eitaa logo
آشپزی خاص
95.4هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ طرز گرد کردن لبه های کیک👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه حلیم (سریع و راحت)👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این ترشی خیلی سریع و فوری ِآماده میشه خیلی هم خوشمزه است با این میزان حدود سه شیشه متوسط ترشی داریم مواد لازم بادمجان چهار عدد هویج چهار عدد فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام یک عدد سیر پانزده حبه سرکه سفید دو تا چهار لیوان آب دو لیوان نمک دو ق غ سیاه دانه یک ق غ تخم گشنیز یک ق غ گلپر دو ق چ فلفل یک ق غ زردچوبه دو ق چ سبزیجات معطر ترخون و مرزه و جعفری دو لیوان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان به امید فردایی بهتر ___ رب انار خونگی سعی کنید از انار قرمز و پر آب وبا هسته ضعیف استفاده کنید انار جنگلی که ریزن واسه رب انار عالین دوست دارید ترش باشه از انار ترش مزه استفاده کنید ملس باشه اواخر پخت چند قاشق شکر بزنید. نمک اختیاریه من کمی زدم شما دوست ندارید نزنید رب انار خیلی زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره که تلخ بشه رب انار باید غلیظ وکشدار باشه رب انار های که در شمال میبینید تو دبه های بزرگ میزارن برای اینکه بصرفه رب آلوچه رو مخلوط میکنن انار رو دون کرده تو کیسه نخی ریخته انارتون آب دار باشه 8 کلیو انار یک کیلو رب انار میده روش های زیادی برای گرفتن آب انار وجود داره روش سنتی انار رو دون کرده غلاف اونو جدا کرده تو کیسه نخی میریزیم وبا چکمه له کرده و آبشو میگیریم . روش دیگه اینکه رو گاز میزاریم دولیوان آب روش میریزیم تا گرم بشه ودونه ها آب بندازه سپس از صافی رد کرده سپس از کیسه نخی روش دیگه بوسیله مخلوط کن ویا چرخ گوشت آبشو میگیریم آب انار که گرفته شد میزاریم رو گاز با شعله بالا که بجوش بیاد سپس شعله رو کم کرده هر چند دقیقه یکبار هم زده تا ته نگیره کناره های قابلمه با ویسک ویا پارچه تمیز مدام تمیز کرده رب انار ته بگیره رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه شعله رو خیلی کم کرده تا رنگش قهوه ای تیره بشه غلظت رب باید به اندازه شهد بامیه وزولبیا باشه رب بعد از اینکه سرد بشه غلیظ تر میشه رب به خوبی غلیظ نشه تو یخچال هم که باشه کپک میزنه توجه کنید به فیلم رب بعد از سرد شدن حالت کشدار داره. تو ظرف در بسته نگه داری کنید و داخل یخچال این رب دوسال در یخچال ماندگاری داره رب بعد از اینکه خاموش کردید دم کنی بزارید وبزارید همون قابلمه سرد بشه این کار باعث میشه رنگ رب تیره بشه. اگر بعد از آب گیری انار از کیسه نخی رد نکنید رب انار شیبه رب گوجه فرنگیه یکدست وکشدار نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام‌سلام‌ دوست جونیا چطورین عزیزان دلم...چه خبرا اینم یک کیک محشر و اسفنجی و عالی و راحت و بدون تخم مرغ این کیک رژیمی و روغن کم میخواد همزن نمیخواد و کلا سه سوته آماده است قبلا هم دستور گذاشتم ولی چون دوباره خیلی درخواست داشتین میزارم حتما درست کنید چون خیلی خیلی راحت و سریع و خوشمزه است بچه ها این کیک شیر داره به هیچ عنوان جایگزین نکنید چون ترکیب سرکه و شیر خاصیتی ایجاد میکنه که باعث پف و لطافت کیک میشه می تونید تو تابه رژیمی درست کنید تو تابع معمولی هم میشه تو قابلمه یا قالب گرد پونزده تا بیست سانت درست کنید قالب بزرگ نباشه چون مواد کیک کمه نازک میشع کیک بدون تخم مرغ .. .مواد لازم ...شیر یک لیوان .شکر دو سوم لیوان .پودر کاکائو سه ق غ‌ .آرد یک و نیم لیوان.. .بکینگ پودر دو و نیم ق چ. روغن مایع شش ق غ. سرکه سیب یا سرکه سفید یا سرکه انگور یک ق غ. وانیل نوک ق چ. مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک..شکلات صبحانه یک ق غ سرپر. یک ق غ آب ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنی... ▫️ ک . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سینه مرغ 1 عدد پیاز قرمز 1 عدد متوسط پیازچه 2 عدد با ساقه سبز فلفل دلمه قرمز و سبز 1/4 فلفل متوسط نمک،فلفل،اورگانو،پاپریکا،پودرسیر گوجه 2 عدد متوسط سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری سس خردل1 قاشق غذاخوری زیتون خرد شده 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا مقدار لازم مواد سس: سس مایونز 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری سبزی معطر دلخواه سس خردل 1 قاشق مرباخوری ریحان تازه نان تافتون یا لواش طرز تهیه: ابتدا تابه مناسبی بردارید و به ترتیب پیاز خلالی،پیازچه خرد شده ،فلفل دلمه های رنگی نگینی شده،اورگانو،پاپریکا،پودرسیر را تفت دهید،بعد از اینکه مقداری سبک شد گوجه فیله شده(بدون پوست) نگینی شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید سپس سس کچاپ و سس خردل را اضافه کرده و همه مواد را باهم ترکیب و روی شعله ملایم 30 دقیقه تا کاملا پخته شود، سینه مرغ را با نمک و فلفل و یه حبه سیر با مقدار کمی آب روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود سپس ریش ریش کرده و به مواد سس اضافه کنید همه مواد را کاملا باهم مخلوط کنید سپس زیتون خرد شده و پنیر پیتزا اضافه کنید و احازه دهید تا پنیرها کاملا آب شود،سپس یک عدد نان لواش یا تافتون برداشته و مقداری از مایه مرغ را وسط نان گذاشته مقداری از سس که ترکیب(ماست،مایونز،خردل،سبزی معطر خشک من از ریحان و جعفری و نعنا خشک استفاده کردم)را روی مرغ بریزید و مقداری هم ریحان تازه و ساندویچ را طبق فیلم رول کنید(ویدیو در استوری و هایلایت ویدیوهای پیج)و در تابه نچسب بدون روغن گریل کنید و نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛