9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ایی😋
📌مواد لازم👇
📌هرنوع گوشت چرخ كرده اى كه استفاده ميكنيد
براى هر نفر صد گرم
📌پياز براى هرنفر يك عدد كوچك
📌نمك فلفل زردچوبه
📌سبزى خشك معطر(من ريحان زدم)
📌گوجه دوعدد
📌فلفل دلمه يك عدد
📌سير دوعدداختيار
📌رب گوجه يك قاشق غذا خورى
طرز تهیه👇
📌حتما آب پياز رو بگيريد ابتدا حرارت زياد وبعد با شعله ملايم اجازه بديد كه بپزه
📌آبدار بودن سس كباب هم سليقه ايست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میرزاقاسمی
برای ۲ تا ۳ نفر
بادمجان 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه به مقدار لازم
بادمجانها رو کباب کردم ، خونه ما آپارتمانی هستش من همون روی اجاق گاز کباب می کنم . ( می تونین داخل فر هم بزارین من اون شکلی هم درست کردم عالی میشه ) بعد پوستش رو کندم . و ساطوری خرد کردم . (تخم های بادمجون هم در بیاد بهتره)
سیر رو ریز خرد کردم یا رنده کنین .
گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آب گرم قرار دادم ، بعد از چند دقیقه پوست گوجه رو که خیلی راحت کنده میشه ، جدا کردم و نگینی خرد کردم.
سیر رو داخل تابه تفت دادم .
بادمجانها را اضافه کردم و گذاشتم کمی آب آن کشیده بشه بعد گوجه ها را اضافه کردم و باز میگذاریم که آب گوجه هم کشیده بشه . مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم . می تونین یک قاشق رب گوجه هم اضافه کنین ، اما توی دستور اصلی نداره . تخم مرغ ها رو هم اضافه کردم . برای تزیین هم یه دونه تخم مرغ رو جدا نیمرو کردم و روش قرار دادم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگی سخت نیست
🌼زندگی تلخ نیست
🌸زندگی همچون نتهای موسیقی
🌼بالا و پایین دارد
🌸گاهی آرام و دلنواز
🌼گاهی سخت و خشن
🌸گاهی شاد و رقصآور
🌼گاهی پر از غم
🌸زندگی را باید احساس کرد...
🌼الهی ساز دلتون زیباترین آهنگو بزنه
بفرمایید صبحانه😋🍳
#حلوا_رطب
.
رطب (خرما) ۲۰۰ گرم ، حدودا ۱۵ عدد
شیر ۶۰ گرم (یک چهارم لیوان)
آرد نانوایی یا ارد سفید شیرینی پزی ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
زعفران به میزان لازم
گلاب و هل در صورت دلخواه
کره ۷۵ گرم
روغن مایع ۳ تا ۴ ق غ
خرماها رو پوستشون رو جدا کردم ، هسته ها رو در آوردم و له و پوره کردم و با شیر مخلوط کردم .
آرد رو الک کردم و روی حرارت کم مرتبا جا به جا و هم زدم و تفت دادم . من اینجا حدودا ۴۵ دقیقه آرد رو تفت دادم . کره و روغن رو اضافه کردم . من چشمی روغن رو می ریزم باز چک کنید . کمی تفت دادم . زعفران رو هم اضافه کردم و بعد پوره خرما رو ریختم و ترکیب کردم تا حلوا یک جا جمع بشه .
حلوا آماده است و هر طور دوست دارید می تونید تزیین کنید . من داخل قالب سیلیکونی ریختم و فشرده کردم . یکی دو ساعتی یخچال قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• بریم برای یه کیک مرمری جذاب و خوشگل که همینجوری ساده خیلی شیک و مجلسیه و عاشقش میشی😍
چرب کردن قالب و یادته چند وقت پیش استوری کردم برای این کیک بود با این روش راحتی استوری هم هایلایت کردم میتونی ببینی
این کیک تو فر دستساز هم میشه 🥰
سایز قالبم بیست وپنج بود
کیک مرمری
چهار عدد تخم مرغ
شکر : یک ونیم پیمانه
آرد :دو پیمانه + ۲ ق غ(برای قسمت سفید رنگ آخر اضافه میشه )
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۲ ق م
شیر : نصف پیمانه (میتونید بحاش آب بریزید)
یک چهارم ق چ وانیل
روغن مایع : نصف پیمانه
تخم مرغ و وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار و حجیم بشه
بعد روغن و شیر اضافه و در حد مخلوط شدن بزنیددر اخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردید و اضافه کنید و مخلوط کنید
مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید
به یکی دو ق آرد و به یکی دیگه دو ق پودر کاکائو بزنید در آخر هر دورو جدا بریزید توی قیف و نوکش رو قیچی کنید
قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و مثل ویدیو مواد رو روی هم بریزید و در فربا دمای صدوهشتاد بزارید چهل دقیقه چک کنید
او فر دستساز هم میشه نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شیر_عسلی
شیر گرم ۱.۵ لیوان
شیر سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ (لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها دارند )
شیرعسلی الفجر ۳۰۰ گرم (سوپری ها و هایپرمارکت ها ولوازم قنادی ها دارند )
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ (میزانش کاملا سلیقه ای)
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
توی یه طرف دیگه یک و نیم لیوان شیر گرم رو با شیر عسلی مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه و بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و بعد که تقریبا توی محیط خنک بود خامه رو ریختم و مخلوط کردم .
دو قسمت کردم دل به خواهی به یکیش کمی پودر کاکایو که کمی با آب حل کرده بودم و اصافه کردم .
قالبم پلاستیکی بود و چون خامه داره چرب کردن هم نمی خواد به ترتیب اول از مواد کاکائویی ریختم و گذاشتم یخچال کمی که از نیم بند سفت تر شد لایه سفید رو ریختم و به این شکل لایه ها رو پر کردم .
بعد از بسته شدن کامل دورش رو با چاقو ازاد کردم و دیدم که دسر آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم .
بعدا نوشت : عزیزان ۳۰۰ گرم شیر عسلی رو دقیق نمی دونم چه قدره اما یه قوطی کمتر از ۴۰۰ گرم دقیق ۳۸۷ گرم هستش . میشه گفت تقریبا سه چهارم قوطی .
در مورد تعداد هم دقیق نمی دونم شاید بشه گفت ۸ نفر .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام آموزش این کیک خوشمزه تقدیم به شما .
نکات ✅👇
میتونید از آب پرتقال صنعتی هم در مواقعی که فصل پرتقال نیست استفاده کنید منتها بدون شک با آب پرتقال طبیعی خوشمزه تره 👌
برای رنده پوست پرتقال باید قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال رو رنده کنید.
#کیک_پرتقال_با_سس_پرتقال
استاد زحمتی عزیز
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس پرتقال؛
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
آب پرتقال ۲/۳ لیوان
شکر ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال مقداری
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید
تخم مرغ، شکر، وانیل و رنده پوست پرتقال رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
حتما بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم تخم مرغ نگیره
آب پرتقال و روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه.
قالبتون رو با روغن جدا کننده چرب کنید . سایز قالب من ، میان تهی ۲۵ سانت هست . میتونید از قالب کوچیک تر هم استفاده کنید.
مواد رو توی قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار بدید
برای درست کردن سس؛
نشاسته ذرت، آب پرتقال، شکر و رنده پوست پرتقال رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه بعد از روی حرارت بردارید و وقتی به دمای محیط رسید روی کیک بریزید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقال با سس پرتقال نوش جون 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پرتقال با سس پرتقال نوش جون 😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛