رولت ژامبون
مواد لازم برای نان رولت :
تخم مرغ سه عدد
آرد ۵ قاشق سوپ خوری
شیر یک سوم لیوان
مواد لازم برای داخل رولت :
ژامبون ۴_۳ ورق نازک
پنیر ورقه ای ۶ ورق
سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد
خیارشور رنده شده ۵_۳ عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری بزرگ
ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم
دستور تهیه :
برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید.
مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید.
موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قراردهید.
سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید.
نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز آبکش کردن برنج بهمراه نکات
پختن پلویی با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت برنج هست ومیدونم که همگی بلد هستن
❤ برای پخت برنج، اولین مرحله خیساندن آن است. برنج را بعد از پاک کردن، با آب ولرم بدون این که مدام چنگ بزنید، آنقدر بشویید که آب روی برنج شفاف شود.
❤. برنج را داخل کاسه یا لگن ریخته و روی آن آب گرم، نه آب داغ بریزید؛ آب باید تقریبا 4 بند انگشت یا سانت بالاتر از سطح برنج داخل کاسه یا لگن باشد.
❤ به آب برنج نمک اضافه کنید. اگر می خواهید آن را آبکش کنید، لازم نیست نگران مقدار نمک باشید، چرا که بعد از آبکشی می توانید با ریختن آب، نمک اضافی آن را بگیرید ولی اگر می خواهید برنج را به صورت کته بپزید، نمک آن را به اندازه بریزید یعنی آب برنج نه شور باشد و نه بی نمک. برای خیس خوردن برنج حداقل 3 تا 4 ساعت زمان لازم است.
❤بعد از این مدت برای پخت برنج آبکشی، قابلمه موردنظر را انتخاب کرده و دوسوم آن را آب بریزید. در قابلمه را بگذارید و آن را روی شعله زیاد اجاق بگذارید تا آب به جوش آید. زمانی که آب به جوش آمد آب برنج را خالی کرده و در قابلمه حاوی آب در حال جوش بریزید و صبر کنید تا داخل آب جوش بپزد.
❤ برای آنکه از زمان آبکش کردن برنج مطمئن شوید، یک دانه برنج در حال جوش را بردارید و بین دو انگشتتان له کنید یا داخل دهانتان بگذارید. برنج باید کمی میان انگشتانتان له شود و خشک نباشد اما مغز آن مقدار کمی سفت باشد.
یکی دیگر از نشانه های آبکش کردن برنج این است که در این مرحله مقداری از دانه های برنج در حال جوش، روی آب قرار می گیرند. فقط مراقب باشید برنج را به امان خدا ول نکنید چون ممکن است به راحتی وا برود.
❤وقتی از پخت برنج مطمئن شدید، آن را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید تا هم نمک اضافه برنج گرفته شود و هم کمی از حرارت بیفتد.
❤برای دم کردن برنج ابتدا قابلمه مناسبی آماده کرده و داخل آن مقداری روغن بریزید، به اندازه ای که کف قابلمه چرب شود. قابلمه را روی شعله اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. سپس آن را از روی اجاق بردارید و کف قابلمه را با نان، حلقه های سیب زمینی یا هر ماده دیگر مورد نظر برای ته دیگ بپوشانید.❤بعد از اینکه ته دیگ را با سیب زمینی، نان یا هر چیز دیگری پوشش دادید، برنج داخل آبکش را با کفگیر بزرگ داخل قابلمه بریزید به طوری که برنج به صورت کوه داخل قابلمه قرار گیرد و به دیواره های قابلمه نچسبد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیده گوشت و پنیر .
مواد لازم بری خمیر:
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست (۲۰۰ گرم)
۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ پاکت خمیر مایه خشک (۱۰ گرم)
آرد به مقدار لازم (۸۰۰-۷۰۰ گرم)
برای مخلفات:
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ فلفل دلمه قرمز
۱ عدد پیاز
۱ قاشق مرباخوری رب گوجه
۱ قاشق مرباخوری رب فلفل قرمز(به جاش پودر فلفل قرمز هم میشه)
همه مواد خمیر غیر از آرد و نمک رو تو یک کاسه بزرگ مخلوط کرده (۵ دقیقه صبر کنین خمیر مایه فعال بشه) بعد آرد و نمک رو یواش یواش اضافه کنین، آرد رو تا جایی بریزین که یک خمیر نرم تشکیل شده که دستتون هم نچسبه... میگذاریم حدود نیم ساعت استراحت کنه یا به اصطلاح ور بیاد.(روش رو با دستمال نم میپوشونیم)
تکه های کوچک از خمیر جدا میکنیم و مثل تصویر دایره های کوچک درست کرده رو هر کدوم کمی مخلفات ریخته و کنارههاشون رو شکل میدیم و روی هر کدوم یه قاچ گوجه و یک تکه پنیر پیتزا یا کاشار میذاریم
پیدهها رو توی فر که از قبل رو دمای ۲۰۰-۲۲۰ داغ کردیم گذاشته و تا زمانی که سرخ و برشته بشه میپزیم
فوق العاده میشه حتما امتحان کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_پیتزا
.
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین .
این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره . .
این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا)
آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره)
آب ولرم یک چهارم لیوان
شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین)
پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن)
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ق چ
روغن مایع ۶ ق غ
.
آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد .
توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت .
بعد خمیر رو روی صفحه کارم ۱۰۰ بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم .
بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه .
نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پان اسپانیا
این مقدار مواد برای ۸ تا ۱۰ نفر
شیر ۴ لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی ۷۰,گرم (نصف لیوان)
شکر ۱۶۰ گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) ۴۰ گرم ( ۳ ق غ)
گردو خرد شده ۳ تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (۴ ق غ)
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
موز ۲ عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودینگ_شکلاتی🥳🥳🥳🥳
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد سفید
1 لیوان شکر
1 قاشق وانیل پودری
200 گرم شکلات تلخ(هر درصدی بسته به ذائقه تون)
1بسته خامه صبحانه صورتی
حجم لیوان مورد استفاده 170 میل
شیر ، آرد و شکر را داخل ظرف بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه. وقتی جوش اومد 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکلات آب بشه ،بعد خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید،دسر آماده رو تو لیوان بریزید با(برش های شکلاتی،پودر پسته و آبنبات) و هر چی دوست دارید تزیین کنید،
برای حداقل 2تا3 ساعت بزارید تو یخچال تا خودشو کامل بگیره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی_موزی 🥧 😋
🔸۱ لیوان شکر و ٣ عدد تخم مرغ و ٥گرم وانیل رو با همزن بزنید تا سفید وکشدار شه.کره نرم رو اضافه وباز هم بزنید.١ليوان شیر رو هم اضافه وخوب مخلوط کنید.
🔸آرد ۲ لیوان، پودر کاکائو ۴ ق غ ، گردو خرد شده ۵ ق غ ، بیکینگ پودر ١٠ گرم را باهم مخلوط و۳بارالک وبه مواد اضافه شودبا لیسک زیرو رو کنید وبعد درحد یکدست شدن بادورکندهمزن بزنید.دو عدد موز پوره شده و٤ ق غ شکلات چیپسی وگردو رو اضافه ومخلوط وداخل قالب مافین که کپسول کاغذی گذاشتیدبریزید روش گردو وچیپس شکلاتی بریزید وبزارید داخل فر با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۳۵دقیقه بپزد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛