فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(کرانچی سیب زمینی یا فینگر فود سیب زمینی)
۱کیلو گرم سیب زمینی
۴ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه به مقدار
۱۰۰ گرم پنیر رنده شده
پودر سوخاری به مقدار
اول باید سیب زمینی رو آب پز کنید و له کنید بعد ۲ عدد تخم مرغ رو نمک و فلفل خوب با چنگال بزنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید بعد بهش پنیر رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و با دستتون گلوله کنید و اول تو دو عدد تخم زده شده بعد تو پودر سوخاری بغلتونین و در روغن داغ سرخ کنین و نوش جان کنید😋😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورِكِ سبزیجات
۳ عدد هویج
۲ عدد ڪدو
۱ مُشت شويد پاک شده و خورد شده
۱ ورقه خمیر یوفڪا
۴-۵ ورق پنیر چِِدار(پنےر ورقهاے همبرگر-زرد رو به نارنجی)
پودر فلفل قرمز
براے سرخ ڪردن:
۱ تخم مرغ
۳ قاشق غذا خورے آرد سوخاری
هويج و كدوهامون رو به صورت مڪعبهاے ریز خورد میڪنیم. اول هویج ها رو تفت میدیم تا از خامے در بیان و بپزن بعد ڪدوها رو اضافه میڪنیم (ڪدو خیلے سریع تر از هویج مے پزه) ورقه هاے پنیر رو به چند تیڪه بریده و اضافه میڪنیم تا ڪاملاً آب شده و به صورت سس با موادمون مخلوط بشه. در آخر شويد خورد شده رو اضافه كرده و از روي اجاق بر ميداريم.(شويد ها خود به خود با گرمي مخلوط سبزيجات ميپزن)
ورقه یوفڪا رو روے میز پهن ڪرده و مثل تصویر به صورت مثلث بلند میبریم. توے هر ڪدوم یک قاشق غذا خورے از موادمون گذاشته و میپیچیم.رول هامون رو اول تو تخم مرغ زده شده گذاشته و بعد توے آرد سوخارے غلط داده و توے روغن سرخ میڪنم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای گلو درد عالیه
انار رو برش بزنید
و ۱ تکه داخل قوری بریزید
۳ تکه کوچک برش خرده سیب را داخل قوری بریزید
۳ حلقه لیموی تازه را اضافه کنید
۳الی۴ عدد میخک،
۱ عدد چوب دارچین،
۳الی۴ عدد گل محمدی،
آبجوش بریزید و ۱۵ دقیقه دم بزارید
دمنوش فوق العاده مقویمونم حاضر شد
این دمنوش یک چرک خوش کن عالی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_بستنی_انار 🍧 😋
▫️ژله انار یک بسته
▫️یک عدد انار دون کرده
▫️یک لیوان بستنی وانیلی
🔸این اندازه ها بستگی به سایز قالب شما داره
قالب من ۴-۵ لیوان آب گنجایشش بود
قبل از درست کردن حتما قالب تون رو اندازه گیری کنید
پودر ژله انار را با دو لیوان آبجوش کاملا حل کنید تا ژله شفاف بشه ،انار های دون کرده را داخل قالب بریزید برای اینکه انار ها تکون نخورن اول چند قاشق از ژله خنک را رویش بریزید و یه ربع در یخچال بگذارید
بعد از یک ربع تا لب دونه ها از ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد ولی روی ژله حالت چسبناک داشنه باشد
بعد بستنی وانیلی را در مخلوط کن ریخته و هرچه از ژله باقی مونده بود رویش بریذید و دو دقیقه بزنید.
بعد از ژله بستنی روی ژله بریزید و ۴-۵ ساعت بهش اجازه بدید تا خوب ببندد.
این دسر براحتی از دیواره قالب جدا میشود ،اگه دیدید که جدا نشد چند ثانیه در آبگرم قرار دهید و بعد در ظرف برگردانید،
اگه بشقاب را خیس کنید ،موقعی که دسر را برگردونید می تونید روی بشقاب حرکتش بدهید تا وسط بشقاب قرار بگیرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفناج_بدون_فر .
اول ی نکته بگم که تمام کیک هایی ک توی قابلمه پخته میشن میتوتبد توی فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد (فر ک از قبل گرم شده )
خب اول طبق معمول همه ی مواد لازم آماده میکنیم.
مواد لازم
آرد دو لیوان
تخم مرغ چهار عدد
بکینگ پودر یک ق مرباخوری سر پر
وانیل نصف ق چ
روغن سه چهارم پیمانه
گلاب دو ق غ( قابل حذف)
اب جوش پنج ق غ
پوره اسفناج سه چهارم لیوان
شکر یک لیوان
ابتدا ارد و بکینگ رو سه بار الک کنید و کنار بزارید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو یک دقیقه با دور تند هم بزنید و بعد دو ق غ از شکر رو بهش اضافه کنید و مجدد با دور تند بزنید تا حسابی ابری شود . سفیده رو کنار بزارید. زرده ها رو با وانیل یک دقیقه با دور تند هم بزنید سپس باقی شکر را به زرده اضافه کرده و با دور تند هم بزنید گلاب را اضافه کرده و یک دقیقه با دور تند هم بزنید و در آخر آب جوش را اضافه کرده و با دور تند یک دقیقه هم بزنید سپس پوره اسفناج را اضافه کرده و ده ثانیه هم بزنید و بعد روغن را اضافه کرده و ده ثانیه هم بزنید با دور کند و در این لحظه آرد را طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و هر مرحله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید و در آخر سفیده ها را طی سه مرحله به مواد اضافه کرد( بدون همزن) و با لیسک و خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد . دو لایه کاغذ روغنی فقط کف تابه پهن کنید. قابلمه را ده دقیقه قبل( با استفاده از شعله پخش کن) روی شعله متوسط با حرارت کم گاز گذاشته درب قابلمه رو ببنید تا حسابی داغ شود. مواد را در وسط قابلمه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید درب قابلمه را به همراه دمکنی بزارید به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم اجازه بدید کیک کاملا بپزه تا زمانی که روی کیک حسابی سفت شده باشد و به دست شما نچسبد . برای من دقیقا یک ساعت و نیم طول کشید. اگه میخواید روی کیک هم طلایی شه کافیه بعد از اینکه کیک یکم از داغی افتاد کیک رو برگردونید توی ی تابه دیگه تا روش هم طلایی شه.
کیک رو گذاشتم روی پنجره فلزی تا حسابی خنک شود و بعد از وسط برش دادم تا تزیین کنم.
برای درست کردن پوره اسفناج کافیه برگ ها رو بدون شاخه یکم خرد کنید و بریزید تو قابلمه با دو سه تا قاشق اب با درب بسته پنج دقیقه بپزه بعد خاموش کنید و با پنج شش ق غ اب در میکسر یا با گوشت کوب برقی حسابی میکس کنید. دقت کنید پوره شده اسفناج باید سه چهارم لیوان باشه اگه بیشتر بریزید کیک خمیر میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته سیب زمینی و بلغور
مواد لازم:
2 لیوان بلغور گندم ریز
1 لیوان آب گرم (روی بلغور را بگیرد)
3 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز رنده شده
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق مربا خوری رب فلفل
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 عدد تخم مرغ
1 مشت جعفری ریز خرد شده
1.5_1 لیوان آرد
طرز تهیه:
بلغور را داخل ظرفی بریزید و روی بلغور آب گرم بریزید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 15_10 دقیقه استراحت بدید. سپس پیاز ، جعفری ، سیب زمینی (له کنید و به حالت پوره در آورید) ، تخم مرغ و رب را به بلغور اضافه کنید و خوب هم بزنید. میتوانید با دست ورز بدید. آرد را کم کم بریزید و ورز بدید تا به قوام مورد نظر برسد و قابل شکل دادن باشد. از مواد تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و با دست گرد کنید و سپس فشار بدید پهن شود. تمام مواد را به این شکل آماده کنید و روی کاغذ روغنی بچینید. 20_15 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس داخل روغن داغ پشت و رو سرخ کنید. روغن اضافی را بگیرید و داخل ظرف سرو بذارید. میتوانید با سس های مختلف مثل ماست چکیده سرو کنید و یا روی کوفته لیمو بریزید و میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شکر............. یک و نیم لیوان.
روغن........... یک لیوان.
آرد............... 2 لیوان.
شیر ........... یک و نیم لیوان.
تخم مرغ......... 3 عدد.
بیکینگ پودر یک ق غ.
وانیل یک ق چ.
پودر کاکائو.....50 گرم.
طرز تهیه🔻
آرد و نیمی از وانیل و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید تا شکر در مواد حل بشه.
بعد یک لیوان از این مایه بردارید کنار بگذارید.
بعد تخم مرغ و ما بقی وانیل را به بقیه مواد(شیروشکر وروغن مایع) اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب قاطی شود.
اخرسر مخلوط ارد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید میتونید چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا ارد با بقیه مواد کیک یک دست بشه. قالب مورد نظر رو چرب کنید ( اندازه قالب من بیست در سی) و مواد رو داخلش بریزید و در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید . بعد از این زمان با خلال چوبی تست کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کیک اماده س و از فر خارج کنید و یکم که خنک شد با خلال و یا چنگال روی کیک را سوراخ سوراخ کنید و بعد اون سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید و بذارید کاملا خنک بشه و برش بزنید و تزئین کنید من با فندق و خلال پسته خوشگلش کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_سریع 🍨 😋
▫️شیر سرد یه لیتر
▫️نشاسته چهار قاشق غذا خوری
▫️ارد سه قاشق غذا خوری
🔸رو همراه نصف لیوان پودر قند با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت مدام همبزنید تا قوامش غلیظ بشه
وقتی که خودشو گرفت خاموش کنید و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
کف ظرف مورد مظرتون رو با میوه های دلخواه تزیین کنید و مواد رو روی اونا بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه تا خودشو کامل بگیره و سفت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_روسی😍😋
مواد لازم:
🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم
🍔پیاز: ۱ عدد
🍔سیب زمینی: ۱ عدد
🍔نان تست: ۲-۱ عدد
🍔شیر: ۱/۲ لیوان
🍔تخم مرغ: ۱ عدد
🍔سیر: ۲-۱ حبه
🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری
🍔نمک، فلفل سیاه
🍔روغن برای سرخ کردن
طرزتهیه:
ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز، سیب زمینی، سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و انقدر بزنید تا یه دست شوند.
بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید
بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید.
نوش جونتون🥗🥗
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ماست_کرمفیل🍰🍰☺️😍
مواد لازم :
ماست 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل : 1/8 ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
نمک 1 پنس
کرمفیل با طعم دلخواه به میزان لازم
طرزتهیه:
فر را با دمای 180 روشن کنید.قالب دلخواه را با کره چرب و آردپاشی کنید.
آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را در ظرفی با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.سپس ماست و روغن را اضافه کنید و کمی بزنید تا مخلوط شوند و مایه کیک یکدست شود.مواد خشک الک شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.نیمی از مواد کیک را داخل قالب ریخته ، کرمفیل را در قیف بریزید و یک ردیف از کرمفیل در وسط مایه کیک قرار دهید، سپس نیم دیگر مواد را به آرامی روی کرمفیل ریخته و قالب را برای 40 تا 50 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_هلو_خونگی
موادلازم :
2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه)
5 عدد هلو بزرگ رسیده
1/5 استکان شکر
🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید.
طرز تهیه:
هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس
میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی هلو خانگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
طرز تهیه:
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم .بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین)
سیر ۶ تا ۷ حبه
فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد
آب جوشیده خنک ۲ لیوان
سرکه ۲ لیوان
بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواطب باشین و الا لزج میشه .
داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم .
آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم .
می تونین کلش رو سرکه بریزین ، من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم .
سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم .
در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم .
اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه به نظرم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا شکلاتی
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛