eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ داخل کاسه سیب زمینی مواد لازم: 6_5 عدد سیب زمینی 2_1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه برای مواد مرغی: 1 تکه سینه مرغ 1 پیاله گردوی خرد شده 1 پیاله ماست چکیده کمی جعفری سیر نمک طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ داخل کاسه سیب زمینی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌞 سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 پیمانه پیازچه خرد شده 4 شاخه جعفری ساطوی 1/2 پیمانه هویج پخته و رنده شده 1 عدد درشت پنیر خامه ای 3/4 پیمانه(میتونید پنیر صبحانه رو جایگزین کنید ولی مواظب باشید که موادتون شور نشه) مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری همه مواد رو با هم ترکیب کنید. مواد رو روی نان لواش به صورت یکنواخت پهن کنید. چند ورق برگ کاهو روی آن بچینید و لوله کنید. رولت رو در سلفون بپیچید و برای 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار بدید تا کاملا منسجم بشه. بعد از یخچال در بیارید و به سایز دلخواه برش بزنید. میتونید به صورت حلقه ای برش بزنید یا مثل من به صورت لقمه. مواد کاملا منسجم هست و موقع خوردن از وسط نان نمیریزه. مرغ رو با نمک کم بپزید تا مواد شور نشه. اگه موادتون موقع همزدن کمی سفت بود یک قاشق آب مرغ بهش اضافه کنید که باعث خوشزمزه تر شدن دستپیچ میشه. لازم نیست به مواد نمک اضافه کنید چون ممکنه شور بشه ولی افزودن فلفل اختیاریه. به مرغتون در زمان پخت یک حبه سیر اضافه کنید باعث خوش مزه شدن بیشتر دستپیچ میشه. اضافه کردن خیار شور و کالباس به سلیقه شما بستگی داره. میتونید از ماست کاملا چکیده و سفت به جای پنیر خامه ای استفاده کنید. زمان استراحت در یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ مجلسی مرغ مجلسی دستور : اول تکه های مرغ را با زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ، کمی پودر پاپریکا مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم که همه ی قسمتهای مرغ طعم دار بشه، بعد مرغها رو با روغن تفت میدهیم مواظب باشید مرغها رو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشه و روی طعمش تاثیر داره کمی که طلایی شد کافیه. بعد کمی زعفران سائیده یا آب شده روش میریزیم و یک عد پیاز حلقه ای ، ی دونه هویج حلقه ای ( هویج زیاد باعث شیرین شدن غذامون میشه ) یک حبه سیر ، کمی زنجبیل تازه رنده شده ( میتونین پودر زنجبیل هم بریزین که البته تازه ش خیلی بهتره ) دو سه تکه فلفل دلمه ای ، همه رو لابه لای مرغ ها میریزیم اگه نصف ساقه کرفس هم بریزین خوبه که من امروز نداشتم بعد یک و نیم لیوان اب میریریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای شیر👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗🍚❤️😋 😍مواد لازم رشته پلو: برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم 😍مواد مرغ رشته پلو: مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست. رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم. اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست. مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذائقه شما بستگی دارد. رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست. این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی ۱ بسته پنیر خامه ای ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجون مواد لازم :👇 مغزگردو : ۳۵۰ گرم مرغ : ۸۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۲ عدد شکر : ۲ قاشق غذاخوری نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم دستور تهیه :👇 گردو ها را دو بار چرخ می کنیم. پیاز را هم چرخ می کنیم. پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم. مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم. مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم. بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم. بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست. نوش جان نکات :👇 مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد. برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید. ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود. این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1/4 پیمانه آب ولرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری مارک رضوی، از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید. شکر 1 قاشق مرباخوری شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را اضافه کمی هم بزنید روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و کف کند. آب باید گرم باشه ولی دست رو نسوزونه کره نرم 90 گرم(یا مارگارین) شکر 1/2 پیمانه برای داخل خمیر تخم مرغ دمای محیط 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر دمای محیط 3/4 پیمانه آرد سه صفر (آرد همه منظوره کیک و نان و شیرینی که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید) 3/5 تا 4 پیمانه بسته به جنس آرد میزان آرد مصرفی متغیر هست کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کتید. خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید. دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند. خمیر را در کاسه چرب قرار دادهدروی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید. خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید. 1پیمانه شکر قهوه ای (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید) شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید. 1 تا 2 قاشق چایخوری دارچین 60 تا 90 گرم کره یا مارگارین مذاب برای کاور داخلی خمیر روی سطح خمیر باز شده را با کره مذاب خنک شده در محیط بپوشانید و سپس از مخلوط شکر و دارچین روی نان بپاشید. شروع به رول کردن خمیر کنید. خمیر را به 12قسمت تقسیم کنید. کف ظرف به ابعاد 20×30 یا 25×35 سانت را کاغذ انداخته خمیر را با فاصله بچینید .روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید. برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید. آیسینگ خامه ای=100گرم پنیر خامه ای+100 گرم خامه صبحانه+2 تا 3 قاشق پودر قند+1 قاشق شیر+1/4 قاشق چایخوری وانیل...با همزن بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹لوبیا سبز ریز خرد شده آب پز شده و تفت داده شده 1 پیمانه 🔹نخود فرنگی آب پز له شده 1 پیمانه 🔹گوشت چرخ شده تفت داده شده 1 پیمانه 🔹سیب زمینی آب پز رنده شده 1 پیمانه 🔹هویج نگینی ریز خرد شده تفت داده شده 1 پیمانه 🔹کالباس مرغ مربع شکل 8 ورق 🔹تخم مرغ 8 تا 6 عدد ♨️طرز تهیه هر یک از مواد بالا را با 1 عدد تخم مرغ و نمک و ادویه دلخواه مثل سایر انواع کوکو آماده می کنیم. نکته : داخل هویج 2 تا زرده فقط استفاده می کنیم تا رنگ نارنجی آن روشن نشود. سفیده های هویج را در کاسه ای ریخته کمی هم می زنیم. لایه اول لوبیا سبز را داخل قالب لوف (قالب کیک صبحانه ) ریخته رویش را صاف می کنیم. سپس 2 ورق از کالباس را به اندازه قالب برش داده داخل سفیده زده بعد روی لوبیا قرار می دهیم. لایه دوم سیب زمینی را می ریزیم. سپس یک ورق کالباس که در سفیده زده ایم.لایه سوم گوشت و مجددا ورق کالباس. لایه چهارم نخود فرنگی و ورق کالباس. لایه پنجم که آخرین لایه و لایه رویی است هویج می ریزیم. بعداز پرکردن قالب ، آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار می دهیم تا رویش سرخ شود. سپس از فر خارج کرده، کمی که سرد شد از قالب در آورده چند ساعتی در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود. سپس کوکو هفت طبقه را با یک چاقوی تیز برش می دهیم. می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین نکات : توجه کنید که هر بار کالباس را در سفیده تخم مرغ بزنید تا لایه ها بهتر بهم بچسبند. در ضمن از کمی پنیر پیتزا در بین لایه ها می شود استفاده کرد به مقدار خیلی کم. من بجای نمک از قرص اشکنه استفاده کردم تا خوشمزه تر بشه. کوکو هفت لایه را اگه گرم برش بدهیم لایه ها ار هم جدا می شود. می تونید ترتیب رنگ ها در کوکو 7 طبقه را تغییر بدین. اگر رژیم گیاهی دارید، می تونین به جای گوشت چرخ کرده از قارچ استفاده کرده و کالباس را هم حذف کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه صبحونه‌ی مقوی و دستساز که میتونه کل انرژی روزتو تامین کنه. 😋😍 دو لیتر شیر رو روی حرارت بذارید. یه قاشق چای خوری نمک بریزید و اجازه بدید به جوش بیاد. تو این فاصله آب سه عدد لیمو ترش تازه رو بگیرین، شیر که به جوش اومد، آبِ لیموهارو اضافه کنین. اجازه بدین پنج دقیقه بجوشه ، بعد حرارتو خاموش کنین. درشو ببندین و کنار بزارین. بعد از ده دقیقه، میبینین که شیر دلمه بسته. داخل صافی بریزین تا آبش خارج بشه. دلمه‌هارو داخل غذاساز بریزین ، پنجاه گرم کره اضافه کنید و خوب میکس کنین . دو مشت گردو رو با چاقو خرد کنین ، داخل تابه بریزید و کمی تفت بدین . وقتی گردوها سرد شد، به مواد میکس شده اضافه و یکدست کنین. مواد رو روی کاغذ روغنی بریزین و بهش شکل بدین. روی پنیر مغز گردو بچینین و دورشو کاغذ بکشین. چهار ساعت داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره و تبدیل به یه پنیرگردویی خوشمزه بشه😋 برش بزنین و از خوردنش حسابی لذت ببرید. 😋 نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پوست ۱ عدد نارنگی رو رنده کنید ۵ عدد نارنگی رو پوست بگیرید و از وسط نصف کنید ظرف مناسب فر رو ( سایز ۲۰ در ۲۰ ) با کره چرب و آرد پاشی کنید ۲ ق غ شکر بپاشید و نارنگی ها رو کف ظرف بچینید ۱ عدد نارنگی، ۲ عدد تخم مرغ رو میکس کنید و از صافی رد کنید نصف لیوان شکر، پوست نارنگی که رنده کردیم، ۳ دقیقه با همزن دستی هم بزنید شیر و روغن از هرکدام ۲/۳ لیوان در حد مخلوط شدن هم بزنید ۲ لیوان آرد، ۲ ق چ بکینگ پودر به مواد اضافه و ترکیب کنید روی نارنگی ها بریزید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا وقتی که داغ هست داخل ظرف سرو برگردونید اگر دوست داشتید میتونید کمی هم پودر قند الک کنید حتما این کیک خوش عطر درست کنید که عاشقش میشید نوش جان🥰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* * [مواد لازم] تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک و یک سوم لیوان آب نصف لیوان کمتر آرد یک و نیم لیوان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرپُر پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری کنجد به اندازه دلخواه *فر دست ساز* قابلمه را یک ربع از قبل روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده تا بخوبی گرم شود ، درون قابلمه رینگ فلزی قرار داده و قالب کیک را روی رینگ فلزی قرار داده ، دم کنی را روی قابلمه میذاریم و تا حدود ۴۰ دقیقه اول دم کنی را برندارید تا پف کیک نخوابد و بعد با سیخ چوبی تست پخت انجام بدین اگر سیخ چوبی تمیز بود یعنی کیک کامل پخته است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت 👌🏼😍😋 . برای یک آبگوشت خوب و مشتی شما چیکار میکنید🤔 . مهمترین چیز خیس خوردن بنشن (حبوبات) هست از قبل خیس بخورن اگر معده های حساس دارید که آبش رو هم یک بار خالی کنید و بعد به همراه گوشت و دنبه و گوجه و پیاز بزارید سر گاز تا حسابی جا بیفته . ابگوشتای قدیم، داخلش از رب و گوجه خبری نبود و این غذا جز غذاهای بود که همه دوست داشتن و افراد متوسط و فقیر به راحتی اون رو درست میکردن و میخوردن ولی این روزها اگر هوس آبگوشت کنید باید ۴۵ تومن رو خرج کنید . راستی ما سیب زمینی ها رو آخر سر به آبگوشتمون اضافه کردیم . آبگوشت هم باید با نان سنگک تازه خورده بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ آرد ۲.۵ تا ۳ پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا ۱۰ دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد ۲.۵ پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نکته:پیمانه و لیوان استفاده شده در دستور یکی هست و برای لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار و یا پیمانه قنادی هر دو یکیه. خمیر🔻 یک و نصفی قاشق غذاخوری خمیر مایه را با 3 چهارم لیوان آب گرم و یک قاشق شکر بزارید عمل بیاد . بعد 4 پیمانه آرد را داخل کاسه بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری شکر بریزید و یک قاشق پر شیرخشک را اضافه و مخلوط کنید . سپس نصف پیمانه روغن را اضافه و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و ۳/۴ لیوان اب را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیف بدست اید و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و بزارید یک جای گرم به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از یک ساعت ، خمیر را چانه های کوچک بگیرید و گرد کنید و اجازه دهید 15 دقیقه داخل سینی که کاغذ انداختید تخمیر شود. با ته یک لیوان یا کاسه که کمی چرب کردید وسط خمیر را گود کنید کناره هاز خمیر خیلی کلفت نباشد و با چنگال وسط خمیر را چند سوراخ بزنید و یک قاشق کوچک سس در وسط خمیر بریزید و بعد کمی پنیر پیتزا بریزید و فلفل دلمه ای کمی زیتون و سوسیس و یا کالباس رنده شده و دوباره پنیر پیتزا شما از هر موادی میتونید استفاده کنید. برای رومال🔻 یک زرده تخم مرغ وانیل نوک قاشق 1 قاشق غذاخوری شیر این مواد را مخلوط و کناره های نان را با این مواد رومال کنید و کمی کنجد بپاشید. فر را از 5 دقیقه قبل گرم کنید. به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد بزارید تا بپزد دمای هر فر فرق دارد پس مدت پخت تغییر میکند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛