eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☃️صــبــح آمـــده ❄️دفتر اين زندگى را باز کن ☃️زيــســتـــن را بــــا ❄️سـلام تـازه اى آغـاز کـن ☃️گـل بـخـنـد و گـل شـنــو ❄️در گـلـشـن ايـن بـوسـتـان ☃️زنـــدگــی را بــــا ❄️عـشـق تـازه ای آغـاز کـن ☃️ســلام دوســتــان خــوبــم ❄️شروع هفته تون پربرکت و عالی
همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه تا دندون دارید بخندید تا چشم دارید ببینید تا گوش دارید گوش کنید تا سالمید زندگی کنید 🥰سلام 🌅صبح شما به خیر
🍝 😋 ▫️ماکارونی فرمی یک بسته ۵۰۰ گرمی ▫️فلفل دلمه روی سه عدد ▫️قارچ یک بسته ▫️ذرت و نخود فرنگی یک قوطی کنسرو ▫️کالباس به مقدار لازم 🔸ادویه ها ▫️نمک فلفل ،آویشن،رزماری،پولبیبر 🧃سس هزارجزیره سس خردل 🔸کالباس و مکعبی خورد کن ،فلفل دلمه نگینی،قارچ خام و خورد کن ،نکته مهم ماکارونیه که بعد از پخت و ابکشی باید کاملااا خنک بشه ،اول قارچ و با سس مخلوط کن تا مزه دار بشه بعد بقیه مواد ،اجازه بده سه چهارساعت بمونه داخل یخچال نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی پفکی سیب مواد لازم👇 خمیر هزارلا: ۱بسته سیب: ۲عدد شکر: ۴ق.غ دارچین: نصف ق.غ پودرقند یکساعت قبل از شروع کارمون خمیر هزارلا رو از فریزر درمیاریم تا باز بشه. فر رو با دمای ۲۰۰درجه روشن میکنیم و میذاریم یکربع بمونه تا گرم بشه. سیبمون بصورت حلقه های تقریبا یک سانتی برش میزنیم و وسطشو که همون قسمت هسته هست رو باز بصورت حلقه درمیاریم(اینکارو میتونید با ته ماسوره های قنادی یا در بطری انجام بدید) تو یه ظرف شکرو دارچینو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم. رو صفحه کارمون آردپاشی میکنیم و خمیرو با کمک وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانت باز میکنیم بعد مطابق فیلم به شش قسمت به شکل مربع تقسیم میکنیم و برش میزنیم. دو طرف سیبهارو اول داخل شکرو دارچین میزنیم بعد وسط خمیر میذاریم و گوشه های خمیرو روش میاریم(مطابق فیلم) کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و خمیرارو با فاصله از هم روش میچینیم. داخل فر که با دمای ۲۰۰درجه از یکربع قبل گرم کردیم به مدت ۲۵ تا۳۰دقیقه میذاریم تا زمانیکه روی شیرینیامون طلایی بشه.بعد از فر درمیاریم و وقتی خنک شد روش پودرقند الک میکنیم. به همین سادگی شیرینیِ پفکیِ سیب و دارچین جذاب و خوشمزمون آماده میشه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ شیش انداز گیلانی😋 ۱-گردو ۲۰۰ گرم ۲-پیاز داغ ۲ ق.غ ۳-بادمجان ۳ الی ۴ عدد ۴-رب انار ۲ ق.غ ۵-نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم شیش انداز به سبک های متفاوتی درست میشه در شیراز، اصفهان، گیلان و زنجان که هر کدوم به سبک خودشون درست می کنن. مثلا شیش انداز سیب داریم، تخم مرغ، کدو، خیار، گوجه کال و بادمجون، که من با سبک گیلانی و با بادمجون درست کردم. گردوها که سه ساعت پخت برای اینکه روغن بیشتری پس بده، ۲ دفعه به فاصله ۳۰ دقیقه چند حبه یخ داخل خورشت میندازیم. یکساعت آخر پخت پیاز داغ و رب انار رو اضافه می کنیم. حواستون بادمجون ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نپزه که شکل خودشو حفظ کنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تبریزی😍 با کمترین مواد اولیه یه شیرینی خوشمزه درست کن و کیفش رو ببر😊 چند نکته که حتما رعایت کنید. 🔴 به هیچ عنوان شیرینی هایی که کره داخلشون استفاده میشه رو با دست ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی هاتون خراب میشه. 🔴 فر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید 🔴رنگ این شیرینی نباید تغییر کنه 🔴وقتی این شیرینی گرمه خیلی نرمه پس اجازه بدید خنک بشه بعد جابجاش کنید. کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۴ پیمانه هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ آرد ۱ پیمانه پودر پسته مقداری برای تزیین کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کاملل نرم و یکدست بشه و بعد آرد ، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سیب فوری 😋 ۲ عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه نصف لیوان شیر و ۱/۳ لیوان روغن میریزیم و هم میزنیم ۱.۵ لیوان آرد قنادی و ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین و ۱.۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر توی ۲ مرحله الک میکنیم روی مواد و هم میزنیم ۳ عدد سیب برش میزنیم، قالب ۲۰ سانتی کفش کاغذ روغنی انداختیم و سیب ها میریزیم داخلش مواد کیک میریزیم روی سیب ها و میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا بپزه از فر که درآوردیم و خنک شد، از قالب جدا میکنیم و کاغذ روغنی هم جدا میکنیم از کیک در آخر پودر قند روی کیک الک میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی کرانچی🥰 ◀برای رنده کردن سیب زمینیها از هر مدل رنده ای که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید فقط بهتره رنده زیاد درشت نباشه مدل رنده رو توی فیلم نشون دادم ◀حتما بعد از رنده کردن سیب زمینیها رو خوب بشورید تا نشاسته اضافیشون گرفته و آب سیب زمینی کاملا زلال و شفاف بشه ◀برای ترد شدن سیب زمینیها حتما مطابق فیلم 1 ساعت سیب زمینیهای رنده شده رو در مخلوط آب و یخ استراحت بدید و بعد آبکش کنید ◀حتما بعد از آبکش کردن سیب زمینیها رو روی پارچه پهن کنید تا کاملا آب آنها گرفته بشه اگه سیب زمینیها رو خیس خیس توی روغن بریزید بهم میچسبن ◀حجم روغنی که برای سرخ کردن استفاده کنید بهتره کم نباشه تا سیب زمینیها یکدست سرخ بشن در اینحالت اصلا لازم نیست سیب زمینیها رو موقع سرخ شدن هم بزنید ◀حتما اجازه بدید از قبل روغن با حرارت کم کاملا داغ بشه و بعد سیب زمینیها رو با حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ دلخواه برسن ◀اگه روغن خوووب داغ نشده باشه سیب زمینیها بهم میچسبن ◀بعد از سرخ شدن سیب زمینیها رو روی دستمال آشپرخونه بریزید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و بعد آماده استفاده ست😋😋😋 این سیب زمینیها برای سرو با چیکن یا بیف استروگانف معرکه هستن😇😋😍👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 🔸سس ▫️یک عدد سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید، و بلافاصله ادویه‌های زیر رو بزنید: ▫️پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری ▫️نمک و فلفل‌سیاه 🔸۲-۳ دقیقه بعد، یک عدد فلفل‌ دلمه که خُرد کردید، و ۱۰ عدد قارچ که ریز ریز کردید رو به مرغ اضافه کنید. ۳ دقیقه بعد گوجه گیلاسی (۷-۸ عدد) و پیازچه (۲-۳ شاخه) رو اضافه کنید و مخلوط کنید. تو مرحله آخر، حرارت رو کم کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای (یا پنیر فتا) رو اضافه کنید و اون رو باز کنید. حدود ۲ دقیقه بعد سس آماده هست. پاستا صدفی رو ۷ دقیقه توی آبجوش به همراه نمک بجوشونید، آبکش کنید و توی ظرف مناسب برای فر بریزید. سس مرغ رو بزنید، پنیر پیتزا، پنیرپارمسان و جعفری بزنید و داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه بزارید تا روی اون برشته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلاااام بهترين رفقا🤗🙋‍♀️ خوب وخوش سلامتين كه😊 يه خوش امد گويي واسه دوستاي خوبي كه تازه به کانالمون اومدن اميدوارم با حضورشون ودلگرميشون دوستاي خوبي براي هم بشيم🤗🤗🤗 چقدر ازپختن اين خوشمزه لذت مي برم امتحانش كنيد خوب!بگين خوب حالا ازخوشمزگيش نگم چقدر راحته وخيلي هم خوشگل😍 واما مواد لازم👇👇 دوعدد تخم مرغ دونيم ليوان شير يك ونيم ليوان آرد يه قاشق چاي خوري نمك يك چهارم ليوان هم روغن مايع واما طرز تهيه كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان😋من با بلال آبپز سرو كردم خيلي خوب بود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به همراهان همیشگی ، تا بحال شده میوه ی خشک شده خارجی بخورید ولی ندونید چه میوه ایه ،کدو شکری یه همچین طعمی داره وقتی میخوریدش مثل پاستیل میمونه و تنها طعمی که نداره کدو هستش ، خیلی جالب و متفاوته حتی اونایی که کدو حلوایی دوست ندارن عاشقش میشن. میتونید برای پذیرایی بجای شکلات های تکراری ازش استفاده کنید طرز تهیه بهتره که از سر کدو که سفت تره استفاده کنید ،اول پوست کدو رو زخیم بگیرید و به اندازه های دو در یک سانت برش بزنید ، ،برای دو و نیم لیوان کدو خرد شده به یک لیوان شکر نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو یابجاش سه قاشق غذاخوری آب لیمو و پوست یک عدد سیبو نصف قاشق چایخوری رنده ی پوست پرتقال نیاز داریم. همه ی مواد رو لابلای هم میریزیم ودربش رو میذاریم چند ساعتی میذاریم در دمای محیط بمونن و بعد میذاریم یخچال تا یک شب بمونه و شکر اب بندازه ،البته اگر توی این فاصله چند باری هم همش بزنیم بهتره ، بعد نصف لیوان آب بهش اضافه و روی حرارت ملایم قرار می دیم و مرتب همش میزنیم تا اگر شکری حل نشده مونده حل بشه وقتی که بجوش اومد اجازه میدیم پنج دقیقه بجوشه و بعد زیرشو خاموش میکنیم اجازه میدیم خنک بشه (با درب بسته )،دوسه ساعتی زمان می بره تا خنک بشه ، وقتی خنک شد دوباره زیرشو با حرارت ملایم روشن کنید تا پنج دقیقه بجوشه و بعد خاموش میکنیم واجازه میدیم خنک بشه،سه تا چهار مرتبه این کارو انجام می‌دهیم تا زمانی که آبش غلیظ بشهو قوام بیاد ،بعدش درب ظرفو گذاشته وبذارید تا کدو داخل شربت چند ساعتی بمونه ،حالا زیرش رو روشن کنید تا کمی داغ بشه و بعد داخل یه صافی بریزید تا شربت از کدو جدا بشه،بعد از این مرحله که سه ساعتی زمان میبره کدو هارو داخل مقداری شکر بزنید توی یک سبد بچینید و روی سبد یه پارچه ی نازک بکشید واجازه بدید تا خشک بشه برای من سه چهار روز طول کشید ،وبعد در یخچال به مدت یک ماه نگهداری کنید،البته در فریزر تا چند ماه میمونه ،میتونید این کدو شکری رو از حالا برای عید فریز کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝 😋 ▫️ماکارونی 1 پاکت ▫️گوشت چرخ کرده 150 گرم ▫️پیاز 1 عدد ▫️قارچ 200 گرم ▫️پوره گوجه ▫️خامه یک پاکت ▫️پنیر چدار ▫️فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک 🔸پیاز و گوشت باهم تفت میدیم قارچ و پوره گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ادویه ها داخلش میریزیم،خامه بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و مقداری پنیر داخلش میریزیم و در نهایت ماکارونی که از قبل داخل آبجوش گذاشته بودیم و آبکش کردیم داخلش میریزیم و مخلوط میکنیم رو سطح موادمون پنیر چدار شده رنده شده میریزیم و داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 میذاریم(گریل بالا فر) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛