eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#مرغ_گریل_شده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم کره (نرم شده) 115 گرم وانیل 1/4 قاشق چای خوری شکر 170 گرم شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری چیپس شکلاتی 3/4 فنجان گردو (خرد شده) 3/4 فنجان بیسکوییت به مقدار لازم ✍طرز تهیه: داخل یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، کره و عصاره وانیل را مخلوط کنید و به تدریج شکر را اضافه کنید و هم بزنید و با چیپس شکلاتی مخلوط کنید و روی آن را ببندید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. مخلوط پنیر خامه ای را روی یک تکه پلاستیک بزرگ قرار دهید و به شکل یک توپ در بیاورید و حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. توپ پنیری را روی خرده های گردو بغلتانید و با بیسکوییت سرو کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کوفته_شکلاتی_با_پنیر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹 طرز تهیه: 🔸سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم.به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه.میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم.. نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه. نوش جان 😊 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رول_ژامبون_و_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: پودر کاکائو 1لیوان  شکر 1لیوان  شیر1لیتر  کره 50گرم ✍طرز تهیه: ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند(اگر یکدست نشوند بعدا گلوله میشوند).  شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.  هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد. شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).  بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم. مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تاشکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# شکلات_صبحانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوهان_کنجدی ابتدا یک پیمانه شکر را دخل قابلمه ریختم و زیر شعله رو خیلی کم کردم تا شکر ذوب بشه بعدش ۳۰ گرم کره و یک پاکت وانیل و نوک ق.چ جوهر لیمو ریختم قاطی کردم و یک و یک سوم لیوان کنجد رو ریختم توش به اندازه ۲ دیقه قاطی کردم و بعد در کاغد روغنی چرب شده با قاشق کم کم ریختم دوستان عزیز این مواد زود سفت میشه پس بهتره تندتند کار کنین خیلی خوشمزه میشه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: نان (تورتیلا،لواش یا تافتون) به میزان لازم فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری نمک ۱/۸ قاشق چای خوری آبلیمو ۴٫۵ قاشق چای خوری مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده) مرغ ۲ و ۱/۴ لیوان زیره ۱/۴ قاشق چای خوری پونه (خشک شده) ۱ قاشق چای خوری سیر (رنده شده) سیر ۱ قاشق چای خوری کنسرو لوبیا (بدون آب) ۱ عدد(یا ۱ونیم لیوان لوبیا پخته شده) روغن به میزان لازم فلفل دلمه ای (متوسط – خرد شده) ۱ عدد فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط – خرد شده) ۲ عدد پنیر پیتزا (رنده شده) به میزان لازم پیازچه (خرد شده) ۱/۴ لیوان گشنیز (خرد شده) ۱/۲ لیوان خامه ترش (یا پنیر پیتزا) ۲۰۰ گرم ✍طرزتهیه: ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.داخل تابه مقداری رووغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید.فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهیدسیر رنده شده،لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنیدنان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنیدته و کناره های ظرف مقداری نان سرخ شده چیده و روی آن را از مواد پر کنید.روی مواد را با خامه ترش و پنیر پیتزا(یا فقط پنیر پیتزا)پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید .(میتوانید لایه لایه این کار را انجام دهید یا فقط در یک لایه) سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. نکات: میتوانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید. در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنیدمواد غذا را میتوانید با هر نوع ماده دلخواه(مثل زیتون،ژامبون،گوشت و …)جا به جا کنید. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سوفله_مرغ_لوبیا #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه روغن سه چهارم پیمانه اب جوش سه چهارم پیمانه پودر کاکایو یک چهارم پیمانه آرد ۲ پیمانه شکلات فرمند ۳ قاشق غ وانیل کمی بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری آرد و پودر کاکایو و بکینگ رو با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین بزارین کنار تا هوا بخوره. تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن مخلوط کنین تا حالت پوک پیدا کنه و رنگش روشن بشه. روغن اضافه کنین و مخلوط کنین. اب جوش بریزین و مخلوط کنین. در اخر مخلوط ارد رو کم کم طی سه تا چهار مرحله به مواد اضافه کنین و اروم هم بزنیم ززاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن در اخر شکلات فرمند رو بریزین و اروم هم بزنین بریزین تو قالب. اگه تو فر میزارین تو دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه. اگه میخواین تو قابلمه درست کنین روششو که قبلا توضیح دادم یه قابلمه بزرگتر از قالبتون بگیرین بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین اول قابلمه رو حدودا پنج دقیقه با شعله ملایم گرم کنین بعد قالب کیک رو بزارین داخلش درشو بزارین حتما دمکنی هم بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنجو دم میدید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کیک_بدون_ فر #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅مسقطى😋 🌟اگه بدونين اين مسقطى چقدر راحت و خوشمزه است همين الان ميرين تو آشپزخونه و درستش ميكنين خوشمزه با بافتى لطيف كم خرج و كم زحمت 🍜طرز تهیه دو ليوان آب رو توى ظرفى بريزيد بعد يك چهارم ليوان نشاسته گل و يك چهارم ليوان شكر ( ميتونيد كمتر هم بريزيد ) يك قاشق غذاخورى زعفران آبكرده ، سه قاشق غذاخورى گلاب داخل آب ريخته و همه رو مخلوط كنيد وقتى دانه هاى نشاسته كاملا آب شد ظرف رو روى حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مسقطى خوب سفت بشه يك ق غ كره هم اضافه و بعد از پنج شش دقيقه هم زدن زيرش رو خاموش كنيد مسقطى رو همونطور داغ داغ داخل كاسه بريزيد و با مغز دلخواه تزيين كنيد بعد داخل يخچال بگذاريد تا كاملأ خنك بشه و بعد نوش جان كنيد من براى بچه هام وقتى گلو درد داشتن و سرفه ميكردن مسقطى درست ميكردم و داغ داغ ميدادم ميخوردن سينه شون نرم ميشد و ديگه سرفه نميكردن، اگه همين مسقطى رو بجاى آب باشير درست درست كنيد اونوقت ميشه مشكوفى. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# مسقطى #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شکر ۳ قاشق غذاخوری عسل ۳قاشق غذاخوری کنجد ۱ پیمانه خلال پسته دو قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب روش آماده سازی 😊 . کنجد رو می تونید بریزید داخل سینی فر بزارید تست بشن وکمی طلایی بشن ، یا مثل من داخل تابه کمی بو دادش کنید زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. همین طور خلال پسته رو 👍 شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه، به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید و توی سینی یا ظرف مورد نظر تون کاغذ روغنی بندازید با مشت قاشق که باید چرب باشه فشارشون بدید و صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . یا مثل من داخل قالب سیلیکونی بریزید 😉 و بزارید تا کاملا خنک بشن بهتره که برای پیمانه کردن عسل قاشق یا پیمانه مورد نظر تون رو کمی چرب کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
# کنجد عسلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: 5 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3قاشق غذاخوری آرد برنج 1 لیوان شكر وانیل نصف ق.چ پودر کاکائو 1ق.غ خامه فرم گرفته ۶ قاشق غذاخوری طرز تهیه: شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین). حرارت را خاموش کرده مواد را نصف میکنیم به یه نصف پودر کاکائو و نصف دیگر وانیل اضافه میکنیم کمی که خنک شد خامه ی فرم گرفته را ریخته(۳ ق خامه به قسمت کاکائویی و ۳ ق دیگه به قسمت وانیلی اضافه میکنیم) و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم. من اول قسمت کاکایویی را ریختم و بصورت کج داخل یخچال قرار دادم و دو ساعت در یخچال قرار دادم و در این فاصله محلبی وانیلی را با سلفون پوشوندم تا رویه نبنده بعد از دوساعت روی لایه ی کاکائویی ریختم نکته: میتونید بجای کاکائو از پودر پسته استفاده کنید و محلبی پسته که خیلیم خوشمزست 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#محلبی_کاکائویی_وانیلی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دسر فنجانی مواد لازم برای۶ نفر شیر ۱ لیتر آرد 2.5 فنجان شکر 2.5 فنجان کره ۱ قاشق غذا خوری وانیل نوک قاشق چای خوری پودر نارگیل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- شیر شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید.آنقدر هم بزنید تا مواد حل شوندسپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانی که جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود ۲- حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید بعد از پنج دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید ۳- ۱۲ عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید .ابتدا فنجان هارا بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان ها سخت خواهد بود مواد اماده شده را داخل فنجان های خیس شده بریزید ۴- مواد را بمدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید .بعد از دوساعت فنجان هارا از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی داخل ظرفی تکان دهید تا خارج شود پودر نارگیل زیادی روی دسر ها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه میل کنید سایر نکات میتوانید به جای فنجان از قالب های دلخواه استفاده کنید ۱ لیتر شیر مساوی است با ۵ لیوان شیر برای اطمینان بیشتر میتوانید قالب هارا کمی چرب کنید که دسر راحت تر خارج شود 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_فنجانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم : 1 کیلو هویج 1 لیتر آب 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 1 استکان فندق خرد شده 1 بسته وانیل 5گرم(کمی وانیل ایرانی) برای رومال لوکوم(پودر نارگیل) طرزتهیه : هویج ها را پاک کنید و با 1 لیتر آب را بزارید روی حرارت تا هویج ها پخته شوند.(نباید آب داشته باشد) هویجها را پوره کنید ونشاسته وشکر را اضافه و5 دقیقه دیگر بزارید روی حرارت وهم بزنید تا شکر حل شود وموادمون غلیظ شود، از روی حرارت بردارید. بعد وانیل وفندق را ریخته ومخلوط کنید. مواد را درظرف مناسب ریخته وسطح اونو صاف کنید وبزارید 1شب دریخچال بمونه ویا 3تا4 ساعت در فریزر وبعد به شکل دلخواه برش زده و در پودر نارگیل بزنید وبزارید 1ساعت دیگه بمونه بعد آمادس برای سرو کردن. 🤗🤗 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅یوگو لبو یلدایی😋 ✍مواد لازم لبو 400 گرم شکر یا عسل چند قاشق ماست پرچرب (یوگو ماست میهن) 3 ق غ خامه صبحانه 1 ق غ پودر ژلاتین 3 ق غ آب 1/4 پیمانه 🍜طرز تهیه چغندرها را خوب بشویید و با کمی آب اجازه دهید چند ساعتی بپزند. در اواخر پخت کمی شکر یا نبات اضافه کنید که شیرین شوند. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود. لبوها را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن ریخته ، ماست و خامه و بر حسب ذائقه مقداری شکر یا عسل و ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد را در قالب های دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید. 👈 به علت وجود خامه ، قالب نیازی به چرب کردن ندارد ولی میتوانید کمی قالب را چرب کنید. 👈 اگر طعم لبو را دوست دارید طعم این دسر نیز برایتان خوشایند خواهد بود. 👈 حتما از ماست های همزده و پر چرب مثل یوگو ماست استفاده کنید. 👈 میتوانید لبو را به صورت پخته از بیرون خریداری کنید. ‌ ‌ 😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#یوگو_لبو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‌ ‌ ‌ ‌ ─═इई 🍃🌺🍃ईइ═─ 🌸سـلام به امروز سلام به زندگی🍃 🌸سلام به مهر و محـبـت سـلام به شما🍃 🌸دقیقه به دقیقه عمرتان زیبا چـون لبخند زیبایتان😊 #سلام_چهارشنبه_تون_گلبارون🌸🌻 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱