eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ماقوت مجلسی ماقوت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، مواد لازم ماقوت آب ۳ پیمانه نشاسته گل ۵ قاشق غذاخوری شکر ۱ پیمانه گلاب ½ پیمانه زعفران دم کرده به مقدار کافی طرز تهیه ماقوت برای تهیه ماقوت خوشمزه در ابتدای کار نشاسته ذرت را به همراه نصف پیمانه آب سرد درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی با همزن دستی مخلوط می کنیم تا نشاسته درون آب حل شود، سپس از صافی رد می کنیم. زمانی که نشاسته ذرت کاملا یکدست شد، مابقی آب سرد را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا نشاسته به مدت ۱ دقیقه بجوشد. پس از گذشت این زمان بلافاصله حرارت را ملایم می کنیم حالا شکر را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. در ادامه مایه ماقوت را به صورت مداوم و بدون وقفه هم می زنیم تا به غلظت فرنی نزدیک شود زمانی که مایه ماقوت غلیظ شد، گلاب را به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از گذشت ۱ تا ۲ دقیقه مایه ماقوت را درون ظرف های مورد نظرمان ریخته و اجازه می دهیم خنک شود حالا ظرف های سرومان را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ماقوت به خوبی خنک و سفت شود. پس از گذشت این زمان ظرف های سرومان را از یخچال خارج کرده و به همراه خلال پسته و گل محمدی تزیین می کنیم. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رنگینک خرما دسر بسیار خوشمزه 😊 مقدار مواد لازم رطب ویا خرما ۲۰۰ گرم رطب خوشمزه تره آرد دو لیوان فرقی نداره آرد نون سنگک باشه یا شیرینی پزی روغن دو سوم لیوان میتونید هم مایع استفاده کنید وهم مخلوط جامد ومایع من مخلوط هر دو استفاده کردم(میتونید نصف روغن مایع ونصف کره هم استفاده کنید ولی اصلش با کره نیست با روغنه) دارچین،پودر هل و زنجبیل از هر کدوم یک چهارم قاشق چایخوری(زنجبیل اختیاریه) گردو به میزان لازم آرد رو حدود نیم ساعت با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ بده بعد از تفت دادن الک کنید هسته‌های خرما ویا رطب در بیارید و بجاش مغز گردو بزارید.من بااستفاده از نی بیرون آوردم وبچینید تو ظرف کمی گود. روغن رو داغ کرده وارد تفت داده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید تا به رنگ دلخواه برسه زیادی تفت ندید که ارد بسوزه وطعم تلخی بگیره حلوا نباید زیاد سفت و ویا زیاد رقیق باشه ابتدا کمی کمتر روغن بریزید اگر دیدید سفته قاشق قاشق روغن بهش اضافه کنید .وقتی به رنگ دلخواه رسید ادویه ها رو اضافه وباهاش تفت بدید و تا داغه بریزید روی خرما تا به خرما بچسپه و خرما رو کمی نرم کنه و به سلیقه خود کنجد ویا پودر گردو روش بپاشید. بسیاری از عزیزان به آرد در هنگام تفت پودر قند ویا زعفران میزنن من شیرینیشو با خرما دوست دارم. میتونید قالبی هم دربیارید از قالب سیلیکونی کوچک استفاده کنید یکی دو قاشق از حلوا بریزید داخل قالب خرما رو وسطش بزارید ودوباره حلوا روش بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید بزارید کنار تا سرد بشه سپس به راحتی درمیاد. عزیزان اگر تفت دادن آرد براتون سخته از همون ابتدا آرد رو با روغن تفت بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد نخودچی ۵۰ گرم آرد قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یا پودر هل ۱/۳ ق چ روغن نیمه جامد (من از لادن آبی استفاده کردم) ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط، روغن نیمه جامد و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. زرده و هل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید. آرد نخودچی و نصف بیشتر آرد قنادی رو بریزید، بقیه آرد رو هم کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد آرد نریزید چون خمیر خشک میشه. یک مقدار از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید اگه صاف و بدون ترک بود یعنی خمیر آماده ست‌. گلوله های ۱۰ گرمی از خمیر بردارید و وسطش یه حفره ایجاد کنید. اگه موقع گلوله کردن احیانا خمیر ترک خورد دستتون رو چرب کنید. در سینی که نیاز به چرب کردن هم نداره با کمی فاصله بچینید. در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد به راحتی شیرینی رو از روی سینی بردارید. توی حفره ها رو با بریلو، مارمالاد، گاناش یا شکلات ذوب شده پر کنید‌ به دلخواه با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ويترينى پرتقال🍮 مواد لازم :👇 ٢ بسته ژله پرتقال ۲ بسته ژله الوورا یک لیوان بستنی وانیلی اب شده و به دلخواه میوه . طرز تهیه :👇 اول ژله پرتقال را با ۲ لیوان اب جوش حل کرده و بعد خنک شدن ۱ لیوان بستنی هم دما را بهش اضافه همزده تا باهم مخلوط شده، قالب را چرب کرده و نصف ژله را خالی کرده و میزاریم یخچال تا ببنده حالا ژله الوورا را درست کرده مثل ژله پرتقال به ۱/۳ ان بستنی زده و روی ژله پرتقال یه لایه نازک میریزیم و یخچال بعد نیم بند شدن میوه ها را چیده و روش الوورا بیرنگ میریزیم و یخچال دوباره یه لایه نازک سفید رنگ الوورا و یخچال و در اخر نصف ژله پرتقال که باقی مانده بود در قالب خالی کرده و ۵/۶ ساعت در یخچال تا کامل ببنده و بعد از قالب خارج کرده و نوش جان ❤️ 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک سری توی این آش گوشت می ریزن ولی اگر قلم داشته باشید بریزین که عالیه . یک سری توش شلغم هم می ریزن . بعضی ها توش سبزی نمی ریزن و بعصی ها سبزی خشک معطر مثل مرزه و ترخون و ... می ریزن . از این آش خوشمزه غافل نشین😌 . ماش رو جزو حبوباتی که این روزها در وعده های غذایی خانواده ها کم شده قرار بدین خیلی خوب و پر خاصیت و اتفاقا کم کالری هستش. مواد لازم🔻 (برای ۳ نفر) ماش یک پیمانه برنج نصف پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه سبزی آش خرد شده ۱۲۰ گرم ( حدودا ۲ لیوان ) ( شامل اسفناج ، تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . طرز تهیه🔻 ماش رو با مقداری آب گذاشتم بپزه . برنج رو هم از قبل خیس کردم برنج نیم دانه هم که باشه که عالی . داخل قابلمه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر خرد شده رو هم داخلش ریختم و بعد کمی زردچوبه ریختم و یک کم تفت خورد ، ماش وبعد از اون برنج رو اضافه کردم . آب داخلش ریختم با توجه به اینکه برنج نیاز به پخت داره و آب نیاز داره آب کم نریزین . بعد در قابلمه نیمه گذاشتم تا بپزه . بعد که پخت سبزی آش رو داخلش ریختم . از عصاره گوشت هم استفاده کردم دل به خواهی هست و بعد از اون نمکش رو بچشین اگر نیاز بود بریزین و گذاشتم تا سبزی هم بپزه و جا بیفته. بعد هم با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کمی کشک تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛