eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 4 لیوان شیر 1و1/4 لیوان شکر 200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی) 4ق غ سرپر پودر ژلاتين 2ق غ سرپر پودر کاکائو 1ق چ وانیل طرز تهیه: ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه. خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 کوکی لاهیجان بچه‌ها عاشقش میشن 🖤🤍👇🏻 . 🟤⚫️ مواد لازم :👇🏻 آرد : دو پیمانه بکینگ پودر : یک ق‌غ پودر کاکائو : یک ق‌غ کره : شصت گرم پودر قند : یک پیمانه سرخالی تخم مرغ : دو عدد وانیل : یک‌دوم ق‌چ پودر دارچین : یک ق‌چ گردو خرد شده : یک دوم پیمانه کشمش : یک دوم پیمانه . 🟤⚫️ طرز تهیه :👇🏻 آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک کنید و کنار بزارید ، کره هم دمای محیط رو با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و منسجم بشه ، یکدونه تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید با تخم مرغ دوم وانیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید ، هرچند مرتبه یکبار هم دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب بشن ، مخلوط آرد و بکینک پودر رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشن ، بیش از حد هم نزنید وگرنه بافت کوکی بعد از پخت سفت میشه ، گردو خرد شده و کشمش رو با یک ق‌غ آرد مخلوط کنید و به مایع کوکی اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شدن روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه ، داخل قالب مافین یا روی کاغذ روغنی کف سینی فر با اسکوپ بستنی یا قیف مواد رو اسکوپ بزنید و داخل فری که از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ، بعد از اینکه کوکی هارو از فر خارج کردید و کاملا سرد شد میتونید داخل ظرف دربدار به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علت نرم شدن🔻 ۱. پایین بودن دمای روغن و حرارت گاز ۲. زود خارج کردن از روغن و به اندازه ی کافی سرخ نشدن علت چسبیدن مواد به قالب و سخت جدا شدن🔻 ۱. ته نشین شدن آرد و نشاسته به دلیل هم نزدن مایه ی شیرینی(هر چند دقیقه باید مایع رو با قاشق بهم‌ بزنید که یکدست باقی بمونه) ۲. داغ نبودن قالب‌ ۳. سرد شدن روغن‌ ۴. پف کردن شیرینی و گیر کردن لبه های شیرینی به اطراف قالب راه حل🔻 به کمک چنگال یا چاقو در همان‌ روغن لبه های شیرینی را از قالب فاصله بدید تا جدا شود و مواظب باشید بر اثر فشار چنگال لبه های شیرینی نشکند. ⬅️بعد از سرخ کردن یکی دو تا از شیرینی ها روال کار دستتون میاد و استاد میشید. ⬅️شیرینی های من تقریبا در ۱۰ الی ۱۵ ثانیه سرخ و حاضر میشد(این بستگی به دمای روغن و حرارت داره برای همه یکسان نیست) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نان پنجره‌ای😋 مواد لازم🔻 آرد حدودا دو سوم لیوان(۷۵ گرم) آرد برنج ۳ ق غ تخم مرغ ۵ عدد نشاسته ی گل(یا گندم) نصف لیوان گلاب ۴ ق غ روغن سرخ کردنی پودر قند(یا پودر شکر) و پودر هل پودر پسته برای تزیین(دلخواه) ⬅️با این مقدار مواد حدود ۷۰ الی ۸۰ تا شیرینی خواهید داشت. ⬅️این شیرینی زعفران نداره اما بعضی ها میریزن‌. هل هم همونطور که تو کلیپ گفتم با پودر قند ترکیب و بعد از سرخ شدن رو شیرینی های داغ بپاچید. ⬅️قالب این شیرینی مخصوصه و لوازم قنادی ها دارن و بدون قالبش نمیشه این شیرینی رو درست کرد. ⬅️آرد برنج رو حذف یا جایگزین نکنید لطفا. ⬅️یه نکته ی خیلی خیلی مهم که یادم رفت تو کلیپ بگم اینه که اگه قالب سرد باشه و داخل روغن خوب گرم نشده باشه مایه ی شیرینی بهش نمیچسبه و اگه بیش از حد گرم شده باشه وقتی داخل مایه فرو ببرید همون جا مایه بسته میشه و از قالب میوفته اون یه تیکه مایه خراب میشه! که در این صورت اون مایه ی بسته شده رو با چنگال از روی سطح مواد بردارید.این شیرینی باید ترد باشه. 👇ادامه👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 برای درست کردنش دو تا تخم مرغ رو با دوسوم پیمانه شکر و کمی وانیل زدم تا حجیم و کشدار بشه بعد یک سوم پیمانه روغن اضافه کردم و مخلوط کردم بعد یک پیمانه ارد و که با یک ق مرباخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم اضافه کردم همینطور یک ق چ خوری پودر دارچین در آخر یک پیمانه هویج رنده شده ریختم و مخلوط کردم و نصف پیمانه گردو خر شده زدم بعد اینکه خوب مخلوط شد داخل تو فر با دمایه 180 درجه 45 دقیقه قالب که کفش کاغذ روغنی گذاشتم و چرب کردم گذاشتم حتما بعد چهل دقیقه چک کنید بافتش عالی و خوشمزه 😍 وقتی کیکتون خنک شد کرم پنیری رو درست کنید و روش تزیین کنید فقط کافیه مواردی که گفتنم رو مخلوط کنید و دو الی سه دقیقه با همزن بزنید همین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج و گردو😋 مواد لازم🔻 تخم مرغ دو عدد ارد یک پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن مایع یک سوم پیمانه هویج رنده شده ریز و خام یک پیمانه وانیل نوک ق چ پودر دارچین یک ق چ بکینگ پودر یک ق چ گردو خرد شده نصف پیمانه برای کرم پنیری که درست کردنش اختیاری صد گرم خامه صبحانه سه ق پر پنیر ماسکارپونه یا خامه ای چهار ق پودر قند و نوک ق چ وانیل ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد برنج سه قاشق شکر شش قاشق شیر سه و نیم پیمانه گلاب دو قاشق غذاخوری . مانند داخل فیلم آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود. مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد. دو دقیقه آخر در صورت دلخواه دو قاشق گلاب میزنید و برمیدارید.(که من نزدم) من برای تزئینش فرنی رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم و روی فرنی ریختم. نوش جان🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗 😋 ▫️ران مرغ 1 کیلو ▫️فلفل سبز ▫️گوجه گیلاسی 🔸موادلازم برای سس ▫️آب لیمو نصف عدد ▫️عسل 1 ق م ▫️رب گوجه 1 ق غ ▫️فلفل سیاه 1 ق م ▫️فلفل قرمز 1 ق م ▫️پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م ▫️روغن زیتون نصف پیمانه ▫️سیر له شده 3 حبه ▫️نمک به مقدارلازم 🔸همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨💕 من از دل دوستانم بےخبرم و نمےدانم نیازشان را اما مےدانم ڪه تو ازحال آنان آگاهے✨🌸 پس هرآنچه صلاحشان است را مقدر بفرما✨🌸🙏 آمیـــن یا رَبَّ 🙏 ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ 🌸 ┊ ┊ ✨ ┊ ✨ 🌸 ✨🌸به امید و آرزوی فردایی ✨🌸زیبا و دلنشین ✨🌸شب بخیر همراهان همیشگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم: آب گرم ۷۵۰ گرم آرد یک و نیم کیلو مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم شکر ۲ قاشق چای خوری نمک ۲ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری دستور تهیه: آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند. پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند. بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کدو سبز ۳ عدد سیب زمینی آب پز ۴ عدد ژامبون ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا یک بسته آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری روغن( بهتره روغن زیتون باشه) ، نمک و فلفل دستور تهیه: کدوها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن ها را تا جایی که می توانید خالی کنید. روی آنها کمی نمک و فلفل بپاشید و در یک سینی قرار دهید. سیب زمینی های آبپز شده و پنیر موزارلا را به شکل نگینی خرد کنید. ورقه های ژامبون را هم خرد نمایید. سیب زمینی،پنیر، ژامبون، روغن، آرد سوخاری، کمی پنیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط نمایید. کدوها را که حالا کمی نرم شده است با مواد پر کنید. آنها را در سینی فر مرتب بچینید و روی آن آنها کمی پنیر رنده شده و روغن بریزید. آنها را در فر به مدت ۳۰ دقیقه و در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپزید. دما و زمان پخت بستگی به نظر شما دارد بنابراین فرایند پخت را تا زمانی ادامه دهید که کدو از حالت خامی خارج شود. کدوی شکم پر شما آماده است، نوش جان نمایید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته پنیری در ظرف سفالی مواد لازم: اندازه استکان مورد استفاده: 150 میلی لیتر برای کوفته: 350-300 گرم گوشت گوساله چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یک مشت جعفری ریز خرد شده 1 قاشق مرباخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری زیره 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده برای سس: 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه ای) 1 عدد گوجه فرنگی بزرگ 1 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری رب فلفل 1 استکان و یا کمی کمتر آب 1 قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری آویشن برای روی آن: پنیر پیتزا رنده شده طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرف گودی بریزید خوب ورز بدید. نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. دستتان را کمی چرب کرده کوفته ها را بصورت باریک و دراز شکل بدید داخل ظرف مناسب فر و یا ظرف سفالی بذارید. برای سس فلفل ها را کمی داخل روغن مایع تفت بدید. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب ها را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی رنده شده، آب و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. روی حرارت کم 5-10 دقیقه تا وقتی گوجه فرنگی ها نرم شوند بپزید. سس را روی کوفته ها بریزید و داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت پایین/بالا حدود 20-25 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت به ضخامت کوفته ها بستگی دارد. قبل از اضافه کردن پنیر پیتزا، از یکی از کوفته ها پخت یا خام بودن آن را کنترل کنید). روی کوفته ها به مقدار فراوان پنیر رنده شده بپاشید دوباره تا وقتی روی آن سرخ شود داخل فر بذارید. سپس از فر خارج کرده بصورت گرم سرو کنید. برای سیب زمینی کرمدار 5-4 عدد سیب زمینی سایز متوسط را بصورت مکعب بزرگ به 6-5 قسمت ببرید. روی آن یک پاکت خامه، نمک، پودر سبزیجات ، فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده اضافه کرده هم بزنید و روی اجاق بذارید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و تا وقتی سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. در آخر 1 قاشق مرباخوری سر پر نشاسته را با 1/4 استکان آب مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید و حرارت اجاق را زیاد کنید وقتی جوشید و قوامش غلیظ شد از روی اجاق بردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته پنیری در ظرف سفالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• غذای بصرفه ای که تورو شیفته خودش میکنه🤤 داخل آب درحال جوش ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزید ۲ پیمانه ورمیشل اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدید بعد از آبکش کردن ورمیشل ها، نصف قاشق غذا خوری نمک ۲ عدد تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده رو با هم ترکیب کنید کف تابه کمی روغن بریزید ابتدا نصف ورمیشل ها بعد پنیر و جعفری و در نهایت مابقی ورمیشل ها رو بریزید. در تابه ببندید وقتی یه طرفش سرخ شد،برگردونید و سمت دیگه رو هم سرخ کنید مطمئنم طعم این کوکو ورمیشل مخصوص نظرتو جلب میکنه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی آبپز ۴ عدد خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر نمک وفلفل به میزان لازم سوسیس دوعدد پیازچه ۲قاشق غذاخوری آب ولرم یک لیوان آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته:پیمانه و لیوان استفاده شده در دستور یکی هست و برای لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار و یا پیمانه قنادی هر دو یکیه. خمیر🔻 یک و نصفی قاشق غذاخوری خمیر مایه را با 3 چهارم لیوان آب گرم و یک قاشق شکر بزارید عمل بیاد . بعد 4 پیمانه آرد را داخل کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید و یک قاشق پر شیرخشک را اضافه و مخلوط کنید . سپس نصف پیمانه روغن را اضافه و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و ۳/۴ لیوان اب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و بزارید یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از یک ساعت ، خمیر را چانه های کوچک بگیرید و گرد کنید و اجازه دهید 15 دقیقه داخل سینی که کاغذ انداختید تخمیر شود. با ته یک لیوان یا کاسه که کمی چرب کردید وسط خمیر را گود کنید کناره هاز خمیر خیلی کلفت نباشد و با چنگال وسط خمیر را چند سوراخ بزنید و یک قاشق کوچک سس در وسط خمیر بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا بریزید و فلفل دلمه ای کمی زیتون و سوسیس و یا کالباس رنده شده و دوباره پنیر پیتزا شما از هر موادی میتونید استفاده کنید. برای رومال🔻 یک زرده تخم مرغ وانیل نوک قاشق 1 قاشق غذاخوری شیر این مواد را مخلوط و کناره های نان را با این مواد رومال کنید و کمی کنجد بپاشید. فر را از 5 دقیقه قبل گرم کنید. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بزارید تا بپزد دمای هر فر فرق دارد پس مدت پخت تغییر میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس مایونز براتون آوردم که عاشقش میشید نه تخم مرغ داره نه مواد نگهدارنده و فقط در پنج دقیقه 🥰🥰 ☘️مواد لازم: شیر نصف لیوان(۱۰۰میلی) روغن مایع یک لیوان(۲۰۰میلی) سس خردل دو قاشق غذاخوری آبلیمو دو قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری یا کمتر شکر نصف قاشق چایخوری ☘️طرز تهیه: شیر و روغن رو داخل ظرفی ریخته و با گوشت کوب برقی میزنیم تا غلیظ بشه اگر گوشتکوب ندارید از مخلوط کن استفاده کنید سس خردل نمک شکر آبلیمو رو اضافه کرده و دوباره چند ثانیه میزنیم سس آماده شد عاشقش میشید تمام🤤🤤 ☘️نمک رو با احتیاط اضافه کنید که شور نشه ☘️یک هفته ده روز در یخچال قابل نگهداری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛