#نان
مواد لازم:
آب گرم 750 گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون آموزش خرمای شکم پُر رو آماده کردیم
فوق العاده مجلسی و مقوی مخصوصا برای این روزها
خب شما میتونید از هر نوع خرمای تازه ای که دوست دارید استفاده کنید
اول باید هسته های خرما رو دربیارید و جدا کنید
حالا بریم سراغ آماده کردن مواد میانی:
خب اندازه نصف فنجان رشته کادایف لازم داریم
3 قاشق از انواع آجیل بو داداه شده
2 ق عسل
و 1 ق هم خامه
همه رو خوب باهم مخلوط کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تو یه ظرف دیگه
نصف فنجان بادام زمینی آسیاب شده
2 قاشق کنجد بو داداه شده
2 ق حلواشکری
اندازه یک سوم فنجا ن بیسکوئیت پودر شده که ما از بیسکوئیت لوتوس استفاده کردیم
خب اونارو باهم مخلوط کنید
بعد اندازه 1 قاشق ارده بهش اضافه کنید و دوباره باهم مخلوطشون کنید
خب یه ظرف دیگه هم
نصف فنجان پودر ناگریل
نصق ق چ پودر هل
2 ق عسل
و 1 ق خامه
اونارو هم باهم خوب مخلوط کنید تا یه دست بشه
خب حالا میتونید خرماهارو با انواع مغزها و همین موای که درست کردید پر کنید
به این صورت مثل ویدئو
همه رو به همین صورت با ترکیباتی که آماده کردید پر کنید
بعد میتونید به کنجد،پودر پسته، گل محمدی یا هرچیزی دیگه آغشته کنید
ترکیب ایناباهم خیلی جادویی و مقوی و خوشمزه میشه
حتما درست کنید
برای دوستاتونم شیر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گردویی
مواد لازم:
گردو 125 گ
شکر 250 گ
سفیده تخم مرغ 63 گ
روغن مایع 50 گ
آرد برنج 25 گ
برای تزیین روی شیرینی به دلخواه پسته و بادام خرد شده
طرز تهیه:
همه مواد به جز آرد برنج رو مخلوط کنید
این شیرینی یه مرحله پخت اولیه داره به اصطلاح داغ زدن گفته میشه و من چون بار اولم بود این شیرینی رو درست میکردم ریسک نکردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم
شما هم میتونید مثل من روی حرارت بخار آب انجام بدین
همونطور که تو ویدئو نشون دادم مواد رو مدام هم بزنید تا ته نگیره باید داغ بشه با انگشت میتونید امتحان کنید وقتی مایه داغ میشه شکر ذوب میشه و مایه کشدار میشه
به این مرحله که رسید از روی حرارت بردارید و داخل یه ظرف بریزید و بذارید کاملا خنک بشه
بعد از خنک شدن آرد برنج رو کم کم اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید
برای شکل دادن شیرینیها کف دستهاتون رو خیلی کم با روغن مایع چرب کنید مقداری از مایه رو بردارین که من برای منظم شدن از اسکوپ کوچیک استفاده کردم
داخل دست گرد کنید بعد تو کف دست صاف کنید و دورش رو هم صاف کنید و اگه روی شیرینی رو مغزدار دوست دارید مغز دلخواه رو بریزید و کمی فشار بدین تا بچسبن و داخل سینی بذارید
اینم بگم شیرینیها موقع پخت پف میکنن پس شما نازکتر پهن کنید
در فر گرم 160 درجه بذارید به مدت حدود 20 دقیقه
شیرینیها باید پف کنن و ترک بخورن و دورشون هم کمی طلایی بشه
بعد از خارج کردن از فر 30 دقیقه بذارید خنک بشن بعد داخل ظرف در بسته بذارید
یه نکته اینکه من داخل سینی ورق نسوز گذاشتم که شیرینیها بعد از خنک شدن خیلی راحت جدا شدن شما اگه ندارین کاغذ نذارین چون میچسبه میتونید سینی رو خیلی کم چرب کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_شام
#غذای_جدید
#کوک_پیتزا
2 عدد سیب زمینی
1 فلفل قرمز
2 عدد فلفل چیلی
2 گوجه فرنگی
پیاز سبز
جعفری
4 تخم مرغ
220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن
370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر
نمک
فلفل سیاه
440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره)
بیکینگ پودر 20 گرم
50 گرم پنیر
پنیر رنده شده
روش
ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.
تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.
به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو_پیتزایی
اینم کوکوی مد نظر😅👊🏻
مواد لازم :
۲ عدد تخم مرغ
نمک فلفل آویشن زردچوبه
۱۵۰ گرم ماست چکیده
۵۰ گرم سس خردل ملایم(همه ی فروشگاه ها دارن)
۱۳۰ گرم پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم آرد سفید
۲۵ گرم جعفری درشت خورد شده
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه هارو هم میزنیم و ماست و سس خردل رو بهش اضافه و بازم هم میزنیم و پنیر پیتزا و آرد هم بهش اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم و بعدش جعفری هم اضافه میکنیم،بعد مث کوکو داخل روغن سرخ میکنیم ، داخل فر بدون روغن هم میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...!
تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ "
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم...
ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ
ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات
*الهی*
یاریمان کن که در این روزگار
گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐
صبح به خیر🌿💖
صبح به خیر🌱
شما درونتان یک برکه از عشق دارید
هنگامی که احساس بدبختی میکنید، هنگامی که در عیبهایتان سقوط کردهاید، در آن برکه ی عشق غسل کنید.
خود را در آن برکه ی عشق باطراوت کنید، آن همیشه آنجاست.
حتّی اگر هرروز عیبهایتان را در آن برکه بشویید، زلال باقی میماند.
سلام دوستان
خاگینه ی پفی یا همون خاگینه قاشقی
فوری ،راحت وخیلی خوشمزه
شربت خاگینه
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
یک چهارم لیوان گلاب
زعفرون دم کرده ی غلیظ و یک قاشق
جوهر لیمو یک پنس ویا دو قاشق ابلیمو
اب رو اجاق گاز میزاریم تا بجوش بباد جوش که اومد یک پنس جوهر لیمو میریزیم وبعد شکر حرارت کم باشه شکر که کم کم اب شد گلاب وزعفران اضافه کرده حدود یک ربع با حرارت خیلی کم ریز جوش بزنه غلیظ که شد گاز رو خاموش کرده بزارید کنار تا ولرم بشه
ویکم غلیظ شه نباید خیلی غلیظ شه وگرنه شکرک میزنه و رقیق هم نباشه و گرنه خاگینه خمیر میشه
سه قاشق ماست پرچرب و غلیظ
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودرو میریزیم تو ی ظرف هم میزنیم میزاریم تا پف کنه
سه تا تخم مرغ درشت و نصف قاشق چایخوری وانیل با همزن میزنیم تا تخم مرغا کف کنن
بعد زعفرون و ماست میریزیم مخلوط میکنیم
بعد بهش یک لیوان آرد الک شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا ب غلظت ماست برسه
حالا تابه میزاریم داغ شه بهش روغن اضافه میکنیم وقتی داغ شد شعله رو روی متوسط میزاریم رو به کم بعد از موادمون با قاشق میریزیم تو تابه و از روغن داغ رو خاگینه ها میریزیم تا خوب پف کنه وقتی هردو طرفش سرخ شد
خاگینه هارو برمیداریم روغنشو میگیریم همین طور داغ میریزیم تو شربت ولرم و بعد از یک دقیقه از شهد خارج کرده میزاریم یخچال تا سرد بشه و بعدش نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزا با یوفکا
مواد لازم:
1 عدد یوفکا
مخلوط روغن مایع و شیر به مقداری که یوفکا را خیس کنید(آب و روغن را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید)
فلفل سبز
کالباس و یا سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
زیتون
گوجه فرنگی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و رب فلفل
آویشن ، فلفل سیاه ، نعناع ، پودر فلفل قرمز ، نمک
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید.
❣اگر سس گوجه فرنگی دارید اونم میشه
طرز تهیه:
ابتدا یوفکا را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (یوفکای ترکیه گرد و بزرگ است) مخلوط شیرو روغن را روی یوفکا بمالید و از طرف بزرگ رول کنید، وقتی به قسمت باریک رسیدید 3_2 سانتی متر مانده به آخر دو سر یوفکا را به شکل دایره به سمت داخل تا کنید و با هم یکی کنید و نوک یوفکا را به سمت داخل تا کنید. مواد سس رب را با هم مخلوط کنید و به شکل نازک روی یوفکا بزنید و مواد داخل را اضافه کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. نزدیک به پخت کامل ، پنیر پیتزا رنده شده اضافه کنید و تا وقتی که پنیر آب شود در فر نگه دارید. سپس از فر بیرون آورید و سرو کنید. نوش جان
ک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی پیتزا با یوفکا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_پیتزا
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/2 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه نگینی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کالباس نگینی شده 1 لیوان
سوسیس خرد شده 1 لیوان
سوسیس را بعد از خرد کردن کمی تفت دهید ولی نذارید زیاد سرخ بشه چون قراره یکبار دیگه همراه خمیر در روغن سرخ بشه.
میتونید به جای سوسیس و کالباس از ترکیب 200 گرم سینه مرغ سرخ شده به همراه 100 تا 200 گرم قارچ سرخ شده استفاده کنید.
آرد به میزان لازم(حدود 3/5 تا 4 پیمانه ممکن هست مصرف بشه که بسته به جنس آرد متفاوت هست)
ابتدا خمیرمایه+شکر+شیر ولرم را مخلوط روی ظرف را بپوشانید و 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کرده و عمل بیاید.
در ظرفی تخم مرغ+ماست+نمک+فلفل+آویشن+روغن مایع را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
سپس خمیر مایه عمل آمده به همراه چند قاشق از آرد اضافه و کمی هم بزنید تا خمیر شلی(به غلظت ماست) ایجاد شود.
بعد سوسیس و کالباس و فلفل دلمه را اضافه و هم بزنید.
و بعد قاشق قاشق آرد اضافه و هم بزنید تا خمیر تقریبا جمع شود.
دقت کنید زیاد آرد اضافه نکنید وگرنه دونات سفت وخشک میشه.
سپس روی سطح کار کمی ارد بپاشید و 100 تا 200 شماره خمیر را روی سطح کار بکوبید تا ورز بخورد و آماده استراحت شود.
خمیر نهایی کاملا لطیف بوده و چسبندگی کمی دارد.
خمیر را در کاسه چرب شده قرار داده روی آن + بزنید وبا سلفون روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر خورده را روی تکه کاغذ آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را با نایلون بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا دوناتها کاملا پف کنند.
سپس در روغن داغ با حرارت متوسط آنها را سرخ کنید تا مغزپخت شوند.
حرارت نه خیلی زیاد باشه که نه کم...باید متوسط تقریبا زیاد باشه...اینجوری هم دونات مغزپخت میشه و هم روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
بعد از سرخ شدن دوناتها رو روی دستمال آشپرخانه قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
با این دستور حدود 15 تا 20 عدد دونات خواهید داشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خونگی_مرغ
🔷مواد لازم:
🔹سینه مرغ بدون استخوان 1کیلو
🔹به دلخواه چندتا ران مرغ استخوان گرفته
🔹شیرخشک قنادی نصف لیوان
🔹آرد سفید 1لیوان
🔹روغن مایع یکم از نصف لیوان بیشتر
🔹تخم مرغ 2عدد
🔹سیر7حبه
🔹وکیوم سوسیس یا همون کاور3متر
🔹عصاره دود 20قطره
🔹نخ پارچه ای محکم
🔹قیف و ماسوره بزرگ ساده
🔷ادویه ها:
🔹پودر تخم گشنیز 1ق چ
🔹ادویه کاری 1ق چ
🔹دارچین1ق چ
🔹نمک 1ق غ
🔹پودر اویشن1ق چ
🔹پودر هل1ق چ
🔹فلفل سیاه 1ق چ
🔹فلفل قرمز 1ق غ
♨️طرز تهیه:
اول مرغها را توی میکسر یا غذاسازمون میریزیمو کل ادویه ها و روغن و تخم مرغ و ارد وشیرخشک و سیرو عصاره دود رو اضافه و حسابی میکسش میکنیم
بعد از داخل میکسربه کاسه منتقل میکنیم وکیوم سوسیس رو با نخ یک سرشو میبندیم و مواد مرغمون رو داخل قیف ریخته و از قیف به داخل وکیوم منتقل میکنیم و اون طرفش رو هم با نخ محکم میبندیم
برای اینکه مواداز قیف راحتر در بیاد یکم کیف رو از قبل داخلش چرب میکنیم
بعد ک سوسیس ها رو اماده کردیم نیم ساعت داخل اب جوش میزاریم تا بپزه بعد میاریم بیرون توی دمای محیط میزاریم تا سرد بسه
سرد ک شد میزاریمش یخچال تا چند ساعت بعد هر مدل که دوست دارین برش بزنین و داخل روغن سرخ کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_رستورانی
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_کیک
مواد لازم:
تخم مرغ ٣عدد
ارد يكو نيم ليوان
روغن يك دوم پيمانه
ماست سه چهارم پيمانه
بيكينگ پودر یک قاشق چاي خوري
شكر يك ليوان سر خالي
وانيل یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
مواد میانی پودر نارگیل مرغوب دو قاشق غذا خوری دارچین یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق غذا خوری سر پر این مواد رو ترکیب کنید و کنار بزارید تا لابلای کیک ازش استفاده کنیم
همه مواد رو نيم ساعت در دماي محيط و بيرون يخچال قرار بدين تخم مرغها و شكر و وانيل رو ميزنيم تا سفيد و سبك بشه ماست رو اضافه ميكنيم و بعد از اينكه مخلوط شدروغن رو اضافه ميكنيم و همزن رو خاموش ميكنيم ارد رو با بيكينگ پودر سه بار الك ميكنيم و در دو الي سه مرحله به موادمون اضافه ميكنيم و با ليسك دوراني هم ميزنيم داخل قالب پای کپسول کاغذی میزاریم دو قاشق از مواد کیک رو میریزیم و یک قاشق چای خوری از مواد میانی ریخته و دو قاشق دیگه از مایه کیک روش میریزیم تا مواد میانی پوشیده بشه. حدوده ده تا پای با این دستور بهتون میده در فر از قبل گرم شده با دمای۱۷۰درجه بپزید تا روی پای طلایی رنگ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا 🫔 😋
🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻
در رابطه با بشامل هم
پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه،
شیر هم باید سرد باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه)
قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه.
از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن
تا خودشو بگیره و وا نره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛