#دسر_کیک_اناری
طرز تهیه دسر:
ژله انار یک بسته(هر ژله دیگه ای هم می تونه باشه ولی ژله انار متناسب با رنگ رولت وایده مون هست)
اب جوش ۱و۱/۲ پیمانه یا لیوان
.
👈ژله را با آب جوش مخلوط وبنماری کنید(یعنی روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید وهم بزنید)تا ژله کاملا شفاف شود
پس از خنک شدن درون ظرف مناسبی بریزید (کف ظرف نایلون بکشید وکمی چرب کنید)
ودرون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شود
(اگر از شب قبل تهیه کنید بهتره ،ژله خوب منسجم میشه و موقع برش، تمیز برش میخوره)
پس از بستن به قطعات مربعی برش بزنید وکنار بگذارید،
👈یک انار متوسط نیز دون کنید و کنار بگذارید،
.
پودر ژلاتین ۱ق س
اب سرد ۵ق س
👈پودر ژلاتین واب سرد را نیز مخلوط وبنماری کنید
وپس از بنماری اجازه دهید تا کاملا خنک شود،
.
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (ماسکارپونه بهتره ،من ماسکارپونه زدم ،نبود لبنه جایگزین کنید)
خامه قنادی فرم گرفته ۲۰۰ گرم (جایگزین،،، مخلوط ۲۰۰ گرم خامه صبحانه + ۵ق غ پودر قند )
👈پنیر خامه ای همدمای محیط را با همزن کمی بزنید تا باز شود سپس خامه را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید
شیرینی ان را بچشید اگر کم بود می تونید کمی پودر قند اضافه کنید،
درنهایت پودر ژلاتین بنماری وخنک شده را کم کم اضافه کنید وسریع هم بزنید
ژله ودانه های انار را نیز اضافه ومخلوط کنید
🛑نکته :پودر ژلاتین پس از بنماری شدن حتما خنک بشه و پنیر وخامه نیز همدمای محیط، در غیر اینصورت موقع اضافه کردن پودر ژلاتین مایه دسر گوله خواهد شد ویکدست درنمیاد😉
.
دسر را درون قالب استوانه ای بریزید ودر یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود
قالب برای این میزان مواد: یک طلق مربع ۲۵ بردارید دو طرف ان را به هم برسانید وبا چسب محکم کنید که به شکل لوله ای به قطر ۶ سانت شود سپس ته ان را سلفون بکشید،
.
درنهایت دسر را روی نان رولت بگذارید ورول کنید، رول را درون کاغذ بپیچید وچندساعتی در یخچال بگذارید سپس برش بزنید
(یک لایه نااازک خامه روی نان رولت کشیده شود برای چسبیده شدن بهتر دسر به نان)
از برشها واضافه های اطراف نان تاج انار را تهیه کنید وبا شکلات سفید به آن بچسبانید،
رولت قرمز:
سایز قالب مربع ۲۵
(دستور کامل رولت قرمز داخل پست،،، کیک رولی هندوانه ای ،اینجا جا نمیشه توضیح بدم مطابق رولت سبزی که گفتم تهیه کنید)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ 🥙 😋
🔸۵۰۰گرم گوشت مرغ چرخ شده و رنده یک پیاز بزرگ و یک سیب زمینی متوسط به همراه یک عدد تخم مرغ و یک حبه سیر تازه و ادویه جات شامل نمک وزردچوبه وفلفل سیاه و آویشن وپاپریکا و گیجه بیبر (فلفل قرمز ترکیه ای)و در صورت دلخواه یکم پیازچه وجغفری خرد شده ویک ق غ آرد سفید یا نخودچی یا آرد سوخاری همه مواد رو باهم مخلوط کرده وگوشت رو کامل ورز میدیم تا همه مواد بخورد هم برن ومیزاریم یخچال نیم ساعت بمونه حالا مواد گوشتی رو بعد از استراحت به اندازه دلخواه تو دست شکل میدیم و تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخمیکنیم و بعد از اتمام کتلت ها گوجه رو خرد میکنیم توهمون تابه به همراه فلفل دلمه ای میزاریم سرخ بشن
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☃️صــبــح آمـــده
❄️دفتر اين زندگى را باز کن
☃️زيــســتـــن را بــــا
❄️سـلام تـازه اى آغـاز کـن
☃️گـل بـخـنـد و گـل شـنــو
❄️در گـلـشـن ايـن بـوسـتـان
☃️زنـــدگــی را بــــا
❄️عـشـق تـازه ای آغـاز کـن
☃️ســلام دوســتــان خــوبــم
❄️شروع هفته تون پربرکت و عالی
#سالاد_ماکارونی 🍝 😋
▫️ماکارونی فرمی یک بسته ۵۰۰ گرمی
▫️فلفل دلمه روی سه عدد
▫️قارچ یک بسته
▫️ذرت و نخود فرنگی یک قوطی کنسرو
▫️کالباس به مقدار لازم
🔸ادویه ها
▫️نمک فلفل ،آویشن،رزماری،پولبیبر
🧃سس هزارجزیره سس خردل
🔸کالباس و مکعبی خورد کن ،فلفل دلمه نگینی،قارچ خام و خورد کن ،نکته مهم ماکارونیه که بعد از پخت و ابکشی باید کاملااا خنک بشه ،اول قارچ و با سس مخلوط کن تا مزه دار بشه بعد بقیه مواد ،اجازه بده سه چهارساعت بمونه داخل یخچال نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛