eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شامی بادمجان🍆 یه شامی بسیار خوشمزه و نرم و لطیف . واقعا لذت بخش هستش 😋 👨‍👩‍👧‍👦حدودا برای ۳ الی ۴ نفر 🍆بادمجان ۴ عدد 🥩گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم 🍈پیاز ۱ عدد 🥘سیر ۲ حبه 🍚برنج پخته شده یک سوم پیمانه 🍳تخم مرغ ۱ عدد ☘جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ 🥣نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 👩🏻‍🍳بادمجون ها رو پوست کندم و تکه کردم و کمی روش نمک پاشیدم و جلوی آفتاب چند ساعتی قرار دادم و بعد از اون در مقدار خیلی کم روعن کمی سرخ کردم . برای اینکه روعن کم استفاده بشه در تابه رو بزارین این طوری روعن کم مصرف میشه خیلی هم عالی سرخ میشه چه نیازی به ریختن روغن فراوان هستش . داخل غذاساز (میکسر) بادمجون ها رو ریختم و میکس کردم . می تونین از هر چی گوشت کوب و ... استفاده کنید و بعد گوشت چرخ کرده و برنج پخته شده و سیر و پیاز رنده شده و جعفری و تخم مرع و نمک و فلفل و زردچوبه همه رو داخلش ریختم و میکس کردم . اگه بعد از میکس شدن مایه شامی شل بود می تونین یکی دو قاشق ارد نخودچی هم اضافه کنین . بعد به هر شکلی که خواستین می تونین گرد کنین و وسطش سوراخ ایجاد کنین و سرخ کنین و یا مثل من توی تابه قالب رو قرار دادم کمی که گرم شد مایه رو ریختم و وسطش سوراخ ایجاد کردم و سرخ کردم . ❗️این شامی بسیار نرم و لطیف هستش و حواستون باشه موقع سرخ شدن خیلی نرمه نشکنه اگه این مشکل پیش اومد کمی ارد نخودچی داخل مایه اش بریزین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر آناناس 🍍 📚دسرها کلا طرفدارهای زیادی داره . مخصوصا برای بچه ها خیلی خوبه ، وقتی این مواد به صورت دسر که در میاد دیگه حتی بابت خوردنش سر و کله میشکنن 🍶آب آناناس ۱ لیوان (آب کمپوت ) 🍍کمپوت آناناس یک قوطی 🥛شیر دو لیوان 🍚شکر نصف لیوان 🍳زرده تخم مرع ۲ عدد 🥄وانیل مقداری 🥣پودر ژلاتین دو و نیم تا سه ق غ 🍧خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ 👩🏻‍🍳پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب آناناس (سرد)ریختم . بزارین بمونه قاشق نزنین و بزارین روی حرارت غیر مستقیم تا ذراتش حل بشه . زرده تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ بشه . داخل ظرفی شیر و نصف لیوان آب آناناس ( آب همون کمپوت آناناس ) رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد کم کم مخلوط زرده و شکر رو داخلش ریختم و مدام هم زدم حرارت هم کم باشه و بعد ژلاتین حل شده رو اصافه کردم و هم زدم و از حرارت برداشتم . خامه رو داخلش ریختم و مخلوط کردم . چون قالب من طرح دار بود من خواستم شکل اون گل هاش قشنگ دیده بشه یه ملاقه از مواد رو برداشتم و بهش رنگ خوراکی ریختم و داخل قالب توی اون قسمت گلهاش ریختم . قالب من پلاستیکی هست و چرب کردن هم نمی خواد چون خامه داره . مابقی مواد رو توی یخچال قرار دادم توی یه طرفی تا نیم بند کمی بشه و بعد از یخچال بیرون اوردم و تکه های اناناس رو داخلش ریختم این کار به خاطر اینه که تکه های اناناس توی دسر ته نشین نشه . بعد داخل قالبم ریختم و گذاشتم توی یخچال ۶ الی ۷ ساعت بمونه تا بسته بشه . بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و کمی این ور و اون ور کردم دیدم ازاد شده یه دیس روش قرار دادم و برگردوندم 👌🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طی نیم ساعت یه دسر معرکه درست کنید😋 مواد لازم: شیر 1 لیتر 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 لیوان شکر 1 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو شکلات تخته ای (کمی) . بیسکویت لیدی فینگر شیر برای خیس کردن بیسکوییت ها . همه مواد را به جز شکلات در قابلمه روی حرارت خوب مخلوط کنیم تا غلیظ بشه، روی حرارت ملایم بپزیم ، آن را از اجاق برداریم ، شکلات را اضافه کرده و خوب هم بزنیم. بیسکویت ها را در یک ظرف مناسب مرتب کرده و سس شکلات را اضافه می کنم. مانند دو ویدئو ، فقط دو ردیف بیسکویت را بچینیم شیر هم اضافه کنید بین لایه هاو سس شکلات را اضافه کنیم ، سپس روی آن پودر کاکائو بپاشیم و بگذاریم 15 دقیقه در یخچال استراحت کند. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و قیسے 🍗🌽🍈 مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد براے هر نفر روغن مایع: ۴ قاشق غذا‌خوری براے ۵ تڪه مرغ: پیاز: ۲ عدد متوسط قسیے: ۱ ڪاسه گوجه خشک: ۱ ڪاسه پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: یک قاشق چای‌خوری زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوے بدے میگیره. آب رو ڪم ڪم اضافه ڪنید. هر وقت حس ڪردید ڪه ڪف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید. مدت زمان پخت براے مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه ڪته هم فراموش نشه. برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلے انتخاب خوبے هست. اما سلیقه‌اے هم هست. اون رو با آب خالے بپزید. و حالش و ببرید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزل‌آلا🔻 بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (می‌تونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده) آب پیاز: ۱ عدد آب لیمو تازه: ۲ عدد زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چای خوری زنجبیل: نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چای خوری نمک: ۲ قاشق چای خوری بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه. روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی🔻 آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایی‌خوری هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه. اگر مثل من سرخ‌کردنی نمی‌خورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید. میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ.....۱عدد کره....۲۰۰ گرم روغن مایع.....۴۰ گرم پودر قند.....۶۰ گرم دارچین.....۱قاشق چای خوری وانیل.....نوک چاقو ارد.....۲۰۰ گرم بکین پودر......۱قاشق چای خوری پودر گردو.....۱پیمانه شکر......۲قاشق غذا خوری دارچین.....۱قاشق طرز تهیه: کره به همراه پودر قند با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه.تخم مرغ و روغن مایع و وانیل و دارچین اضافه کنید.مجدد با همزن برنید تا مواد کمی کرم رنگ بشه.پودر گردو و بکین را می ریزیم در انتها ارد را کم کم اضافه می کنیم.در حدی که خمیر به دست نچسبد.دقت کنید فقط با نوک انگشت خمیر ورز بدید.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک جدا کنید در دست گرد کنید وسطش با وسیله ای سوراخ کنید.داخل سینی فر کاغذ انداخته شیرینی ها بچینید.در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. بعد از پخت شکر با دارچین مخلوط کنید .شیرینی ها در مخلوط شکر بغلطونید.داخلش با شکلات پر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛