eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ طرز گرد کردن لبه های کیک👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨الهـی🦋 ✨تو این ✨شب زیبـا🦋 ✨هیـچ قـلبى 🦋 ✨گرفته نباشه ✨وهرچى خوبیه 🦋 ✨خداست براى همه ✨خـوبان رقم بخوره 🦋 ✨آرامـــــش مهمـــــون ✨همیشــــگى دلاتـــــون 🦋 ✨امشب بهترینها را براتون آرزو دارم🦋 🦋شبتون بخیر🦋 ◈ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام 🍁صبح زیبـاتـون بخیر 🌸وسرشار از اتفاقهای عالی 🍁امیدوارم 🌸زندگی به کامتون 🍁خوشبختی سرنوشتتون 🌸وآفتاب عشق مهمان 🍁همیشگی دلتون باشه 🌸صبح سه شنبه تون پراز بهترینها
سلام سلام عزیزان دلم چطورین بچه ها ...این کیک بافتش پنبه ای و عالیه به شدت خوشمزه و لطیف برای خامه کشی هم میشه استفاده کرد كيك شير داغ (تابع گرد بیست و سه سانت یا تابه بیست در سی ) مواد لازم .4 عدد تخم مرغ. شکر یک و نیم لیوان نوک ق چ وانیل دو لیوان آرد قنادی دو ق چ سر پر بكينگ پودر. یک و یک چهارم لیوان شير روغن مایع دو سوم لیوان در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر و وانیل را با سرعت بالای همزن حدود 5 دقیقه بزنید غليظ و كرم مانند شود .آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الك كنيد اگر مایه کیک هم زدنش براتون سخت شد از همزن با دور تند به مدت چند ثانیه کمک بگیرید . زیاد هم نباید بزنید در یک شیر جوش کوچک شیر و روغن مایع را گرم کرده ( فقط در حدی که شير گرم بشه كافيه )بعد شير و روغم را کم کم به مایه اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم هم زن مخلوط كنيد مایه را در قالب چرب شده و آرد پاشي شده بریزید روش پخت روی گاز...شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین دم کنی بزارین مدت یکساعت زمان بدین تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر..فر رووبا حرارت ۱۷۰ مدت یک ربع میزاریم گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت چهل و پنج دقیقه زمان پخت میخواد بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه و بعد از اینکه کیک در قالب کمی خنک شد کیک را روی توری سیمی برگردانیده تا کاملا خنک شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ماکارونی پنه: ۴۵۰ گرم سینه مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: ۴۰۰ گرم شیر: ۲.۵ پیمانه پنیرپارمزان: ۱۰۰ گرم خامه: ۲۰۰ میلی لیتر آرد: ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه: ۴ قاشق غذاخوری کره: ۵۰ گرم سیر: ۴ حبه عصاره مرغ: ۲ عدد نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، آویشن و آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه: سیر را رنده می کنیم. سینه مرغ را بصورت نگینی کوچک ریز می کنیم. سیر را با نصف کره و مقداری روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و تفت می دهیم، بعد از تغییر رنگ سینه مرغ، قارچ و کمی آبلیمو ریخته تا تمام مواد با هم بپزند. ماکارونی را داخل آب جوش می پزیم و بعد آبکش می کنیم. برای تهیه سس، آرد را با مقداری روغن و کره باقیمانده تفت داده، شیر را اضافه می کنیم و تند هم می زنیم، پس از جوش آمدن و غلیظ شدن، خامه، پنیرپارمزان، پودرسیر، عصاره مرغ و آویشن را ریخته و هم می زنیم، شعله را خاموش کرده نصف جعفری تازه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. به سینه مرغ و قارچ پخته شده، ماکارونی و سس را اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. موقع سرو می توانید غذای خود را با پنیرپارمزان، جعفری تازه، گوجه گیلاسی و فلفل دلمه ای تزئین کنید. نوش جان 😄😍 نکات: سینه مرغ را بصورت نواری نازک هم می توانید ریز کنید. ماکارونی را داخل آب جوش با مقداری نمک و روغن بپزید حتی بیشتر از زمانی که روی بسته نوشته شده، چون در این روش ماکارونی را دم نمی کنیم. آرد در حدی تفت بدید که بوی خامی آن گرفته بشه و تغییر رنگ نده. شیر کم کم به آرد اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی سیب زمینی حدودا برای ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ کره هم در صورت تمایل 1 ق غ پنیر پیتزا اختیاری مقداری سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین . پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم . از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه . من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر . بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆🍆 . من برای این مقدار ترشی از ۳ کیلو بادمجان ریزه و مقداری سیر و فلفل تند و سرکه کاراملی استفاده کردم حبه های سیر را به صورت حلقه ای برش زدم تا عطر بیشتری داشته باشه،فلفل را هم سوراخ میکنیم تا تندی آن بیرون بیاید و حالا قسمت مهم ماجرا... ادویه ترشی👇👇👇👇 نمک یک ق غذاخوری نعناع خشک یک ق غذاخوری پر فلفل سیاه یک ق مرباخوری گلپر یک ق مرباخوری سیاه دانه یک ق رباخوری زردچوبه یک ق مرباخوری همه ادویه ها را با هم مخلط میکنیم. بادمجانهای ریزه را شسته و از وسط نصف میکنیم طوریکه از سر بادمجان به هم وصل باشه. ظرف بزرگی را روی شعله گذاشته تا جوش بیاید بعد بادمجانها را داخل آن ریخته و در ظرف را میگذاریم تا زودتر جوش بیاید،بعد از جوش امدن در ظرف را برمیداریم و ۸ دقیقه بعد آبکش کرده و با آب سرد میشوییم و در همان آبکش یک بشقاب بزرگ روی بادمجانها گذاشته و ظرف سنگینی را روی بشقاب قرار میدهیم تا آب اضافی آنها خارج شود بعد از حدود ۸ ساعت بادمجان را از هم باز کرده و داخل آن یک ق چایخوری ادویه ترشی ریخته و یک حلقه سیر قرار میدهیم به همین صورت ادامه داده تا بادمجانها تمام شود،بعد همه آنها را به آرامی در دبه چیده و لابه لا فلفل تند میچینیم و روی آنها یک ق غذاخوری نمک ریخته و سرکه را تا لب ظرف میریزیم و نایلون گذاشته و در دبه را محکم میبندیم. و در یک جای تاریک و خنک قرار داده تا دوهفته بعد آمادس🥰 به همین راحتی و به همین خوشمزگی👌 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛