eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#پیراشکی_گوشت #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
(دسر ترکی)😋 ✍مواد لازم شیر 1لیتر نشاسته ذرت 3 ق س آرد برنج 3 ق س شکر 1 لیوان خامه صبحانه 100 گرم بادام پودر شده 1/2 پیمانه پسته خرد شده 1/4 پیمانه (به دلخواه) پودر نارگیل 2 ق س وانیل 1/2 ق چ تخم مرغ 1 عدد کره 1 ق غ یا 25 گرم ✍برای تزیین : پسته - گردو - فندق - بادام - بادام پرک - مروارید خوراکی 🍜طرز تهیه ابتدا آردها، شیر، شکر و تخم مرغ را خوب مخلوط کرده از صافی رد میکنیم. بعد داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم. قبل از اینکه غلیظ شود، پودر بادام و پودر نارگیل را اضافه کرده هم میزنیم تا مانند فرنی شود. سپس پسته، وانیل، خامه و کره را افزوده، هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم. بعد درظرف سرو کشیده روی آنرا صاف میکنیم و کمی که خنک شد روی آنرا تزیین میکنیم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کشکول_دسر_ترکیه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌷شنبه 12 آبانماهتون بخیر🌷 🌺یک روز بی‌نظیر 🌼صبحی دلنشین 🌸لبخندی از ته دل 🌺خدایی همیشه همراه 🌼با هزار آرزوے زیبا 🌸و موفقیت را 🌺برایتان آرزومندم #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅قرابیه اصل تبریز😋 ✍مواد لازم بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازم 🍜طرز تهیه بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ خوب مخلوط کنید سپس 8 ساعت در یخچال استراحت دهید بعد دو بار با چرخ گوشت چرخ کنید. اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود. سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید. داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید. سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید. شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید. این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید. 🍪 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_قرابیه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ماهی شکم پر 😋 🍜طرز تهیه ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم. 🐟 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ماهی_شکم_پر 🐬 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بادام تبریز با تزئین شکلات و حلوای زعفرانی موادلازم آرد گندم سه صفر. 450گرم آرد برنج. ۲۵۰ گرم پودر قند. ۷۰۰گرم پودر بادام. ۲۰۰گرم هل آسیاب شده. ۲۰گرم کره. ۳۵۰گرم روغن جامد. ۲ملاقه کوچک زنجبیل. به میزان دلخواه طرز تهیه آرد را در ماهیتابه روی حرارت تفت دهید،با شعله ی کم،بدون روغن.در حین تفت دادن آرد برنج را بریزیدو بعد کمی روغن اضافه کنید و کامل مخلوط و آنها را الک کنید.روغن و بقیه کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید،نباید زیاد ﺗﯿﺮﻩ شود و باید رنگ آن روشن بماند.وقتی به میزان لازم سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قندو هل و بادام و زنجبیل را بریزید و مخلوط کنیدو در نهایت ﺩﺭ یک ظرف پهن کنید ،به قطر ۱سانت ، سینی رو داخل یخچال بگذارید بمدت یک ربع تا بیست دقیقه تا حلوا کمی خودش رو بگیره اما سفت نشه و بعد بصورت دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید.ﻭﺩﺭﯾﺨﭽﺎﻝ بمدت ۲ﺍﻟﯽ ۳ﺳﺎﻋﺖ قراردهید ﻭﺍﻧﮕﺎﻩ ﺣﻠﻮﺍﻫﺎﯼ ﺑﺮﺵ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍﺍﺯﻫﻢ ﺟﺪﺍﮐﻨﯿﺪ. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای بادام #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
😍😍 موادلازم: کره 250 گرم پودر قند 1 پیمانه وانیل یک چهارم ق چ تخم مرغ 2 عدد آرد 500 گرم بیکینگ پودر 1 ق چ شکر به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم کره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را نیز کم کم بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس برش های 6×3 سانتیمتری بدهید.من خمیرمو قالب زدم. روی خمیر بیسکوییت ها شکر و پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید. سینی را در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند. نوش جان😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بیسکوییت_شکری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: ۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان ۲ پیمانه پودر سوخاری ۱ پیمانه آرد ۵ عدد تخم مرغ هم زده ۱ قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری پودر سیر ½ قاشق چایخوری پودر پیاز ½ قاشق چایخوری پاپریکا ½ قاشق چایخوری ریحان خشک ½ قاشق چایخوری آویشن ½ قاشق چایخوری فلفل ✍طرزتهیه: در ابتدا فر را در دمای 190 درجه ی سانتی گراد قرار داده و آن را روشن کنید تا گرم شود. سپس سینه های مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به نوارهای باریک برش دهید. سپس پودر سوخاری و سایر ادویه های ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نوارهای باریک مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ هم زده و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید. روی سینی فر یک لایه ورق روغنی بگذارید و مرغ های سوخاری را درون آن بچینید و برای مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و برشته شود. در نیمه زمان پخت، مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها یکدست طلایی شوند. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_مرغ_سوخاری_با_فر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: فلفل قرمز (خرد شده) ۱ /۲ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چای خوری گشنیز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه آب مرغ ۱ پیمانه لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) ۱ عدد فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) ۱ عدد کوچک سیر (خرد شده) ۳ حبه پیاز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۴ تکه متوسط خامه (پرچرب/ جایگزین : ۳ ق غ شیر کامل) ۳ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم ✍طرزتهیه: ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود ۵ دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. ۲تا۳ دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)سپس آب مرغ را اضافه کرده ، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود ۷ الی ۸ دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت ۱ الی ۲ بار مرغ ها زیرو رو میکنیمنمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. ۲ دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود. 😊نوش جون😊 👇👇👇👇😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_مرغ_تابه_ای_با_طعم_سیر_و_لیمو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ماکارانی_قارچی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یه ایده جالب برای بچه ها😍 اول پیازروتفت میدیم وگوشت چرخ کرده رواضافه میکنیم نمک.زردچوبه.رب.وفلفل رواضافه میکنیم (ذرت.فلفل دلمه.نخودفرنگی.قارچ.هویج.سیب زمینی یاهرچی که دوست داریدسلیقه ای)رواضافه کنیدوسرخ کنیدحالاماکارانی روازوسط نصف کنیدوقارچ روخوب بشوریدوپوستشوبگیریدوماکارانی هاروبزاریدداخلش وبریزیدداخل قابلمه ای که ابش بجوش اومده باکمی نمک وزردچوبه وکمی روغن مایع وقتی نرم شدن بااب سردابکش کنیدوکف قابلمه روغن ریخته برای ته دیگ ازسیب زمینی یانون استفاده کنیدبعدماکارانی روریخته روی اون بعد موادگوشتی تااخر یا میتونید مقداری گوشت چرخ کرده رو باپیازرنده شده نمک وزردچوبه وفلفل خوب ورزبدیدوقلقلی کنیدوسرخ کنیدیه سس خوشمزه هم باگوجه پوره شده درست کنیدوباماکارانی دم کنید😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🔷 طرز تهیه برای طبخ این کباب معمولا از  گوشت گاو استفاده می شود اما گاهی هم مخلوطی از تکه های گوشت گاو و گوسفند را انتخاب می کنند. گوشت چرخ شده را با مخلوطی از پیاز، سیر، ادویه جات و ترشیجات مخصوص ترکی مزه دار می کنند. ترک ها ادویه ای مخصوص به خود را دارند که از ترکیب مواد و ادویه های مختلف زیادی تشکیل می شود؛ این ترکیب شامل سماق، پاپریکا، تخم رازیانه، دانه کنجد،زیره، دارچین، فلفل شیرین، نعناع و پونه کوهی می باشد.در مرحله بعد باید گوشت مزه دار شده را مانند کباب کوبیده ی ایرانی به سیخ کشید و روی آتش گذاشت.چربیِ گوشت باعث انسجام مواد می شود و به هنگام پخت روی آتش، مزه ای لذیذ به غذا می دهد. وقتی آدِنا کباب آماده شود، باید سیخ را از آن جدا کرد. در نهایت چیزی که سرو می گردد مشابه همان چیزی که ما با عنوان کباب کوبیده می شناسیم.اگر به ترکیه سفر کردید و خواستید آدِنا کباب را امتحان کنید این نکته را در نظر بگیرید که آدِنا کباب غذای تندی است و شاید هر کسی نتواند آن را بچشد. اگر هم تندی و آتشین بودن این کباب برایتان مسئله ای نبود، می توانید آن را با مخلوطی از فلفل سبز، فلفل قرمز، پیاز، گوجه فرنگی، بلغور و سبزی پلو نوش جان کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آدانا_کباب #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم اردسفید:دونیم پیمانه پودر خمیرمایه:یک ونیم ق غذاخوری شیرولرم :نصف پ روغن مایع:نصف پ شکر:یک چهارم پ تخم مرغ :دوعدد وانیل:یک چهارم قاشق چای خوری موادلازم برای کرم گلاب نصف پ شیر:نصف پ شکر:نصف پ وانیل:یک چهارم ق چای خوری ارد :8ق غذ اخوری طرزتهیه کرم:اول شیر وگلاب وجوشونده بعد شکر وبعد اردو کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشه (يه توضيحي در مورد كرم بگم اگه بخواين تو كرمتون خامي آرد رو احساس نكنين حتما ١٠ الي ١٥ دقيقه آرد رو تفت بدين بعد بقيه مواد كرم رو اضافه كنين) حالا خمیر ابتدا پودرخمیرمایع روبا یک ق شکر و کمی شیر مخلوط کرده 10دقیقه بزارید تا عمل بیاد بعد همه موادو بجز ارد باهم مخلوط کرده خمیر مایع عمل اومده رو هم اضافه کرده بعد کم کم ارد میریزیم وبادست مخلوط میکنیم اگه خیلی به دستتون میچسبی خیلی کم ارد اضافه کنید نه طوری که سفت بشه بعد تویه ظرف کمی ارد بپاشید وبزارید یه جای نسبتا گرم مثل کابینت وروشو بپوشونیدو یک ساعت ونیم استراحت باید تاحجمش دوبرابربشه بعد دربیارید کف سینی کمی ارد بپاشید وخمیروپهن کرده ونازک کنید وبه صورت نوار پهن برش بزنید وکرمو یه ق مرباخوری سرپر بزا ید وسطش ورولش کنیدروش وزرده تخم مرغ و زعفرون آب شده و یکم شربت بمالید روش کنجد بپاشید بعد توفری که از قبل گرم شده 20دقیقه بادمای 170درجه بزارید دمای فرتون وخودتون بهتر میدونیدبعد دراورده روش یکم شربت زعفرونی بریزید که هم خوشمزه بشه و هم خوشرنگ (البته من موادکرم وسطش رو نصف کردم برای نصف دانمارکی ها گردو خرد شده با یه قاشق زنجبیل و دارچین رو کرم ریختم و کمی فشار دادم تا مواد گردویی به کرم بچسبن و بعد رول کردم) 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_دانمارکی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
برگهای کلم بنفش رو به آرامی جدا میکنیم. توی قابلمه ای آب وکمی نمک و سرکه می ریزیم ووقتی بجوش آمد برگ کلم هارویکی یکی داخل قابلمه انداخته و۵دقیقه میجوشانیم تا کمی نرم شوند. بعدبرگ کلمهاروتوی صافی ریخته واجازه میدیم تاخوب خنک بشن. حالا مواد میانی ترشی روآماده می کنیم فلفل دلمه ای رنگی ،فلفل تند ،چندتابرگ کلم سفید،هویج پخته،و بادمجان ،همه رو خیلی ریز خرد میکنیم حالابادمجانها روباکمی سرکه ونمک چنددقیقه می جوشانیم وبعدکه سردشدباپشت قاشق چوبی له میکنیم وتوی صافی میریزیم تاسرکه اضافیش خارج بشه توی این مرحله تمام موادمیانی ترشی روتوی ظرفی ریخته و کمی ادویه ترشی وسیاهدانه و نمک و سرکه اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم. حالا توی هربرگ کلم دو قاشق ازمایه میانی ترشی ریخته و مثل دلمه می پیچیم. برای بستن سبزی تره رو یک دقیقه داخل آب جوش میزاریم تانرم بشه ،بعد مثل روبان میپیچیم دور دلمه هامون برا تزیین هویج و برگ کلم سفید رو با قالب گل مینا قالب بزنید. حالا تمام ترشی های دلمه شده روداخل یک ظرف پلاستیکی پهن( مثل جای نان) می چینیم وروش سر که میریزیم تاباسرکه پوشیده بشه. این ترشی بعدازیک هفته قابل استفاده ونوش جان ,میشه. . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترشی_کلم_مجلسی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱