eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این نان گزینه مناسبی برای صبحانه ویاعصرانه س،برای ماه مبارک رمضان هم که دیگه برای افطار یا سحر عاالیه ☺ اگراردزیادبه خوردخمیرندین وزمان پخت رارعایت کنیدبافت نان نرم وپوک ولطیف خواهدبود ودلیل متمایزبودن این نان رومال شدن ان باشیره انگوراست . ✔این نان معمولا شیرین نیست،بدون شکر هست و یا شکر بسیاار کمی داره ولی من اینسری شکر دستور را حتی بیشتر از ۳ ق غ ریختم حدود ۱/۴ پیمانه، و با رومال شیره انگوری که شد شیرینی مناسبی داشت . شیرولرم ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) شکر۳ ق غ(من ۱/۴ پیمانه یعنی ۵۰ گرم ریختم ) روغن مایع یا جامد اب شده ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) خمیرمایه ۱ق س سرخالی (۷ گرم) تخم مرغ ۱عدد نمک ۱ق چ اردسفید ۲ پیمانه (۳۰۰گرم ) ممکنه کمی بیشتر نیاز بشه شیره انگور یاشیره خرما هم میشه وکنجد برای رومال کردن نانها 👇 خمیرمایه و۱ق چ از شکر دستور را بعلاوه آب ولرم مخلوط کنید وحدود ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا عمل آید . درون ظرفی دیگر: تخم مرغ ،شکر ،نمک و روغن رامخلوط کنیددرحدی که تخم مرغ ازحالت لختی دراید سپس شیر ولرم و خمیرمایه عمل امده را اضافه کرده وکم کم ارد را بیفزایید، ابتدای مخلوط کردن ارد راباقاشق و درنهایت با دست انجام دهیدوتاحدی ارداضافه کنیدکه خمیری بدست ایدکه کمی چسبنده است_ هرازگاهی کمی دستتان راچرب کنیدتاچسبنده نبودن خمیرمشخص شودواردزیادکه باعث سنگین شدن بافت خمیرودرنهایت سفت شدن نان می شودبه خوردان ندهید_خمیرراخوب ورزدهیددرحدودده دقیقه یاصدبارمحکم به کف ظرف بکوبید،تا یکدست وکاملا نرم ولطیف شود،سپس ان رادرظرف کمی چرب شده بگذاریدروی ان رابپوشانیدویک ساعت درمحیط استراحت دهیدتاخمیرور اید،پس ازاین زمان باکمی ورزدادن پف خمیررابگیریدازخمیرگلوله های کوچکی برداریدوبه شکل نواردردست تاب دهید،سپس هردونواررادرکنارهم قراردهیدومانندموبه هم ببافید ، دوسرخمیررابهم برسانیدوباانگشت به هم بچسبانید، خمیرها را درون شیره رقیق شده با آب وسپس کنجد خوب بغلطانید ودرون سینی بچینید روی انها رابا نایلون بپوشانیدوبیست دقیقه دیگراستراحت دهیدتاپف دوم کنند(این کارباعث بهترپف کردن وپوک شدن بیشترنان می شود) درفر از قبل گرم ۱۷۵درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قراردهیدتانانهامغزپخت شوند(یک کاسه اب نیزبرای لطافت بیشترنانهادرون فربگذارید) . ❌چون نان درون شیره زده می شود حرارت فر را کنترل کنید که کف انها نسوزد یا اینکه می توانید یک طرف نان را در شیره وکنجد بغلطانید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید رب انار ملس باشه خوشمزه تره برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید. مواد لازم قلقی گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخود چی یک قاشق سر پر پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .با‌رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید. نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت. مواد لازم داخل پلو پیاز دو عدد متوسط گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید رب انار ملس چهار قاشق شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید) کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧🌈 اينبار به يه شكل ديگه🍃👇 . ✍️مواد لازم: از هر رنگ ژله نصف بسته(انگور،بلوبرى،طالبى،موز،پرتقال،توتفرنگى) ١/٢ليوان بستنى شُل شده براى هر بسته ژله(مجموعا ٣ليوان) ١بسته ژله آلوئه ورا حجم قالب من ٦-٧ليوانه 📝اول ژله بستنى هارو درست كنين به اين صورت كه هر نصف بسته رو با ١/٢ليوان آب جوش مخلوط كنين و بزارين رو دماى كترى تا با دماى بخار اب تمام ذرات ژله حل بشن بعد بزارين كنار تا سرد بشه بعد بستنى شُل شده رو بهش اضافى كنين و خوب خوب هم بزنين و بريزين داخل ظرفى كه از قبل چرب كردين(قطرش بايد حدود ١سانت بشه). 🔸همه رنگ ها رو به همين شكل درست كنين بزارين يخچال خوب خوب بنده و سفت بشه(شايد يه نصف روز زمان ببره) قبل اينكه شروع كنين به كاتر زدن ژله بستنى ها ژله آلوئه وراتونو با ١/٥ليوان آب جوش مخلوط كنين و بنمارى كنين بزارين كنار تا كاملا سرد بشه. 🔸بعد همه ژله بستنى ها رو با كاتر قلب كوچيك كاتر بزنين و داخل قالبتون بچينينشون،تمام ديواره قالب رو اول با قلب ها بپوشونين بعد اضافى هارو بريزين داخلشون و خورده ژله بستنى هايى كه باقى مونده رو بريزين روشون،چون داخل ژله هست از بيرون مشخص نميشه. 🔸بعد ژله آلوئه ورا كه كاملا كاملا به دماى محيط رسيده رو بريزين روشون و بمونه تو يخچال تا ببنده بعد داخل ظرف سرو با كمك آب گرم برش گردونين . jOiN 👉 🔱🍟 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍧🌈 درست کنید و نوش جان کنید❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگینک😋 مواد لازم🔻 رطب روغن حیوانی آرد هل طرز تهیه🔻 1. اول از همه، پوست رطب‌ها رو با دست مرطوب جدا میکنن و بعد با یه وسیله‌ی تیز (مثل خلال دندون) ، هسته‌ رو بیرون میارن. 2. خرماها رو ایستاده و مرتب میچینن کنار همدیگه داخل ظرف. 3. روغن حیوانی رو حرارت میدن تا کامل ذوب بشه. بعد آرد رو کم‌کم بهش اضافه و ترکیب میکنن. 4. تفت دادن آرد رو تا جایی ادامه میدن که تغییر رنگ بده و به اصطلاحِ خودشون، برشته بشه. 5.هل رو میکوبن و پخش میکنن روی رطب‌ها. بعدش هم نوبت ریختن آرده. 6. در آخر، سطح رویی و کناره‌های خرماها رو با ترکیب آرد و روغنی که آماده شد، کامل میپوشونن. 👇ادامه👇 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامه‌ی رنگینک😋 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛