eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام دوستان🌺 کاسه شکلاتی واسه مهمونی وچشن تولد شیک و مجلسی😍 کاسه شکلاتی از هر قالبی میتونید استفاده کنید رویی سیلیکونی ویا پلاستیکی قالب رو پر از اب کنید قاشق چایخوری ویا چوب بستنی بزارید وبزارید داخل فریزیر تا یخ بزنه شکلات تخته ای رو به روش بن ماری اب کرده کنار بزارید تا ولرم بشه یخ رو داخل شکلات گذاشتم چند ثانیه بمونه به ارومی بلند کرده چند لحظه صبر کنید تا خوب خودشو بگیره سپس،به ارومی از یخ جدا کنید. داخل کاسه های شکلاتی از دسر کاراملی بريزيد ویا دسر مورد علاقه خودتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حتما درستش کن که عالیه راحت سریع وخوشمزه س فقط کافیه کف ظرف دلخواه یک لایه نان تست بچینی روش کمی سس سفید بزنی وپنیر پیتزا بریزی و یک لایه مواد میانی روی مواد میانی هم کمی پنیر پیتزا ودوباره یک لایه نان تست در آخر هم سس سفید وپنیر می فرستین داخل فر تا پنیر آب بشه ومزه ها به خورد هم بره ونوش جاان....... خیلی نرم وخوشمزه میشه😋 سس سفید: ۱ق غ آرد را کمی تفت بدین بوی خامیش گرفته بشه ۲۰ گرم کره یا روغن مایع بهش اضافه کنید وسپس بک لیوان شیر مدام هم میزنی تا به غلظت برسه اگر گوله آردی داشت از صافی رد کن نمک فلفل وآویشن هم فراموش نشه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است از آرد قنادی یا آرد نون بربری هم میشه استفاده کرد ولی آرد سنگکی از همه بهتره حلوا سنتی زعفرانی آرد دو لیوان شکر یک لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب یک سوم لیوان لیوان زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر بخواد ابتدا آردو داخل تابه میزاریم و تفت میدیم اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدت کرد شعله گاز باید کم باشه مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره حدود ده دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی میرزیم و روی حرارت میزاریم وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم حالا وقت اضافه کردن شربت موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شیره رو آضافه میکنیم و وقتی همه شیره رو به آرد اضافه کردیم دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میده این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه.. نکته : اگر حلوا شل شد روی حرارت هم بزنبد تا آب اضافی گرفته بشه اگر حالت پودری داشت کمی آب بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این کوکو از پیتزا هم خوشمزه تره . سریع و خوشمزه واقعا عالی و سریع ببینم‌کیا شام درست میکنن کوکوی مرغ و قارچ سینه ی مرغ یک عدد قارچ خرد شده یک لیوان فلفل دلمه ای نگینی ریز شده چهار ق غ آرد گندم دو قاشق غذاخوری سرپر تخم مرغ دو عدد نمک دو ق چ فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به میزان لازم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پنیر پیتزا رنده شده .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید و با سبزیجات مخلوط کنید تخم مرغ را جدا هم بزنید بهش آرد و بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید حالا کف تابه رو چرب کنید فقط یک‌ق غ روغن بریزید بیشتر نباشه بزلرید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید بهتره تابه دوطرفه باشع مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید ببعد زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ تا ۴ نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• کیک اونم تو ۱۵ دقیقه، فقط ببین چقد جذاب میشه🤩🤩 ۱ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر نصف ق چ وانیل هم بزتید تا کرم رنگ و کشدار بشه نصف لیوان ماست چکیده بریزین و ترکیب کنید ۱ پیمانه آرد ۱ ق چ بکینگ پودر الک و مخلوط کنید تابه رو بزارید با روغن داغ بشه از مواد با قاشق بریزید هر ازگاهی از روغن داغ روشون بریزید یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه بزارید روی دستمال آشپزخانه تا روغن اضافه‌ش گرفته بشه روش رو هم با سس شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید دیدید چقد راحت درست شد، برای صبحانه و عصرانه بهترین گزینه ست😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : ۱) یک لیوان چایخوری شیر ۲) یک عدد تخم مرغ ۳) یک ق.چ نمک ۴) یک لیوان پنیرپیتزا ۵) یک عدد فلفل چیلی خرد شده ۶) یک عدد فلفل سبز خرد شده ۷) ۷ الی ۸ عدد سوسیس خرد شده ۸) ۱۰ گرم بکینگ پودر ۹) ۳ لیوان آرد ۱۰) جعفری خرد شده طرز تهیه : داخل ظرفی نمک و تخم مرغ رو بریزید مخلوط کنید پنیرپیتزا ، جعفری خرد شده ، شیر و فلفل خرد شده رو بریزید مخلوط کنید سپس بکینگ پودر رو بریزید آرد رو اضافه کنید ورز بدید خمیر رو مابین دو کاغذروغنی قرار بدید با وردنه طوری که خیلی نازک نشه باز کنید بعد از باز کردن کاغذروغنی رویی رو بردارید و خمیر رو برش بدید داخل ظرفی روغن بریزید اجازه بدید روغن داغ بشه تکه های خمیر رو داخل روغن بندازید دو طرفش رو هم سرخ کنید میتونید بعد از سرخ شدن داخل دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ای که خودم درست میکنم رو بهتون یاد بدم 😍خیلی آسونه فقط باید بهش زمان بدین🤩 ❇️مواد لازم : -سبزی (تره)۵۰۰ گرم -گوشت ۲۵۰ گرم -برنج یک لیوان -نخود پخته ۱ لیوان -عدس پخته ۱ لیوان -لوبیا پخته ۱ لیوان -پیاز ۴ عدد ( ۲ تا برای داخل آش ۲ تا برای سرخ کردن و تزیین) -روغن -نمک ۱ق‌چ -زرد چوبه ۱ق‌غ سرخالی (به میزان لازم هم برای آش هم برای سرخ کردن پیاز ها) -فلفل‌سیاه ۱ ق‌چ -فلفل هندی نصف ق‌چ -گرد لیمو نصف ق‌چ *ق‌چ=قاشق چایی خوری *ق‌غ=قاشق غذاخوری 🔴نکات مهم: ✅گوشت رو جدا با نمک و فلفل‌سیاه و زرد چوبه و گردلیمو و یک عدد پیاز میذاریم بپزه و‌بعد خوب ریشش میکنیم برای آش ✅دوستان من سبزیم چون یخ زده بود گذاشتم کمی یخش وا بشه تا به اندازه نیازم جدا کنم ✅این آش خیلی راحته و فقط کافیه بهش زمان بدید و همش برین همش بزنید تا برنجا کامل له بشن ✅و در آخر هم چاشنی کنید اگر نمک کم بود‌کم کم اضافه کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا💜 💜در این شب 💜دفتر دل دوستانم را 💜به تو میسپارم 💜با دستان مهربانت 💜قلمی بردار 💜خط بزن غمهایشان 💜و دلی رسم کن 💜برایشان به بزرگی دریا 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷امــروز به درگاه حــق 🍃💕دعا کردم براتـون 🍃🌷خــوب بـودن 🍃💕خـــوب دیـدن 🍃🌷خــوب مانـدن 🍃💕و شـاد زیستـن را 🍃🌷تقدیم به شما 🍃💕چهارشنبه تون پر از بهترینها 🌼🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: پودر ژله: ۱ بسته بستنی وانیلی: ۱/۲ لیوان آب جوش: ۱ لیوان سرخالی طرز تهیه: ابتدا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. ژله رو روی حرارت غیر مستقیم مثل سماور قرار می دیم به طوری که در آخر هیچ دانه ژلاتینی باقی نماند و ژله کاملا حل بشه. کمی صبر می کنیم تا ژله یه کم سرد بشه (نه خیلی همینکه از دمای جوش اولیه بیفته و فقط داغ باشه کافیه). بستنی رو اضافه می کنیم. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج می کنیم و داخل ژله می ریزیم. آروم بستنی رو با ژله مخلوط می کنیم. همینکه بستنی آب شد کفایت می کنه. زیاد هم نزنید که کف روش از بین بره و ژله دو رنگ نشه. روی سینی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ با ۳-۲ قطره روغن چرب می کنیم، ژله رو برای ۴۵ دقیقه داخل یخچال میزاریم. ژله رو از یخچال بیرون آورده با چاقو دور ژله رو می بریم که از قالب جدا بشه، روی ژله نوارهایی با ضخامت دلخواه برش می دیم و آروم رول می کنیم و برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا ژله کاملا ببنده. نوش جان 😄😍 نکات: این ژله بسیار راحت تهیه میشه و خیلی نسبت به ژله عادی زمان و زحمت کمتری داره. به جای بستنی وانیلی میشه از بستنی رنگی مثل توت فرنگی یا موز هم استفاده کنید. اندازه ظرف خیلی مهمه چون ضخامت ژله اگه خیلی نازک یا ضخیم بشه موقع رول کردن می شکنه. سینی باید خیلی کم چرب بشه اگر زیاد چرب بشه هنگام رول کردن بهم نمی چسبه. زیاد بستنی هم نزنید چون اگه زیاد هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمی گیره و اونی که ما می خوایم نمیشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مربای جالبی هستش و این طور می تونم بگم اون هایی که خرمالو دوست دارن مرباش رو هم می پسندن🙂 . برای من اصلا مزه گس پیدا نکرد به هیچ وجه حتما حرارت زیاد نباشه و خرمالو رسیده باشه . . خرمالو نیم کیلو شکر نیم کیلو آب لیمو ۱ ق خلال بادام در صورت تمایل و دلخواه هر میزان که خرمالو داریم همون میزان شکر لازم داریم . وزن و میزان خرمالویی که پوستشرو در اوردیم منظور هستش . اگر خرمالوتون خیلی شیرین هست شکر کمتر بریزین . از خرمالوهای رسیده استفاده بشه خرمالو نارس برای این کار مناسب نیستش و باید بزارین بمونه تا برسه . خرمالو ها رو از پوست جدا کردم . یه مقدار خرد کردم . داخل قابلمه خرمالو و شکر رو ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . به هیچ وجه شعله زیاد نباشه . آب هم نمی خواد خودش به قدر کافی روی حرارت اب می اندازه ریختن اب باعث میشه که حرارت رو زیاد کنید و یا اینکه خیلی مرباتون له بشه و یا زیاد بجوشه و شکرک بزنه . حدودا بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تایم برای پخت هست اواخر کار آب لیمو ریختم و ریختن خلال بادام هم کاملا دل به خواهی هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛