#کیک_زرشک_تازه
3 عدد تخم مرغ متوسط ارد2 پیمانه بکینگ پودر 2 ق م شکر1پیمانه روغن مایع 1/2پیمانه وانیل 1 ق چ زرشک تازه 1 پیمانه با کمی ارد مخلوط کنید تا ته نشین نشن ماست چکیده یا همزده 1/2پیمانه طبق معمول همیشگی دیگه خودتون میدونید.فر را روشن کنیدتخم مرغ ها را با وانیل و شکر خوب خوب بزنید حدود 5 دقیقه تا حجیم بشه و سبک.بهش اروم اروم روغنو اضافه کنید.بعدشم ماستو در حد مخلوط هم بزنید.ارد و بکینگ پودر و یه کوچلو نمک که همیشه کیکهاتون داشته باشه رو سه باری الک کنید بعد در سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.تا مواد یکدست بشن.قالبتونو اماده کنیددیگه بر هر نحوی که همیشه انجام میدیددو یا سه قاشق از مایع کیک بریزید داخل قالب صاف کنید.حالا زرشکو به باقی مواد اضافه کنید و یه دور با لیسک هم بزنید همزدن زیاد باعث میشه زرشکا باز بشنو رنگ کیکو خراب کنن.بعد بریزید داخل قالب چند ضربه بزنید و بزارید داخل فر 170 درجه حدود 40 الی 50 دقیقه تست کنید وقتی پخته بود از فر خارج کنید و بعد بزارید 10 دقیقه در قالب بمونه و از بعد از قالب جدا کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شور
گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره..کل مواد را شسته و درشت خرد کرده ( خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه.آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه.برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.
حدود دو یا سه هفته زمان میبره که برسه .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پارفه_توت_فرنگي
موادلازم
پنير خامه اي ٢٠٠ گرم
خامه فرم گرفته يك ليوان
پودر قند نصف استكان
توت فرنگي نيم كيلو
بيسكوييت پودر شده به ميزان لازم
كره به ميزان لازم(در حدي كه بيسكوييت ها منسجم بشه)
طرزتهيه
بيسكوييت پودر شده رو با كره مخلوط كنيد وداخل ظرف سرو بريزيد،
توت فرنگي رو به لايه هاي نازك برش بديد وروي بيسكويت ها بچينيد،در صورت تمايل مقداري شهد مرباي توت فرنگي روي توت فرنگي ها بريزيد،
پنير خامه اي،پودر قند وخامه فرم گرفته رو مخلوط كنيد وروي توت فرنگي بريزيد،
به همين ترتيب لايه لايه ظرف سرو رو پركنيد وروي اون رو با توت فرنگي ونعنا ديزاين كنيد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم مرغ سوخاری به سبک
رستورانی
1 عدد تخم مرغ
1 / 4 قاشق چایخوری نمک
1 / 4قاشق چایخوری فلفل
1 فنجان آرد سوخاری
1 / 2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1 قاشق چایخوری ریحان
6 عدد ران مرغ
به مقدار لازم نان خرد شده
تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را بهتخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .
مزه دار کردن مرغ :
ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.
آماده سازی مرغ:
بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #پاستیل
طرز تهیه
پودر ژله از هر رنگی که دوست داشتید رو با نصف لیوان آب سرد و دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و دوقاشق غذاخوری گلوکز روی بخار کتری به مدت یه ربع هم میزنیم تا ذرات ژلاتین و گلوکز خوب حل بشن و هیچ ذراتی نمونه،کف روی مایع رو میگیریم تا پاستیل های شفافی داشته باشیم
بعداز این مدت تو ظرف سس خوری ریختم و قالبهای سیلیکونی مو باهاش پر کردم و دو ساعت گذاشتم یخچال،از اونجایی که من خیلی عجولم،یک ساعت و نیم بعد از یخچال درآوردم دستمو با روغن مایع کمی چرب کردم و پاستیلامو از قالب درآوردم،بچهها قالبهای سیلیکونی احتیاج به چرب کردن نداره،پاستیلا رو تو ظرف دربسته تا یک ماه تو یخچال میتونید نگه دارید،انشاالله درست کنید برای کوچولوهای خوشگلتون و لذت ببرید.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ته چین ماست و مرغ😋
✍مواد لازم
تخم مرغ 2عدد
مرغ 250گرم
زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری
برنج 1ونیم پیمانه
ماست 1 پیمانه
کره (آب شده) 1چهارم پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
زرشک 2قاشق سوپخوری
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم
🍜طرز تهیه
ابتدا ماست،زرده های تخم مرغ،ادویه و تخم مرغ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید.مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید.بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام وماست و ....تزیین کنید.
👈نکات
1)حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید.
2)بهتر است این غذا در پلو پز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود.
3)اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید.
4)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.
5)حتما بعد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود.
5)برای اینکه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
#تهچین_ماست_مرغ🍛
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅دسر سه رنگ😋
لایه اول:پاناکوتا وانیلی
لایه دوم:ژله انار
لایه سوم:پاناکوتا زعفرانی
#پاناکوتا_وانیلی
✍مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
🍜طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب سرد مخلوط کنید بزارید بن ماری حل بشه کاملا،شکر وشیر را روی حرارت بزارید شکر که حل شد بردارید وبزارید خنک شه و ژلاتین را اضافه کنید سپس خامه رو میزنیم تا باز بشه
حالا خامه رو اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم و وانیل را هماضافه کرده از صافی رد میکنیم و داخل قالب مورد نظر میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده و در ظرف دلخواه برمیگردونیم.
#ژله_انار
ژله انار رو با یک ونیم لیوان آبجوش بن ماری کردم
#دسر_زعفرونی
دسر زعفرانی واقعا خوشمزه و شیک و راحت, طعم این دسر مثل بستنی سنتی زعفرانیه
✍مواد لازم
شیر: ۳لیوان، شکر: ۱ لیوان
زعفران دم کرده: به میزان لازم
پودر ژلاتین:۳قاشق غذاخوری
خامه: ۱۵۰ گرم گلاب: یک چهارم لیوان
🍜طرز تهیه
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بریزید. وقتی یکم باز شد، روی بخار کتری بذارید تا دانه های ژلاتین توی اب حل بشه.
شیر و شکر رو توی قابلمه روی حرارت بذارید و بهش یه مقدار زعفرون اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط بشن و شکر حل بشه.
وقتی شیر به جوش اومد گلاب را اضافه کنید و زیرش رو خاموش کنید. ژلاتین رو هم بریزید داخل شیر و قابلمه رو کنار بگذارید تا کاملا خنک بشه.
حالا خامه رو توی یه کاسه بریزین و وقتی شیر و شکر و زعفرون کاملا خنک شد، کمی ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه. این نکته خیلی مهمه که حتما باید محلول شیری کاملا خنک شده باشه وگرنه خامه میبره و توی دسر بد میشه. خوب که خامه یکدست شد، آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکنواخت بشه. اگه دیدین بازم یکنواخت نشده،یه بار از صافی ردش کنید و درقالب میریزم ۸ساعت تویخچال باشه کافیه.
من لایه ب لایه ریختم لایه ی اول ک بست لایه دوم و ریختم و باز گذاشتم یخچال وقتی بست لایه ی سوم رو ریختم خیلی خوشمزه بود. من با نصف این دستورا این مقدار دسر درست کردم.
#دسر_سه_رنگ🍮
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ژله ویژه شب یلدا😋
✍مواد لازم
پودر ژله بلوبری یک بسته
پودر ژله آلوورا یک بسته
شیر
انار دون شده
خلال پسته برای تزیین
🍜طرز تهیه
ابتدا برای لایه اول ژله بلوبری رو با یک لیوان آبجوش درست میکنیم و به روش بن ماری میزاریم خوب شفاف بشه و بعد داخل ظرف ریخته و تو یخچال بمونه و وقتی ژله خودش گرفت لایه بعدی انار دون شده میریزیم و بعد با قاشق ژله آلورا رو ک با یک لیوان آبجوش درست کردیم روی انارا میریزیم خیلی کم که انارها بالا نیان و بعد میزاریم تو یخچال تا انارها با ژله بسته بشن و بعد لایه بعدی ، باقی مانده ژله آلورا رو با شیر ک هردو ب دمای محیط رسیدن با هم مخلوط و روی انارها میریزیم و بعد دوباره میزاریم تو یخچال تا ببنده ، حالا ژله ها آماده است و روی اونها رو با انار و خلال پسته تزیین میکنیم.
#ژله_ویژه_شب_یلدا🍥
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#جوجه_چیلی_زعفرانی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍗
▪️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
▪️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
▪️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
▪️زعفران دم کرده نصف فنجان
▪️آب نارنج یک سوم لیوان
▪️سس سالسا یک قاشق غذاخوری
▪️کره آب شده 50 گرم
▪️پاپریکا نصف قاشق چایخوری
▪️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
▪️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍢
🔸مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌺
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چیز_کیک_شعریه_و_شیر_عسلی ⛱
🔴مواد لازم🔻🧀
▫️بیسکوییت پتی بور ۱نیم بسته
▫️کره۱۲۰ گرم
▫️پنیرماسکارپونه ۲۰۰ گرم
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
▫️شیر عسلی ۷قاشق غ خ
▫️پودرقند۲ق غ
▫️پودرژلاتين ۲ق غ
▫️آب نصف لیوان
▫️شعریه نصف بسته
▫️کره ۵۰ گرم
▫️شیرعسلی ۱سوم قوطی
▫️گردو و پسته بمیزان لازم
🔴طرز تهیه🔻🍰
🔸بیسکوییت هاروباآسیاب کاملاپودرکنین وبعدباکره ورزش بدین وکف قالب که مال من قالب کمربندی بود یدونه پلاستیک فریزر پهن کردم موادکراست رو کف ظرف ریختم وبعدباقاشق خوب همه قسمتاشو صاف کردم،این ازلایه اول.برای لایه دوم یک بسته پنیر ماسکارپونه روبا۲۰۰گرم خامه و ۷قاشق شیرعسلی وپودرقندحسابی یکدست میکنیم، بعد پودرژلاتين رو با نصف لیوان بن ماری میکنیم ووقتی کاملاخنک شد بامواد پنیری وهمزن یکدستش میکنیم و روی لایه بیسکوییتی میریزیم میذاریم یخچال تاببنده حدود۲تا۳ساعت.
🔸برای لایه آخر نصف بسته کنافه رو با ۵۰ گرم کره تفت بدین تا خامیش گرفته بشه بعد ۱سوم قوطی شیرعسلی بش اضافه کنین بهمراه گردو و پسته یکم که خنک شد روی لایه دوم بادست همه جای چیزکیک روباهاش بپوشونین و بعد بذارین یخچال تا خودشو بگیره.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#میگو_پفکی
دوستان عزیزم دستورپفکی کردن میگو_مرغ و..رابراتون میگذارم که خیلی عالیه :
ابتدامیگوها راتمیزوپاک کنیدوسپس انهارامزه دارکنیدیعنی به مدت چندین ساعت درپیازریزشده یارنده شده ،سیرریزشده یا پودرسیر،ابلیمو،نمک،فلفل،زعفران،و کمی روغن وادویه دلخواه دریخچال باپوشش استراحت دهید.
اگرازمرغ استفاده کردیدسینه یافیله های مرغ رابرش نازک یک سانت دهیدوبابیفتک کوب خوب نازک کنیدوسپس چندین ساعت دراین سس بخوابانید.
موادلازم برای تهیه خمیر:
مایه خمیرفوری 1ق م
شکر1/2 ق م
روغن مایع 1ق س
اب ولرم 4ق س
ماءالشعیرساده 175میلی لیترمعادل 3/4لیوان
اردسفید150گرم معادل 1لیوان
سفیده تخم مرغ 1عدد
*منظورازقاشق ،قاشقهای اندازه گیری یا پیمانه می باشد.
شکر،اب ولرم ومایه خمیرراباهم مخلوط کرده دران را گذاشته ودرجای گرم قراردهیدتا عمل اید.
خمیرمایه عمل امده راباماءالشعیر وروغن مایع مخلوط کنید وخوب هم بزنید،ماءالشعیرنیزسردنباشدروی بخارکتری ان را ولرم کنیدچون سردبودن ان مانع ازعمل امدن مخمرمی شود.سپس اردرااضافه کنیدوهم بزنیدتاخمیرشلی بدست اید روی ان روکش کشیده وبه مدت نیم ساعت دراشپزخانه استراحت دهید.
سفیده تخم مرغ رابه همراه کمی نمک بادورتندهمزن انقدربزنیدتاسفت وسفیدشودوبابرگرداندن ظرف نریزد یعنی شبیه به خامه فرم گرفته شود.
سپس سفیده را به مواداولیه اضافه کنیدوبالیسک ارام بصورت دورانی هم بزنیدتا مخلوط شود.
میگویامرغ راازموادمزه دارجداکنیدودرون صافی بگذارید تا اب اضافه ان خوب گرفته شود و سپس درخمیرانداخته وهم زده به مدت 2دقیقه کنارگذاشته تا خوب پف کنند.
درون ظرفی کوچک روغن فراوان ریخته وباحرارت ملایم میگویا مرغ را درحدطلایی وپفکی شدن سرخ کنید.
*سرخ کردن مرغ یا میگو برای پفکی وطلایی شدن کمی زمان بر می باشدواجازه دهیدتاخمیرتردوپوک شود.
*با این خمیرماهی وقارچ رانیزمی توان پفکی کردفقط ازماهی بدون استخوان استفاده کنید.
*من همیشه مرغ وماهی ومیگوراازشب قبل مزه دارمی کنم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بيسكويت_امريكايي ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▪️ارد ١/٢-٢ پ
▪️شكر ٢ ق غ
▪️كره سرد ١٠٠ گرم
▪️شير ٣/٤ پ
▪️تخم مرغ ١ عدد
▪️ب ك پ ٢ ق م
▪️نمك ١/٤ ق چ
🔴برای روی بیسکوییت ها🔻
▫️1 عدد تخم مرغ به علاوه یک قاشق غذاخوری شیر
🔴طرز تهيه🔻🍪
🔸فرتون رو با دمای ١٨٠ درجه بگذاريد گرم بشه ،داخل سینی فر هم کاغذ روغنی بندازید.
داخل یه کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم الک یا ویسک کنید. بیکینگ پودر مهمه که تو این مرحله کاملا با آرد مخلوط بشه. کره رو که به قطعه های ریز بریدید به مواد خشک اضافه کنید.
🔸بعد به کمک پیستری بلندر یا چنگال خوب و با دقت با آرد مخلوطش کنید طوری که تکه های خیلی ریز کره داخل آرد داشته باشید.
شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خمیر شکل بگیره.
🔸بعد با یه قالب گرد قالب بزنید و داخل سینی فر بذارید.
یدونه تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر رو با هم مخلوط کنید و به کمک برس روی بیسکوییت ها بمالیدش برای 10 دقیقه تا یک ربع داخل فر داغ و یا تا وقتی که تستر از وسطش تمیز بیرون بیاد.
بهتره گرم سروشون کنید و مخوصا با کره و مربا
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱