eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🦒 3 لیوان آرد سفید تخم مرغ 4 عدد 1.5 لیوان شیر 2/3 لیوان کره آب شده 1 و 1/4 لیوان شکر 2 ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 2 ق غ پودر کاکائو زعفران به مقدار لازم من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم، و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آرد سمولینا استفاده میکنم، چون طعمش و بافتی که به کیک میده رو خیلی دوست دارم. اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید و بزارید کنار تا کمی هوا بخوره بهش😉 تخم مرغ ها رو از یخچال دربیارید تا با محیط همدما بشن، بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید، سفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنید. زرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید، بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیر و اضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنید. بعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنید وکمی هم بزنید. حالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه. موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید، یک قسمت کمی بیشتر باشه. به دوقسمت دیگه که مساوی ان،به یکی پودر کاکائو و به دیگری زعفران و اضافه کنید کف ظرف مورد نظرتون کاغذ روغنی بندازید و مطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزید، چون کمی وقتگیره، ولی اگه با دقت بریزید مطمئنم از نتیجه کار کلیییی لذت میبرید، اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزید. حالا ظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فسنجان یک غذای اصیل ایرانیِ و روشهای مختلفی برای طبخ این غذای خوشمزه وجود داره، این روشو امتحان کنید و از طعمش نهایت لذت رو ببرید😍 🌺 به گردو بعد از تفت دادن حتما با آب یخ باید شوک‌داد تا روغن خوبی پس بده 🌺در قابلمه یا همون تابه باید باز باشه و آب سرد کم‌کم اضافه و بعد از نیم ساعت در ظرف بسته بشه 🌺 ترکیب ران و سینه مرغ برای این غذا عالی میشه. از گوشت قلقلی هم میشه استفاده کرد ترکیبش گوشت چرخ کرده ،پیاز ،نمک و کمی زرچوبه س 🌺زعفران رو همیشه اواخر پخت به غذا اضافه کنید 🌺 رب انار ملس بهترین گزینه اس و استفاده از شکر به ذائقه خودتون بستگی داره، ما طعم ملس رو دوست داریم 🌺 نکته مهم اینکه مغز گردوهای بیرون که سیاه هست و به عنوان فسنجانی فروخته میشه کیفیت پایینی داره و اصلا استفاده نکنید. 🌺در کل گردو باید داخل پوست قهوه ای باشه چون مغز گردو در مجاورت هوا خراب و خواص خودش رو از دست میده 🌺این خورش نیاز به پیاز داغ نداره ولی من استفاده میکنم خوشمزه میشه 🌺برای شیرینی بیشتر میتونین یک قاشق شکر بزنین اگه رب انارتون ترشه اگه هم خواستین ترش باشه که نزنین بسته به خودتون داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی ۱ بسته پنیر خامه ای ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فیلم مون سه قسمتی هست ورق بزنید ببینید. . آرد سفید قنادی دو پیمانه +یک چهارم پیمانه تخم مرغ 4عدد بکینگ پودر دو قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو یک چهارم پیمانه کره صد و پنجاه گرم ماست پر چرب یک پیمانه . شکر یک پیمانه اول از همه آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. فر رو روی 180بذارید تا گرم بشه. بعد کره و شکر رو پنج دقیقه با همزن برقی میزنیم تا رنگش کرمی بشه. وانیل رو میریزیم. دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر سری یک دقیقه میزنیم. ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم. حالا مواد کیک رو دو قسمت میکنیم. به یکیش یک چهارم پیمانه آردی که اضافه داشتیم میریزیم و خوب مواد رو مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. به یکی دیگه اش هم یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. مواد رو میریزیم داخل قیف های جداگانه. قالب رو با کره یا ارده چرب میکنیم. مواد رو از وسط ظرف به صورت دورانی میریزیم (مانند فیلم) طوری بریزید که رنگ ها با هم قاطی نشن. بعد بذارید داخل فر 180درجه به مدت چهل دقیقه. خیلی راحت از قالب برمیگرده. بعد 200گرم خامه ی صبحانه رو میذاریم روی حرارت تا گرم و روون بشه. وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد 150گرم شکلات تخته ای اضافه میکنیم و هم میزنیم. گاناشمون آمادس. میریزیم روی کیک. برای گاناش سفید هم همین کارو انجام دادم منتها با مقدار کمتر و با شکلات سفید یا شیری. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد بزرگ خیارشور نگینی خردشده:۱ لیوان نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:۱ لیوان هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان ژامبون مربعی خرد شده:۱ پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه) (میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید) ولی من برای سفارشاتم همیشه ژامبون گوشت میزنم شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان سس مایونز:۴ تا ۵ ق غ نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن چون موقع مخلوط کردن له میشن هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خورد کنید شوید و پیازچه تازه رو ریز خورد کنید بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه. اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید. . من برای تزئین از گوجه گیلاسی و لیمو ترش و کاهو فرانسوی استفاده کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین...این مدلی پاستا درست کن محشره هم خیلی خوشمزه است هم سریع درست میشه هم ظرف کثیف نمیشه 😂😂😂صد در صد سه سوته و تنبلونه تضمینی می تونید گوشت یا مرغ هم جای سیب زمینی بزنید مواد لازم پیاز یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده چهار ق غ پاستا دو لیوان سیب زمینی دو عدد متوسط رب یک ق غ پوره گوجه یک لیوان آب سرد سه لیوان نمک دو ق چ زردچوبه فلفل سیاه یه ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان لایه ای🔻 مواد لازم برای دو عدد نان 1 کیلوگرم آرد / 6 لیوان آرد 2 لیوان شیر 1 استکان ماست یا نصف لیوان (ماست سفت) 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری مواد میانی🔻 125 گرم کره نصف استکان روغن مایع طرز تهیه🔻 2 عدد تخم مرغ ،را برای رومال خمیر نگه دارید و بیکینگ پودر نمک ماست شیر ​​را در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را به آرامی مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید. تا جایی که خمیر نرم بدست اید ، اگر خمیر سفت شد میتوانید کمی شیر اضافه کنید اجازه دهید خمیر به مدت 10-15 دقیقه بماند ، سپس به ۸ چانه تقسیم کنید ، یک چانه را روی میز ارد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید خوب نازک کنید و بین آنها را مخلوط کره و روغن بمالید کره و روغن را بزارید روی حرارت در حد باز شدن کره و بعد که از حرارت افتاد روی خمیر بکشید و چهار لایه به همین ترتیب روی هم بزارید و کره بمالید بعد از یک طرف خمیر را رول کنید و کمی بکشید و به صورت گرد بپیچید مثل فیلم و چهار تا چانه ی دیگر را به همین ترتیب باز و لابه لای هر لایه کره بمالید و روی هر دو نان را به مدت یکساعت با پلاستیک بپوشانید و بعد هر چانه را روی کاغذ روغنی که سایز سینی فر بریدید بزارید و با وردنه به اندازه ی سینی فر باز کنید و ، یک تخم مرغ را روی نان بشکنید و روی نان بمالید و نان را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا زمانی که نان کاملا خوشرنگ شود بپزید.نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉کیک هندوانه🍉 . . این ایده بدرد مهمونی ها و دورهمیهای خاصتون اگر میخواید یکم هنرنمایی کنید اینجوری میوهارو دلبر سرو کنین که همه انگشت به دهن بمونن از سلیقتون😂👌🏻❤ . با هر میوه ای دوسدارید . فقط کافیه هندوانرو مثل فیلم برش بدید لایه اول قطر بیشتر و لایه دوم یکم کوچیکتر لایه سومم از لایه دوم یکم کوچیکتر با چاقو انجام بدید . ۳ تا سیخ چوبی ام بزارید داخلش تا فیکس بشه و لیز نخوره.. . نوش جون🍓🍉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک چند میوه هر میوه ای که تو یخچال دارید و نمیخورید و تمیز میشورید تو قابلمه میریزید(میوه هایی که استفاده کردم:گوجه سبز_آلبالو_کیوی_توت فرنگی_سیب) نصف فنجان آب میریزید و درشو میزارید تا قشنگ بپزه حدود ۲ ساعت و هسته های میوه جدا بشه بعد از صافی رد کنید و دوباره بریزید تو قابلمه چاشنی اضافه کنید من فقط نمک زدم اگه طعم ملس دوست دارید دو قاشق شکر اضافه کنید هم بزنید و بزارید تا آب لواشک کشیده بشه و زیرشو خاموش کنید داخل سینی نایلون انداخته بعدلواشک و داخلش بریزید و صاف کنید بعد از چند روز لواشک خشک میشه مال من دو روزداخل محیط خونه خشک شد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور مُرغ خوشمزه رو بزارم که خیلی خوشمزه و طرفداراش زیادن اصلا و ابدا آب نمیخوادمرغ بدون پوست باشه اول سه عددپیاز متوسط خورد کنید کمی روغن بریزید بعد مرغا رو روش بچینید بعد 4عدد آلو بخارا اضافه کنید .پودر لیمو پودرزنجبیل و پودر فلفل و زردچوبه کمی شکر بپاشین روش و دو قاشق غذا خوری روغن بریزید یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزارید شعله خعلی کم باشه بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده و 1 قاشق اب لیمو میریزید و برمیگردونید گوشتها رو. درشو میزارید اواخر پخت نمک اضافه بشه.زمان پخت ۲ تا 2و نیم ساعت موقعه پخت من از درب قابلمه روحی استفاده کردم ک بخارش اصلا خارج نشه و ته نگیره بسوزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک پیمانه و نصف آرد سه چهارم پیمانه روغن یک پیمانه و رب شکر چهار عدد تخم مرغ یک پیمانه شیر 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری نمک سه پیمانه پودر کاکائو سه پیمانه شکلات ‌ ‌ طرزتهیه پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه. از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم. مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کدو سبز سه عدد هویج یک عدد پیاز یک عدد گوشت مرغ نصف سینه مرغ تخم مرغ سه عدد جعفری خرد شده دو ق غ آرد یک ق غ پودر سیر و نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز و فلفل دلمه بگذارید بپزد سپس مرغ را خرد یا ریش ریش کنید. کدو و هویج و پیاز را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید و مرغها را به کدو سبزها اضافه کنید. جعفری را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید تخم مرغها را با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاید و با مواد کتلت خوب مخلوط کنید. از آخر آرد و ادویه ها را اضافه ی مواد کنید. از مواد داخل روغن داغ قاشق قاشق بریزید تا کتلت سرخ شود البته من در قالب فلزی دایره ای ریختم تا کتلتها یک اندازه باشند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كتلت خونگي پز 😍 ♦️ ♦️ من برای خوشمزه تر و خوشرنگ تر شدن کتلت هام کمی پودر گوجه به مایه کتلت اضافه میکنم.سیب زمینی رنده شده رو هم حسابی میچلونم که کاملا بدون آب باشه که بتونم یه کتلت برشته تحویل بگیرم در ضمن تخم مرغ هم نمیزنم من برای درست کردن کتلت ها دو تا سیب زمینی متوسط خام رو رنده ریز کردم و آبش رو کاملا گرفتم .( حتما آب سیب زمینی رو بگیرین که کتلت ها حالت خمیری پیدا نکنه و کاملا برشته بشه )و همراه یک عدد پیاز ریز رنده شده یه حبه سیر رنده شده و حدود سیصد گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گاو و گوسفندی به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سماق یا پودر غوره و همچنین پودر گوجه برای خوشرنگ تر شدنش و یک ق غ سر پر آرد سوخاری کاملا مخلوط کردم و ورز دادم و حدود نیم ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو بگیره بعد با دست نازک شکل دادم و در روغن سرخ کردم. تخم مرغ هم نزدم. روغنش هم موقع سرخ کردن کم نباشه که کتلت ها برشته و خوشرنگ بشه بعد از اینکه هر دو طرفش سرخ شد روی دستمال بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان🌺 اب انار درمان کم خونی آب انار مقوی برای کبد است. ا موجب تسکین سرفه می شود و همچنین صدا را باز می کند. مصرف آب انار موجب نابود سازی افسردگی می شود و اندوه و غم را دور می سازد. برای درمان زخم های دهان روزی چند بار آب انار ترش را دهان نگه دارید و مزه مزه نمایید. آب میوه انار موجب تسکین خارش بدن می شود. فریز کردن آب انار سبب جلوگیری از خراب شدن آب انار می شود. میتوانید از قالب یخ، لیوان یخ یا هر قالب دیگری که دوست دارید برای فریز کردن آب انار استفاده کنید. آب انار را در درون بطری بریزند و نگهداری کنید دقت کنید که نباید بطری را پر پر کنید و حتما سر آن خالی باشد چون درون فریزر حجم آن افزایش پیدا می کند. به همین سادگی می تونید اب انار را برای ماه ها حتی نگهداری کنید.اگر دستگاه ندارید برای اینکه آب انار اماده کنند اول همه ی انارهای خود را دون دون کرده داخل ابگش بریزید وبا گوشت کوب ابشو بگیرید و بعد از آن ، آب انار را از صافی رد می کنند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍆کباب بادمجان به شکل گل🍆 یه غذای شیک و مجلسی اوردم براتون 😍 (برای 3 نفر) 3 بادمجان متوسط ​​ 200 گرم گوشت چرخ کرده 1 پیاز 1 حبه سیر 1 استکان آرد سوخاری نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای چرب کردن بادمجانها روغن مایع و پودر سیر و نمک برای چاشنی گوجه فرنگی ، فلفل ، سیب زمینی ، پیاز هر آنچه که می خواهید.وکمی رب گوجه فرنگی طرز تهیه بادمجانها را به صورت نواری برش بزنید ولی سر بادمجان را قطع نکنید و برشها را تا آخر ادامه ندید طوری که به سر بادمجان وصل باشند بعد لابلای آنها را با روغن چرب کرده و در فر بزارید تا کمی پخته و نرم شوند از طرف دیگه گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و پودر سوخاری و سیر رنده شده را با هم ترکیب کنید و آنها را به شکل کوفته قلقلی دربیارید و مطابق ویدئو پیش برید و گوفته را بین بادمجانها گذاشته شکل بدید و کنار آنها رب را با کمی آب ترکیب کرده و با روغن و گوجه بزارید و در فر بپزید . یه غذای شیک و مجلسی💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛