#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی۲۰۰گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان)
ماست ۶۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
روغن مایع ۱۱۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر دارچین ۱ ق غ (حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف)
برای پوره کدو حلوایی : ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده ۲۵۰ گرم حدودا یک لیوان شد .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو ۳ بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم .
پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین
تخم مرغ یک عدد
ماست نصف لیوان
زعفرون دم کرده فراوون
نصف سینه مرغ
زرشک
برنج یک ونیم پیمانه
روغن یک سوم لیوان
گلاب دو ق.غ
عرق هل کمی
ادویه(نمک،فلفل سیاه، دارچین)
نکته: حتما برنج رو کمی زنده،آبکش کنید که تهچین شفته نشه.
نکته:حدود پنجاه دقیقه برای اینکه تهچین دم بکشه،کافیه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق ژله ای😍😋
.
با یه بسته ژله میشه کلی باسلوق ژله ای خوشمزه و راحت و درست کرد یه گزینه ی عالی برای تنقلاته😍
باسلوق ژله ای
خیلی راحته
برای هر بسته ژله ی دلخواه
نصف پیمانه نشاسته گل همون درشت ها
یک و نیم پیمانه آب
دو سه ق گلاب اگر دوست دارید
دو ق هم روغن مایع
اول آب و نشاسته و مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد پودر ژله و مخلوط و میزاریم روی حرارت و هم میزنیم و بعد دو دقیقه گلاب هم میریزیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه وقتی غلیظ شد روغن اضافه و ترکیب شد خاموش میکنیم و میریزیم تو ظرفی که چرب کردیم و صافش میکنیم از داغی افتاد میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه بعد به راحتی دورش رو با چاقو باز میکنیم و از ظرف خارج میکنیم زیرو و روش رو کمی نشاسته ذرت میزنیم و به سایز دلخواه برش میزنیم و تمام امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_فوری
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_کدوحلوایی
کره نرم به دمای محیط رسیده 115 گرم
من از کره گیاهی(مارگارین)استفاده کردم...از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 100 گرم(حدود 1/2 پیمانه)
میتونید از شکر سفید یا قهوه ای یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید
پوره کدوحلوایی پخته شده و بدون آب90 گرم(1/3 پیمانه)
آرد 200 گرم(1 و نیم پیمانه+1 قاشق غذاخوری)
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
این میزان جوش شیرین برای سبکی و بافت عالی کوکی لازمه...ولی میتونید جوش شیرین را کلا حذف و در مجموع 1/2 +1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید.
شکلات چیپسی و گردوی نگینی مجموعا 1/2 پیمانه
این کوکی تخم مرغ نداره
همیشه برای پخت کوکی و انواع شیرینی بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید تا نتیجه عالی بشه ولی من مقدار حدودی پیمانه ها رو واستون نوشتم
آرد+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین+دارچین را مخلوط و 3بار الک کنید.
کره+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود.
پوره کدو حلوایی را اضافه و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
مخلوط آرد را به تدریج اضافه و با لیسک هم بزنید.
در انتها گردو و شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط کنید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
برای فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر کنید.
کف سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید.
از خمیر به کمک قاشق یا اسکوپ بستنی هربار مقداری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید.
خمیر این کوکی در فر زیاد پهن نمیشه بنابراین بعد از اینکه خمیر را در سینی قرار دادید میتونید کمی روی خمیر را با کف دست فشار دهید تا خمیر کمی پهن شود.
سپس در فر قرار دهید به مدت 15 تا 20 دقیقه...
از 12 دقیقه با خلال دندان چک کنید،هر زمان خلال دندان تمیز خارج شد،کوکی پخته و آماده ست.
این کوکی بافت عالی و نرمی داره
با این سایز اسکوپ حدود 13 تا 14 عدد کوکی خواهید داشت.
این کوکی رو میتونید در تابه دوطرفه روی گاز بپزید.
کدو حلوایی رو پوست بگیرید و تکته تکه کنید به همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه رو ببندید تا کدو نرم و کاملا پخته شود...سپس آن را کاملا له کنید...دقت کنید پوره کدوحلوایی برای کیک و کوکی به هیچ عنوان نباید اب داشته باشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_لای_پلو
یه پلوی مخلوطی خیییلی خوشمزه و خوش خوراک .در واقع سبزی پلو با ماهی که ماهیش به این شکل لای پلو گذاشته بشه 🙂 . به جای ماهی هم می تونید از مرغ و یا گوشت استفاده کنید .
برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
فیله ماهی ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید،برگ سیر ) ۲۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
زردچوبه، نمک ،فلفل قرمز ،کاری ،زنجبیل ،پودر سیر، دارچین ، زعفران به میزان لازم
ماهی مناسب این مدل پخت ماهی باید باشه که استخوان و تیغ نداشته باشه . فیله ماهی ، هر نوع ماهی دلخواه تون قباد ، ماهی شیر ، مارلین .... میشه . من مارلین استفاده کردم .
میشه ماهی رو آبپز کرد با کمی اب همراه ادویه جات دلخواه (نمک و زردچوبه و فلفل و زنجبیل و سیر و...) و بعد از پخت ریش ریش کرد . من چون خانواده این مدل می پسندند به این شیوه درست کردم . ماهی رو کوچک نگینی خرد کردم . با ادویه جات اعم از نمک و زردچوبه و زنجبیل و پودر سیر و کاری و فلفل قرمز مخلوط کردم و آغشته کردم .
داخل تابه کمی تفت دادم و سرخ کردم . چون قراره داخل پلو بره و دوباره بپزه نیازی نیست که خیلی هم بمونه . بعد از تابه برداشتم و داخل همون تابه پیاز خرد شده رو ریختم و تفت دادم .سبر رو هم رنده کردم و ریختم . مجدد ماهی رو داخل تابه ریختم وبا هم ترکیب کردم . سبزی پلویی رو هم داخلش ریختم و مخلوط کردم .دارچین و زعفران هم ریختم و از حرارت برداشتم .
برنج رو از قبل خیسونده بودم . داخل آب جوش ریختم و نیم پز شد آبکش کردم .
لا به لا داخل قابلمه از برنج و مواد سبزی و ماهی ریختم و گذاشتم دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛