8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل کیک یزدی 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پلو مخلوط باشه،عطر و طعم جعفری هم داشته باشه
محشر میشه🤤
۱ عدد پیاز نگینی شده رو تفت بدید
۱ عدد سینه مرغ خورد شده رو هم اضافه و خوب تفت بدید.
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه،
جعفری خرد شده (میزانش دست خودتون هست ۲۰۰ گرم الی بیشتر)
۳-۴ دقیقه تفت بدید و خاموش کنید.
۲ پیمانه برنج رو به همراه زردچوبه بزارید نیم پز شه و آبکش کنید.
ته دیگه بزارید و (روغن کمی و زعفرون برای ته دیگ)
لایه لایه مواد و برنج رو بریزید آخر سر چند تیکه کره و دم بزارید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جعفری پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی
مواد لازم:
۸۰ گرم کره
۱۰۰ گرم عسل
۱۰۰ گرم شیره انگور
نصف لیوان شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
رنده ی پوست یک پرتقال
۱ لیوان بادام خرد شده
بیکینگ پودر ۱ ق چ
۲۰۰ گرم آرد
زنجبیل ۱ ق چ
دارچین ۱ ق چ
هل ۱ عدد
جوز هندی رنده شده نصف ق چ
میخک ۳ عدد
شکلات تخته ای ۱ بسته
طرز تهیه:
داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم.
کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه.
بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم.
با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال.
اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم.
در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم.
زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست.
میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_مرغ_شکم_پر😍😋
سینه مرغ دو عدد کامل +گوشت دو عدد ران مرغ
پیاز متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
نمک سه ق چ
مواد میانی
هویج پخته
قارچ سرخ شده
زرشک
جعفری خرد شده
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_پیتزایی 🌮 😋
▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم
▫️قارچ......150 گرم
▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم
▫️فلفل دلمه ای.....1عدد
▫️سیب زمینی پخته.....1عدد
▫️جعفری.....نصفه پیمانه
▫️نمک و فلفل و آویشن
🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_شکلاتی
مواد لازم:
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
ماست ۳/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
چیپس شکلات ۱/۲ پ
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱ ق چ
شکلات تلخ خرد شده ۱/۲ پ ( قابل حذف )
چیپس شکلات برای روی مافین ها
طرز تهیه:
تخم مرغ ، شکر ، وانیل رو با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا سبک ، حجیم و رنگش روشن شه ، حالا به ترتیب روغن ، ماست و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کنید و به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید .
حالا چیپس شکلات و شکلات خرد رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید .
کپسول ها رو توی قالب بزارید و اون ها رو پر کنید ، چون میخوایم مافین هامون پف کنن پس کپسول ها رو تقریبا پر میکنیم از مواد.
حالا روشون چیپس شکلات بریزید .
در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه بزارید به مدت ۶ دقیقه و بعد از ۶ دقیقه دما رو روی ۱۸۰ درجه بزارید و حدود ۱۲ دقیقه دیگه بزارید تا کاملا مافین ها پخته بشن .
در آخر با خلال دندان تست کنید اگر تمیز بیرون اومد از فر در بیارید .
من همیشه برای اینکه روی کاپ کیک و مافین هام گنبدی بشه ، تقریبا ۵ دقیقه اول المنت بالا و پایین رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنم تا روی کیک کمی پخته بشه و پف کنه بعد دما رو میزارم روی ۱۸۰ درجه و فقط با المنت پایین برای حدود ۱۵ دقیقه میزارم بقیه پخت انجام بشه .
رنگ کیک من بخاطر این قهوه ای روشن شده چون پودر کاکائو من رنگش خیلی روشن بود ، شما اگر از پودر کاکائو تیره استفاده کنید رنگ کیکتون تیره میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛