eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 2 یا 3 خرمالو پوره شده (من از 2 عدد استفاده کردم) 1 لیوان روغن مایع 1/2لیوان گردو خرد شده 1/2لیوان چیپس شکلات کشمش کمی(دلخواه) جوز هندی بسیار کمی رنده شده 1 قاشق چایخوری دارچین 2 و نیم لیوان آرد 1 بسته وانیل (وانیل ترک 5گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 بسته بیکینگ پودر 10گرم(1قاشق مرباخوری) طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را کاسه ریخته وبا همزن برقی بزنید تا مایه سبک وکرمرنگ شود. روغن و پوره خرمالو ورنده جوز هندی و دارچین را اضافه وکمی هم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را به مایه اضافه ومخلوط کنید. ودر آخر کشمش وگردو وشکلات چیپسی را ریخته وهم بزنید درحد مخلوط شدن. قالب مافین را چرب کنید ویا کپسول مافین بندازید درقالب و2/3 قالب را از مایه پر کنید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کیکها پخته شوند(زمان تقریبی حدود30 تا 40 دقیقه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای خمیر پای آرد سفید ۲۴۰ گرم حدودا یک و دو سوم لیوان کره خنک ۱۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم حدودا ۳ ق غ نمک نوک قاشق شیر خنک (سرد) ۵ تا ۶ ق غ کره حتما برای پای باید خنک باشه و از یخچال بلافاصله در بیاد . حتی چند تکه کنین و می تونین مدتی بزارین فریزر . آرد الک شده به همراه شکر و نمک مخلوط . کره رو اضافه کردم و توسط نوک انگشتان مخلوط کردم حالت خرده هستش کم کم شیر رو اضافه کردم و با نوک انگشتان مخلوط کردم تا جایی شیر اصافه بشه که خمیر بشه . نکته بسیار مهم خمیر پای و تارت ها ورزدادن نمی خواد فقط در حد مخلوط شدن و توسط نوک انگشتان . خمیر حالت یکدست نیستش و کاملا طبیعی هست در پای . خمیر رو در کیسه فریزر قرار دادم و به مدت بک ساعت در یخچال استراحت داشته باشه . . برای مواد میانی زردآلو نیم کیلو (حدودا ۱۲ عدد) پودر شکر یا شکر ۸۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (بسته به شیرینی زردالو توجه بشه) آرد ذرت ۲ ق غ آب لیمو ترش ۱ ق غ پودر هل نصف ق چ بادام یا گردو خرد شده ۴۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ) (ترکیب زردالو و بادام بهتر است ) روی زردالو ها آب جوش ریختم و چند دقیقه گداشتم موند و بعد راحت پوستشون رو جدا کردم . هسته هاش رو هم در اوردم و بعد میکس کردم و پوره بشه . پوره زردآلو رو همراه با پودر شکر و آرد ذرت پودر هل و آب لیمو مخلوط کردم . . خمیر رو بعد از استراحت با وردنه باز کردم نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم بعد داخل قالب به قطر ۲۴ سانت قرار دادم و پهن کردم و با چنگال کف قالب کمی سوراخی ایجاد کردم . از مواد میانی ریختم و بعد روش بادام ریختم . (پوست بادام ها رو من گرفتم کمی در اب جوش قرار دادم و پوستش رو گرفتم و خرد کردم ) مجدد مقداری از خمیر رو قالب زدم و روی مواد چیدم . یک عدد زرده تخم مرغ و با ۱ ق م شیر مخلوط و برای رومال خمیر زدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار براے چهار یا پنج نفره مرغ چهار یا پنج تڪه بادمجون متوسط پنج عدد گوجه فرنگے دو عدد غوره نصف پیاله الانه ڪه فصلش نیست فریزیرے استفاده ڪردم پیاز یک عدد رب یک قاشق پوره گوجه فرنگے پنج عدد (گوجه فرنگے رو رنده ڪردم و از صافے رد ڪردم تا تخم گوجه فرنگے گرفته بشه ) روغن ونمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه زعفران دم ڪرده به میزان لازم یڪے دو عدد هویج ،سه حبه سیر،ےڪ عدد پیاز چهار قاچ،ےڪ تڪه ڪوچک زنجبیل تازه براے پخت مرغ مثل بقیه دستورات مرغ را با آب بزارید رو گاز تا ڪف مرغ بالا بیاد اما جوش نزنه فقط ڪفش بیاد بالا ڪافیه آبشو دور بریزید دوباره بشورید. تکه هاے مرغ را با یڪے دو عدد هویج ،یکی دوحبه سیر،ےڪ عدد پیاز چهار قاچ ، ویک تڪه ڪوچک زنجبیل تازه ،نمڪ وزردچوبه بزارید بپزه توجه ڪنید بپزه اما وااا نره ، تو ماهے تابه نچسب چند قاشق روغن بریزید تڪه هاے مرغ پخته شده رو باهاش سرخ ڪنید زعفران بزنید. مرغ ڪه سرخ شد از ماهے تابه خارج ڪرده. تو همون ماهے تابه پیاز را رنده ویا ریز خرد ڪنید وتفت بدید پیازها ڪه طلاے شدن رب اضافه وباهاش تفت بدید فلفل قرمز وسیاه بزنید پوره گوجه فرنگے هم اضافه،درشو بزارید تا گوجه فرنگے سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس آب مرغ را از صافے رد ڪرده همراه نمک بهش اضافه میڪنیم و میزاریم بجوش بیاد تو این فاصله سس بادمجون ها را ڪه نمک پاشیده بودیم‌ روش آب سرد میڪشیم روش و دوطرفشو سرخ میڪنیم سس ڪه جوش اومد تڪه هاے مرغ سرخ شده همراه چند قاچ گوجه فرنگے اضافه ومیزاریم حدود ده دقیقه باهم بپزن سپس بادمجون سرخ شده به همراه غوره اضافه،دوباره درشو میزاریم تا سس غلیظ و خورش جا بیفته 😍نوش جااان زنجبیل نداشتید نزنید 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی نارگیلی مواد لازم پودرنارگیل ریز یک لیوان شکر نصف لیوان آرد کیک پزی دوقاشق غذاخوری کاملاسر پر باشه کله کوهی کره 50گرم خنک توی یخچال باشه تخم مرغ یک عدد طرز تهیه پودرنارگیل وشکر وارد وکره را مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید ومخلوط کنید دراینجا مواد ما حالت خمیری وچسنده داره وکار بهاش کاملا راحته سینی فر را حتما کاغذ روغنی بیندازید گلوله ای اندازه گردو بزرگ بردلرید توی دست گرد کنید اگر شیرینی را کوچک بگیرید توی پخت پهن می شه وخشک می شه پس حتما به این نکته توجه کنید واگر دوست داشتید حفره ایجاد کنید وبا فاصله از هم توی سینی بچینید چون توی فر شیرینی بزرگتر می شه ودرفری که از قبل روی حرارت 180درجه گرم شده بذارید حدودربع ساعت حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه ودراخر گریل را روشن کنید تا روی شیرینی هم طلایی بشه بدون فر شیرینی را توی ظرف که کاغذ روغنی انداختید بذارید با فاصله ودر تابه یا قابلمه یه پایه فلزی بذارید وظرفتون را توی تابه بذارید وسرش را بذارید حتما شعله پخش کن بذارید با حرارت نسبتا ملایم وبعد ده دقیقه چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه شیرینی که سرد شد توی حفره ها را با مارمالاد یا بریلو یاشکلات پر کنید این شیرینی خیلی ترد وخوشمزه است وکاملا مناسبه واسه عید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این هم دونات فوری بدون خمیر مایه ، هم همزن نداره ، هم خمیر مایه نداره ، هم خمیرش ورز دادن نمی خواد ، هم استراحت طولانی نداره ، هم موادش راحته و دم دست ، هم بدون فره 😁 به این راحتی برای کسایی که تنبلونه می خوان و از اون طرف بافتش هم عالیه و خیلی خوب پف می کنه. من کوچیک تر درست کردم در واقع مینی دوناته 😃😄. بسته به اندازه که درست می کنید تعداد متغیره برای من حدودا ۸ تا شد . دو تاش کجا رفت پشت صحنه ای ها خوردن 😅🤭 داغ داغ بدون هیچ تزیینی 🙃. . تخم مرغ ۱ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۳۰ گرم (۳ ق غ) بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم . وانیل رو اضافه کردم . ماست و روغن مایع رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و کم کم اضافه کردم . آرد زیاد نریزید تا جایی که خمیر به دست نچسبه . ارد زیادی سفت می کنه و لطافتش میره . خمیر ورز دادن نمی خواد فقط در حد جمع شدن و یکدست شدن کافی هست . روی خمیررو پوشوندم و یک ربع تا نیم ساعت در محیط استراحت قرار دادم . بعد از استراحت خمیرروبا وردنه پهن کردم و با کاتر گرد کاتر زدم و وسطش رو حفره ایجاد کردم . اگر هم قالب نداریدمی تونید از ته یک لیوان برای قالب زدن استفاده کنید . داخل طفی کمی آرد پاشیدم و قرار دادم . داخل ظرفی روغن ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم. روغن که کاملا گرم شد داخل روغن انداختم و گذاشتم سرخ بشه و بعد از پخت و سرخ شدن گذاشتم روغن اضافی بره . بعد هر طور بخواید می تونید سرو کنیدساده ، شکلاتی ، می تونید کمی پودر قند روش بپاشید . من از گاناش شکلاتی استفاده کردم . ۵۰ گرم خامه صبحانه (یا قنادی) داخل ظرفی ریختم روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم وقتی گرم شد ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو داخلش ریختم و تا زمانی که یکدست بشه روی حرارت موند و بعد برداشتم وقتی از دما افتاد یک طرف دونات رو داخلش غلتوندم و در آوردم و یک کم پودر نارگیل رنگی روش ریختم 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋😍 مواد لازم : ران مرغ ۵ الی ۸ عدد نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم نصف استکان روغن زیتون ۲ حبه سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز طرز تهیه : در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋 پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون دستگاه اسنک ساز 👌👌 اینم یک اسنک ساده که اگر دستگاه ساندویچساز ندارید مثل این ویدیو میتونید در تابه تست کنید و اگر دستگاهو دارید خیلی راحت بذارید در ساندویچساز. مواد میانی کاملا سلیقه ایه،کلا خودتونو اذیت نکنید،از موادی که در یخچال دارید استفاده کنید.اینجا دو مدل پنیر(موزارلا و چدار) استفاده میکنه ولی شما از هر پنیر دلخواهی مثل پنیر پیتزا،ورقه ای تست هم میتونید استفاده کنید. 🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸 ‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست: خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل ۳ ق غ مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل ۱/۳لیوان کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید) شیر ۶ق غ موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر تخم مرغ ۱عدد پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید، پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود، 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 پیاز:۲ عدد بزرگ لپه:۱ پیمانه گوشت:۳۰۰ گرم«بهتره با استخوان و چربی باشه» رب گوجه فرنگ:3 ق غ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دارچین:به مقدارلازم گلاب :۳ تا۴ قطره سیبزمینی سرخ شده لیموعمانی:۲ عدد پرک شده«پوست و هسته ش جدا بشه» نکات مهم🔻 هل داخل قیمه خیلی خوشمزه ش میکنه من نمیریزم،اما اگر دوست دارید حتما عرق هل یا پودر هل بهش اضافه کنید،عالی میشه. من کلا داخل قیمه هیچ وقت زعفران نمیریزم چون قیمه م خوشرنگ میشه،واسه همین نیازی نیست که بریزم،شما اگر دوست دارید زعفران بریزید. فقط نمک و آخر کار باید اضافه کنید. حواستون باشه گلاب بیشتر از سه چهار قطره نریزید. من همیشه لیموعمانی رو پرک میکنم و میریزم شما اگر دوست دارید خود لیمو عمانی رو چندتا سوراخ کنید با چاقو بعد بزارید داخل خورشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج دو پیمانه لپه نصف پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده پیاز بزرگ یک عدد رب یک قاشق رب انار دوقاشق سماق نصف لیوان شکر در صورت تمایل دو قاشق روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه دلمه چرب وچیلی نباشه دلمه نیست😉 تفت که خورد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز رب میزنیم وباهاش تفت میدیم. لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه) برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت وا نره میرم دنبال درست کردن سس به چند شیوه هستش خانواده من با سماق دوست دارند سماق که دونه هاش درشته(سوپر مارکتا وعطاریا دارن) مقداری آب میریزیم تو ماهی تابه کوچک ومیزارم رو گاز سماق اضافه میکنیم ،یکی دو جوش بزنه کافیه از صافی رد میکنیم ترش وشیرین دوست دارید یکی قاشق شکر میریزیم ومیریزیم رو دلمه که نیم پز شده 😋دوباره در قابلمه رو بزارید تا دلمه بپزه و آبش کاملا کشیده شه بعضی از خانوما از رب وسرکه وبعضی از دوشاب برای سس استفاده میکنند همه رو امتحان کردم این بستگی به ذایقه شخصی طرف داره که چه جوری درست میکنن ودوست دارن همشون یکی از یکی خوشمزه تر نووووش جان من کمی گوجه فرنگی خشک شده هم بینشون ته ظرف سرو کمی سس میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید برای تهیه سس هم یکی دوقاشق روغن بریزید تو ماهی تابه تا گرم بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی بزنید وتفت دهید سپس یک لیوان آب بریزید نمک وفلفل و آویشن وپودر سیر ویک قاشق چای خوری شکر ویک قاشق غذاخوری سرکه بریزید توش وبزارید سس بجوشه وغلیظ شه عزیزان به سس دو قاشق سرکه ونصف قاشق شکر بزنید عالی میشه عزیزان خیلی وقتا گوشت نمیریزم عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش بامیه با قلقلی و چاشنی غوره😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده حدود ۲۰۰ گرم بامیه حدود ۲۰۰ گرم پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رب یک قاشق سر پر غوره نصف پیاله من از غوره فریزری استفاده کردم نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزارم لازم مواد لازم برای قلقلی🔻 گوشت چرخ کرده (۲۰۰ گرم) پیاز متوسط یک عدد رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید. نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم آرد نخودچی یک قاشق ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 ابتدا قلقلی‌ها رو آماده کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا موقع سرخ کردن ترک نخوره قلقلی که آماده شد حدود یکساعتی بزارید یخچال. بامیه رو شسته کلاهک بامیه رو جدا کنید ولی از ته نزنید .با مقداری روغن تفت بدید.حدود پنج دقیقه (از ماهی تابه خارج کرده) تو همون ماهی تابه قلقلی ها رو سرخ کرده بعد از سرخ کردن اونا رو خارج کرده پیاز رو سرخ کنید. ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید رب بزنید چند ثانیه تفت بدید.مواظب باشید رب نسوزه حدود یک کاسه آب بریزید آب که جوش اومد قلقلی ها و بامیه تفت داده شده بریزید .درشو بزارید با حرارت کم تا بپزه. ده دقیقه آخر غوره و نمک بزنید . آب خورش غلیظ و جا افتاده باشه.آبش کاملا جمع نشه. در کنارش سیب زمینی سرخ شده بزارید و با کته نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خیار سکنجبین و تخم شربتی خیار رو رنده درشت بزنید با تخم شربتی و شربت سکنجبین و یخ یک ایده خوشمزهه همچنین میتونید به صورت شربت هم استفاده کنید کیااین فالوده خوشمزه روامتحان کردن؟؟🤔😋 . مواد اولیه شربت سکنجبین : شکر 1 کیلوگرم آب 2 لیوان سرکه 100 گرم نعناع 150 گرم گلاب کمی طرز تهیه شربت سکنجبین : شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم.(هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ می‌شود.) این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددل‌درد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنک‌کننده و ضدتشنگی دارد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا