eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☃️صــبــح آمـــده ❄️دفتر اين زندگى را باز کن ☃️زيــســتـــن را بــــا ❄️سـلام تـازه اى آغـاز کـن ☃️گـل بـخـنـد و گـل شـنــو ❄️در گـلـشـن ايـن بـوسـتـان ☃️زنـــدگــی را بــــا ❄️عـشـق تـازه ای آغـاز کـن ☃️ســلام دوســتــان خــوبــم ❄️شروع هفته تون پربرکت و عالی
همه چی درست میشه شاید امروز نه، ولی در نهایت میشه تا دندون دارید بخندید تا چشم دارید ببینید تا گوش دارید گوش کنید تا سالمید زندگی کنید 🥰سلام 🌅صبح شما به خیر
🍝 😋 ▫️ماکارونی فرمی یک بسته ۵۰۰ گرمی ▫️فلفل دلمه روی سه عدد ▫️قارچ یک بسته ▫️ذرت و نخود فرنگی یک قوطی کنسرو ▫️کالباس به مقدار لازم 🔸ادویه ها ▫️نمک فلفل ،آویشن،رزماری،پولبیبر 🧃سس هزارجزیره سس خردل 🔸کالباس و مکعبی خورد کن ،فلفل دلمه نگینی،قارچ خام و خورد کن ،نکته مهم ماکارونیه که بعد از پخت و ابکشی باید کاملااا خنک بشه ،اول قارچ و با سس مخلوط کن تا مزه دار بشه بعد بقیه مواد ،اجازه بده سه چهارساعت بمونه داخل یخچال نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کانال ترفند آشپزی🍟🍔 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی پفکی سیب مواد لازم👇 خمیر هزارلا: ۱بسته سیب: ۲عدد شکر: ۴ق.غ دارچین: نصف ق.غ پودرقند یکساعت قبل از شروع کارمون خمیر هزارلا رو از فریزر درمیاریم تا باز بشه. فر رو با دمای ۲۰۰درجه روشن میکنیم و میذاریم یکربع بمونه تا گرم بشه. سیبمون بصورت حلقه های تقریبا یک سانتی برش میزنیم و وسطشو که همون قسمت هسته هست رو باز بصورت حلقه درمیاریم(اینکارو میتونید با ته ماسوره های قنادی یا در بطری انجام بدید) تو یه ظرف شکرو دارچینو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم. رو صفحه کارمون آردپاشی میکنیم و خمیرو با کمک وردنه به ضخامت کمتر از نیم سانت باز میکنیم بعد مطابق فیلم به شش قسمت به شکل مربع تقسیم میکنیم و برش میزنیم. دو طرف سیبهارو اول داخل شکرو دارچین میزنیم بعد وسط خمیر میذاریم و گوشه های خمیرو روش میاریم(مطابق فیلم) کف سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و خمیرارو با فاصله از هم روش میچینیم. داخل فر که با دمای ۲۰۰درجه از یکربع قبل گرم کردیم به مدت ۲۵ تا۳۰دقیقه میذاریم تا زمانیکه روی شیرینیامون طلایی بشه.بعد از فر درمیاریم و وقتی خنک شد روش پودرقند الک میکنیم. به همین سادگی شیرینیِ پفکیِ سیب و دارچین جذاب و خوشمزمون آماده میشه😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ شیش انداز گیلانی😋 ۱-گردو ۲۰۰ گرم ۲-پیاز داغ ۲ ق.غ ۳-بادمجان ۳ الی ۴ عدد ۴-رب انار ۲ ق.غ ۵-نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم شیش انداز به سبک های متفاوتی درست میشه در شیراز، اصفهان، گیلان و زنجان که هر کدوم به سبک خودشون درست می کنن. مثلا شیش انداز سیب داریم، تخم مرغ، کدو، خیار، گوجه کال و بادمجون، که من با سبک گیلانی و با بادمجون درست کردم. گردوها که سه ساعت پخت برای اینکه روغن بیشتری پس بده، ۲ دفعه به فاصله ۳۰ دقیقه چند حبه یخ داخل خورشت میندازیم. یکساعت آخر پخت پیاز داغ و رب انار رو اضافه می کنیم. حواستون بادمجون ها بیشتر از ۱۵ دقیقه نپزه که شکل خودشو حفظ کنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی تبریزی😍 با کمترین مواد اولیه یه شیرینی خوشمزه درست کن و کیفش رو ببر😊 چند نکته که حتما رعایت کنید. 🔴 به هیچ عنوان شیرینی هایی که کره داخلشون استفاده میشه رو با دست ورز ندید چون به روغن میوفته و شیرینی هاتون خراب میشه. 🔴 فر رو ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید 🔴رنگ این شیرینی نباید تغییر کنه 🔴وقتی این شیرینی گرمه خیلی نرمه پس اجازه بدید خنک بشه بعد جابجاش کنید. کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۴ پیمانه هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چ بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چ آرد ۱ پیمانه پودر پسته مقداری برای تزیین کره ی نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن هم بزنید تا کاملل نرم و یکدست بشه و بعد آرد ، بیکینگ پودر و هل رو الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه از خمیر گلوله های کوچیک بردارید داخل دست گردش کنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی شیرینی ها رو به هر شکلی دوست داشتید طرح بندازید و کمی پودر پسته بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از این مدت اجازه بدید ۲۰ دقیقه خنک بشه بعد از سینی خارج کنید و داخل ظرف بچینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛