6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت قارچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیشی
مواد لازم:
۱) یک لیوان شیر ولرم ( ۲۰۰ ml )
۲) ۱۰ گرم خمیرمایه ی فوری
۳) یک ق.غ شکر
۴) یک ق.چ نمک
۵) از ۲/۵ لیوان کمی بیشتر آرد
۶) نصف لیوان چایخوری روغن مایع ( ۶۰ ml )
برای آغشته کردن :
یک لیوان شیر
کنجد
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه :
داخل ظرفی ابتدا شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، خمیرمایه رو بریزید مخلوط کنید نمک رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید کف ظرف کمی آرد بپاشید خمیر رو با دست گوله کنید داخل ظرف بزارید روی خمیر رو بپوشانید ۴۵ الی یک ساعت اجازه بدید تا خمیر عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه سپس خمیر رو روی سطح آردپاشی شده قرار بدید کمی ورز بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید به کمک قالب خمیر رو فرم بدید به کمک لیوان هم میتونید فرم بدید مابقی خمیر رو همینطور جمع کنید و با قالب شکل بدید تا خمیر تمام بشه شیر رو داخل ظرفی بریزید ابتدا خمیر رو داخل شیر سپس به کنجد آغشته کنید روی کاغذروغنی خمیرها رو بچینید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه از اولین خمیری که درست کردید شرو کنید پشت و روشون رو سرخ کنید اگه همه ی خمیرها رو نمیخواید بپزید میتونید داخل نایلون زیپ کیپ طوری که خمیرها از هم فاصله داشته باشن قرار بدید داخل فریزر قرار بدید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• آش آبغوره
مواد لازم برای هشت نفر:
گوجه فرنگی پوره شده ۶۰۰گرم
سبزی شامل؛تره ،جعفری ۶۰۰گرم پاک شده
آبغوره یک لیوان
برنج نیم دانه یک لیوان
رب گوجه فرنگی یک ق سر پر
پیاز سه تا بزرگ
استاک (عصاره)قلم یا گوشت ۳ لیوان
نعنا داغ به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی پخته یک لیوان
🔺حتما از گوجه فرنگی تازه استفاده کنید
🔺آبغوره رو تست کنید که گس نباشه چون اگه گس باشه طعم و مزه آش و خراب می کنه
🔺مقدار تره و جعفری برابره من خیلی کم گشنیز هم به این آش اضافه می کنم چون ترکیب عطرش عالی میشه
🔺آموزش استاک قلم تو هایلات پیجم هست ببینید
🔺لوبیا چشم بلبلی رو حتما یه شب خیس کنید و سه بار آبشو عوض کنید و بعد با نمک بپزید تا خوب نرم بشه 🔺این آش چون گوجه و آبغوره داره حتما باید لوبیا جدا پخته بشه و تو آش بصورت خام خوب نمی پزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش آبغوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاسترد بیسکوییت کاراملی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاستارد_بیسکویت_کاراملی
کاستارد:
1 لیتر شیر
نصف لیوان شکر
2.5 قاشق غذاخوری نشاسته
2.5 قاشق غذاخوری آرد
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری کره / 50 گرم
1 بسته وانیل5گرم
1 جعبه خامه / 200 میلی لیتر
1 بسته بیسکویت
برای کارامل:
1 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری کره / 50-60 گرم
1 بسته خامه مایع
طرز تهیه:
برای پودینگ شیر، آرد، نشاسته، زرده تخم مرغ و شکر را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید.
اجاق را روشن کنید و مرتب هم بزنید تا قوام غلیظی به دست بیاید.
آن را از روی اجاق بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید. بگذارید 1-2 ساعت بماند تا خنک شود.
براپوسته نبستن روشو با سلفون بکشید
برای تهیه کارامل شکر را در قابلمه بریزید و هم نزنید صبر کنید تا شکر کاملا آب شود و در حرارت متوسط تیره شود.
سپس 1-2 نوبت مخلوط کنید، کره را اضافه کنید. ت- وقتی کره آب شد خامه را روی آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
1-2 دقیقه بجوشانید و از اجاق گاز بردارید.
بعد از سرد شدن پودینگ، آن را با خامه به مدت 5-6 دقیقه با همزن بزنید.
بیسکویت را ااسیاب کنیدوو آماده کنید.
پودینگ (کاستارد روی بیسکویت های ته فنجان ها می چینیم و دوباره پودینگ را روی آن می گذاریم و آخرش سس کارامل را می ریزیم. می توانید لبه های آن را با بیسکویت تزیین کنید و 1 الی 2 ساعت استراحت دهید و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_خانگی🍕
کالباس
قارچ ورق شده
فلفل دلمه _به میزان
سوسیس
پنیر پیتزا _بمیزان لازم
آویشن
پیاز خلالی شده_قابل حذف
طرزتهیه:
#خمیر_جادویی🥐🍕🥐
#خمیر_معرکه
مخمر_۱ ق غ
شکر_ ۱ق غ
نمک_یه پنس
روغن مایع_۱/۴ پیمانه
تخم مرغ_۱عدد
آرد_به میزان لازم
من حدود ۳لیوان استفاده کردم
#طرزتهیه:
مخمر+شکر+۲/۴لیوان آب گرم یا شیرولرم مخلوط کرده تا فعال بشه
داخل ظرف دیگه تخم مرغ+روغن مایع+نمک مخلوط کرده ومخمر فعال شده رو اضافه کنید ومخلوط کنید وکم کم آرد واضافه کنید تاجایی که خمیر بدست نچسبه خمیر نرمی باشه
برای اینکه خمیرخوبی داشته باشیم چندمرتبه به میز کارتون بکوبید یا به کمک دست کاملا ورز بدید.
بعد داخل ظرف مناسب خمیرو گذاشته ویک درپوش بذارید تا خمیرمون چندبرابر بشه.
حدود ۴۰ اای ۴۵ دقیقه
.
#پیتزا_خونگی🍕🍕🍕🍕
خمیر را روی سطح آردپاشی شده باوردنه بازمیکنیم
وکف سینی پیتزا رو کمی چرب میکنیم وخمیررو پهن میکنیم واز سسی که اماده کردیم روی خمیر میمالیم وبعد
کالباس + قارچ های ورق شده وسوسیس های حلقه شده +فلفل دلمه اضافه میکنیم وکمی آویشن ریخته وکمی پنیر پیتزا اضافه میکنیم.
وچند ورق از سوسیس وقارچ را برای تزیین روی پیتزا میذاریم وچند پر پنیر پیتزا میریزیم روشون ومیذاریم برای پخت.
فر را که از قبل گرم کرده اید واماده است پیتزا را میذاریم داخل فربادرجه۱۸۰ الی ۱۸۵ درجه بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه کاملان پخت کنه.
#سس_پیتزا
واااای نگم براتون ازاین سس برای نونش چقد خوشمزه وعالی 👌
ترکیب ۳ ق غ رب گوجه فرنگی،بیست گرم کره،یکم فلفل قرمز،یکم نمک، ویک قاشق چایخوری زیره سیاه که یکم روی حرارت باهم تفتشون میدیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب-سرداشی🍢🥩🥔🍅
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیب زمینی چرخ شده یا رنده ۱عدد
پیاز چرخ شده یا رنده ۱عدد
نمک
فلفل سیاه
فلفل سبز
زعفران
گوجه فرنگی ورقه ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی
🔹حدود نیم کیلو لوبیا رو تمیز کرده وبا مقداری آب میپزیم وآب کش میکنیم ، دویست گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز بزرگ رنده شده که آبشو گرفته ویک حبه سیر رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده میذاریم یخچال و4دونه سیب زمینی متوسط رو نگینی خرد کرده وسرخ میکنیم،یه دونه هویج رو هم یا نگینی ویا رنده میکنیم وسرخ می کنیم وبعد جمع می کنیم وتوی همون روغن گوشت رو تفت داده وبعد لوبیا رو بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد از روی حرارت برمیداریم
🔹نمک وفلفل و زعفران کافی وپودر گل سرخ و دارچین اضافه vکرده و 4 یا 5 عدد تخم مرغ، بسته به بزرگی و کوچیکی اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده ودر تابه نچسب یک ق غ روغن ریخته ومایه کوکو رو میریزیم و روش دمکنی میذاریم تا خودشو بگیره ،این کوکو هر قدر ضخامتش بیشتر باشه مجلسی تر هستش ونیاز به برگردوندن هم نداره برای تزیینش هم من از چیپس خلالی که خودم با زعفران با زعفران سرخ کردم و زرشک و خلال پسته استفاده کردم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛