eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
روش من برای پخت ته چین برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته چین حتمااا از ماست خوش طعم وبدون آب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید این ته چین هم رو گاز پخته میشه هم تو فر وقتی میزارید تو فر حتما فویل بکشید روش همیشه این مقادیر یادتون باشه سه کفگیر برنج آبکش شده یک عدد زرده سه قاشق ماست چکیده آگه میخواید تو زرده کمی گلاب بزنید من شخصا استفاده نمیکنم تکه های مرغ رو نواری برش بزنید همراه یک عدد پیاز وزعفران دم کرده ونمک وفلفل مزه دار کنید وچند ساعتی بزارید. ماست وزعفران وکمی نمک مخلوط کنید زرده های تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه اونم اضافه وقشنگ هم بزنید تا یکدست بشه .برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید که برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید ونصف استکان روغن بریزید تا داغ شه سپس نصف از برنج مخلوط شده رو بهش اضافه کنید وبا پشت قاشق صاف کنید سپس تکه های مرغ وکمی خلال بادام زرشک وکمی کشمش ،کشمش اختیاریه دوست ندارید نریزید. روش میریزیم سعی کنید مواد کمی از کناره های قابلمه فاصله داشته باشه بعد مجددا برنج مخلوط رو بهش اضافه میکنیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدیم وروشو صاف میکنیم اگه کم روغن ریختید کمی روغن گرم کرده روش بریزید. آگه میخواید بزارید فر فویل بکشید با دمای صد وهشتاددرجه بستگی به دمای واندازه ته چینتو داره،که چقدر زمان میبره. هروقت دیدی لبه هاش داره طلایی میشه کافیه رو گاز هم دم کنی بزارید با شعله کم حدود یک ساعت عزیزان اگر میخواید ته چین ترد باشه یک عدد سفیده هم باهاش بزنید اگر میخواید نیم باشه سفیده نزنید من واسه این مقدار سه زرده کیک سفیده زدم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅براى جدا كردن استخوان ماهى اول ماهى رو دو ساعت در يخچال ميزاريم ، چون ماهى تازه رو نميشه به راحتى استخوانش رو ازش جدا كرد ✅يا اينكه ماهى رو اگه عجله اى بود 45 تا يك ساعت فريزر ميزاريم فقط نبايد يخ ببنده ✅بعد بيرون مياريم و پولكاشو ميگيريم و همينطور دم و بالاشو )و ميشوريم و تو اب چكان ميزاريم تا كاملا ابش بره ✅بعد با يه چاقو يا كارد تيز استخوان قسمت بالاى گردن ماهى رو ازش جدا ميكنيم و با دو انگشت اشاره و وسط كه به هم چسبانديم از زير استخوان فشار ميديم تا كمى استخوان رو بالا مياريم تا بتونيم به راحتى جدا كرد ✅همينطور ادامه تا پايين مياريم به ارامى ك گوشت به استخوان نچسبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: بادنجان کشیده و قلمی ۳،۴ عدد پیاز ۲ عدد نسبتا درشت مرغ ۵۰۰ گرم ادویه شامل(نمک و فلفل و زعفران و پاپریکا،پودر دارچین،زردچوبه) برنج دو پیمانه سیر ۴ حبه 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم مرغ ۱کیلو پیاز ۲ عدد سیر چند حبه نمک.فلفل.اویشن.زردچوبه سیب زمینی مرغ 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳😍😍 مواد لازم : آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر تخم مرغ ۲ عدد شکر ۴ ق غ کره ۱ ق غ نمک نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه) بیکینگ پودر ۱ ق غ پرتقال آب 🍔🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان آرد 1 پنس نمک 1 قاشق چای خوری جوش شیرین روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 2 لیوان شکر 2 لیوان آب یک برش کوچک لیمو طرز تهیه: برای شربت آب و شکر را بجوشانید بعد از اینکه جوشید حدود 15 دقیقه بجوشانید و چند دقیقه قبل از خاموش کردن آب لیمو را اضافه کنید. سپس شربت را کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر را داخل ظرفی ریخته هم بزنید و یک قاشق مرباخوری از مواد را داخل روغن فراوان با داغی متوسط بریزید و خوب سرخ کنید. وقتی لوکما ها حرارت اولیه را از دست داد داخل شربت سرد بریزید و بیرون آورید (خیلی در شربت نماند) ❣نکته: نکته مهم برای لوکما این است که شربت غلیظ باشد در غیر اینصورت لوکما ها نرم میشوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ابتدا پنیر رو با چنگال نرم و یکدست میکنیم. گوله داخلش نداشته باشه و تیکه ای نباشه. با پنیر محلی نمیشه اینکارو کرد. یا پنیر پاستوریزه استفاده کنید یا پنیر خامه ای که خودش ازون اول نرم هست. قالب حتما باید سیلیکونی باشه که راحتتر از قالب دربیاد. من داخل مولد فوندانت هم گذاشتم. چون مولدها طرح های زیباتری دارن. بعد با قاشق پنیرو داخل قالب میریزیم و فشار میدیم تا تمام حفره های قالب پر بشه. بعد با کمک چاقو سطحشو صاف میکنیم و اضافی هاشو پاک میکنیم. بعد یکی دوساعتی داخل فریزر میذاریم. اگه حس کردید خودشو نگرفته بذارید بیشتر بمونه داخل فریزر. حتی میتونید شب قبل از مهمونی درست کنید. بعد به راحتی از قالب جدا میشه. داخل ظرف سرو میذارید چند دقیقه توی محیط داخل ظرف سرو که بمونه دوباره به حالت نرمی پنیر درمیاد و قابل استفاده است. نکته آخر اینکه نیم ساعت قبل از افطار از قالب دربیارید . و همون لحظه میل کنید . برای هر وعده باید جداگانه درست کنید. .کره هم میتونید قالبی کنید . کره رو یک ساعت داخل محیط آشپزخونه قرار میدیم تا نرم بشه بعد باهمین روش قالب هارو پر میکنیم. چندبار قالبو روی سطح میکوبیم تا کامل قالب پر بشه و حفره نداشته باشه. فقط فرقش با پنیر اینه که داخل یخچال هم بذارید خودشو میگیره ولی اگه عجله دارید میتونید داخل فریزر بذارید. اصلا اصلا کره رو روی حرارت ذوبش نکنید چون کره تون دو رنگ میشه و دوغش ته نشین میشه و شکل قالبو به خودش نمیگیره. هم سفره های افطارتون رو زیبامیکنه. هم ایده جالبی برای بچه ها هست. مخصوصا با قالب های شکلات کودکانه درستش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(به روش سرخ کردن) مواد داخل: 500 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب 6 عدد پیاز 2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید رب گوجه بریزید) 125 گرم کره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چایخوری نمک 1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده برای خمیر: 3 لیوان بلغور ریز برای کوفته 1ونیم لیوان ایرمیک(آرد سمولینا) 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری رب فلفل 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک آب ولرم طرز تهیه: برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود. سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید ) بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید. سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن. به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید. بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید. نوش جان پ ن:1حتما از بلغور ترکی استفاده کنین 2بعداز. اینکه کوفته ها را درست کردین مدت یکساعت داخل فریزر بزارین وبعد سرخ کنین اینطوری کوفته ها داخل روغن وا نمیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا مواد لازم: 1 عدد یوفکا مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید فلفل سبز کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) زیتون گوجه فرنگی برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. ❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه طرز تهیه: ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه این غذای خوشمزه،درابتداکناره های خشک نانهای تست رابه خوبی بگیرید،طوری که فقط بافت نرم نان بمونه وهیچ کناره ای نداشته باشه چون این کناره ها اگر کمی هم بمونه بعدازسرخ شدن سفت میشه وزیردندون میاد_نانها نرم وتازه باشند_وباوردنه نانها راخوب فشرده ونازک کنید،سپس لبه های نان رابااب یاکمی شیرمرطوب کنید،ازموادمیانی _به دلخواهه_یک ق غ به همراه کمی پنیرپیتزابین ان بگذارید وبه ارامی رول کنید،لبه هارا کمی فشرده کنید تاهنگام سرخ شدن موادازداخل نانها به بیرون نریزند،نانها رادرابتدادرتخم مرغ خووووب زده شده وسپس دراردسوخاری_پانکو بهتره_بغلطانیدودرروغن داغ سرخ باحرارت ملایم کنید، موادمیانی: یک عددپیازویک حبه سیرتفت داده شده +گوشت مرغ_من ازقسمتهای استخوانی مرغ استفاده کردم اول اونها رابانمک وفلفل وزردچوبه وکمی اویشن پختم وجداکردم وسپس بابقیه موادکمی تفت دادم_فلفل دلمه ای،قارچ وکمی رب وادویه های دلخواه فقط این مواد ب چرب،ربی وداغ نباشند_باعث میشه نانها پاره شوند_ *بنا به تجربه خودم بهتره یک ظرف پهن بردارید طوری که بشه تعدادزیادی ازفیکن ها راداخلش قراربدیدولازم هم نیست روغن خیییلی شناورباشه ،به این صورت همه فیکنها زود سرخ میشن ولی اگرمثل من ظرفتون کوچیک باشه ودوتادوتاسرخ کنید،روغنتون اواسط کارکف میکنه واعصابتون خردمیشه،،به این روش تاقبل ازاینکه روغن بخوادکف کنه بیشترفیکنها سرخ شدند و بهتره که گرم سرو بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ما برای درست کردن کتلت از زرده ماهی استفاده میکنیم این ماهی به دلیل اینکه تیغای ریزی که داره مناسب سرخ کردن نیست البته خیلیا سرخ میکنن ولی باید خیلی با احتیاط خورده بشه من خودم هر وقت سرخ کنم باید کل تیغاشو جدا کنم وبدم بچه ها بخورن پس باهاش همون کتلت درست کنیم راحتره😊 ماهی رو تمیز کرده پوستش حتما جدا بشه چرخ میکنیم من از چرخ دستی استفاده کردم چرخ برقی هم عالیه ولی بعلت تیغ ماهی احتمال داره به مرور تیغ چرخ گوشت کند بشه ماهی چرخ کرده ۴۰۰تا ۵۰۰گرم سیب زمینی و پیاز نسبتا بزرگ هر کدوم یک عدد نسبت پیاز بیشتر باشه خوشمزه تره خیلیا سیب زمینی نمیریزن فقط پیاز میزنن آرد گندم یک قاشق سر پر سبزی خشک یک قاشق شامل نعنا وشوید ومرزه وترخون وریحان میتونید همزمان سیب زمینی وپیاز رو هم باهاش چرخ کنید ولی ماهی چرخ شده من فریزیری بود پیاز وسیب زمینی رو با رنده ریز رنده میکنیم اب اضافیشو میگیریم ماهی چرخ شده،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی زیره ویکی دوقاشق آرد وکمی سبزی خشک میزنیم همه رو با هم مخلوط میکنیم وبا دست خوب ورز میدهیم ومیزاریم یخچال تا یکی دوساعت خودشو بگیره وسپس روغن داغ کرده وکتلت ها رو سرخ میکنیم سعی کنید از سبزی خشک استفاده کنید تا فریزیری وتازه اونم به مقدار کم بریزید در حد یک قاشق سبزی اختیاریه نداشتید فقط شوید وکمی نعنا بزنید اونم خوشمزس به این نکته توجه کنید وقتی دارید کتلت رو سرخ میکنید روغن نباید سرد باشه طرف زیر کتلت نباید بزلزید کاملا سرخ شده بشه وسپس برگردونید مدام باید با کفگیر این طرف واون طرف بشه تا هردوشون به یک اندازه سرخ بشه این قلق سرخ کردن کتلت ماهیه آگه دیدید مایه شله بهش یک قاشق آرد دیگه بزنید(اردگندم) میتونید از یک عدد تخم مرغ هم استفاده کنید من نزدم فرقی نداره از چه زیره ای استفاده میکنید فقط خیلی کم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه کیک سه رنگ با طعم و بافتی خوشمزه هم میتونید توی قالب گرد بیست و پنج سانتی درست کنید هم بیست و سه سانتی آرد مخصوص کیک یک و نیم لیوان تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر یک ق م ( ق مرباخوری از چای خوری بزرگ تره) مخلوط گلاب و شیر( ولرم) روی هم سه چهارم لیوان( میتونید ب جای شیر اب ولرم بریزید) روغن مایع نصف لیوان زعفران دم کرده دو ق غ پودر کاکائو یک ق غ و مجدد آرد دو ق غ سر پر ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را طی دو سه مرحله اضافه کرده و پنج دقیقه هم بزنید و بعد مخلوط شیر و گلاب را ریخته و دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن را ریخته و هشت ثانیه هم بزنید و در اخر یک و نیم لیوان ارد رو که از قبل سه بار به همراه بکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط هم زن هم بزنید. بعد هم زن را خاموش کرده و همه مواد را ارام با لیسک به صورت دورانی پانزده ثانیه هم بزنید ک مطمئن شیم ارد ها کاملا مخلوط شدن. سه تا کاسه لازم داریم مواد کیک را به طور مساوی سه قسمت هر کدام در یک کاسه بریزید.‌ توی یک کاسه زعفران به همراه یک ق غ ارد ریخته و ارام هم بزنید توی کاسه بعدی پودر کاکائو ریخته و ارام و دورانی هم بزنید و درون کاسه اخر هم فقط یک ق غ ارد ریخته و هم بزنید . کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و ابتدا مایع سفید و بعد کاکائویی و در اخر مایع زعفرونی را ریخته . قالب را طبقه وسط فر ( از قبل گرم شده) دمای صد و هفتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه( تا زمانی ک روی کیک طلایی شه. به همین راحتی به همین خوشمزگی😋 توی قابلمه هم مثل کیک های دیگه میتونید درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛