سلام دوستان
به امید فردایی بهتر
___
رب انار خونگی
سعی کنید از انار قرمز و پر آب وبا هسته ضعیف استفاده کنید انار جنگلی که ریزن واسه رب انار عالین
دوست دارید ترش باشه از انار ترش مزه استفاده کنید ملس باشه اواخر پخت چند قاشق شکر بزنید. نمک اختیاریه من کمی زدم شما دوست ندارید نزنید
رب انار خیلی زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره که تلخ بشه
رب انار باید غلیظ وکشدار باشه رب انار های که در شمال میبینید تو دبه های بزرگ میزارن برای اینکه بصرفه رب آلوچه رو مخلوط میکنن
انار رو دون کرده تو کیسه نخی ریخته
انارتون آب دار باشه 8 کلیو انار یک کیلو رب انار میده
روش های زیادی برای گرفتن آب انار وجود داره روش سنتی انار رو دون کرده غلاف اونو جدا کرده تو کیسه نخی میریزیم وبا چکمه له کرده و آبشو میگیریم .
روش دیگه اینکه رو گاز میزاریم دولیوان آب روش میریزیم تا گرم بشه ودونه ها آب بندازه سپس از صافی رد کرده سپس از کیسه نخی
روش دیگه بوسیله مخلوط کن ویا چرخ گوشت آبشو میگیریم
آب انار که گرفته شد میزاریم رو گاز با شعله بالا که بجوش بیاد سپس شعله رو کم کرده هر چند دقیقه یکبار هم زده تا ته نگیره کناره های قابلمه با ویسک ویا پارچه تمیز مدام تمیز کرده رب انار ته بگیره رب تلخ میشه رب که داره غلیظ میشه شعله رو خیلی کم کرده تا رنگش قهوه ای تیره بشه غلظت رب باید به اندازه شهد بامیه وزولبیا باشه رب بعد از اینکه سرد بشه غلیظ تر میشه رب به خوبی غلیظ نشه تو یخچال هم که باشه کپک میزنه توجه کنید به فیلم رب بعد از سرد شدن حالت کشدار داره. تو ظرف در بسته نگه داری کنید و داخل یخچال این رب دوسال در یخچال ماندگاری داره رب بعد از اینکه خاموش کردید دم کنی بزارید وبزارید همون قابلمه سرد بشه این کار باعث میشه رنگ رب تیره بشه.
اگر بعد از آب گیری انار از کیسه نخی رد نکنید رب انار شیبه رب گوجه فرنگیه یکدست وکشدار نیست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلامسلام دوست جونیا چطورین عزیزان دلم...چه خبرا
اینم یک کیک محشر و اسفنجی و عالی و راحت و بدون تخم مرغ
این کیک رژیمی و روغن کم میخواد
همزن نمیخواد و کلا سه سوته آماده است قبلا هم دستور گذاشتم ولی چون دوباره خیلی درخواست داشتین میزارم حتما درست کنید چون خیلی خیلی راحت و سریع و خوشمزه است
بچه ها این کیک شیر داره به هیچ عنوان جایگزین نکنید چون ترکیب سرکه و شیر خاصیتی ایجاد میکنه که باعث پف و لطافت کیک میشه
می تونید تو تابه رژیمی درست کنید تو تابع معمولی هم میشه تو قابلمه یا قالب گرد پونزده تا بیست سانت درست کنید قالب بزرگ نباشه چون مواد کیک کمه نازک میشع
کیک بدون تخم مرغ ..
.مواد لازم ...شیر یک لیوان
.شکر دو سوم لیوان
.پودر کاکائو سه ق غ
.آرد یک و نیم لیوان..
.بکینگ پودر دو و نیم ق چ.
روغن مایع شش ق غ.
سرکه سیب یا سرکه سفید یا سرکه انگور یک ق غ.
وانیل نوک ق چ.
مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک..شکلات صبحانه یک ق غ سرپر. یک ق غ آب
ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنی...
▫️
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویج_مرغ_مخلوط
مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
پیاز قرمز 1 عدد متوسط
پیازچه 2 عدد با ساقه سبز
فلفل دلمه قرمز و سبز 1/4 فلفل متوسط
نمک،فلفل،اورگانو،پاپریکا،پودرسیر
گوجه 2 عدد متوسط
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا مقدار لازم
مواد سس:
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری
سبزی معطر دلخواه
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
ریحان تازه
نان تافتون یا لواش
طرز تهیه:
ابتدا تابه مناسبی بردارید و به ترتیب پیاز خلالی،پیازچه خرد شده ،فلفل دلمه های رنگی نگینی شده،اورگانو،پاپریکا،پودرسیر را تفت دهید،بعد از اینکه مقداری سبک شد گوجه فیله شده(بدون پوست) نگینی شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید سپس سس کچاپ و سس خردل را اضافه کرده و همه مواد را باهم ترکیب و روی شعله ملایم 30 دقیقه تا کاملا پخته شود،
سینه مرغ را با نمک و فلفل و یه حبه سیر با مقدار کمی آب روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود سپس ریش ریش کرده و به مواد سس اضافه کنید همه مواد را کاملا باهم مخلوط کنید سپس زیتون خرد شده و پنیر پیتزا اضافه کنید و احازه دهید تا پنیرها کاملا آب شود،سپس یک عدد نان لواش یا تافتون برداشته و مقداری از مایه مرغ را وسط نان گذاشته مقداری از سس که ترکیب(ماست،مایونز،خردل،سبزی معطر خشک من از ریحان و جعفری و نعنا خشک استفاده کردم)را روی مرغ بریزید و مقداری هم ریحان تازه و ساندویچ را طبق فیلم رول کنید(ویدیو در استوری و هایلایت ویدیوهای پیج)و در تابه نچسب بدون روغن گریل کنید و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته 🧇 😋
🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامي #كته حرفه اي با سس گوجه
با آشپزی #مستر_تابه
مواد لازم ٥ نفر
گوشت ٤٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سيب زميني ١ عدد
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ ١ عدد
آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ
مواد سس 👇
گوجه ٨ عدد
سير ٢ عدد
كره ٢٠ گرم
نمك و فلفل سياه
مواد برنج 👇
برنج ٤ پيمانه
نمك ١ قاشق چ خ
روغن ٥ قاشق غ خ .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#فوتوچینی با میگو و #سس_آلفردو👩🏻🍳😍😍
کره: ۲۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
میگو: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
خامه: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: نصف فنجان
آب نصف لیمو تازه
فلفل سیاه + نمک + پودر گشنیز
پنیر پارمسان و جعفری برای دیزاین بشقاب.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
300 گرم (2 عدد سایز متوسط) سیب زمینی آب پز شده رو با استفاده از صافی پوره کنید
5 قاشق غذاخوری (60 گرم) شکر
2 عدد تخم مرغ
کمی نمک
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 لیوان شیر ولرم
مخلوط کنید
5 پیمانه آرد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید
60 گرم کره
ورز بدید و روشو بپوشونید، 40 دقیقه استراحت بدید
با دست چرب پف خمیر رو بگیرید
مقداری از خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی کردید، با وردنه باز کنید
هر شکلی که دوست داشتید کاتر بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید
( تند تند داخل روغن این رو اون رو کنید )
درآخر داخل شکر بغلتونید
😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان سیب زمینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول اینکه من چندساله بااین روش لیمو درست میکنم و اصلا تلخی نداره😊
دوم اینکه اگر افتاب تیز نبود برای خشک کردنش از بخاری رو شعله خیلی کم هم میشه استفاده کرد.یا تستر با درجه حرارت پایین با تایم خیلی بالا❌
ونکته بعدی اینکه مامانم دوسال مداوم با جوشوندن داخل اب و سرکه درست کرد ...سال اول تلخ نشد اما سال بعد تلخ شد پس این روش سرکه هم غلطه ....
این روش من تست شده و بی ضرره که کارتونو کللللللی هم راحت میکنه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛