم،حالا مایه خمیر عمل امده را اضافه می کنیم ولی همش نمیزنیم و بدون اینکه همش بزنیم مقداری ارد رو هم به ان اضافه می کنیم و هم میزنیم و کم کم باقی ارد را اضافه می کنیم تا خمیر درکاسه جمع شود.درمرحله بعد خمیر را روی یک سطح صاف و اردپاشی شده حدود ده دقیقه ورز بدهید یا صدمرتبه خمیر رابکوبید روی میز تا خمیر براق و نرم و یکدستی بشه و بدست نچسبه و درمرحله بعد خمیر رو توی یه کاسه چرب شده میگذاریم و روشو میپوشونیم و در یک جای گرم به مدت یک الی یک و نیم ساعت قرار میدهیم،بعداز گذشت این زمان بادست پف خمیر رو بادست میگیریم.و شکل میدیم و رومال میزنیم و میذاریم داخل فر. نكته:واسه رومال زرده تخم مرغ و زعفرون اب شده و یه ق چایخوری شیره انگور و یک ق ماست میزنم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نون_مغزدار_نگین #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
گلپر۱۰ قاشق چایخوری (پودر) پودر تخم گشنیز ۵ قاشق چایخوری دارچین ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری جوز هندی۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری رازیانه ۱ قاشق چایخوری (پودر) سبزی ۲ قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشك) 🌶 طرز تهیه ادویه ترشی به ادویه ترشی در صورت تمایل می توانید مقداری نمك اضافه كنید ۱- برای تهیه ادویه ترشی ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا كاملا به حالت پودر در بیایند. ۲- مواد پودر شده را با هم مخلوط كنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ۲ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها كمی آزاد شود. ۳- ادویه ترشی آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریك و خشك قرار دهید. 🔴به صورت آماده هم از عطاریها می تونید بگیرییدولی ترتیب موادش رو اگه خودتون بخوایید درست کنید اینه👆 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ادویه_ترشی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یک عدد تخم مرغ را با چنگال زده، یک ق چ بیکینگ پودر را نصف لیوان ماست یا شیر خنک حل کرده به تخم مرغ افزوده و مخلوط کنید و حدود یک چهارم لیوان آرد سفید و نمک، فلفل، پودر سیر یا ادویه دلخواه را افزوده و مخلوط کنید تا مایه ای به غلظت ماست در بیاد اگر مایه شل بود کمی آرد اضافه کنید. در مایه می تونید کمی زعفران هم بزنید، البته من اضافه نکردم. حالا گل کلمی که خوب شسته و در آب و نمک گذاشتید و خوب خشک شده را به گل های متوسط تقسیم کرده با کمی آرد مخلوط کنید و الک کرده تا آرد اضافه گرفته بشه و در مایه بزنید و در روغن داغ و حرارت متوسط سرخ کنید و روی حوله کاغذی بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه و داغ سرو کنید دقت کنید حرارت زیاد نباشه تا زود سرخ بشه ولی گل کلم نپخته بمونه، البته می تونید گل کلم رو کمی بخارپز کنید بعد در مایه بزنید ولی به صورت خام هم خوشمزه تره و هم تردیش رو از دست نمی ده. این گل کلم برای اردور یا دورچین شنیتسل، بیفتک،استیک و... مناسب هست. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# گل_کلم_پفکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شير ٤پيمانه آرد سمولينا ٣/٤پيمانه شكر يك پيمانه گلاب دوقاشق غذاخوري تخم مرغ يك عدد پودر نارگيل نصف پيمانه بيسكويت يك بسته ابتدا شير ميزاريم روي حرارت بعدشكرو اضافه مي كنيم وبعدازشكر آرد سمولينارو كم كم وپيوسته به شير اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم تا غليظ بشه بعد كه غليظ شد يكي دو ديقه ميزاريم قل بزنه بعد از روي حرارت بر ميداريم وتخم مرغ وگلاب رو بهش اضافه ميكنيم وميزاريم كمي خنك بشه بعد ظرف مورد نظر برميداريم وداخلش سلفون ميزاريم بعد مواد داخلش ميريزيم وبعد تعدادي بيسكويت داخلش فرو ميبريم وبه مدت چند ساعتي داخل يخچال ميزاريم وبعد اينكه بيرون آورديمدسر داخل ي ظرف برميگردونيم و با پودر نارگيل تزيين ميكنيم ميتونيد داخلش شكر نريزيد وموقع سرو از شيره طلايي استفاده كنيد -ميتونيد بيسكويت كنسل كنيد اگه دوست نداريد 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لیالی_لبنانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
 دسر ماست مواد لازم شير و ماست کیسه ای از هر کدام 1 و 1/4 پيمانه خامه  200 گرم وانیل 1/3قاشق چايخوري پودر ژلاتين سه قاشق مرباخوري شکر نصف پیمانه طرز تهيه: شير را با شكر مخلوط كرده تا شكر در شير حل شود. ماست را افزوده وانيل و خامه را اضافه كنيد. ژلاتين را با يك استكان آب سرد حل كرده روي بخار كتري گذاشته تا ژلاتين شفاف شود. سپس به مواد اضافه كرده و در قالب دلخواه ريخته در يخچال به مدت دو ساعت گذاشته تا بسته شود. سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه تزئين كنيد. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_ماست #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
با غذاهای تند و شور شده چیکار کنیم ؟ کافیه اگه غذاتون تند شد بهش یک قاشق آبلیمو و اگه شور شد بهش یک قاشق نوشابه اضافه کنید👌💯 یه دنیا ترفند و آشپزی خاص 👇👇 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سالاد_ميموسا 🔅لايه ها بترتيت از بالا به پايين👇 🔸زرده تخم مرغ 🔸هويج رنده شده 🔸سفيده تخم مرغ 🔸كنسرو ماهى 🔸سيب زمينى پخته #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پيتزا_نان_تست ى پيتزايى راحت و سريع براى وقتايى كه حوصله ى خمير بازى نداريد😬 هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيه به همین راحتی به همین خوشمزگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱